• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید پی دی ای

SCREAM

Registered User
لایک‌ها
0
بروبچ سلام

من تازه به جمع PPC دارها پیوستم :cool:

راستش من یه گوشی سونی اریکسون w810 رو با 30 هزار تومن پول که سر دادم با یه بنده خدایی گوشی عوض کردم

اما نکته جالب اینه که من تمام این 300 پوستو خوندم اما اسمی از PPC من که مدلش
Imate - PDA2 هستش ندیدم !!!!

یعنی انقدر ضایس :( که کسی چیزی راجبش نمیگه !!!

اما جالبه CPU این 520MH هستش و رم 128 و السیدی بزرگ (نسبت به مدلای جدید تر )
و کلی چیزای دیگه
مثلا یا یکی از دوستا که جمین داره با یه برنامه و به فایل pdf یکسان همزمان فایل 10 مگی رو باز کردیم که PDA2 من سوسکش کرد !!!!
البته شاید چون این گوشی دیگه تولید نمیشه و به قول معروف دیسکانتینیو شده حرفی ازش نیست
اما من خیلی ازش خوشم اومده

فقط یه چیز PPC های شما چند روز باطری داره ؟ با استفاده معمولی ؟

این یه هیولای باطری خاره مال من !!!!! یه روزه تموم میشه بازی که بکنم 5-6 ساعته

یه دونه باطری هم بیشتر نداره آخه شنیدم اکثرا دوتا دارن

و در آخر هم از کجا میتونم برای این یه باطری اضافه تهیه کنم ؟
یه کم هم موقط حرف زدن صدای کوشیش بد میاد جایی هست بدم این بلند گوی گوشیشو عوض کنن ؟

ممنون از توجهتون

اما خدایی بگم کلی از دنیا عقب بودم که PPC نگرفته بودم (آخه همیشه فکر میکردم خیلی گندس) اما خوب از محاسنش هیچ رقمه نمیشه گذشت
;)

Palomino

Registered User
لایک‌ها
2
ممنون از همه دوستان

براي خوندن eBook از چه وسيله handheld اي استفاده كنم؟ آيا pda يا tablet PC با صفحه بزرگ و قيمت معقول يا eBook Reader مثل مدلهاي زير پيدا ميشه؟

Sony Reader

system.jpg

قيمتش بين 299$ و 399$

Cybook

einkdesign.jpg

iLiad

theiliad.png

قيمتش 649 يورو :eek: :wacko:

Hanlin eReader V8

img_v81.gif

قيمتش 299$

با اين قيمتها فكر كنم بهتره آدم يه tablet PC با صفحه بزرگ و كارايي خيلي بيشتر بخره كه حداقل به قيمتش بيارزه.

من مدتهاست دنبال يه وسيله اي هستم كه همراهم باشه و هر جا كه ميرم بتونم eBook بخونم ولي گويا بايد قيدش رو بزنم. :(

.
.

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
بروبچ سلام

من تازه به جمع PPC دارها پیوستم :cool:

راستش من یه گوشی سونی اریکسون w810 رو با 30 هزار تومن پول که سر دادم با یه بنده خدایی گوشی عوض کردم

اما نکته جالب اینه که من تمام این 300 پوستو خوندم اما اسمی از PPC من که مدلش
Imate - PDA2 هستش ندیدم !!!!

یعنی انقدر ضایس :( که کسی چیزی راجبش نمیگه !!!

اما جالبه CPU این 520MH هستش و رم 128 و السیدی بزرگ (نسبت به مدلای جدید تر )
و کلی چیزای دیگه
مثلا یا یکی از دوستا که جمین داره با یه برنامه و به فایل pdf یکسان همزمان فایل 10 مگی رو باز کردیم که PDA2 من سوسکش کرد !!!!
البته شاید چون این گوشی دیگه تولید نمیشه و به قول معروف دیسکانتینیو شده حرفی ازش نیست
اما من خیلی ازش خوشم اومده

فقط یه چیز PPC های شما چند روز باطری داره ؟ با استفاده معمولی ؟

این یه هیولای باطری خاره مال من !!!!! یه روزه تموم میشه بازی که بکنم 5-6 ساعته

یه دونه باطری هم بیشتر نداره آخه شنیدم اکثرا دوتا دارن

و در آخر هم از کجا میتونم برای این یه باطری اضافه تهیه کنم ؟
یه کم هم موقط حرف زدن صدای کوشیش بد میاد جایی هست بدم این بلند گوی گوشیشو عوض کنن ؟

ممنون از توجهتون

اما خدایی بگم کلی از دنیا عقب بودم که PPC نگرفته بودم (آخه همیشه فکر میکردم خیلی گندس) اما خوب از محاسنش هیچ رقمه نمیشه گذشت
;)

مبارکه استاد..در مورد اسپیکر که میشه عوضش کرد..حداقل اینکه PDA2 لوازم مصرفیش فراوونه ...

دستگاه خیلی خوبی هم هست و بجز یکم دقت پایین صفحش ( حساسیت تاچ) و کمی سرعت پایین رام هیچ ایرادی نداره...( مصرف باطریشم البته ایراده ولی اکثرا تو همین مایه هستن با اسکرین 3.5)

ورژن رام و سیستم عاملی فعلیشم بگین اساتید نظر کارشناسی بدن در موردش.:)

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
دكتر جان ممنون از راهنماييت.

با اين حساب من بايد كلا بي خيال ppc phone edition بشم چون فكر نكنم بشه چيزي با صفحه vga زير 800 تومن پيدا كرد. :(

اگر ميشه بفرماييد ارزونترين ppc phone edition با صفحه vga چي هست.

راستي اين مطلبي كه گفتين فقط واسه pdf هاي فارسي بود يا حتي انگليسيشون هم با word wrap شدن (وقتي به آخر صفحه رسيد بقيه جمله رو ببره خط بعد) نميشه خوند. (چون من نمي خوام اصلا pdf فارسي بخونم) اگر در حالت Landscape صفحه رو بزرگ كنيم و براي خوندن هر خط به راست scroll كنيم چي؟ (كاش مي شد يه جوري باهاش كنار اومد آخه همراه داشتن يه ppc بدون موبايل و يك موبايل زياد جالب نيست :wacko: )

در مورد ppc بدون موبايل چي؟ مدل ارزوني هست كه بشه راحت باهاش eBook خوند؟ منظورم از ارزون در اين حالت زير 200 تومن هست وگرنه مي دونم كه با حدود 400 تومن ميشه يه Dell Axim X51v گرفت كه هم صفحش "3.8 هست هم vga هست هم خيلي چيزاي ديگه هست :cool:

متشكرم

.

ایول..تامدی تو تخصص خودم..:lol:

NPE زیر 200 که بشه راحت باهاش PDF خوند..خوب..اول تکلیف خودتو روشن کن..نو میخوای یا دست 2...البته فرق چندانی هم نمیکنه..چون همه دستگهای مثلا نو وارداتی تو این رنج بازسازی شده هستن...

میتونی با 200 تومن تو دست دوم ها یه X51Basic یا تو همین رنج از HP از سری 19 یا 25 پیدا کنی..ولی صرفه با دل هستش در هر حال..خواستی یه بنده خدایی یه HP داره ( به گمانم2210) که تا حالا 3 بار کلهم روشنش نکرده..

Palomino

Registered User
لایک‌ها
2
ایول..تامدی تو تخصص خودم..:lol:

NPE زیر 200 که بشه راحت باهاش PDF خوند..خوب..اول تکلیف خودتو روشن کن..نو میخوای یا دست 2...البته فرق چندانی هم نمیکنه..چون همه دستگهای مثلا نو وارداتی تو این رنج بازسازی شده هستن...

میتونی با 200 تومن تو دست دوم ها یه X51Basic یا تو همین رنج از HP از سری 19 یا 25 پیدا کنی..ولی صرفه با دل هستش در هر حال..خواستی یه بنده خدایی یه HP داره ( به گمانم2210) که تا حالا 3 بار کلهم روشنش نکرده..

ممنون دوست عزیز ولی هر دو مدلی که شما معرفی کردین صفحش "3.5 هست و رزولوشنش هم 240x320 هست.فکر می کنید با این مشخصات بشه pdf خوند؟ چون به گفته جناب دکتر و دوستمون علیرضا جون با این رزولوشن و اندازه صفحه نمیشه راحت چیزی خوند. (منو بگو که می خواستم با صفحه "2.8 pdf s200 بخونم :p )

حدود 200 تومن ppc ای با صفحه vga پیدا میشه؟

نظرتون در مورد eBook Reader هایی که گفتم چیه مخصوصا اون Sony؟ البته یه کم گرونه ، اگه بشه یه آشنا اونور پیدا کرد میشه با حدود 270 تومن یکی گرفت. نمی دونم اصلا به این قیمت می ارزه یا نه؟

.

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
ممنون دوست عزیز ولی هر دو مدلی که شما معرفی کردین صفحش "3.5 هست و رزولوشنش هم 240x320 هست. با این مشخصات میشه pdf خوند چون به گفته جناب دکتر و دوستمون علیرضا جون با این رزولوشن و اندازه صفحه نمیشه راحت چیزی خوند. (منو بگو که می خواستم با صفحه "2.8 pdf s200 بخونم :p )

حدود 200 تومن ppc ای با صفحه vga پیدا میشه؟

نظرتون در مورد eBook Reader هایی که گفتم چیه مخصوصا اون Sony؟ البته یه کم گرونه ، اگه بشه یه آشنا اونور پیدا کرد میشه با حدود 270 تومن یکی گرفت. نمی دونم اصلا به این قیمت می ارزه یا نه؟

.

والا با 350 تومنم VGA پیدا نمیشه چه برسه به 200..ولی اگه شانس بیاری و یکی خر بشه My Pal 730 داشته باشه بخواد بفروشه 200-250 میتونی بخری..

منم موافق این قضایای مشگل با PDF تو 3.5 هستم ولی وضع تو 2.8 هم انچنان بهتر نیست..مشگل دیگه NPE با اسکرین 2.8 اصلا تو بازار دیدین تا حالا؟ من که ندیدم..

یه بار بحثش شد من با دلیل و مدرک ثابت کردم Nokia 9500 یا 9300 بهترین وسیلست برای خوندن PDF چون فقط کافیه از طول اسکرول بشه نه عرض..ولی یادمه نزدیک بود منو بخورن..:lol:

SCREAM

Registered User
لایک‌ها
0
مبارکه استاد..در مورد اسپیکر که میشه عوضش کرد..حداقل اینکه PDA2 لوازم مصرفیش فراوونه ...

دستگاه خیلی خوبی هم هست و بجز یکم دقت پایین صفحش ( حساسیت تاچ) و کمی سرعت پایین رام هیچ ایرادی نداره...( مصرف باطریشم البته ایراده ولی اکثرا تو همین مایه هستن با اسکرین 3.5)

ورژن رام و سیستم عاملی فعلیشم بگین اساتید نظر کارشناسی بدن در موردش.:)

سلام
اولا استاد خودتی چوب کاری نکن داداش

دوما مثل همیشه مرد بزرگ پرشین تولزه که به داد من میرسه :)

آقا این دیگه خیلی غیر طبیعیه به خدا برای 15-20 دقیقه کار کردن با روشنایی حد اقل باید 20-25 درصد باطری بپره ؟!؟!

در مورد مشخصات هم عارضم به خدمتتون که :
ROM Version : 1.11.00.WWE
ROM Date : 01/27/05
Radio Version : 1.03.00
Protocol Version: 1337.42
ExtROM Version : 1.11.153.WWE

سیتم عاملش هم Win 2003 هستش
فکر کنم روی این 2005 نره درسته ؟ اما من روی PDA2K دیدما !!!
ندیدم جایی کسی بگه روش 2005 ریخته !

من الان برای این 380 تومن مشتری دارم بفروشم ؟
بعد فروختم چی بگیرم
با این تفاسیری که برو بچ میگن انتخاب خیلی سخته
اما با این S200 اصلا حال نکردم تا قبل از اینکه پرفرمنسش رو بدونم خیلی ازش خوشم می یومد !
تو مایه 500-550 چی بگیرم! خیلی باطری برام مهمه یه جورایی من قاتل باطری هستم بازی ، گلگشت، خلاصه زیاد انگولک میکنم همه چیو
این Eten G500+ چطوری GPS داخلی هم داره ها ! کسی از دوستان آمار قیمتش رو داره ؟

اگر پرشین تولز رو یه قلعه فرض کنیم این جناب RAX بدون شک اسمش هکتور هستش

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
سلام
اولا استاد خودتی چوب کاری نکن داداش

دوما مثل همیشه مرد بزرگ پرشین تولزه که به داد من میرسه :)

آقا این دیگه خیلی غیر طبیعیه به خدا برای 15-20 دقیقه کار کردن با روشنایی حد اقل باید 20-25 درصد باطری بپره ؟!؟!

در مورد مشخصات هم عارضم به خدمتتون که :
ROM Version : 1.11.00.WWE
ROM Date : 01/27/05
Radio Version : 1.03.00
Protocol Version: 1337.42
ExtROM Version : 1.11.153.WWE

سیتم عاملش هم Win 2003 هستش
فکر کنم روی این 2005 نره درسته ؟ اما من روی PDA2K دیدما !!!
ندیدم جایی کسی بگه روش 2005 ریخته !

بعد فروختم چی بگیرم
اما با این S200 اصلان حال نکردم تا قبل از اینکه پرفرمنسش رو بدونم خیلی ازش خوشم می یومد !
تو مایه 500-550 چی بگیرم! خیلی باطری برام مهمه یه جورایی من قاطل باطری هستم بازی ، گلگشت، خلاصه زیاد انگولک میکنم همه چیو

چاکرم جناب RAX بزرگمرد پرشین تولز

خوب باطری که طبیعیه ممکنه با این همه مصرف و این مدت زمان طولانی بازدهیش کم بشه..

در کل شما چوبکاری میکنی جون داداش..من تو PE کل یوم بیلمیرم..اینقدر اساتید هستن که اصلا ما لنگم بندازیم جلوپاشون کار خاصی نکردیم..

حالا واسه تعویضش ( با اینکه واقعا از نظر قدرت با معدود دستگاهی قابل قیاسه) من فکر کنم بالای 400 هم میتونی بفروشی..گرچه هر روز که بگذره افتش بیشتره میشه..شاید 380 الانو 1 ماه دیگه بهت ندن..

فرض بگیریم اینو رد کردی( البته گفتم صلاحدید اساتید فروم حتما لازمه قبل تعویض) با همین حدود 400 انقدر دستت باز نیست واسه خرید..یه َA200 هست که بحث زیاد شده این چند صفحه روش و یا چند تا دیگه مثه 6315 و امثالهم...

بازم بخواین راحترش کنید دیگه میزنه تو سیمبین U سری و اینا..

البته همون نظر اساتید مهمتر...منم منتظرم پیشنهادشون رو بشونم..
rose3.gif

seiamac

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان
اگه خدا بخواد اردیبهشت سال بعد عازم بلاد کفر هستم ( آلمان ) برای شرکت در نمایشگاه BAUMA 2007 در شهر مونیخ . احتمالا یه دو هفته ای اونجام. اساتید گرامی پیشنهاد خرید از اونجا رو میدن ( با بیخیال شدن همه چی منجمله گارانتی ، رجیستر مخابرات و ...) آیا به مشکلی در ارتباط با آپگریت کردن نمیخورم. چون یه جایی خوندم که اونورها رام های آلمانی زیاد کاربرد داره و برگردوندن به انگلیسی مشکلاتی رو ایجاد میکنه.
ضمنا آیا تو برگشت عوارضی به اون تعلق میگیره ؟ ممنون میشم اگه راهنمایی کنین.

mohsenz65

Registered User
لایک‌ها
1
قیمت موبال Sony Ericsson P990i
525 هزار تومنه!؟؟

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
قربان اگر پی دی اف می خواهید بخونید ، رک و پوس کنده، دستگاه غیر وی جی ای نخرید
می بخشید ولی من ماه هاست که دارم خون دل می خورم
در ضمن ، مابقی کارها رو همگی شون انجام می دن

تائید میشه :)

با بوجه دوستمون من پیشنهاد یه جاسجر دست 2 میگنم:)

واقعا لذت داره با این گوشی کار کردن:rolleyes:

Palomino

Registered User
لایک‌ها
2
با اجازه ی دکتر، اولاً که می گن jasjar شده 730 تومن، یعنی زیر 800 می شه پیدا کرد
38.gif

بعدم اینکه اگه می خواید Pdf های انگلیسی بخونید، ممکنه یه خورده اذیت بشید، ولی خوب امکان پذیره، و خیلی تجربه ی دلنشین تریه نسبت به خوندن pdf های زبون مادری! به خاطر هون قابلیتword wrap. دکترهم فکر می کنم یکی دوسالی هست داره به همین شکل کتاب های مورد نیازشون رو on-the-move می خونن:) واسه شروع با در نظر گرفتن بودجه ی محدود یه دستگاه 2.8inch qvga انتخاب خیلی بدی هم نیست.
بعدم اگه استفاده ی اولتون همین خوندن Pdf ــه، پیشنهاد می کنم s200 رو بیخیال شید، به جاش به hyundai a200 و hp 6315 فکر کنید. اولی wm5 هست با سی پی یو 520mhz و صفحه ی 2.8 qvga قیمت حدودی 380. دومی wm3 هست و جزو عتیقه جات محسوب می شه با سی پی یو omap 200mhz و صفحه ی 3.5inch qvga و بازم قیمت حدودی 380!
اولی به خاطر سرعت خیلی خوبش کار با pdf هارو خیلی راحت تر می کنه، و دومی به خاطر صفحه ی خیلی بزرگتر و سی پی یو نسبتاً ضعیف و باطری قویش که خیلی بیشتر طول می کشه تا خالی شه.

(درضمن در مورد مقایسه ای که خواسته بودید بین سرعت s200 و اسمارت فون ها، سرعت s200 از تمام اسمارت فون های سیمبین موجود (به جز n93 ) بیشتره)

ممنون فرهاد جان، من حقيقتش تجربه چنداني در مورد ppc ندارم ولي فكر كنم حق با دكتر باشه و كلا بهتره بي خيال خوندن pdf با يه دستگاه غير vga اونهم با صفحه "2.8 بشم. حالا بايد صبر كنم كه بودجم زياد شه يا قيمتها بياد پايين يا برم يه ppc بدون phone بگيرم مثل Dell Axim x51v (كه البته فكر كنم كه براي استفاده من يه كم زياده. مدل ارزونتري كه از لحاظ صفحه نمايش همون مشخصات رو داشته باشه ولي چيزهاي ديگش پايين تر باشه سراغ ندارين؟)

تائید میشه :)

با بوجه دوستمون من پیشنهاد یه جاسجر دست 2 میگنم:)

واقعا لذت داره با این گوشی کار کردن:rolleyes:

حسين جان دست دومش مگه چقدر ارزونتره؟ سالمش زير 500 تومن پيدا ميشه؟

.

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
QUOTE=Palomino;1030899]

حسين جان دست دومش مگه چقدر ارزونتره؟ سالمش زير 500 تومن پيدا ميشه؟

.[/QUOTE]

راستش عزیز من میخواستم 1 هفته پیش یه دونه تمیزشو بخرم چون تو آرشیو نداشتم این گوشی رو ولی با اجازتون رفتم یه نیم دست مبل راحتی خریدم:)
Ghelyon.gif

و اونو برا دوستم خریدم به قیمت 500 دقیق :blush:

حالا دیگه شانس شماست که گیرت بیاد:rolleyes:

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
خوب منم گفتم که دوربینش 1.3 هست دیگه! فکر نمی کنم دستگاه gps built-in با دوربین 2 توی ایران الان پیدا بشه...
البته اگه رمضانی بین این رجیستر نشده هاش Trinity نداشته باشه!

بعدم می شه gps نصب کرد به صورت کارت، ولی مشکلای زیادی دارن، بهترین کار خرید یه GPS بلوتوث هستش، قیمت حدودیشون هم 90-100 تومنه. برای اطلاعات بیشتر به تاپیک gps مراجعه کنید:rolleyes:

p990 کیفیت موسیقیش عالی، فیلم عالی، کار کردن با wifi آسون و ساده، صدا روی a2dp عالی شایدم بهترین، کیفیت عکس عالی و کیفیت فیلمبرداری قابل قبول داره. ای بوک رو من امتحان نکردم ببینم چطوریاس. ولی چیزی که مسلمه اینه که از خوندن pdf توش راحتتر از ویندوز موبایل های 2.8 اینچی نیست، به خصوص با توجه به سرعت مفتضح باز کردن برنامه های 3rd party توی سیمبین ها. بزرگترین مشکلش هم کمبود شدید برنامه براشه. دقیقاً برعکس wm5 ها، فقط توی pocketgear و softpedia فکر کنم 10-12 هزارتا عنوان پیدا می شه!

24,601برنامه !!!!

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
ممنون از همه دوستان

براي خوندن eBook از چه وسيله handheld اي استفاده كنم؟ آيا pda يا tablet PC با صفحه بزرگ و قيمت معقول يا eBook Reader مثل مدلهاي زير پيدا ميشه؟

Sony Reader

system.jpg

قيمتش بين 299$ و 399$

Cybook

einkdesign.jpg

iLiad

theiliad.png

قيمتش 649 يورو :eek: :wacko:

Hanlin eReader V8

img_v81.gif

قيمتش 299$

با اين قيمتها فكر كنم بهتره آدم يه tablet PC با صفحه بزرگ و كارايي خيلي بيشتر بخره كه حداقل به قيمتش بيارزه.

من مدتهاست دنبال يه وسيله اي هستم كه همراهم باشه و هر جا كه ميرم بتونم eBook بخونم ولي گويا بايد قيدش رو بزنم. :(

.
.

قربان بسیاری از مدل هایی که گذاشتید ، فقط فرمت های محدودی رو می تونن بخونن
مثلا یادمه سونی ، ای بوک ریدر ش فقط فایل های خودش رو می خونه
از همه بد تر ، اینه که کرک برایشون نیست و طوری طراحی شدن که برای آدم های متمدن که هی پول می دن برای چیزهایی که استفاده می کنن ، فقط مناسبه ;)
با این حال ، اگر می تونید یک عدد تبلت فوجیتسو زیمنس یا سونی رو بخرید ، شاید اصلا از اول روی همون ها فکر کنید بهتر باشه
موفق باشید

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
خوب باطری که طبیعیه ممکنه با این همه مصرف و این مدت زمان طولانی بازدهیش کم بشه..

در کل شما چوبکاری میکنی جون داداش..من تو PE کل یوم بیلمیرم..اینقدر اساتید هستن که اصلا ما لنگم بندازیم جلوپاشون کار خاصی نکردیم..

حالا واسه تعویضش ( با اینکه واقعا از نظر قدرت با معدود دستگاهی قابل قیاسه) من فکر کنم بالای 400 هم میتونی بفروشی..گرچه هر روز که بگذره افتش بیشتره میشه..شاید 380 الانو 1 ماه دیگه بهت ندن..

فرض بگیریم اینو رد کردی( البته گفتم صلاحدید اساتید فروم حتما لازمه قبل تعویض) با همین حدود 400 انقدر دستت باز نیست واسه خرید..یه َA200 هست که بحث زیاد شده این چند صفحه روش و یا چند تا دیگه مثه 6315 و امثالهم...

بازم بخواین راحترش کنید دیگه میزنه تو سیمبین U سری و اینا..

البته همون نظر اساتید مهمتر...منم منتظرم پیشنهادشون رو بشونم..
rose3.gif

والا من که نظرم روی آ200 هست ولی همون طور که دوستمون گفت ، در میون نان پی ای ها ، اون هایی که 320 در 240 هستن ، واقعا waste of money هستن ازنظر گرافیک
چون سطر و ستون زیاد نشده و انگار فقط یک ذره بین گرفتن جلوی چشم تون در برابر یک صفحه 2.8ی

اما یک پیشنهاد دارم ، یک روز وقت بذار برو پایتخت و جمهوری ، اول پایتخت ، بعد از پایین تا بالا رو با پر رویی تمام بگرد
نان پی ای هایی دارن که شاید به کارت بیان ، در ضمن ، دست تو هم زیاد توش هست ها
نگی این نوه؟ بگو چقدر کار کرده:p
مثلا من یک ایسوس مای پل دیدم ، و یک ایسر ، هر دو هم هلو ، ایسره فکر کنم جی پی اس داشت
می داد 300
ولی یادم نیست مدل وی جی ای بود یا نه
حتما این کار رو بکن

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
والا من که نظرم روی آ200 هست ولی همون طور که دوستمون گفت ، در میون نان پی ای ها ، اون هایی که 320 در 240 هستن ، واقعا waste of money هستن ازنظر گرافیک
چون سطر و ستون زیاد نشده و انگار فقط یک ذره بین گرفتن جلوی چشم تون در برابر یک صفحه 2.8ی

اما یک پیشنهاد دارم ، یک روز وقت بذار برو پایتخت و جمهوری ، اول پایتخت ، بعد از پایین تا بالا رو با پر رویی تمام بگرد
مثلا من یک ایسوس مای پل دیدم ، و یک ایسر ، هر دو هم هلو ، ایسره فکر کنم جی پی اس داشت
می داد 300
حتما این کار رو بکن

خوب..استاد هر چی بگه درسته..مام موافقیم..

راستی دیگه HP 6315 نیست تو بازار..اخریاش رو هم فروختن که راحت بشن..ایسر هم تو ایران مدل VGA نداره..همه مدلهای قدیمی..ولی ایسوس مای پل 730 به تداد فراوون وارد شده...باطریش سالم باشه ارزش خرید دست 2 رو هم داره..

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
[/QUOTE]

می داد 300
حتما این کار رو بکن

خوب..استاد هر چی بگه درسته..مام موافقیم..

راستی دیگه HP 6315 نیست تو بازار..اخریاش رو هم فروختن که راحت بشن..ایسر هم تو ایران مدل VGA نداره..همه مدلهای قدیمی..ولی ایسوس مای پل 730 به تداد فراوون وارد شده...باطریش سالم باشه ارزش خرید دست 2 رو هم داره..
Today 03:10 PM

صحبت از عزیز دل ایسر شد :p

من با یه مدلش کار کردم من یکی رو واقعا متحیر کرد با اون سی پی یو سامسونگش:)

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18
:D آقا آشنا واسه رجيستر كردن پيدا كردم اما :wacko: گفت به كسي نگو :blink: ;)

حسين جون فرانك فرهاد دانيال جان به نظر شما به دوستم دوبي بگم Eten M700 Goldfish رو بياره كه رجيستر كنم يا اينكه Rover M5 (camera 4 mg pixel)

هر دو گوشي رو مشخصاتش قبلا گفته شده

به نظرتون تو ايران Rover m5 هست ؟ چون رووٍِِر كسي كار نكرده يا چيز زيادي ازش گفته نشده نظر دهي روش سخته

استادان بزرگ نظر بدين :D

راستي گوشي گرون قيمت داشتين واسه رجيستر بگين يه كاريش ميكنيم :D

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
سلام دوستان
اگه خدا بخواد اردیبهشت سال بعد عازم بلاد کفر هستم ( آلمان ) برای شرکت در نمایشگاه BAUMA 2007 در شهر مونیخ . احتمالا یه دو هفته ای اونجام. اساتید گرامی پیشنهاد خرید از اونجا رو میدن ( با بیخیال شدن همه چی منجمله گارانتی ، رجیستر مخابرات و ...) آیا به مشکلی در ارتباط با آپگریت کردن نمیخورم. چون یه جایی خوندم که اونورها رام های آلمانی زیاد کاربرد داره و برگردوندن به انگلیسی مشکلاتی رو ایجاد میکنه.
ضمنا آیا تو برگشت عوارضی به اون تعلق میگیره ؟ ممنون میشم اگه راهنمایی کنین.
سیامک خان، بهتره تا اواخر فروردین صبر کنید ببینید تا اون موقع کدوم یکی از ppc های جدید ریلیز می شن
احتمالاً تا اون موقع O2 xda Flame ریلیز می شه، o2 هم که یه شعبه(؟!) ی اصلیش در اروپا توی آلمانه. خوبی ppc های O2 اینه که آنلاک هستن و می شه از مغازه خریدشون راحت! بدیشون اینه که گرونن!!
T-Mobile Ameo رو هم می تونید به قیمت 500 یورو تهیه کنید ؛ ولی خوب یه قرارداد دوساله با تی موبایل می خواد، باید یه دوستی آشنایی پیدا کنید اونورا که ترتیب قرادادو بده و از cancellation fee باخبر بشید و ...!:wacko:
Vodafone VPA compact GPS رو هم آلمان می شه تهیه کرد، ورژن ودافون ترینیتی که از قبل رامش GPS-Enabled هست، ولی اینم بعید می دونم بدون قرارداد بشه خرید:blush: راستش من نمی دونم توی مغازه های آلمان ppc آنلاکد از برندایی مثل asus و eten و htc و toshiba و اینا می فروشن یا نه...اگه اینطور باشه که دستتون حسابی بازه دیگه...ولی حداکثر قیمت رو هم باید مشخص کنید...

بعد فروختم چی بگیرم
اما با این S200 اصلا حال نکردم تا قبل از اینکه پرفرمنسش رو بدونم خیلی ازش خوشم می یومد !
تو مایه 500-550 چی بگیرم! خیلی باطری برام مهمه یه جورایی من قاتل باطری هستم بازی ، گلگشت، خلاصه زیاد انگولک میکنم همه چیو

دوست عزیز، برای pda2k رام wm5 مدت هاست که اومده، به نظر من دستگاه فوق العاده ای هستش، براش یه باطری نو بگیر، یه مدت مطالعه کن و یه نیم ساعت ریسک؛ آپدیتش کن به wm5 ، خیلی خیلی بهتر از یه چیزی مثل a200 جواب می ده، اگه من جای شما بودم امکان نداشت به این راحتیا از خیر اون کی بورد مامانی بگذرم!!
این پست رو هم بخون و به افتخار فرشته ی آبیت یه کف مرتب بزن:cool:

بالا