• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید پی دی ای

MohammadR

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
10
آهان مرسی.. من به شخصه hermes رو ترجیح میدم :)
این G900 واقعا باحاله...
Obviously when the keyboard is opened the display orientation automatically is being switched from vertical (portrait) to horizontal
با اینش خیلی حال کردم!
177.gif

alireza_123

Registered User
لایک‌ها
10
بچه ها من میخواستم جس جم بگیرم اما با با خوندن تردهای مختلف این تایپیک دیدم با تایتن نه تنها فرق نداره بلکه تایتن بهتر هم هستش <البته با تشکر از آقا فرهاد; به خاطر نظراشون راجع به تایتن . >

حالا یه مشکلی هست من نمیخوام بیشتر از 800تومان بدم .جس جم رو علا ئدین قیمت کردم میداد 920 البته مغازه رمضانی چند وقته رجیستر شده این مدل و تایتن رو نداشت و گفت برا تالیا و ایرانسل اگه بخوای دارم . یکی از بچه ها دیدم تایتن خریده و ازش خیلی راضی بود گفتم چند گرفتی گفت 780 تومان خریده. منم بد طلبه شدم اما رفتم اون مغازه ای که خریده بود شانس ما تایتن دیگه نداشت و جس جمم میداد 980 گرون فروش:( تو پایتخت بود پ212.

حالا میخوام ببینم کسی مغازه ای سراغ نداره من تایتن یا جس جم رو با قیمت 780 گیر بیارم ؟

ممنون میشم جواب بدید.

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
بچه ها من میخواستم جس جم بگیرم اما با با خوندن تردهای مختلف این تایپیک دیدم با تایتن نه تنها فرق نداره بلکه تایتن بهتر هم هستش <البته با تشکر از آقا فرهاد; به خاطر نظراشون راجع به تایتن . >

حالا یه مشکلی هست من نمیخوام بیشتر از 800تومان بدم .جس جم رو علا ئدین قیمت کردم میداد 920 البته مغازه رمضانی چند وقته رجیستر شده این مدل و تایتن رو نداشت و گفت برا تالیا و ایرانسل اگه بخوای دارم . یکی از بچه ها دیدم تایتن خریده و ازش خیلی راضی بود گفتم چند گرفتی گفت 780 تومان خریده. منم بد طلبه شدم اما رفتم اون مغازه ای که خریده بود شانس ما تایتن دیگه نداشت و جس جمم میداد 980 گرون فروش:( تو پایتخت بود پ212.

حالا میخوام ببینم کسی مغازه ای سراغ نداره من تایتن یا جس جم رو با قیمت 780 گیر بیارم ؟

ممنون میشم جواب بدید.

علیرضا جان، جسم با تایتن هیچ تفاوتی نداره، به جز نمای بیرونیش! البته htc تاحالا ساپورتش بهتر بوده و تا دو سه هفته ی دیگه رام aku 3.3 برای تایتن رو می زاره روی سایتش، ولی jasjam روهم می شه به راحتی cid unlock کرد و رام تایتن رو ریخت روش:happy: من خودمم راستش می خوام به خاطر مسائلی (مالی دیگه قائدتاً
286.gif
) یه دونه herm100 (شکل جسجم) بگیرم... بعد در مورد محل فروش هم راستش نمی دونم می گن که رمضانی آورده و قراره بده 750...ولی من دیگه جزئیاتش رو نمی دونم باید رفت جاش... البته این چند صفحه اخیر رو اگه بخونید می بینید دوستان دیگه مون خیلی بهتر از من از وضع بازار خبر دارن فقط بروز نمی دن آمارو:wacko: راستی فراموش نکنید که سریال روی جعبه HT637 به بالا باشه...

آهان مرسی.. من به شخصه hermes رو ترجیح میدم
خوش سلیقه ای محمد جان...خوش سلیقه ای
joytears.gif

alireza_123

Registered User
لایک‌ها
10
آقا فرهاد اگه 750 گیر آووردی منو بی خبر نذاریا:)

منتظر میمونم تا جسجم یا تایتنتو با این قیمت گیرم بیاد <750 تا0 80>

بچه ها ی دیگم اگه کسی گیر اوورد منم خبر کنه ممنون میشم.

شاد زی مهر افزون.

fbgh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ضمن تشکر از استاد فرانک که راهنمایی خصوصی کرد و فرهاد عزیزم که راهنمایی جامع و کاربردی و عمومی فرمودند. ما با توجه به توصیه دوستان و اساتید سر خویش گرفتیم جهت m600 پلاس سوی رمضانی روان گشتیم.
از قضا آنجا فروشنده ای یافتیم بسیار ترشرو. گفتیم محض شیرینی مزاجش بگوییم که از بچه های PT هستیم که ناگهان گل از لبانش شکفت و گفت oh oh آقا وایسا سرم خلوت شه چشم!
ما هم حسب امر ایستادیم تا سرشان خلوتی شد و گفتند قربان اینک در خدمتیم و فراوان احترام شدیم. گفتیم M600 پلاس می خواهیم چه خواستنی ، که ایشان لب برچیدندی که زمینه اش کم شده و نداریم و در آینده هم نخواهیم داشت ولی G500 پلاس ببرید که از آن بسی نیکو تر است و GPS دارد.
الغرض که مشغول چانه زنی و بگو بخند بودیم که به ناگاه از دهانمان پرید که خطمان را فروختیم و خودمان را به زیور ایرانسل آراستیم که چشمان ایشان برقی زد و گفتند ایول! بیا این P525 رجیستر نشده را ببر که ایرانسل را همراهی می کند و حالیست بسیار. ما هم که شب پیش 50 ، 60 صفحه ای از فروم را یکجا خوانده بودیم و از تعریف اساتید دلمان برای این P525 بسی رفته بود و غنج می زد گفتیم چند می دهی که گفت شمارا چون آشنا و خوش صحبت می زنی 630000 مرحمت فرما. ما هم از مطالب خوانده شده دیشب سو استفاده کردیم و پای دکتر دانیال و حسین خان و کل PT را کشیدیم وسط که حالی به ما بده که در PT شهره خاص و عام گردد. ایشان هم بعد از کش و قوص بسیار آنچنان حالی پخش نمودند که ما ذوق زده شدیم و به 620000 خریدیم. در پایان هم ایشان فرمودند از قول ما رمضانی ها به برو بچس بگویید که فروش پایین آمده ها آستین بالا کنید و ذوقی بدهید مارا. ما هم نامردی کردیم و گفتیم آقای دکتر دانیال کم پیدایشان می شود آنطرف ها در PT شاید برای همین است. ایشان هم یک "ای نامرد" نثارشان کردندی و گفتند بگو با ما به ازین باش که با خلق جهانی.
خلاصه ما به لطف شما دوستان خوب اکنون مشغول حال و حولی هستیم که به وصف ناید و در زبان نگنجد. البته که چنین سر خوشی را مدیون کمک شما و سو استفاده هایی بود که از اعتبار شما کردیم که امید وارم بر بنده ببخشایید.
از همه شما ممنون و متشکرم .. شاد باشید

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
ضمن تشکر از استاد فرانک که راهنمایی خصوصی کرد و فرهاد عزیزم که راهنمایی جامع و کاربردی و عمومی فرمودند. ما با توجه به توصیه دوستان و اساتید سر خویش گرفتیم جهت m600 پلاس سوی رمضانی روان گشتیم.
از قضا آنجا فروشنده ای یافتیم بسیار ترشرو. گفتیم محض شیرینی مزاجش بگوییم که از بچه های PT هستیم که ناگهان گل از لبانش شکفت و گفت oh oh آقا وایسا سرم خلوت شه چشم!
ما هم حسب امر ایستادیم تا سرشان خلوتی شد و گفتند قربان اینک در خدمتیم و فراوان احترام شدیم. گفتیم M600 پلاس می خواهیم چه خواستنی ، که ایشان لب برچیدندی که زمینه اش کم شده و نداریم و در آینده هم نخواهیم داشت ولی G500 پلاس ببرید که از آن بسی نیکو تر است و GPS دارد.
الغرض که مشغول چانه زنی و بگو بخند بودیم که به ناگاه از دهانمان پرید که خطمان را فروختیم و خودمان را به زیور ایرانسل آراستیم که چشمان ایشان برقی زد و گفتند ایول! بیا این P525 رجیستر نشده را ببر که ایرانسل را همراهی می کند و حالیست بسیار. ما هم که شب پیش 50 ، 60 صفحه ای از فروم را یکجا خوانده بودیم و از تعریف اساتید دلمان برای این P525 بسی رفته بود و غنج می زد گفتیم چند می دهی که گفت شمارا چون آشنا و خوش صحبت می زنی 630000 مرحمت فرما. ما هم از مطالب خوانده شده دیشب سو استفاده کردیم و پای دکتر دانیال و حسین خان و کل PT را کشیدیم وسط که حالی به ما بده که در PT شهره خاص و عام گردد. ایشان هم بعد از کش و قوص بسیار آنچنان حالی پخش نمودند که ما ذوق زده شدیم و به 620000 خریدیم. در پایان هم ایشان فرمودند از قول ما رمضانی ها به برو بچس بگویید که فروش پایین آمده ها آستین بالا کنید و ذوقی بدهید مارا. ما هم نامردی کردیم و گفتیم آقای دکتر دانیال کم پیدایشان می شود آنطرف ها در PT شاید برای همین است. ایشان هم یک "ای نامرد" نثارشان کردندی و گفتند بگو با ما به ازین باش که با خلق جهانی.
خلاصه ما به لطف شما دوستان خوب اکنون مشغول حال و حولی هستیم که به وصف ناید و در زبان نگنجد. البته که چنین سر خوشی را مدیون کمک شما و سو استفاده هایی بود که از اعتبار شما کردیم که امید وارم بر بنده ببخشایید.

بسی خورسند فرمودی ما را:)

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
شما استاد ما هستی بدون شگ ولی ایشون گفت تو بنچ مارک ها من هیچ جا اسمشو ندیدم متاسفانه :blush:

حتی اسم موبو دی ای 3360:blush:
اختیار داری حسین جان..شما استاد مایی و دوستان سایر دوستان فعال تاپیک به همچنین..من کم سواد رو هم عفو کنید..
فکر کنم مشگل با لود عکسا باشه:
pocketmvp.png

pq.png

tcpmp.png

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
وحید جان الان دیدم شرمنده همین که پاک کردم شما دیگه پست رو زده بودی:blush: :rolleyes: :D

اشتباه از من بود استاد از دوستمون هم معذرت میخوام:)

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
وحید جان الان دیدم شرمنده همین که پاک کردم شما دیگه پست رو زده بودی:blush: :rolleyes: :D

استاد سبب خیر بود که من کپی کنم بنچ هارو..این A200 هم واقعا بع قیمت ارزشمنده..فقط کاش مشگیش بود تو بازار..رمضانی انکس تک نمیاره..
126fs3281498.gif

MohammadR

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
10
CPU OMAP 850 چه طوریه؟
یکی میخواد PPC بگیره زیر 600 و اصرار داره qwerty keyboard داشته باشه
پرفورمانس K-Jam چه طوره؟ در حد قابل قبولی هست یا اینکه خیلی ضعیفه؟ (چون performance هم مهمه)
نسبت به S200.. چه طوره مثلا؟

sservati

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1

معذرت چيه استاد...مگه حالا چي شده!

ولي داشتم به خودم شك ميكردم ها:happy:

dochar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
2 تا سوال داشتم از دوستان:
ممكنه چند ppc كه دوربين خوبي (عكس و فيلم) دارن معرفي كنيد.
نظرتون درباره ido tin چيه؟ در مقايسه با m600 plus مثلا.

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20

1-تقریبا همه تو یه مایع هستن ولی مثلا تو عگس اس 200 خوب تو فیلمبرداری پی525 تعریف زیاد شنیدم ....
2- در مورد ido tin باید وحید نظر بده ولی فکر نکنم چیزی برا گفتن جلوی ام600 داشته باشه:blush:

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4
بالاخره مموری کارت ایرانی هم به بازار اومد!! فراسو یه مدل MMC جدید زده این لینکش:
http://farassoo.com/product/memory/fmc.htm
ممکنه باز فردا قیمتا به بهونه حمایت از تولید کنندگان داخلی بالا بره!!!:happy:

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
مبارکتون باشه!
leb.gif

تقریباً قیمت خارج از ایران دراومد براتون..
3y3t06w.gif

CPU OMAP 850 چه طوریه؟
یکی میخواد PPC بگیره زیر 600 و اصرار داره qwerty keyboard داشته باشه
پرفورمانس K-Jam چه طوره؟ در حد قابل قبولی هست یا اینکه خیلی ضعیفه؟ (چون performance هم مهمه)
نسبت به S200.. چه طوره مثلا؟
والا اگه حتماً پی پی سی qwerty دار بخوان تو اون رنج قیمت به جز k-jam خوب پیدا نمی شه...از نظر پرفورمنس، قوی نیست...البته این کمبود رو به صورت جدی کسی احساس نمی کنه اگه مثل ماها هرروز از سینه های ppc نخواد شیر بکشه بیرون..
mpr.gif

ولی محمد جان اگه دوستت تاکیدی روی ppc بودن نداره، سری E نوکیا یا SE M600 هم انتخاب های خوبی هستن ها
Just_Cuz_19.gif

HTC TyTN, i-mate JasJam, Softbank x01ht, O2 Trion, Dopod 838pro, ...
2qdxwdw.gif

چطور شد که از این tin سوال پرسیدین؟!؟! اینو توی ایران جایی دیدین؟
263cylj.gif

بالاخره مموری کارت ایرانی هم به بازار اومد!! فراسو یه مدل MMC جدید زده این لینکش:
http://farassoo.com/product/memory/fmc.htm
ممکنه باز فردا قیمتا به بهونه حمایت از تولید کنندگان داخلی بالا بره!!!:happy:
... چه زوری باید زده باشن واسه جا کردن 512 مگ توی همچون فضای ظریفی!!
wha%5B1%5D.gif

(چطوری تو بلای من؟!
evil_grin.gif
)

_nima

Guest
لایک‌ها
0
بهترین PDA ای که الان هست به نظر من همین آی-میت جم این هستش. البته دو سه مدل از این هست مثل کیوتک و او2 که دقیقا همین شکلی هستن. من فرقشون رو نمی دونم. من خودم jamin دارم و 670,000 خریدم ولی کیوتک حدود 450000 تومنه که من اصلا نمی دونم جرا اینقدر اختلاف قیمت دارن:( . یک کم که تحقیقات کردم دیدم که JAMin امکانات arabizer روش داره ولی کیوتک نداره. باتری جم این قوی تره(دوستم یه کیوتک داره که یه روز در میون داره شارژش می کنه ولی مال من حدود 5-6 روز می مونه!!!:( ) اندازه هاشون هم 2 میلی متر طبق یه سایتی که اندازه اینارو زده بود فرق داره.

ولی آدم می خواد پول بده یه چیز خوب هم باید بگیره که براش کار کنه...;)
جم این با برنامه ی sbp pocket diary یه غول می شه. حتما روش نصب کنین:f34r:
اگه خواستین براتون آپلودش می کنم

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
بهترین PDA ای که الان هست به نظر من همین آی-میت جم این هستش. البته دو سه مدل از این هست مثل کیوتک و او2 که دقیقا همین شکلی هستن. من فرقشون رو نمی دونم. من خودم jamin دارم و 670,000 خریدم ولی کیوتک حدود 450000 تومنه که من اصلا نمی دونم جرا اینقدر اختلاف قیمت دارن:( . یک کم که تحقیقات کردم دیدم که JAMin امکانات arabizer روش داره ولی کیوتک نداره. باتری جم این قوی تره(دوستم یه کیوتک داره که یه روز در میون داره شارژش می کنه ولی مال من حدود 5-6 روز می مونه!!!:( ) اندازه هاشون هم 2 میلی متر طبق یه سایتی که اندازه اینارو زده بود فرق داره.

ولی آدم می خواد پول بده یه چیز خوب هم باید بگیره که براش کار کنه...;)
جم این با برنامه ی sbp pocket diary یه غول می شه. حتما روش نصب کنین:f34r:
اگه خواستین براتون آپلودش می کنم

نیما جان، Prophet بسته به نیاز شما و با توجه به ابعاد و وزن و دوربین عالیش می تونه برای شما بهترین pda روی زمین باشه...ولی در مقایسه با pda های دیگه، از low end ها محسوب می شه و از لحاظ پرفورمنس جزو ضعیف هاست. هزینه ی اضافی هم که شما برای خرید یک jamin می دید، یک قسمتیش می ره توی جیب i-mate ، و یک قسمنتش هم می ره توی جیب فروشنده ی محترم! وگرنه از لحاظ سخت افزاری s200 و jamin دقیقاً یک دستگاه هستند، ساخت کارخونه ای به نام HTC . فقط نام برند هایی که روشون نوشته باهم فرق می کنه. Qtek برند تحت رجیستر HTC هست؛ تا چند وقت پیش htc دستگاه هایی که می فرستاد اروپا تحت این نام می داد، و اونایی که می فرستاد آسیا تحت برند Dopod که اونم رجیستر خودشه می داد بیرون (همین jamin یک معادل دیگه ش dopod 818pro هست). i-mate تا 3-4 ماه پیش فقط دستگاه های htc رو ری برند می کرد و بازار اصلیش هم آسیای میانه بود. بعد htc اعلام کرد که می خواد با نام خودش وارد بازار شه و همکاریش بصورت oem رو محدود کنه، ازون موقع i-mate دیگه دستگاه های جدید htc رو ری برند نمی کنه.
تنها تفاوتی که این دستگاه ها دارن، یکی یک سری نرم افزار هاییه که از اول روی دستگاه به صورت دیفالت نصب می شه، یکی هم ساپورت نرم افزاری که بعداً از طریق سایت برند مربوط ارائه می شه. اربایزری که شما اشاره کردید بهش، توی همین فروم به صورت مجانی قابل دانلود و نصبه:blush: از لحاظ ساپورت نرم افزاری فقط i-mate قدیم ها بهتر عمل می کرد و زود به زود rom های جدید می زاشت روی سایتش...که دیگه برتری به حساب نمی یاد، چون از وقتی htc مستقیماً وارد بازار شده ، برای ppc های با برند های خودش (dopod,qtek) ساپورت خیلی بهتری داره ارائه می ده. امیدوارم توضیحاتم کافی و کامل بوده باشه:rolleyes:

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4
مبارکتون باشه!
leb.gif

تقریباً قیمت خارج از ایران دراومد براتون..
3y3t06w.gif

والا اگه حتماً پی پی سی qwerty دار بخوان تو اون رنج قیمت به جز k-jam خوب پیدا نمی شه...از نظر پرفورمنس، قوی نیست...البته این کمبود رو به صورت جدی کسی احساس نمی کنه اگه مثل ماها هرروز از سینه های ppc نخواد شیر بکشه بیرون..
mpr.gif

ولی محمد جان اگه دوستت تاکیدی روی ppc بودن نداره، سری E نوکیا یا SE M600 هم انتخاب های خوبی هستن ها
Just_Cuz_19.gif

HTC TyTN, i-mate JasJam, Softbank x01ht, O2 Trion, Dopod 838pro, ...
2qdxwdw.gif

چطور شد که از این tin سوال پرسیدین؟!؟! اینو توی ایران جایی دیدین؟
263cylj.gif

... چه زوری باید زده باشن واسه جا کردن 512 مگ توی همچون فضای ظریفی!!
wha%5B1%5D.gif

(چطوری تو بلای من؟!
evil_grin.gif
)

باز حالا جای امیدی هست به یه جایی برسن!!( میگن تو این m600 رو جواد کردی تو مدرسه؟!!:f34r: ):D

بالا