فرهاد اینا کجاشون ژاپونی؟!(Rogers که ماله کاناداست!1:happy: Kidding)
حالا واقعا دیگه می خوای بری!؟!
سلام به همه دوستاي قديمي گل و گلاب
يكي از دوستان مثل اينكه يك ماهي هست دوبي رفته
اونجا Eten M700 Goldfish رو دست دوستش ديده ميگفت كه خيلي هنگ ميكنه و سرعتش پايينه و خودش هم احتمال ميداد كه بايد رامش تعويض بشه
![]()
گوشي آكبند بوده حالا اينكه چرا خدا ميدونه . ( با اين همه تعريفي كه ازش شده بود.)
گوشي Rover S5 با دوربين 4 مگا پيكسلي كه قبلا معرفي شده بود رو هم ديده و قراره قيمتش رو بپرسه
يك تيكه 1.17 مگابايتي از فيلمبرداري اين گوشي Click me
گوشي سمت راستي![]()
دوبي هم يه آشنا پيدا كردم كه گوشيهاي مثل N73 رو رجيستر ميكنه
كسي سراغ داره جايي رو كه بتونن گوشي هاي پاكت پيسي غول آسايي همچون Rover رو رجيستر كنن ؟
بهروز جان دوست دارم در مورد ايتن نظر بدي كه چرا اينجوري بوده
من ميخوام به دوستم بگم كه گوشي واسم بفرسته و اگه رجيستر بشه Rover M5 رو ميگم بياره واسم
برام تعریف کردن...می گفت...شنیدم...تعریفی نداره...یکی از آشناها...همش هنگ می کنه...يكي از دوستان مثل اينكه يك ماهي هست دوبي رفته
اونجا Eten M700 Goldfish رو دست دوستش ديده ميگفت كه خيلي هنگ ميكنه و سرعتش پايينه و خودش هم احتمال ميداد كه بايد رامش تعويض بشه
دیروز یه تماسی با شرکت تجارت یاس جهان گرفتم (نمایندگی رسمی اورکس) گفتند دو مدل جدید از این دستگاهها وارد کردند به نامهای "نئون" و "آی دوو" تو مشخصاتشون چیزی برای گفتن ندارن تقریبا همان e900 با wm5
گفتم بگم شاید کسی بخواد یه دستگاه از یه نمایندگی رسمی با مثلا گارانتی بگیره
قیمتها 545 و 515 هزار تومان
به نقل از pshivaee :سلام
من یک سوال داشتم. شما موبایلتون O2 XDA Atom هستش؟
ازش راضی هستید. باتریش خوب دوام میاره؟
من mio A701 دارم که روش GPS هم داره. یک جورایی وسوسه شدم عوضش کنم. چون باتریش اصلا خوب نیست مخصوصا موقعی که GPS شو فعال می کنم.2 تا از دوستای من بهم پیشنهاد کردن که ازم بخرن. منم دنبال یک موبایل میگردم که کاربری هایی مثل اینی که دارم داشته باشه.
البته یک مدل هم apple زده ، نمیدونم دیدید یا نه ، که شاهکاره البته مشکلش اینه که ویندوز OX روشه که مخصوص خود Apple .
چیزی به نظرتون ویرسه که ارزش خرید داشته باشه؟
ممنون
"آی دوو" که نوشتتید منظورتون همون ido هستش؟! ido خودش یه برنده ها! ارتباطی به everex نداره...
everex neon و ido tin هر دو spec خوبی دارن(+) ، (+)... ولی ازشون review درست حسابی پیدا نمی شه و با توجه به cpu فری اسکیل که یخورده ای بی نام و نشون هست...یه خورده ای ریسک داره خریدشون...
بهترین ریویویی که از neon پیدا کردم این بود... اگه یه نفر حوصله ی اسکن اطلاعات میون 20-25 صفحه نوشته ی عربی رو داره... بسم الله!![]()
ادیت: neon و tin هردو ساخت یه کارخونه هستن (kinpo) ، و انگار هردو تحت برندهای everex و ido پیدا می شن؛ برای یادآوری، kinpo همون تولید کننده ی saturn sp90 هستش...
![]()
این sp90 به جز اون کی بورد مامانیش، یه برتری واضح دیگه هم داره به neon و tin ، اینکه بلوتوث ورژن 2 داره.
این نظر شخصی من هست:
این دستگاه ها ، اگر با قیمت مناسب ارایه بشن ، می شه به خریدشون فکر کرد
وگرنه ، اصلا از مارک بد نامی مثل اورکس خرید نکنید ، به همین ترتیب از آی دو ، البته ، آی دو کمی بهتر عمل کرده ، ولی اورکس ، کل شرکت ش تعطیل کرد ، رام آپگرید نداد بیرون.این رو خوب به یاد داشته باشید ، اون شرکت نمایندگی هرگز نتونست که به تعهدات ش عمل کنه ، پس شما باید قیمت بدون گارانتی شو بخرید ، تخمین من اینه که اگر به خصوص اس پی 90 رو بیارن، و با قیمت مثلا 350تومن بدن ، گزینه خیلی بدی نیست
SP90 بالای 400 دلار باشه من باید خودمو از پشت بوم پرت کنم..چون برنامه ریزی زندگیمو مختل میکنه..![]()
والا من الان که اون سایت عربی رو می خوندم نوشته بود 1800درهم امارات
البته من مطمئن نیستم ، و خودم یک رقمی همین طوری پرت کردم ، چون به نظر من ، باید در قیاس با بقیه بیارزه
راستی می گم رکس جان ، شما از فری اسکیل ها چیزی شنیدی؟ میگن خیلی بد نیستن ولی خارق العاده هم نیستن
پس چرا به من گفت 450 ؟؟؟؟؟ (دل اکسیم)دوستان دیروز برای یک فلوی نفرولوژی زنگ زدم به رمضانی ، اون آقا پسر جوون که از همه بیشتر پی دی ای سرش می شه ، گوشی رو برداشت .
بعد قیمت اکسیم گرفتم گفت 420
در ضمن ، اتم رو هم گفت 600
در ضمن گفت 455 تایوانی جمین رو هم می دن
خلاصه همه چی فراوانی و ارزونی ست
ههههه
اما گفت کلی دستگاه داره ولی رجیستر نیستن
حالا خود دانید