سلام به همه دوستان و تشکر ویژه از دانیال خان ،فرهاد عزیز و جناب فرانک اشتاین(حسین آقا)
راستشو بخاین قبل از خوندن مطالب این ترد اطلاعات آنچنانی در مورد PDA ها نداشتم و فقط دورادور چیزای رو میخوندم و میشنیدم.ولی الان خیلی چیزها یاد گرفتم و از این بابت از شماها ممنونم. چند سوال داشتم که اگه راهنمائیم کنین بسیار ممنون میشم.
اگه بخوام به یه جمعبندی در این 75 صفحه برسم و وضعیت بازار کشور رو هم در نظر بگیرم تقریبا سه مدل ATOM EXEC ، ETEN M600+ و ASUS 525 از نظر شماها مورد تائیده و موجوده و همگی هم دستگاههای خوبی هستند.(محصولات HTC هم که همیشه مورد تائید آقا فرهاد بوده و هست )سوال من اینه که
1.زیاد اهل بازی نیستم ( آخه سن و سالی ازم گذشته و حوصله ای برام نمونده ) و حتی اهل استفاده از PPC برای تماشای فیلمهای باکیفیت هم نیستم ( دو ساله که نوکیا 7710 دارم و حتما میدونید که یکی از بزرگترین صفحه نمایشها رو در این رده داره . ولی استفاده های در این زمینه نکردم ) ولی بسیار مایلم از برنامه های مفید موجود خصوصا نرم افزارهای مهندسی استفاده کنم.دوربین هم برام مهمه ( به اقتضای شغلم) در این زمینه پیشنهای از بین مدلهای بالا یا حتی سایر مدلهای موجود دارید؟
2.در جایی در این ترد خوندم که دانیال خان ویندوز ATOM EXEC رو با دلیل و مدرک بسیار پایدارتر از سایر دستگاهها دونسته بودند. آیا ویندوزهای ASUS و ETEN M600 هم اینچنینند؟
3.تا قبل از این فکر میکردم که تو ایران فقط باید آی میت استفاده کرد ( به خاطر ساپورت نرم افزاری ) ولی با توضیحات دوستان خصوصا فرهاد عزیز متوجه شدم که اینچنین نیست . حالا به غیر O2 ، آیا ساپورت نرم افزاری دو مدل ASUS و ETEN همچنان خوبه؟
4.تعمیرگاه مجاز یا غیر مجازی که چیزی سرشون بشه و اگه خدای نکرده برای دو مدل بالا مشکلی پیش اومد بتونن رفعش کنن هست یا نه؟
1.قربان حالا می خواهید خرید کنید؟
2.قربان ، این رو فقط می توانید از کسی که مثلا چند وقت باهاش کار حرفه ای کرده بپرسید یا اینکه دنبال یک مرور معتبر ازش باشید ، البته که من نه ایسوس دستم گرفتم و نه ای تن ام600 ، ولی شخصا بهتون ام600 رو پیشنهاد نمی دم.
3.خیر قربان ، ولی خوب ساپورت نرم افزاری شما احتیاجی ندارید ، خیالتون راحت
4.نه خیر ، ولی نگران نباشید ، برادر کوچک یک ال سی دی باند رو ترتبیشو داد ، فرستاد دوبی مشکل نیست