• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید پی دی ای

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
می گم یه چیزی... می گن که جسجر شده 730 تومن...قیمت خوبیه ها واسه همچون دستگاهی
tooth.gif

بهدم دنی جان،دلت خوش بیده ها
127fs4732997.gif
الان n ماه گذشته از اومدن ترینیتی و تایتن و m700 و x500 ، یه دونه ش تو بازارای این مملکت خراب شده ی ما پیدا می شه!؟
2yy708y.gif

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
چند تا عکس از ورژن ژاپنی HTC TyTN !
3133lsl.gif

357h93a.jpg

4gt924x.jpg

3480spi.jpg

2jfnbx0.jpg

2cz1pc6.jpg

2dtw5c4.jpg

4dz0olg.jpg

2h3v4sz.jpg

فعلاً بای!
127fs4732997.gif

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4
فرهاد اینا کجاشون ژاپونی؟!:cool: (Rogers که ماله کاناداست!1:happy: Kidding)
حالا واقعا دیگه می خوای بری!:( ؟!

seiamac

Registered User
لایک‌ها
0
دیروز یه تماسی با شرکت تجارت یاس جهان گرفتم (نمایندگی رسمی اورکس) گفتند دو مدل جدید از این دستگاهها وارد کردند به نامهای "نئون" و "آی دوو" تو مشخصاتشون چیزی برای گفتن ندارن تقریبا همان e900 با wm5
گفتم بگم شاید کسی بخواد یه دستگاه از یه نمایندگی رسمی با مثلا گارانتی بگیره
قیمتها 545 و 515 هزار تومان

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
فرهاد اینا کجاشون ژاپونی؟!:cool: (Rogers که ماله کاناداست!1:happy: Kidding)
حالا واقعا دیگه می خوای بری!:( ؟!

خوب نکته ش همونه دیگه
tooth.gif
...این رنگ مشکیش فقط توی ژاپن توزیع می شه(اپراتور softbank)؛ ولی unlock شده هاش نوی نو فط و فراوون توی ebay ریخته!
mornincoffee.gif

بعدم آره..باید برم دیگه...یه چند ماهم بچسبیم به درسا...
4628.gif

MohammadR

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
10
بچه ها مزیت M600+ بر G500+ غیر از دوربینش چیه؟ (G500 در ضمن GPS هم داره)
رمضانی M600+ نداره و G500+ داره و دوستم مصره که زودتر PPC بگیره..
G500+ تو این قیمتا خوبه؟
O2 Atom چه طوره؟ قیمتش فکر کنم بالاتر باشه!

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18
سلام به همه دوستاي قديمي گل و گلاب

يكي از دوستان مثل اينكه يك ماهي هست دوبي رفته
اونجا Eten M700 Goldfish رو دست دوستش ديده ميگفت كه خيلي هنگ ميكنه و سرعتش پايينه و خودش هم احتمال ميداد كه بايد رامش تعويض بشه
main.jpg

گوشي آكبند بوده حالا اينكه چرا خدا ميدونه . ( با اين همه تعريفي كه ازش شده بود.)

گوشي Rover S5 با دوربين 4 مگا پيكسلي كه قبلا معرفي شده بود رو هم ديده و قراره قيمتش رو بپرسه

يك تيكه 1.17 مگابايتي از فيلمبرداري اين گوشي Click me

گوشي سمت راستي
89825.jpg

دوبي هم يه آشنا پيدا كردم كه گوشيهاي مثل N73 رو رجيستر ميكنه

كسي سراغ داره جايي رو كه بتونن گوشي هاي پاكت پيسي غول آسايي همچون Rover رو رجيستر كنن ؟

بهروز جان دوست دارم در مورد ايتن نظر بدي كه چرا اينجوري بوده

من ميخوام به دوستم بگم كه گوشي واسم بفرسته و اگه رجيستر بشه Rover M5 رو ميگم بياره واسم

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4
سلام به همه دوستاي قديمي گل و گلاب

اونجا Eten M700 Goldfish رو دست دوستش ديده ميگفت كه خيلي هنگ ميكنه و سرعتش پايينه و خودش هم احتمال ميداد كه بايد رامش تعويض بشه
main.jpg

گوشي آكبند بوده حالا اينكه چرا خدا ميدونه . ( با اين همه تعريفي كه ازش شده بود.)

گوشي Rover S5 با دوربين 4 مگا پيكسلي كه قبلا معرفي شده بود رو هم ديده و قراره قيمتش رو بپرسه

يك تيكه 1.17 مگابايتي از فيلمبرداري اين گوشي Click me

گوشي سمت راستي
89825.jpg

دوبي هم يه آشنا پيدا كردم كه گوشيهاي مثل N73 رو رجيستر ميكنه

كسي سراغ داره جايي رو كه بتونن گوشي هاي پاكت پيسي غول آسايي همچون Rover رو رجيستر كنن ؟

بهروز جان دوست دارم در مورد ايتن نظر بدي كه چرا اينجوري بوده

من ميخوام به دوستم بگم كه گوشي واسم بفرسته و اگه رجيستر بشه Rover M5 رو ميگم بياره واسم

مهرداد جان تو پرانتز اون گوشی سمت چپی چیه باهاش مقایسه کرده؟!!:hmm: (آخه هیچ نام و نشونی نداره!:wacko: )

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
برام تعریف کردن...می گفت...شنیدم...تعریفی نداره...یکی از آشناها...همش هنگ می کنه...
118fs316689.gif

مهرداد جان
worship.gif
؛ از شما بعیده!

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
دیروز یه تماسی با شرکت تجارت یاس جهان گرفتم (نمایندگی رسمی اورکس) گفتند دو مدل جدید از این دستگاهها وارد کردند به نامهای "نئون" و "آی دوو" تو مشخصاتشون چیزی برای گفتن ندارن تقریبا همان e900 با wm5
گفتم بگم شاید کسی بخواد یه دستگاه از یه نمایندگی رسمی با مثلا گارانتی بگیره
قیمتها 545 و 515 هزار تومان

"آی دوو" که نوشتتید منظورتون همون ido هستش؟! ido خودش یه برنده ها! ارتباطی به everex نداره...

everex neon و ido tin هر دو spec خوبی دارن(+) ، (+)... ولی ازشون review درست حسابی پیدا نمی شه و با توجه به cpu فری اسکیل که یخورده ای بی نام و نشون هست...یه خورده ای ریسک داره خریدشون...
بهترین ریویویی که از neon پیدا کردم این بود... اگه یه نفر حوصله ی اسکن اطلاعات میون 20-25 صفحه نوشته ی عربی رو داره... بسم الله!
imslow.gif

ادیت: neon و tin هردو ساخت یه کارخونه هستن (kinpo) ، و انگار هردو تحت برندهای everex و ido پیدا می شن؛ برای یادآوری، kinpo همون تولید کننده ی saturn sp90 هستش...

این sp90 به جز اون کی بورد مامانیش، یه برتری واضح دیگه هم داره به neon و tin ، اینکه بلوتوث ورژن 2 داره.

SEP/\H/\N

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
به نقل از pshivaee :
سلام
من یک سوال داشتم. شما موبایلتون O2 XDA Atom هستش؟
ازش راضی هستید. باتریش خوب دوام میاره؟
من mio A701 دارم که روش GPS هم داره. یک جورایی وسوسه شدم عوضش کنم. چون باتریش اصلا خوب نیست مخصوصا موقعی که GPS شو فعال می کنم.2 تا از دوستای من بهم پیشنهاد کردن که ازم بخرن. منم دنبال یک موبایل میگردم که کاربری هایی مثل اینی که دارم داشته باشه.
البته یک مدل هم apple زده ، نمیدونم دیدید یا نه ، که شاهکاره البته مشکلش اینه که ویندوز OX روشه که مخصوص خود Apple .
چیزی به نظرتون ویرسه که ارزش خرید داشته باشه؟
ممنون

سلام.
من از اتم تقریباً راضیم. اما هیچ وقت یک PDA ایده آل نیست.
اتم اندازش خوبه، خوشگله، دوربینش خوبه، باطریش بد نیست 1530mAh ، اما از نظر من مشکلاتی داره:
چون صفحه VGA نیست، نمیشه راحت باهاش PDF فارسی خوند.
حالا که GPRS اومده، احساس میکنم کیبورد خیلی واجبه. ( چون دستگاه قبلیم کیبورد داشت)
RAM 64MB کمه. مخصوصاً حالا که Ultimate های i-mate تو راهه با RAM 128MB

در غیر این صورت دستگاه خوبیه.
iphone به کار شما نمیاد. نباید انتظارات یک Pocket PC را ازش داشته باشید.

اگر میتونید چند ماهی صبر کنید تا Ultimate ها بیاد به بازار;)

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
"آی دوو" که نوشتتید منظورتون همون ido هستش؟! ido خودش یه برنده ها! ارتباطی به everex نداره...

everex neon و ido tin هر دو spec خوبی دارن(+) ، (+)... ولی ازشون review درست حسابی پیدا نمی شه و با توجه به cpu فری اسکیل که یخورده ای بی نام و نشون هست...یه خورده ای ریسک داره خریدشون...
بهترین ریویویی که از neon پیدا کردم این بود... اگه یه نفر حوصله ی اسکن اطلاعات میون 20-25 صفحه نوشته ی عربی رو داره... بسم الله!
imslow.gif

ادیت: neon و tin هردو ساخت یه کارخونه هستن (kinpo) ، و انگار هردو تحت برندهای everex و ido پیدا می شن؛ برای یادآوری، kinpo همون تولید کننده ی saturn sp90 هستش...

این sp90 به جز اون کی بورد مامانیش، یه برتری واضح دیگه هم داره به neon و tin ، اینکه بلوتوث ورژن 2 داره.

این نظر شخصی من هست:
این دستگاه ها ، اگر با قیمت مناسب ارایه بشن ، می شه به خریدشون فکر کرد
وگرنه ، اصلا از مارک بد نامی مثل اورکس خرید نکنید ، به همین ترتیب از آی دو ، البته ، آی دو کمی بهتر عمل کرده ، ولی اورکس ، کل شرکت ش تعطیل کرد ، رام آپگرید نداد بیرون.این رو خوب به یاد داشته باشید ، اون شرکت نمایندگی هرگز نتونست که به تعهدات ش عمل کنه ، پس شما باید قیمت بدون گارانتی شو بخرید ، تخمین من اینه که اگر به خصوص اس پی 90 رو بیارن، و با قیمت مثلا 350تومن بدن ، گزینه خیلی بدی نیست

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
این نظر شخصی من هست:
این دستگاه ها ، اگر با قیمت مناسب ارایه بشن ، می شه به خریدشون فکر کرد
وگرنه ، اصلا از مارک بد نامی مثل اورکس خرید نکنید ، به همین ترتیب از آی دو ، البته ، آی دو کمی بهتر عمل کرده ، ولی اورکس ، کل شرکت ش تعطیل کرد ، رام آپگرید نداد بیرون.این رو خوب به یاد داشته باشید ، اون شرکت نمایندگی هرگز نتونست که به تعهدات ش عمل کنه ، پس شما باید قیمت بدون گارانتی شو بخرید ، تخمین من اینه که اگر به خصوص اس پی 90 رو بیارن، و با قیمت مثلا 350تومن بدن ، گزینه خیلی بدی نیست

SP90 بالای 400 دلار باشه من باید خودمو از پشت بوم پرت کنم..چون برنامه ریزی زندگیمو مختل میکنه..
127fs3780837.gif

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
SP90 بالای 400 دلار باشه من باید خودمو از پشت بوم پرت کنم..چون برنامه ریزی زندگیمو مختل میکنه..
127fs3780837.gif

والا من الان که اون سایت عربی رو می خوندم نوشته بود 1800درهم امارات
البته من مطمئن نیستم ، و خودم یک رقمی همین طوری پرت کردم ، چون به نظر من ، باید در قیاس با بقیه بیارزه
راستی می گم رکس جان ، شما از فری اسکیل ها چیزی شنیدی؟ میگن خیلی بد نیستن ولی خارق العاده هم نیستن

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
توی این ترد یک عـــالمه مطلب پیدا می شه حول و حوش Eten M700 ، ولی فقط محض تایید حرف و حدیثایی که بنده پشت سر این بیچاره درست کرده بودم، ریویوی PDAGold رو یه نیم نگاهی بندازید
tooth.gif

ps : این pdagold ، عجیــــــــب ریویو هایی می ده ها!
263cylj.gif
طرف قبل اینکه این رویویو رو کامل کنه واقعاً چند هفته ای با دستگاه معاشقه می کرده انگاری!

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
والا من الان که اون سایت عربی رو می خوندم نوشته بود 1800درهم امارات
البته من مطمئن نیستم ، و خودم یک رقمی همین طوری پرت کردم ، چون به نظر من ، باید در قیاس با بقیه بیارزه
راستی می گم رکس جان ، شما از فری اسکیل ها چیزی شنیدی؟ میگن خیلی بد نیستن ولی خارق العاده هم نیستن

منم یه جا خوندم 400 دلار قیمت شروع به فروشش هستش..ولی خدا میدونه دقیق چقدر باشه..

فری اسکیل هم انچنان قوی نیست در مقایسه با سام و مارول...در حقیقت یه چی تو مایه های VIA C3 تو پی سی میمونه...کم مصرف ولی ضعیف..ولی در عوض نسبت به OMAP 800Series خیلی با صرفه تره..

gamekhor2007

Registered User
لایک‌ها
19
با سلام.من میخوام ppc بگیرم.اینم شرایط من هستش.اگه میشه راهنمایی کنید:

1.تا 600 تومان پول میتونم بدم.

2.گوشی های مد نظرم ASUS p525 و O2 xda-trion هستش.یا حداقل گوشی باشه که کیبورد داشته باشه.دوربینش پایینتر از 2 مگا پیکسل نباشه.بلندی صدای زنگ و کیفیتش هم بالا باشه

ممنون میشم راهنمایی کنید

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
دوستان دیروز برای یک فلوی نفرولوژی زنگ زدم به رمضانی ، اون آقا پسر جوون که از همه بیشتر پی دی ای سرش می شه ، گوشی رو برداشت .
بعد قیمت اکسیم گرفتم گفت 420
در ضمن ، اتم رو هم گفت 600
در ضمن گفت 455 تایوانی جمین رو هم می دن
خلاصه همه چی فراوانی و ارزونی ست
ههههه
اما گفت کلی دستگاه داره ولی رجیستر نیستن

حالا خود دانید

A.GH.N

Registered User
لایک‌ها
115
دوستان دیروز برای یک فلوی نفرولوژی زنگ زدم به رمضانی ، اون آقا پسر جوون که از همه بیشتر پی دی ای سرش می شه ، گوشی رو برداشت .
بعد قیمت اکسیم گرفتم گفت 420
در ضمن ، اتم رو هم گفت 600
در ضمن گفت 455 تایوانی جمین رو هم می دن
خلاصه همه چی فراوانی و ارزونی ست
ههههه
اما گفت کلی دستگاه داره ولی رجیستر نیستن

حالا خود دانید
پس چرا به من گفت 450 ؟؟؟؟؟ (دل اکسیم)
چهارشنبه دیدمش.
فکر نکنم خود رمضانی بوده باشه. چون خیلی خوش اخلاق بود.

بالا