• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید پی دی ای

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
از لحاظ امکانات فرق TyTn و M700 چیه؟ :)]
M700 انگار GPS هم داره! :D

268.gif

محمد جان! فکر کنم 4-5 صفحه ازین ترد فقط به مقایسه ی همین دوتا پرداخته شده
221.gif
یه 20-25 صفحه عقب گرد بزنید کلی عکس و مطلب پیدا می کنید...
39.gif

( تایتن بهتره
121fs725372.gif
)

mahmoud1978

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزیز، به این صورت و خیلی کلی نمیشه گفت، شما بودجه رو اعلام کنید تا در خدمتتون باشیم.
البته با خوندن صفحات قبل میتونید تا حدودی با وضع بازار آشنا بشید ولی اگر اطلاع دقیقی میخواهید باید اعلام بودجه کنید.

من در آلمان زندگی می کنم.اگه کسی اینجا هست که در تهران مغازه ای داره در رابطه باPocket PC و Smartphone می تونه اسم و قیمت خرید وفروش این دستگاههارو که تو بازار بورسه البته دست دوم ترو تمیز به من بده تا من اینجا تحقیقاتی بکنم شاید بتونیم با هم کار کنیم.

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
راستش مشتری رو توی شهر خودمون پیدا کردم، اینجا هر چیزی حداقل 60-100 تومن از تهران گرونتره! تازه اگه فروشنده منصف باشه، پس فروش S200 با قیمت بالاتر هم چندان جای تعجب نداره.
گفتم که یوقت سوتفاهم نشه، بنده توی شهری هستم که فقر تکنولوژی بیداد میکنه، جایی که نوکیا 6600 میتونه به اندازه ی یه آدم ارزش داشته باشه.

rose.gif

MohammadR

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
10
ببخشید!
من به این بخش آخه زیاد وارد نیستم... :(

MohammadR

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
10
راستی یک چیز دیگه (ببخشید این قدر سوال می پرسم!)
الان بهترین پرفورمانس رو تو PPC ها کدوم گوشی داره؟
O2 Atom Life رو دیدم Intel XScale PXA 270, 620 MHz processor
یک چیز دیگه: از بین PPC ها کدوما صدایشون stereo هست؟
3- یک سایت review از این ppc ها معرفی می کنید؟

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20

بهترینی که دیدم تو پرفورمنس این پی535 ایسوس که چشم خیلی ها رو تو این فروم گرفته:blush:

استریو هم اتم هست فعلا که تو بازار از همه بیشتر

3- اینو باید دانیال و فرهاد بیان جواب بدن اگرم فرانسه بلد هستید دانیال سایت زیاد میشناسه:rolleyes:

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
ببخشید!
من به این بخش آخه زیاد وارد نیستم... :(
بابا من شوخی کردم:D :blush: :blush: آخه در مورد اینکه هرمیس (تایتن) به m700 برتری داره یا نه، اختلاف زیاد بود بین اساتید امر
264.gif
این و این و این چند لینک از صفحه هایی که توضیح و مقایسه ی این دوتا بود... البته شما حق دارید محمد جان...یه نفر پیدا بشه یه ایندکس واسه این ترد درست کنه هم خوبه...
80.gif

سایت مشخصات: pdadb.net
سایت ریویو:
http://www.mobile-review.com/pda-en.shtml
http://www.pdagold.com/
msmobiles.com/

درضمن یه پیشنهاد: دنبال بهترین پرفورمنس نباشید، دنبال چیزی باشید که بهش نیاز دارید:rolleyes:
مثلاً بین هرمیس و m700 ، هرمیس سرعتش ظاهراً بهتر و پردازش تصویرش خیلی قویتره (بنا بر بنچ مارک های tcpmp شون!) هرمیس دوربینش عالیه (درصورتی که m700 دوربینش مرخصه) و هرمیس صدای اسپیکرش فوق العاده بلنده در صورتی که بعضی ها از نشنیدن صدای اسپیکر m700 موقع رانندگی در سرعت های بالا نالیده بودن!! ممکنه فکر کنید با این حساب هرمیس خیلی بهتره (که هست
39.gif
) ولی واسه یه نفر که نمی خواد یه gps BT همراه خودش اینور اونور ببره و بلندی زیاد صدا و مخصوصاً کیفیت دوربین اهمیت چندانی نداره، و همچنین فیلم نگاه کردن بدون ری اینکود کردن، خوب m700 یه انتخاب واقعاً توپه!

درضمن من معذرت می خوام اگه جلوتر یه خورده ای aggressive ظاهر شدم
39.gif
281.gif

arya67

Registered User
لایک‌ها
48
سلام دوستان
می خواستم ببینم HTC Athena رو از کجا میتونم بخرم؟
یا یه چیز که به این نزدیک باشه؟!!
ممنون

MohammadR

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
10
FrankenStein و X_Farhad دستتون درد نکنه! واقعا شرمنده کردین:blush:
راستی O2 Atom Life رو دیدین؟؟ کاری به خریدش اصلا ندارم:f34r: مشخصات خوفی داشت:blink:
یکی از بچه ها زنگ زده بود رمضانی... انگار بهش گفته بود به جای TyTn این دفعه Jasjam وارد کردیم! (Hermes 100) با قیمت 750 :) ! (من خودم با hermes 200 حال می کنم:cool: )
اینا که گارانتی نداره اگه خراب بشه باید چه کرد؟:D
---
یک چیز دیگه: یکی از دوستان، میخواد تا 550 پاکت PC بگیره.. در این قیمت، چه پیشنهاد می کنید که پروفورمانس قابل قبولی داشته باشه؟ (Qwerty keyboard هم نباشه خیلی مهم نیست :happy: )

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
راستی O2 Atom Life رو دیدین؟؟ کاری به خریدش اصلا ندارم:f34r: مشخصات خوفی داشت:blink:
یکی از بچه ها زنگ زده بود رمضانی... انگار بهش گفته بود به جای TyTn این دفعه Jasjam وارد کردیم! (Hermes 100) با قیمت 750 :) ! (من خودم با hermes 200 حال می کنم:cool: )
---
یک چیز دیگه: یکی از دوستان، میخواد تا 550 پاکت PC بگیره.. در این قیمت، چه پیشنهاد می کنید که پروفورمانس قابل قبولی داشته باشه؟ (Qwerty keyboard هم نباشه خیلی مهم نیست :happy: )

سلام..خوفی...قیافه برات مطرح نیست میتونی A200 بخری براش..حداقل پولی داده به چیزی که گرفته خیلی ارزش داره..370 کجا و 750 کجا..
3977.gif

ولی جدای از این بحثا میتونی 2 ماه مخشو بزنی صبر کنه کلی محصول خدا میریزه تو بازار..من میخواستم الان یه چیزی انتخاب کنم بخرم اینقدر مدل جدید معرفی شده پشیمون شدم..:lol:

MohammadR

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
10
چه طوری وحید خان/جان... :D تو خوفی؟
اومدی این طرفا.. نه؟
راستی این Aopen 7800GT که تو امضات هست، مال آرا نیست؟ میخواد چی بگیره؟
قضیه ی 370 و 750 رو نفهمیدم راستش!
این 750 پول یک R600 Uber Edition نیست؟:blush:

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
---

وحید که نظرشو داد منم تائید میگنم ولی رو ام600+ هم میتونید برنامه ریزی کنید:blush:

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
چه طوری وحید خان/جان... :D تو خوفی؟
اومدی این طرفا.. نه؟
راستی این Aopen 7800GT که تو امضات هست، مال آرا نیست؟ میخواد چی بگیره؟
قضیه ی 370 و 750 رو نفهمیدم راستش!
این 750 پول یک R600 Uber Edition نیست؟:blush:

عرض ادب شد استاد..
worthy.gif

من همیشه گشتی میرنم..هم اینجا هم تاپیکای دیگه..:D ولی دوستان و اساتید انقدر زیاد هستن که من اصلا نظر ندم خیلی بهتره..:)

اره اونم مال اراست..میخواد بره از ایران..
3977.gif
hangin.gif
فعلا فقط زده تو خط عکاسی..:D

اون 370 و 750 تفاوت بین یه A200 هست با یه PPC نسل جدید که تو این 2 ماهه بیاد ایران..( البته الانم میشه حدود قیمت جس جار..)

ببین اصلا طرف میصرفه براش اینقدر هزینه کنه؟ نمیصرفه یکم رو A200 فکر کنه بدک نیست..:D

MohammadR

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
10
استاد که شمایی:) ::rolleyes:
پس آرا هم رفتنی شد:( خوش به حالش:rolleyes:
کجا؟
A200 فکر نکنم با قیافش کنار بیاد :D
ولی چه چیز خوبیه! 520MHz پروسسور Intel Xscale و 192 مگ رام! نسبت به قیمتش توپ توپه!
این M600+ اگر قیمتش به 500 نزدیک باشه چیز خوبیه:f34r: (بعید میدونم! به نظر به 600 نزدیک تر میاد!)
750 خیلی سنگین هست برای این دوستمون:) همینشم با زحمت جمع کرده :)
حالا چند نمونه از PDA های جدید رو میگی؟:happy: البته مدلهای جدید O2 (ساخت HTC و Asus) و خود HTC رو دیدم... گوشی های جدید Imate که انگار زیاد تعریفی نیست
از O2 Atom Life خوشم اومد.. حالا نمیشد یک Qwerty keyboard هم میذاشتن روش:(

راستی Jasjar گفتی... یاد یک چیزی افتادم.. میگن جسجار زیاد هنگ می کنه! وقتی تحت فشار قرار میگیره مثلا وسط بازی.. چند نفر رو دیدم که jasjar داشتن و همه اینو می گفتن!
از یکی از دوستان شنیدم که CPU ش Factory overclock شده! برا همین هنگ می کنه... منتهی خودم تو اینترنت چیزی گیر نیاوردم.. حالا قضیه اش چیه؟ مشکلش رو میشه رفع کرد؟ مثلا CPU رو آندرکلاک کنیم:wacko:

یک چیز دیگه: یکی از دوستام TyTn داره... انگار CPU ش خیلی خوب اوورکلاک میشه! چون خودش میگه تا 800 هم اوور کرده!

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
یک چیز دیگه: یکی از دوستام TyTn داره... انگار CPU ش خیلی خوب اوورکلاک میشه! چون خودش میگه تا 800 هم اوور کرده!
CPU های سامسونگ رو معمولاً کمتر کسی اوور می کنه محمد جان، ولی اونایی هم که می کنن از 500 فکر کنم بالاتر نمی رن، البته نرم افزار خاص خودشون رو دادن، دوست شما حتماً با cpu xScaler که مخصوص سی پی یوهای اینتله تا 800 بردن بالا، در عمل این برنامه روی سامسونگ ها هیچ تاثیری نداره
286.gif

درضمن M600+ به قیمتش خیلی می ارزه ها... 570 ــه حدوداً

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
CPU های سامسونگ رو معمولاً کمتر کسی اوور می کنه محمد جان، ولی اونایی هم که می کنن از 500 فکر کنم بالاتر نمی رن، البته نرم افزار خاص خودشون رو دادن، دوست شما حتماً با cpu xScaler که مخصوص سی پی یوهای اینتله تا 800 بردن بالا، در عمل این برنامه روی سامسونگ ها هیچ تاثیری نداره
286.gif

درضمن M600+ به قیمتش خیلی می ارزه ها... 570 ــه حدوداً

منم الان تایپ داشتم میکردم این قضیه سامسونگ رو..ولی با این اوصافی که محمد گفت طرف M700 میخواد والسلام..

اگه کیبورد رو بیخیال Atom Life بد نیست..به نظر من از 535 بهتره..حداقل اینکه 272 استفاده کرده و قیمتا هم از 535 به مراتب ارزونتر در میاد..

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
منم الان تایپ داشتم میکردم این قضیه سامسونگ رو..ولی با این اوصافی که محمد گفت طرف M700 میخواد والسلام..

اگه کیبورد رو بیخیال Atom Life بد نیست..به نظر من از 535 بهتره..حداقل اینکه 272 استفاده کرده و قیمتا هم از 535 به مراتب ارزونتر در میاد..

کدوم طرف؟!
127fs4732997.gif

...اتم لایف خیلی مشخصات خُوفی داره
263cylj.gif
.. ولی O2 در زمینه قیمت اولیه خیلی خوش سابقه نبوده... الان قیمت atom رو رسونده به 460 و اتم اگزک رو به 650 ... فک کنم با این اوصاف یه حال اساسی بخواد بگیره از ملت سر قیمت گذاری Flame و atom life .. خدا کنه اینجوری نشه
263cylj.gif

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
خوب Zinc ریلیز شد... 805 دلار ناقابل
sorrowsmiley2.gif

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
کدوم طرف؟!
127fs4732997.gif

...اتم لایف خیلی مشخصات خُوفی داره
263cylj.gif
.. ولی O2 در زمینه قیمت اولیه خیلی خوش سابقه نبوده... الان قیمت atom رو رسونده به 460 و اتم اگزک رو به 650 ... فک کنم با این اوصاف یه حال اساسی بخواد بگیره از ملت سر قیمت گذاری Flame و atom life .. خدا کنه اینجوری نشه
263cylj.gif

والا طرف یا ممدرضاست یا دوستشه..فرخ انچنانی نداره..
3977.gif

ولی مننم چشم ترسید..این زینک رو که گفتی 805 لابد لایف هم 800 تا میخواد حداقل قیمت بزاره..

اقا کلهم O2 ترحیم میشود..ایسوس 735و 535..

منم که SP90 خودم که این بجون بچم زیر 450 دلاره..
2whmob6.gif

بالا