منم که SP90 خودم که این بجون بچم زیر 450 دلاره..
خوشگله...این 450 دلاره!؟
ps:
فری اسکیل i.mx21 ؟!Processor – Freescale i.MX21
منم که SP90 خودم که این بجون بچم زیر 450 دلاره..
فری اسکیل i.mx21 ؟!Processor – Freescale i.MX21
خوشگله...این 450 دلاره!؟
ps:
فری اسکیل i.mx21 ؟!
Omap850 فکر کنم اینو میخوره تو سرعت..3 ساله تولید شده این فری اسکیل..هنوز از اسیا خارج نشده دستگاهاش..هیچ ریویویی از قدرتش نیست..ولی 4-5 تا اپکامینگ دیوایس دارن با همین..
آقا سایت سازنده ی این sp90 رو دیدی؟!
با OMAPclock اوورکلاک کرده! برای CPU های T1 هست اما انگار رو کل HTC ها جواب میده
M700 که خیلی گرونه... حالا چی شد که گفتی M700؟
این O2 Zinc هم احتمال داره قیمتش بیاد پایین؟ فکر کنم این یکی دیگه درست حسابی با tyTn رقابت کنه
من با ظاهر O2 بیشتر از asus ها حال می کنم
راستی فرق P535 و P735 غیر از دوربین جلو و CPU و GPS در چیه؟
همم...735 نسل سوم هستش و توی مشخصاتش نشونی از gps نیست..
غیر از CPU قوی تری که Zinc داره، اسپیکرش هم استریوه!
شاید علت اینکه رو این قضیه حساس شدم اینه که صدای 7610 رو که mono ه با 6230i که استریو هست مقایسه کردم... واقعا کیفیت 6230i بهتر بود!
----------
راستی این دستگاه هایی که GPS سخت افزاری ندارن، براش نرم افزاری می نویسن؟ با شبکه ی GPRS کار می کنه؟؟ (اطلاعاتم خیلی کمه(
شما هر Pocket PC ی بگیرید از لحاظ کیفیت فیلم و صدا آخرشه!سلام دوستان
یکی از دوستانم می خواست Mp3/Video Player بگیره
من بهش گفتم یه Pocket PC بگیر، هم موبایله هم فیلم بخش می کنه هم آهنگو ...
حالا میشه یه چندتا مدل بگین که از نظر کیفیته آهنگو فیلمو اینجور چیزا خوب باشن
ممنون
سلام
یکی از دوستانم در امریکا زندگی می کنه
گفته که می خواد برام بهترین گوشی را برای عید نوروز به من هدیه بدهد
گفته فقط مارک و مدل بده
می خواستم ببینم الان گرونترین :blink: و بهترین گوشی چیه
البته من الان یه Imate مدل Jame دارم
ممنون
با اون گرافیک خفنی که روی دستگاهه، فکر می کنم اولین استفاده ش واسه بازی و این کارا باشهحالا این 2 گیگ رام به چه کار این PPC میاد؟؟
1. قیمتش بالای 1000 دلاره، خوب آدم یه لپ تاپ یا یه umpc با ویندوز ویستا می خره!راستی x_farhad جان چرا صبر نمی کنی Athena بیاد؟ البته قیمتش فکر کنم خیلی زیاد خفن باشه!
این یکی دیگه همه چیز رو با هم داره!
Qwerty keyboard,GPS,stereo speaker و صفحه نمایش با کیفیت بالا و رام بالا و CPU توپ و رم خفن!
شما هر Pocket PC ی بگیرید از لحاظ کیفیت فیلم و صدا آخرشه!به جز اتم البته
QUOTE]
تنت میخواره فرهاد دوست داری بهت گیر بدن آزاری رسونده اتم به تووووووووو نکنه اس200 استریو هست یا...
ویا با سی پی یو 200 میخوای فیلم ببینی؟؟؟؟؟؟:blush:
حیف که دم دستم نیستی فرهاد حیف
تنت میخواره فرهاد دوست داری بهت گیر بدن آزاری رسونده اتم به تووووووووو نکنه اس200 استریو هست یا...
ویا با سی پی یو 200 میخوای فیلم ببینی؟؟؟؟؟؟
حیف که دم دستم نیستی فرهاد حیف
آخه نکته ش همینه دیگه!!! سی پی یو 416 ی که نمی تونه یه فیلم divx رو بدون ریپ زدن پخش کنه، چه فرقی داره با یه سی پی یو 200 مگاهرتزیکیفیت صفحه ش هم که در حد گریه و زاری پایینتره از s200 !!! کیفیت صدای هندزفریش هم که نمی رسید به s200 ...ولی خوب در مورد صدای اسپیکر، ما که جرئتشو نداریم منکر ابهت اتم شیم