• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید پی دی ای

uxd863

Registered User
لایک‌ها
10
دوستان اگه ممکنه قیمت روز O2 Atom XDA و Samsung i750 رو اعلام کنید.

Farid.db

کاربر فعال دانشگاه و تحصیل
کاربر فعال
لایک‌ها
116
با اجازه آقا فرهاد اصلاخ کنم،تی 830 توسط نمایندگی فوجیتسو وارد شده،اتفاقا" فردی تو مسنجر منو اد کرده بود و در مورد تی 830 می پرسید.قیمتش چندان معقول نیست،اما شما از نمایندگی خریداری می کنید،قیمت رو من از شرکت 3 هفته پیش 795 تومن گرفتم اینم یه نوع قیمت گذاری که بهش می گن قیمت گذاری خرده،طرف داره 800 تومن می گیره،ولی قیمتی که تو وهله اول به چشم میاد 700 تومنه،
موفق باشید.

اوه! :blush:

خوب خیلی عالیه که اینو وارد کردن..قیمتش البته توی نت هم همون حوالی 800 دلاره... فرید خان کجایی ببینی عشقت رو آوردن...:happy:

وااااوو
بالاخره به ایران هم اومد:guitar: ، عالی شد این PPC فوق العادست:shades: ، در کنار جک 3.5 که نمی دونم چرا هیچ شرکتی در ساختن PPC هاش اینو رعایت نمی کنه :thumbsdow مموری کارت SD که تا 4 Gig :upsided: فعلا اومده ، مصرف باطری پایین به دلیل صفحه کوچک و باطری 1500 mAh و CPU معقول ، GPS با چیپ Powerfull استاندارد Sirf III ، دوربین 2 مگاپیکسلی اوتوفوکوس ، کیبورد ، 3G :party: که البته این یکی به کار ماها نمیاد، USB Host va Slave :wacko: بلوتوث 2 هم دارد :f34r: .

تنها ظعفش به نظر من قیمت بالا و ROM 128 هست .

آقا شماره تلفن و آدرس نمایندگی رو لطف می کنین ؟ :wub:

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
شرکت بهین؛نمایندگی فوجیتسو در ایران،شماره شرکت رو الان ندارم،توصیه می کنم شنبه عصر ارتباط رو بخرید،انشاله تبلیغ شرکت و همچنین تی 830 رو خواهید دید.
موفق باشید.

b-xenon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
امکاناتش خیلی خوبه ولی آدم رو یاد گوشی های صاایران میندازه!
اگه یک مقدار روی دیزاینش وقت میگذاشتن مسلما یکی از رقبای خطرناک واسه ی بقیه میشد ، البته ناگفته نمونه که خدا کنه قیمتش کاذب باشه وگرنه با این قیمت باید ادامه دهنده ی راه بقیه ی شکست خوردگان باشه.

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
p525=750
m600+=600

هر چه قدر پول بدی اش میخوری

تهیید می شه:rolleyes:
البته از لحاظ پرفورمنس p525 تفاوتش زیاد نیست با m600+ ، ولی از لحاظ تیپ و قیافه و کیفیت ساخت و ساپورت p525 بهتره... البته دوستمون نوشته بودن که رمضانی گفته m600+ زمینه اش کم شه و نیست و اینا...سهیل جان پیشنهاد می کنم یه سر بری اونجا بگی از بچه های pt هستی اگه گوشی رجیستر نشده داشت یه 100-150 تومنی تخفیف بگیری بخری و تندی ببری خونه:p

b-xenon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا بین M600+ با P525 کدومش بهتره ؟!
با اجازه ی فرهاد و فرانک
نظر فرهاد خان و حسین جان کاملا تایید میشه، P525 گوشی کامل تری هست هم از نظر امکانات هم از نظر قیافه و ساپورت و ... که با توجه به حراج گوشی های رجیستر نشده ی رمضانی کاملا به صرفه است که اقدام به خرید P525 کنی که البته اگه رجیستر نشده هم نداشت بازم همون P525 رو بگیر ، 150 تومن ارزش این رو داره که گوشی واست عمری کار بده.

StarSoheil

Registered User
لایک‌ها
42
ممنون از راهنمایی دوستان.همش دعا میکردم کسی نگه p525 بهتره:D ، نمیدونم چرا ولی یخورده با ظاهرش مشکل دارم.الان رجیستر نشدش چنده و اینکه آیا با آپدیت گوشی رجیسترش نمیپره!!! در ضمن کل تهران رو گشتیم ولی چشمون به جمال M600+ روشن نشد:eek:

راستی کسی W950i دسته دوم نمیخواد:lol:

MohammadR

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
10
p525 چه گرونه! پول یک Jasjam!

seiamac

Registered User
لایک‌ها
0
سلام به همه دوستان و تشکر ویژه از دانیال خان ،فرهاد عزیز و جناب فرانک اشتاین(حسین آقا)
راستشو بخاین قبل از خوندن مطالب این ترد اطلاعات آنچنانی در مورد PDA ها نداشتم و فقط دورادور چیزای رو میخوندم و میشنیدم.ولی الان خیلی چیزها یاد گرفتم و از این بابت از شماها ممنونم. چند سوال داشتم که اگه راهنمائیم کنین بسیار ممنون میشم.
اگه بخوام به یه جمعبندی در این 75 صفحه برسم و وضعیت بازار کشور رو هم در نظر بگیرم تقریبا سه مدل ATOM EXEC ، ETEN M600+ و ASUS 525 از نظر شماها مورد تائیده و موجوده و همگی هم دستگاههای خوبی هستند.(محصولات HTC هم که همیشه مورد تائید آقا فرهاد بوده و هست )سوال من اینه که
1.زیاد اهل بازی نیستم ( آخه سن و سالی ازم گذشته و حوصله ای برام نمونده ) و حتی اهل استفاده از PPC برای تماشای فیلمهای باکیفیت هم نیستم ( دو ساله که نوکیا 7710 دارم و حتما میدونید که یکی از بزرگترین صفحه نمایشها رو در این رده داره . ولی استفاده های در این زمینه نکردم ) ولی بسیار مایلم از برنامه های مفید موجود خصوصا نرم افزارهای مهندسی استفاده کنم.دوربین هم برام مهمه ( به اقتضای شغلم) در این زمینه پیشنهای از بین مدلهای بالا یا حتی سایر مدلهای موجود دارید؟
2.در جایی در این ترد خوندم که دانیال خان ویندوز ATOM EXEC رو با دلیل و مدرک بسیار پایدارتر از سایر دستگاهها دونسته بودند. آیا ویندوزهای ASUS و ETEN M600 هم اینچنینند؟
3.تا قبل از این فکر میکردم که تو ایران فقط باید آی میت استفاده کرد ( به خاطر ساپورت نرم افزاری ) ولی با توضیحات دوستان خصوصا فرهاد عزیز متوجه شدم که اینچنین نیست . حالا به غیر O2 ، آیا ساپورت نرم افزاری دو مدل ASUS و ETEN همچنان خوبه؟
4.تعمیرگاه مجاز یا غیر مجازی که چیزی سرشون بشه و اگه خدای نکرده برای دو مدل بالا مشکلی پیش اومد بتونن رفعش کنن هست یا نه؟

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
سلام به همه دوستان و تشکر ویژه از دانیال خان ،فرهاد عزیز و جناب فرانک اشتاین(حسین آقا)
راستشو بخاین قبل از خوندن مطالب این ترد اطلاعات آنچنانی در مورد PDA ها نداشتم و فقط دورادور چیزای رو میخوندم و میشنیدم.ولی الان خیلی چیزها یاد گرفتم و از این بابت از شماها ممنونم. چند سوال داشتم که اگه راهنمائیم کنین بسیار ممنون میشم.
اگه بخوام به یه جمعبندی در این 75 صفحه برسم و وضعیت بازار کشور رو هم در نظر بگیرم تقریبا سه مدل ATOM EXEC ، ETEN M600+ و ASUS 525 از نظر شماها مورد تائیده و موجوده و همگی هم دستگاههای خوبی هستند.(محصولات HTC هم که همیشه مورد تائید آقا فرهاد بوده و هست )سوال من اینه که
1.زیاد اهل بازی نیستم ( آخه سن و سالی ازم گذشته و حوصله ای برام نمونده ) و حتی اهل استفاده از PPC برای تماشای فیلمهای باکیفیت هم نیستم ( دو ساله که نوکیا 7710 دارم و حتما میدونید که یکی از بزرگترین صفحه نمایشها رو در این رده داره . ولی استفاده های در این زمینه نکردم ) ولی بسیار مایلم از برنامه های مفید موجود خصوصا نرم افزارهای مهندسی استفاده کنم.دوربین هم برام مهمه ( به اقتضای شغلم) در این زمینه پیشنهای از بین مدلهای بالا یا حتی سایر مدلهای موجود دارید؟
2.در جایی در این ترد خوندم که دانیال خان ویندوز ATOM EXEC رو با دلیل و مدرک بسیار پایدارتر از سایر دستگاهها دونسته بودند. آیا ویندوزهای ASUS و ETEN M600 هم اینچنینند؟
3.تا قبل از این فکر میکردم که تو ایران فقط باید آی میت استفاده کرد ( به خاطر ساپورت نرم افزاری ) ولی با توضیحات دوستان خصوصا فرهاد عزیز متوجه شدم که اینچنین نیست . حالا به غیر O2 ، آیا ساپورت نرم افزاری دو مدل ASUS و ETEN همچنان خوبه؟
4.تعمیرگاه مجاز یا غیر مجازی که چیزی سرشون بشه و اگه خدای نکرده برای دو مدل بالا مشکلی پیش اومد بتونن رفعش کنن هست یا نه؟
1.قربان حالا می خواهید خرید کنید؟
2.قربان ، این رو فقط می توانید از کسی که مثلا چند وقت باهاش کار حرفه ای کرده بپرسید یا اینکه دنبال یک مرور معتبر ازش باشید ، البته که من نه ایسوس دستم گرفتم و نه ای تن ام600 ، ولی شخصا بهتون ام600 رو پیشنهاد نمی دم.
3.خیر قربان ، ولی خوب ساپورت نرم افزاری شما احتیاجی ندارید ، خیالتون راحت
4.نه خیر ، ولی نگران نباشید ، برادر کوچک یک ال سی دی باند رو ترتبیشو داد ، فرستاد دوبی مشکل نیست

SEP/\H/\N

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
1

alireza_123

Registered User
لایک‌ها
10
آقا فرهاد یه پاکت پی سی مدل T mobile هست برای یکی از دوستان . تمیز هست با یه رم 1گیگ میده 430 تومان

نظرتون راجع یه این مدل چیه ؟ قیمت نوش چنده ؟ این قیمت می ارزه؟

مشخصاتشو میشه بگید؟

ممنون

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
علیرضا جان، t-mobile یه carrier هست، خدمات موبایل می ده، مثل ایرانسل! اونوقت اومده دستگاه های چند تا از تولید کننده ها رو برداشته روش اسم گذاری کرده، مثلاً t-mobile mda pro (یا همون جسجر) یا مثلاً t-mobile vario iii

مدلش چیه خوب
42.gif
بعد توی ایران یا خارج؟ اگه توی ایرانه رجیستر هستش یا نه؟
169.gif

Penet

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام ! من یه PPC می خوام که خیلی ارزون باشه
دوربین اصلا" برام مهم نیست
فقط اینا مهم :
Qwerty Keyboard
Memory Stick !

قیمت بدید !
رجیستر هم نشده باشه چون می خوام واسه ایرانسل استفاده کنم !

seiamac

Registered User
لایک‌ها
0
1.قربان حالا می خواهید خرید کنید؟
2.قربان ، این رو فقط می توانید از کسی که مثلا چند وقت باهاش کار حرفه ای کرده بپرسید یا اینکه دنبال یک مرور معتبر ازش باشید ، البته که من نه ایسوس دستم گرفتم و نه ای تن ام600 ، ولی شخصا بهتون ام600 رو پیشنهاد نمی دم.
3.خیر قربان ، ولی خوب ساپورت نرم افزاری شما احتیاجی ندارید ، خیالتون راحت
4.نه خیر ، ولی نگران نباشید ، برادر کوچک یک ال سی دی باند رو ترتبیشو داد ، فرستاد دوبی مشکل نیست

جناب دانیال خان
اگه شما خرید رو قبل از عید صلاح میدونید میتونم یه سری به تهران بزنم و بخرم وگرنه برای خرید هیچ عجله ای ندارم. چون به قول شما دستگاههای جدیدی تو راهه ولی آیا این مشکل رجیستر کردن همچنان ادامه خواهد داشت یا نه یه مقدار مساله سازه

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
جناب دانیال خان
اگه شما خرید رو قبل از عید صلاح میدونید میتونم یه سری به تهران بزنم و بخرم وگرنه برای خرید هیچ عجله ای ندارم. چون به قول شما دستگاههای جدیدی تو راهه ولی آیا این مشکل رجیستر کردن همچنان ادامه خواهد داشت یا نه یه مقدار مساله سازه

قربان دست نگهدارید شاید بهتر باشه ، من که خودم منتظر خبر های بیشتر از سری آی میت هستم ، ولی حتی اگر اونها هم یک ناامیدی دیگه باشن ، طیف وسیعی از دستگاه های جدید ، از جی اسمارت های جدید ، تا توشیبا و یا حتی دستگاه های او2 جدید واقعا این امکان رو می ده که شما به نسل بعدی فکر کنید و فعلا از خرید صرفنظر کنید

در مورد رجیستر نشدن هم ، من که دارم یواش یواش اماده خرید یک ایرانسل می شم ، عطای مخابرات لعنتی رو به لقاش می بخشم
:lol:

بالا