• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید پی دی ای

gamekhor2007

Registered User
لایک‌ها
19
با سلام.من میخوام ppc بگیرم.اینم شرایط من هستش.اگه میشه راهنمایی کنید:

1.تا 600 تومان پول میتونم بدم.

2.گوشی های مد نظرم ASUS p525 و O2 xda-trion هستش.یا حداقل گوشی باشه که کیبورد داشته باشه.دوربینش پایینتر از 2 مگا پیکسل نباشه.بلندی صدای زنگ و کیفیتش هم بالا باشه

ممنون میشم راهنمایی کنید

کسی نیست جواب مارو بده ؟

A.GH.N

Registered User
لایک‌ها
115
دکتر جون دستم به دامنت!
من پنج شنبه می رم دل اکسیم بگیرم.

420 تومنه بالاخره یا 450؟
با 30 تومن حداقل یه رم درست حسابی می شه گرفت!
192.gif

mohsenz65

Registered User
لایک‌ها
1
سلام دوستان با 450-500 هزار تومان میشه یک pda گرفت که :
2 m pixel دوربین داشته باشه و وایرلس داشته باشه و پردازنده بالا و تا 2 گیگ حافظه ساپورت کونه؟
و gps هم داشته باشه!؟مرسی

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
با سلام.من میخوام ppc بگیرم.اینم شرایط من هستش.اگه میشه راهنمایی کنید:
1.تا 600 تومان پول میتونم بدم.
2.گوشی های مد نظرم ASUS p525 و O2 xda-trion هستش.یا حداقل گوشی باشه که کیبورد داشته باشه.دوربینش پایینتر از 2 مگا پیکسل نباشه.بلندی صدای زنگ و کیفیتش هم بالا باشه
ممنون میشم راهنمایی کنید
trion/tytn/jasjam به این قیمتا فکر نمی کنم پیدا بشه. p525 رجیستر نشده اگه رمضانی داشته باشه می تونید حدود 620-630 بگیرید ازش. البته باید بگید از بروبچز pt هستین :cool: مقداری شیرین زبانی هم توصیه شده ست!

سلام دوستان با 450-500 هزار تومان میشه یک pda گرفت که :
2 m pixel دوربین داشته باشه و وایرلس داشته باشه و پردازنده بالا و تا 2 گیگ حافظه ساپورت کونه؟
و gps هم داشته باشه!؟مرسی

با 600 تومن می تونید یه o2 atom بگیرید
با 515 می تونید یه ido/everex Tin (یا Neon ؟!) بگیرید
پردازنده شون خیلی قوی نیست. خیلی ضعیف هم نیست ظاهراً!
اگرم استفاده ی سنگین ندارید از دستگاهتون، یه دونه qtek s200 می تونید بگیرید به 455 چوغ
البته اینا هیچ کدوم gps ندارن! gps دار می تونید Eten G500plus تهیه کنید، ولی wifi نداره و دوربینش 1.3 هست، قیمتشم حدود 550-570

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
دکتر جون دستم به دامنت!
من پنج شنبه می رم دل اکسیم بگیرم.

420 تومنه بالاخره یا 450؟
با 30 تومن حداقل یه رم درست حسابی می شه گرفت!
192.gif

اقا فتوای می دم از امروز ، دل اکسیم 420 ، یک کلام:happy:
خودم هم شاید یکی گرفتم:cool:

Palomino

Registered User
لایک‌ها
2
سلام دوستان

من دنبال يك PocketPC Phone Edition هستم كه قيمت نسبتا ارزوني داشته باشه(زير 500 تومن). كاري كه مي خوام باهاش بكنم خواندن ebook هستش (pdf كه حجمش ممكنه به 20MB هم برسه و نيز اگه بشه فايلهاي chm) و البته مي خوام از لحاظ پخش فيلم و موسيقي حداقل در حد قابل قبولي باشه (يعني حداقل در حد گوشي هاي معمولي باشه - loud speaker اش هم كيفيتش خيلي خوب نباشه مهم نيست) . ضمنا علاوه بر يه سري برنامه ضروري كه بايد روش نصب بشه شايد بعدا بخوام محض امتحان يه سري برنامه هم با dot Net براش بنويسم اونها رو هم بتونه اجرا كنه.

من مطالب قبلي رو خوندم و مي دونم زير 500 ديگه بهترينشون qtek s200 هست كه البته سرعتش كمه. مي خواستم بدونم كاراييش اينقدر پايينه كه اون كارهايي كه گفتم (مخصوصا خواندن pdf) هم نميشه باهاش انجام داد يا انجامش اعصاب خورد كن هست؟ پردازندش از smart phone هاي symbian دار هم ضعيف تره؟

اگر s200 بدرد كار من مي خوره ، آيا رجيستر نشدش با قيمتي كمتر از 470 تومن پيدا ميشه؟ اگر پيدا ميشه چه قيمتي و كجا؟ و آيا مي صرفه اونو بگيرم يا حتي برم سراغ دست دومش؟ چون مي دونم در مقابل M600+ كه 100 تومن گرونتره حرفي واسه گفتن نداره و براي همين هم نمي خوام زياد براش پول بدم.

اگر مدل ديگه اي هم مد نظرتون هست اگر لطف كنيد بگين ممنون مي شم.

متشكرم

.

mohsenz65

Registered User
لایک‌ها
1
trion/tytn/jasjam به این قیمتا فکر نمی کنم پیدا بشه. p525 رجیستر نشده اگه رمضانی داشته باشه می تونید حدود 620-630 بگیرید ازش. البته باید بگید از بروبچز pt هستین :cool: مقداری شیرین زبانی هم توصیه شده ست!

با 600 تومن می تونید یه o2 atom بگیرید
با 515 می تونید یه ido/everex Tin (یا Neon ؟!) بگیرید
پردازنده شون خیلی قوی نیست. خیلی ضعیف هم نیست ظاهراً!
اگرم استفاده ی سنگین ندارید از دستگاهتون، یه دونه qtek s200 می تونید بگیرید به 455 چوغ
البته اینا هیچ کدوم gps ندارن! gps دار می تونید Eten G500plus تهیه کنید، ولی wifi نداره و دوربینش 1.3 هست، قیمتشم حدود 550-570

مرسی از راهنمایی شما یک سوال میشه رو pda ها جی پی اس نصب کرد!؟:D
دوربین g500plus 1.3 هست اشتباه شده!:blush: البته مشکل از شما نبوده;)

mohsenz65

Registered User
لایک‌ها
1
اقا این سوني اريكسونP990i
طوره؟من می خم با پی دی ای موزیک گوش بدم - ebook بخونم فیلم نگاه کنم.
وایرلس داشته باشه و ... و کیفیت عکس خوب باشه!

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
سلام دوستان

من دنبال يك PocketPC Phone Edition هستم كه قيمت نسبتا ارزوني داشته باشه(زير 500 تومن). كاري كه مي خوام باهاش بكنم خواندن ebook هستش (pdf كه حجمش ممكنه به 20MB هم برسه و نيز اگه بشه فايلهاي chm) و البته مي خوام از لحاظ پخش فيلم و موسيقي حداقل در حد قابل قبولي باشه (يعني حداقل در حد گوشي هاي معمولي باشه - loud speaker اش هم كيفيتش خيلي خوب نباشه مهم نيست) . ضمنا علاوه بر يه سري برنامه ضروري كه بايد روش نصب بشه شايد بعدا بخوام محض امتحان يه سري برنامه هم با dot Net براش بنويسم اونها رو هم بتونه اجرا كنه.

من مطالب قبلي رو خوندم و مي دونم زير 500 ديگه بهترينشون qtek s200 هست كه البته سرعتش كمه. مي خواستم بدونم كاراييش اينقدر پايينه كه اون كارهايي كه گفتم (مخصوصا خواندن pdf) هم نميشه باهاش انجام داد يا انجامش اعصاب خورد كن هست؟ پردازندش از smart phone هاي symbian دار هم ضعيف تره؟

اگر s200 بدرد كار من مي خوره ، آيا رجيستر نشدش با قيمتي كمتر از 470 تومن پيدا ميشه؟ اگر پيدا ميشه چه قيمتي و كجا؟ و آيا مي صرفه اونو بگيرم يا حتي برم سراغ دست دومش؟ چون مي دونم در مقابل M600+ كه 100 تومن گرونتره حرفي واسه گفتن نداره و براي همين هم نمي خوام زياد براش پول بدم.

متشكرم

.

بهترین انتخاب با بوجه شما همون اس200 هست

پ.ن:اولین بار این گوشی رو من دارم پیشنهاد میدم هر چی هم شد من مسئولیت قبول نمیکنم فرهاد باید بیاد جواب بده:)

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20

بله میشه وسیله سخت افزاری یه کارت:)

Palomino

Registered User
لایک‌ها
2
بهترین انتخاب با بوجه شما همون اس200 هست

پ.ن:اولین بار این گوشی رو من دارم پیشنهاد میدم هر چی هم شد من مسئولیت قبول نمیکنم فرهاد باید بیاد جواب بده:)

ممنون حسين جان، حرف شما و ساير اساتيد براي ما حجته. :happy:

حالا واقعا نظرتون اينه كه براي كارهايي كه گفتم s200 كم نمياره؟ در مورد اينكه رجيستر نشدش يا دست دومشو بگيرم چه نظري دارين (البته خودم از گرفتن دست دوم يه ذره مي ترسم)؟ جايي رو سراغ دارين كه بشه هر چه ارزونتر اونو بگيرم؟

.

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
ممنون حسين جان، حرف شما و ساير اساتيد براي ما حجته. :happy:

حالا واقعا نظرتون اينه كه براي كارهايي كه گفتم s200 كم نمياره؟ در مورد اينكه رجيستر نشدش يا دست دومشو بگيرم چه نظري دارين (البته خودم از گرفتن دست دوم يه ذره مي ترسم)؟ جايي رو سراغ دارين كه بشه هر چه ارزونتر اونو بگيرم؟

.

قربان اگر پی دی اف می خواهید بخونید ، رک و پوس کنده، دستگاه غیر وی جی ای نخرید
می بخشید ولی من ماه هاست که دارم خون دل می خورم
در ضمن ، مابقی کارها رو همگی شون انجام می دن

Palomino

Registered User
لایک‌ها
2
قربان اگر پی دی اف می خواهید بخونید ، رک و پوس کنده، دستگاه غیر وی جی ای نخرید
می بخشید ولی من ماه هاست که دارم خون دل می خورم
در ضمن ، مابقی کارها رو همگی شون انجام می دن

دكتر جان ممنون از راهنماييت.

با اين حساب من بايد كلا بي خيال ppc phone edition بشم چون فكر نكنم بشه چيزي با صفحه vga زير 800 تومن پيدا كرد. :(

اگر ميشه بفرماييد ارزونترين ppc phone edition با صفحه vga چي هست.

راستي اين مطلبي كه گفتين فقط واسه pdf هاي فارسي بود يا حتي انگليسيشون هم با word wrap شدن (وقتي به آخر صفحه رسيد بقيه جمله رو ببره خط بعد) نميشه خوند. (چون من نمي خوام اصلا pdf فارسي بخونم) اگر در حالت Landscape صفحه رو بزرگ كنيم و براي خوندن هر خط به راست scroll كنيم چي؟ (كاش مي شد يه جوري باهاش كنار اومد آخه همراه داشتن يه ppc بدون موبايل و يك موبايل زياد جالب نيست :wacko: )

در مورد ppc بدون موبايل چي؟ مدل ارزوني هست كه بشه راحت باهاش eBook خوند؟ منظورم از ارزون در اين حالت زير 200 تومن هست وگرنه مي دونم كه با حدود 400 تومن ميشه يه Dell Axim X51v گرفت كه هم صفحش "3.8 هست هم vga هست هم خيلي چيزاي ديگه هست :cool:

متشكرم

.

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
دكتر جان ممنون از راهنماييت.
با اين حساب من بايد كلا بي خيال ppc phone edition بشم چون فكر نكنم بشه چيزي با صفحه vga زير 800 تومن پيدا كرد. :(
اگر ميشه بفرماييد ارزونترين ppc phone edition با صفحه vga چي هست.
راستي اين مطلبي كه گفتين فقط واسه pdf هاي فارسي بود يا حتي انگليسيشون هم با word wrap شدن (وقتي به آخر صفحه رسيد بقيه جمله رو ببره خط بعد) نميشه خوند. (چون من نمي خوام اصلا pdf فارسي بخونم) اگر در حالت Landscape صفحه رو بزرگ كنيم و براي خوندن هر خط به راست scroll كنيم چي؟ (كاش مي شد يه جوري باهاش كنار اومد آخه همراه داشتن يه ppc بدون موبايل و يك موبايل زياد جالب نيست :wacko: )
در مورد ppc بدون موبايل چي؟ مدل ارزوني هست كه بشه راحت باهاش eBook خوند؟ منظورم از ارزون در اين حالت زير 200 تومن هست وگرنه مي دونم كه با حدود 400 تومن ميشه يه Dell Axim X51v گرفت كه هم صفحش "3.8 هست هم vga هست هم خيلي چيزاي ديگه هست :cool:
متشكرم

با اجازه ی دکتر، اولاً که می گن jasjar شده 730 تومن، یعنی زیر 800 می شه پیدا کرد
38.gif

بعدم اینکه اگه می خواید Pdf های انگلیسی بخونید، ممکنه یه خورده اذیت بشید، ولی خوب امکان پذیره، و خیلی تجربه ی دلنشین تریه نسبت به خوندن pdf های زبون مادری! به خاطر هون قابلیتword wrap. دکترهم فکر می کنم یکی دوسالی هست داره به همین شکل کتاب های مورد نیازشون رو on-the-move می خونن:) واسه شروع با در نظر گرفتن بودجه ی محدود یه دستگاه 2.8inch qvga انتخاب خیلی بدی هم نیست.
بعدم اگه استفاده ی اولتون همین خوندن Pdf ــه، پیشنهاد می کنم s200 رو بیخیال شید، به جاش به hyundai a200 و hp 6315 فکر کنید. اولی wm5 هست با سی پی یو 520mhz و صفحه ی 2.8 qvga قیمت حدودی 380. دومی wm3 هست و جزو عتیقه جات محسوب می شه با سی پی یو omap 200mhz و صفحه ی 3.5inch qvga و بازم قیمت حدودی 380!
اولی به خاطر سرعت خیلی خوبش کار با pdf هارو خیلی راحت تر می کنه، و دومی به خاطر صفحه ی خیلی بزرگتر و سی پی یو نسبتاً ضعیف و باطری قویش که خیلی بیشتر طول می کشه تا خالی شه.

(درضمن در مورد مقایسه ای که خواسته بودید بین سرعت s200 و اسمارت فون ها، سرعت s200 از تمام اسمارت فون های سیمبین موجود (به جز n93 ) بیشتره)

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
خوب منم گفتم که دوربینش 1.3 هست دیگه! فکر نمی کنم دستگاه gps built-in با دوربین 2 توی ایران الان پیدا بشه...
البته اگه رمضانی بین این رجیستر نشده هاش Trinity نداشته باشه!

بعدم می شه gps نصب کرد به صورت کارت، ولی مشکلای زیادی دارن، بهترین کار خرید یه GPS بلوتوث هستش، قیمت حدودیشون هم 90-100 تومنه. برای اطلاعات بیشتر به تاپیک gps مراجعه کنید:rolleyes:

اقا این سوني اريكسونP990i
طوره؟من می خم با پی دی ای موزیک گوش بدم - ebook بخونم فیلم نگاه کنم.
وایرلس داشته باشه و ... و کیفیت عکس خوب باشه!
p990 کیفیت موسیقیش عالی، فیلم عالی، کار کردن با wifi آسون و ساده، صدا روی a2dp عالی شایدم بهترین، کیفیت عکس عالی و کیفیت فیلمبرداری قابل قبول داره. ای بوک رو من امتحان نکردم ببینم چطوریاس. ولی چیزی که مسلمه اینه که از خوندن pdf توش راحتتر از ویندوز موبایل های 2.8 اینچی نیست، به خصوص با توجه به سرعت مفتضح باز کردن برنامه های 3rd party توی سیمبین ها. بزرگترین مشکلش هم کمبود شدید برنامه براشه. دقیقاً برعکس wm5 ها، فقط توی pocketgear و softpedia فکر کنم 10-12 هزارتا عنوان پیدا می شه!

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4
سلام دوستان

متشكرم

.

آقا فقط یه پیشنهاد که از روی تجربه شخصیه
خوندن این جور چیزا تو اون صفحه کوچیک 2 in واقعا اعصاب خوردکنیه من گوشی قبلیم تازه 3.5inبود ولی هر نیم ثانیه یه بار باید اون صفحه رو scrollمی کردم اگرم zoom out می کردم که کوچیک می شدو غیر قابل خوندن!!
خداییش آدم تو pc هم بشینه یه ساعت همش چیزی بخونه چشاش خیلی خسته می شه حالا چه برسه به صفحه کوچیک مبایل!!کلا به نظر من خوندن pdf و این چیزا تو مبایل ممکنه غیر ممکن نباشه اما تقریبا غیر عملیه;) ( یه صلوات بلند..:D :rolleyes: )

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
آقا فقط یه پیشنهاد که از روی تجربه شخصیه
خوندن این جور چیزا تو اون صفحه کوچیک 2 in واقعا اعصاب خوردکنیه من گوشی قبلیم تازه 3.5inبود ولی هر نیم ثانیه یه بار باید اون صفحه رو scrollمی کردم اگرم zoom out می کردم که کوچیک می شدو غیر قابل خوندن!!
خداییش آدم تو pc هم بشینه یه ساعت همش چیزی بخونه چشاش خیلی خسته می شه حالا چه برسه به صفحه کوچیک مبایل!!کلا به نظر من خوندن pdf و این چیزا تو مبایل ممکنه غیر ممکن نباشه اما تقریبا غیر عملیه;) ( یه صلوات بلند..:D :rolleyes: )

... و قابل ذکره که منظور این دوست عزیزمون از گوشی قبلی، 6315 هستش!
4hwnzeo.gif

الله اکبر
4628.gif

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4
... و قابل ذکره که منظور این دوست عزیزمون از گوشی قبلی، 6315 هستش!
4hwnzeo.gif

الله اکبر
4628.gif

:D مهم نیت ادمه:D :lol:

اما خدایی اون از نظر سرعت و اینا واسه PDF کم نمی اورد بنده خدا( راستی اون پست CABinstaller رو ادیت کردم برو بخون:happy: )

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
:D مهم نیت ادمه:D :lol:

اما خدایی اون از نظر سرعت و اینا واسه PDF کم نمی اورد بنده خدا( راستی اون پست CABinstaller رو ادیت کردم برو بخون:happy: )

من الان می خوام برم لالا...فردا جواب می دم اوگی؟
2wd6c9h.gif

بالا