از لحاظ امکانات فرق TyTn و M700 چیه؟ ]
M700 انگار GPS هم داره!
محمد جان! فکر کنم 4-5 صفحه ازین ترد فقط به مقایسه ی همین دوتا پرداخته شده
( تایتن بهتره
از لحاظ امکانات فرق TyTn و M700 چیه؟ ]
M700 انگار GPS هم داره!
دوست عزیز، به این صورت و خیلی کلی نمیشه گفت، شما بودجه رو اعلام کنید تا در خدمتتون باشیم.
البته با خوندن صفحات قبل میتونید تا حدودی با وضع بازار آشنا بشید ولی اگر اطلاع دقیقی میخواهید باید اعلام بودجه کنید.
راستش مشتری رو توی شهر خودمون پیدا کردم، اینجا هر چیزی حداقل 60-100 تومن از تهران گرونتره! تازه اگه فروشنده منصف باشه، پس فروش S200 با قیمت بالاتر هم چندان جای تعجب نداره.
گفتم که یوقت سوتفاهم نشه، بنده توی شهری هستم که فقر تکنولوژی بیداد میکنه، جایی که نوکیا 6600 میتونه به اندازه ی یه آدم ارزش داشته باشه.
راستی یک چیز دیگه (ببخشید این قدر سوال می پرسم!)
الان بهترین پرفورمانس رو تو PPC ها کدوم گوشی داره؟
O2 Atom Life رو دیدم Intel XScale PXA 270, 620 MHz processor
یک چیز دیگه: از بین PPC ها کدوما صدایشون stereo هست؟
3- یک سایت review از این ppc ها معرفی می کنید؟
بابا من شوخی کردم :blush: :blush: آخه در مورد اینکه هرمیس (تایتن) به m700 برتری داره یا نه، اختلاف زیاد بود بین اساتید امرببخشید!
من به این بخش آخه زیاد وارد نیستم...
راستی یک چیز دیگه (ببخشید این قدر سوال می پرسم!)
الان بهترین پرفورمانس رو تو PPC ها کدوم گوشی داره؟
O2 Atom Life رو دیدم Intel XScale PXA 270, 620 MHz processor
یک چیز دیگه: از بین PPC ها کدوما صدایشون stereo هست؟
3- یک سایت review از این ppc ها معرفی می کنید؟
FrankenStein و X_Farhad دستتون درد نکنه! واقعا شرمنده کردین:blush:
راستی O2 Atom Life رو دیدین؟؟ کاری به خریدش اصلا ندارم:f34r: مشخصات خوفی داشت:blink:
یکی از بچه ها زنگ زده بود رمضانی... انگار بهش گفته بود به جای TyTn این دفعه Jasjam وارد کردیم! (Hermes 100) با قیمت 750 ! (من خودم با hermes 200 حال می کنم )
اینا که گارانتی نداره اگه خراب بشه باید چه کرد؟
---
یک چیز دیگه: یکی از دوستان، میخواد تا 550 پاکت PC بگیره.. در این قیمت، چه پیشنهاد می کنید که پروفورمانس قابل قبولی داشته باشه؟ (Qwerty keyboard هم نباشه خیلی مهم نیست :happy: )
FrankenStein و X_Farhad دستتون درد نکنه! واقعا شرمنده کردین:blush:
راستی O2 Atom Life رو دیدین؟؟ کاری به خریدش اصلا ندارم:f34r: مشخصات خوفی داشت:blink:
یکی از بچه ها زنگ زده بود رمضانی... انگار بهش گفته بود به جای TyTn این دفعه Jasjam وارد کردیم! (Hermes 100) با قیمت 750 ! (من خودم با hermes 200 حال می کنم )
اینا که گارانتی نداره اگه خراب بشه باید چه کرد؟
---
یک چیز دیگه: یکی از دوستان، میخواد تا 550 پاکت PC بگیره.. در این قیمت، چه پیشنهاد می کنید که پروفورمانس قابل قبولی داشته باشه؟ (Qwerty keyboard هم نباشه خیلی مهم نیست :happy: )
چه طوری وحید خان/جان... تو خوفی؟
اومدی این طرفا.. نه؟
راستی این Aopen 7800GT که تو امضات هست، مال آرا نیست؟ میخواد چی بگیره؟
قضیه ی 370 و 750 رو نفهمیدم راستش!
این 750 پول یک R600 Uber Edition نیست؟:blush:
CPU های سامسونگ رو معمولاً کمتر کسی اوور می کنه محمد جان، ولی اونایی هم که می کنن از 500 فکر کنم بالاتر نمی رن، البته نرم افزار خاص خودشون رو دادن، دوست شما حتماً با cpu xScaler که مخصوص سی پی یوهای اینتله تا 800 بردن بالا، در عمل این برنامه روی سامسونگ ها هیچ تاثیری ندارهیک چیز دیگه: یکی از دوستام TyTn داره... انگار CPU ش خیلی خوب اوورکلاک میشه! چون خودش میگه تا 800 هم اوور کرده!
CPU های سامسونگ رو معمولاً کمتر کسی اوور می کنه محمد جان، ولی اونایی هم که می کنن از 500 فکر کنم بالاتر نمی رن، البته نرم افزار خاص خودشون رو دادن، دوست شما حتماً با cpu xScaler که مخصوص سی پی یوهای اینتله تا 800 بردن بالا، در عمل این برنامه روی سامسونگ ها هیچ تاثیری نداره
درضمن M600+ به قیمتش خیلی می ارزه ها... 570 ــه حدوداً
منم الان تایپ داشتم میکردم این قضیه سامسونگ رو..ولی با این اوصافی که محمد گفت طرف M700 میخواد والسلام..
اگه کیبورد رو بیخیال Atom Life بد نیست..به نظر من از 535 بهتره..حداقل اینکه 272 استفاده کرده و قیمتا هم از 535 به مراتب ارزونتر در میاد..
کدوم طرف؟!
...اتم لایف خیلی مشخصات خُوفی داره.. ولی O2 در زمینه قیمت اولیه خیلی خوش سابقه نبوده... الان قیمت atom رو رسونده به 460 و اتم اگزک رو به 650 ... فک کنم با این اوصاف یه حال اساسی بخواد بگیره از ملت سر قیمت گذاری Flame و atom life .. خدا کنه اینجوری نشه