• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید پی دی ای

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
خوب..استاد هر چی بگه درسته..مام موافقیم..

راستی دیگه HP 6315 نیست تو بازار..اخریاش رو هم فروختن که راحت بشن..ایسر هم تو ایران مدل VGA نداره..همه مدلهای قدیمی..ولی ایسوس مای پل 730 به تداد فراوون وارد شده...باطریش سالم باشه ارزش خرید دست 2 رو هم داره..

رکس جان استاد شما یی
بنده جسارتی نکردم
الان که می خونم می بینم نوشتی اساتید نظر بدن:blush:
من خودم رو استاد نمی دونم قربان
فقط خیلی در خوندن کتاب ها حرص خورده بودم ، گفتم دیگران اذیت نشن

ایسوس پس می گی هست؟ چند؟؟؟؟

SCREAM

Registered User
لایک‌ها
0
والا من که نظرم روی آ200 هست ولی همون طور که دوستمون گفت ، در میون نان پی ای ها ، اون هایی که 320 در 240 هستن ، واقعا waste of money هستن ازنظر گرافیک
چون سطر و ستون زیاد نشده و انگار فقط یک ذره بین گرفتن جلوی چشم تون در برابر یک صفحه 2.8ی

اما یک پیشنهاد دارم ، یک روز وقت بذار برو پایتخت و جمهوری ، اول پایتخت ، بعد از پایین تا بالا رو با پر رویی تمام بگرد
نان پی ای هایی دارن که شاید به کارت بیان ، در ضمن ، دست تو هم زیاد توش هست ها
نگی این نوه؟ بگو چقدر کار کرده:p
مثلا من یک ایسوس مای پل دیدم ، و یک ایسر ، هر دو هم هلو ، ایسره فکر کنم جی پی اس داشت
می داد 300
ولی یادم نیست مدل وی جی ای بود یا نه
حتما این کار رو بکن

آقا تورا به انسانیت قسم یه جا معرفی کنید من برم ازش باطری این لعنتی رو بخرم
هیچکی نداره !!!!!!

خیلی خفنی باطری تموم میکنه با شارژ100 % و استفاده معمولی 3-4 ساعت :(( :( :(

دهنم صاف شده
این گ....و......ه نمایندگی جایی نداره ؟
دیروز یه چیزی از دستم پروند که داشت رو سرم اسفناج سبز میشد آخه هالا چرا
یه جورایی از گوه خوردنم پشیمونم چرا عوض کردم
یکی که منتظرش بودم بعد از 1 هفته میخواست زنگ بزنه همون موقع گفتم سلاو و این باطریش خالی شد
داشتم دیوانه میشدم !!!

ببینم من اگه یه ایمیت نو بگیرم مثلا همین S200 چقدر شارژ نگه میداره ؟

ببین این در عیدی چطوری بی گوشی شدیم رفت پی کارش:(
یکی به داد ما برسه برو بچ

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
:D آقا آشنا واسه رجيستر كردن پيدا كردم اما :wacko: گفت به كسي نگو :blink: ;)

حسين جون فرانك فرهاد دانيال جان به نظر شما به دوستم دوبي بگم Eten M700 Goldfish رو بياره كه رجيستر كنم يا اينكه Rover M5 (camera 4 mg pixel)

هر دو گوشي رو مشخصاتش قبلا گفته شده

به نظرتون تو ايران Rover m5 هست ؟ چون رووٍِِر كسي كار نكرده يا چيز زيادي ازش گفته نشده نظر دهي روش سخته

استادان بزرگ نظر بدين :D

راستي گوشي گرون قيمت داشتين واسه رجيستر بگين يه كاريش ميكنيم :D
سلام
آقا چقدر میگیره؟زیاد نیست که؟قطعا" رجیستر میکنه دیگه،اگر قطعی هست یه پی ام لطف بفرمایید تا عید که این دوستمون مالزی تشریف می برن بگم مدلهای رنگارنگ پی پی سی رو بیارن،
موفق باشید.

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
قربان بسیاری از مدل هایی که گذاشتید ، فقط فرمت های محدودی رو می تونن بخونن
مثلا یادمه سونی ، ای بوک ریدر ش فقط فایل های خودش رو می خونه
از همه بد تر ، اینه که کرک برایشون نیست و طوری طراحی شدن که برای آدم های متمدن که هی پول می دن برای چیزهایی که استفاده می کنن ، فقط مناسبه ;)
با این حال ، اگر می تونید یک عدد تبلت فوجیتسو زیمنس یا سونی رو بخرید ، شاید اصلا از اول روی همون ها فکر کنید بهتر باشه
موفق باشید
دانیال جان ببخشید که منم دارم در مورد تبلت پی سی اینچا پست می زنم،به اون دوستم هم پیشنهاد می کنم که به نمایندگی ایسر مراجعه کنند و قیمت لپ تاپی رو که در امضام هست بگیرن،فکر می کنم دقیقا" متانسب ایشون باشه،چون ارزونتر از فوجیتسو و یا سونی براشون تموم خواهد شد،اونها به خاطر کاراییهای بالاتر گرافیکی و .... گرونتر هستند،اما امکانات ایسر بنده معقولتر هست،
موفق باشید.

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
:D آقا آشنا واسه رجيستر كردن پيدا كردم اما :wacko: گفت به كسي نگو :blink: ;)

حسين جون فرانك فرهاد دانيال جان به نظر شما به دوستم دوبي بگم Eten M700 Goldfish رو بياره كه رجيستر كنم يا اينكه Rover M5 (camera 4 mg pixel)

هر دو گوشي رو مشخصاتش قبلا گفته شده

به نظرتون تو ايران Rover m5 هست ؟ چون رووٍِِر كسي كار نكرده يا چيز زيادي ازش گفته نشده نظر دهي روش سخته

استادان بزرگ نظر بدين :D

راستي گوشي گرون قيمت داشتين واسه رجيستر بگين يه كاريش ميكنيم :D

مهرداد حتما آمار چگونگی ریجستر رو بگیر ببین با همون ای میی گوشی این کار رو میگنه یا امی ای تغیر میگنه یه خبر به ما بده که خدا خیرت بده:rolleyes:

Graveworm

Registered User
لایک‌ها
12
امشب یه سر رفتم پایتخت.
طبقه اول مغازه اکسون ... تایتن میداد 620 تومن بدون گارانتی !!!!!!!!
با گارانتی 720 تومن ! چند بار هم پرسیدم ! جعبش رو هم نشون داد، گفت 620 .. عجیبه !!

تجارت الکترونیک هم JasJAm میداد 930 !!
نمیدونم چرا از این مغازه، زیاد احساس خوبی بهم دست نمیده :دی همیشه توش 100 نفر نشستن و طوری باهات حرف میزنن که اونا بیل گیتس هستن و مشتریشون بلا نسبت، هیچی نمیفهمه ..

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
طبقه اول مغازه اکسون ... تایتن میداد 620 تومن بدون گارانتی !!!!!!!!
ایول!!
263cylj.gif

پس من برم یه کلوپ تایتن بزنم
4dcdwza.gif

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
با این قیمت به صرفه است یا نه باز هم باید صبر کرد تا مدلهای جدید بیان؟
سه تا مسئله رو اینجا باید در نظر گرفت:
یکی اینکه تا امروز p525 رجیستر نشده رو به 620 می دادن کلاهمون رو می نداختیم هوا
یکی اینکه اگه اکسون بیخیال وارد کردنش نشه، احتمال خیلی زیاد tytn در کنار kjam تنها Qwerty دار اسلایدری هست که توی ماه های آینده توی بازار می بینیم (اگه m700 و p4350 رو نیارن) و مناسب ترین از لحاظ قیمت. دستگاهی هم نیست که به خاطر ضعیف بودن و اینا بخواد دلتونو بزنه، می شه کم کمش یه سالی نگهش داشت تا آلتیمت ها بیان و ارزون شن!!
یکی دیگه هم اینکه من نمی فهمم اصلاً چطور وقتی تایتن همه جای دنیا 670 دلاره قیمتش اینا دارن می دن 620 تومن!!؟؟
263cylj.gif
Graveworm عزیز؛ مشکی نبود احیاناً رنگ اون دستگاهی که دیدید؟! بعد با گارانتی و بی گارانتی که می گید یعنی دقیقاً همون دستگاه رو با یه کارت گارانتی اکسون 100تومن گرون تر می دادن؟ حالا به جز تایتن چیا داشتن؟!
169.gif

Graveworm

Registered User
لایک‌ها
12
من دیروز اتفاقی رفته بودم پایتخت، به کم tablet ببینم ، دلم باز شه :دی
این مغازه اسمش نگین پایتخت هستکه سردرش زده اکسون
الان از لابلای برگه های قیمت که جمع کرده بودم از مغازه ها پیداش کردم:
طبقه همکف واحد23
تلفن: 88770507

وقتی تو مغازه بودم، جعبش هم نشون داد گفت داریم !! 620 .. گفتم گارانتی کجا ؟ گفت با گارانتی 730 !

------------
ادیت:
الان خودم زنگ زدم، گفت نداریم ! قیمت هم نداد !
حالا هی بگین مجتمع پایتخت خوبه ! به نظر من که فقط به درد گشتن و ویترین نگاه کردن میخوره :d

Graveworm

Registered User
لایک‌ها
12
سه تا مسئله رو اینجا باید در نظر گرفت:
یکی اینکه تا امروز p525 رجیستر نشده رو به 620 می دادن کلاهمون رو می نداختیم هوا
یکی اینکه اگه اکسون بیخیال وارد کردنش نشه، احتمال خیلی زیاد tytn در کنار kjam تنها Qwerty دار اسلایدری هست که توی ماه های آینده توی بازار می بینیم (اگه m700 و p4350 رو نیارن) و مناسب ترین از لحاظ قیمت. دستگاهی هم نیست که به خاطر ضعیف بودن و اینا بخواد دلتونو بزنه، می شه کم کمش یه سالی نگهش داشت تا آلتیمت ها بیان و ارزون شن!!
یکی دیگه هم اینکه من نمی فهمم اصلاً چطور وقتی تایتن همه جای دنیا 670 دلاره قیمتش اینا دارن می دن 620 تومن!!؟؟
263cylj.gif
Graveworm عزیز؛ مشکی نبود احیاناً رنگ اون دستگاهی که دیدید؟! بعد با گارانتی و بی گارانتی که می گید یعنی دقیقاً همون دستگاه رو با یه کارت گارانتی اکسون 100تومن گرون تر می دادن؟ حالا به جز تایتن چیا داشتن؟!
169.gif
دستگاه رو ندیدم، جعبش بود
Qtec داشت و imate ..
Laptop هم داشت و فروش ویژه بود، قیمتاش بدک نبود

seiamac

Registered User
لایک‌ها
0
سیامک خان، بهتره تا اواخر فروردین صبر کنید ببینید تا اون موقع کدوم یکی از ppc های جدید ریلیز می شن
احتمالاً تا اون موقع O2 xda Flame ریلیز می شه، o2 هم که یه شعبه(؟!) ی اصلیش در اروپا توی آلمانه. خوبی ppc های O2 اینه که آنلاک هستن و می شه از مغازه خریدشون راحت! بدیشون اینه که گرونن!!
T-Mobile Ameo رو هم می تونید به قیمت 500 یورو تهیه کنید ؛ ولی خوب یه قرارداد دوساله با تی موبایل می خواد، باید یه دوستی آشنایی پیدا کنید اونورا که ترتیب قرادادو بده و از cancellation fee باخبر بشید و ...!:wacko:
Vodafone VPA compact GPS رو هم آلمان می شه تهیه کرد، ورژن ودافون ترینیتی که از قبل رامش GPS-Enabled هست، ولی اینم بعید می دونم بدون قرارداد بشه خرید:blush: راستش من نمی دونم توی مغازه های آلمان ppc آنلاکد از برندایی مثل asus و eten و htc و toshiba و اینا می فروشن یا نه...اگه اینطور باشه که دستتون حسابی بازه دیگه...ولی حداکثر قیمت رو هم باید مشخص کنید...[/COLOR]

جناب فرهاد خان ممنون از پاسخت
راستش پریروز تهران بودم و سری زدم به جناب رمضانی ، این تک خلقت خدا در روی زمین. جالب بود سه نفر فقط داشتن با پول شمار پول میشموردن و کلی مشتری هم ریخته بود سر اون پسر جوونه ( اگه اشتبا نکنم بهزاد ) بعد از کلی تحویل نگرفتن گفتم آقا گوشی رجیستر شده داری یا نه که سرشو بلند کرد و گفت نیم ساعت دیگه سر بزن تا مفصل برات توضیح بدم. نیم ساعت بعد رفتم گفت فقط یه ایسوس p525 داره که نصفش چینیه و نصفش هم انگلیسی!!! قیمت 950 تومن. گفته اگه رجیستر نشده میخوای 700 تومن البته تخفیف هم میده. در مورد I-DO پرسیدم گفت به درد شما نمیخوره ولی کلی داشت. tytn رجیستر نشده هم داشت 650 تومن .خلاصه گیر داده بود که بیا اتم ببر 600 تومن. گفتم اتم تو بنچ مارکها جلوی دستگاههای جدید کلی کم میاره ( با عرض پوزش از اتم داران محترم ) آقا اینو که گفتم دیگه ول کن نبود که پس بیا این ایسوس و ببر و سیم کارتو عوض کن و چند ماهه بعد ایرانسل ایرانو قبضه میکنه و .... خلاصه به هر زحمتی بود از دستش در رفتم

uxd863

Registered User
لایک‌ها
10
خب با توجه به صحبتهای دوستان و اینکه تایتن هنوز وضع مشخصی توی ایران نداره و ایرانسل هم حالا حالاها یا حداقل تا آخر سال 85 طرف ما نمیاد در نتیجه تایتن رجیستر نشده هم از لیست خط میخوره، پی 525 هم که با تمام علاقه ای که بهش دارم به علت قیمت نجومیش خط میخوره، ممیونه یه اتم که مثل اینکه باید یه سری به رمضانی بزنیم چند روز دیگه :rolleyes:

Graveworm

Registered User
لایک‌ها
12
خب با توجه به صحبتهای دوستان و اینکه تایتن هنوز وضع مشخصی توی ایران نداره و ایرانسل هم حالا حالاها یا حداقل تا آخر سال 85 طرف ما نمیاد در نتیجه تایتن رجیستر نشده هم از لیست خط میخوره، پی 525 هم که با تمام علاقه ای که بهش دارم به علت قیمت نجومیش خط میخوره، ممیونه یه اتم که مثل اینکه باید یه سری به رمضانی بزنیم چند روز دیگه :rolleyes:
اون طرفا رفتی، قیمت ASUS و TyTN هم لطف میکنی بگیری؟ مرسی :)

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18
مهرداد حتما آمار چگونگی ریجستر رو بگیر ببین با همون ای میی گوشی این کار رو میگنه یا امی ای تغیر میگنه یه خبر به ما بده که خدا خیرت بده:rolleyes:

چشم عزيزم حتما سوال ميكنم و خبرش رو اينجا ميدم

اما نگفتين من چه كار كنما ؟ Eten M700 بگيرم يا Rover M5

توي پرانتز
( راستي يه گوشي اومده 12000000 تومان . دوبي شنفتم دو تا شيخ خريدن . LoooooooooLz . دوربينش مثل دوربين شكاريه + ديد در شب + خيلي چيزاي ديگه )

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20

توي پرانتز
( راستي يه گوشي اومده 12000000 تومان . دوبي شنفتم دو تا شيخ خريدن . LoooooooooLz . دوربينش مثل دوربين شكاريه + ديد در شب + خيلي چيزاي ديگه )

دمت گرم:)

راستش نظر من این که 2 تا گوشی که انتخاب کردی خیلی ریسگشون بالاست من باشم حداقل فعلا هیچکدومشو نمیگیرم:blush:

صبرررر میگنم:rolleyes:

en2fa

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8

توي پرانتز

اين rover که انگار smartphone هست؟!

سلام به برو بچس قديم ،آقا ما حوس کرديم بعد از 4-5 سال اين smartphone مون رو بيخيال شيم يه pda بخريم.
تو اين ارزون ها فعلاً به نتيجه s200 و a200 رسيدم.هر چند a200 بخاطر keyboardش و cpu بهتر فعلاً ارجح تره..
هرچند که s200 edge هم داره که انگار با اين irancell ميتونه بدرد بخور باشه!

حالا نظر شما چيه؟راستی s200 مگه همون jamin نيست؟jamin گرون تر هست؟

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20

سلام به برو بچس قديم ،آقا ما حوس کرديم بعد از 4-5 سال اين smartphone مون رو بيخيال شيم يه pda بخريم.
تو اين ارزون ها فعلاً به نتيجه s200 و a200 رسيدم.هر چند a200 بخاطر keyboardش و cpu بهتر فعلاً ارجح تره..

به سلامتی ایشاالله مبارک باشه:)

چرا اس200 همون جمین فقط اس200 سفارش اروپا هست و رو خودش ساپورت عربی نداره و لی جمین....

در کل فرقی ندارند مگر در ساپورت نرم افزاری :blush:

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5

استاد کاربر فعالی تون هم مبارک باشه ، دوک در چه حاله؟
:cool:

من فکر کنم اگر با ابعاد هیوندایی مشکلی ندارید ، اون رو بگیرید ، چون که اس 200 برای شما یه کم ضعیف خواهد بود

در ضمن ، در مورد نداشتن ادج هم غصه نخورید ، فکر کنم وقتی ایران سل قیمت های تعرفه شو رو کنه ، عمرا کسی حتی طرف جی پی آر اس ش هم بره چه برسه به بقیه اش
در ضمن ، امروز می گفت که دو تا وزارت خانه اخطار دادن به ایرانسل که زورکی هم شده باید طرف قرار داد تولید قطعات ش رو ایرانی انتخاب کنه و ازین چرت و پرت ها ، کیف می کنید چقدر به فکر مون هستن
امیدوارم که همون بلایی که سر تالیا امد سر این نیارن ، خیلی سرمایه گذاری شده
حیفه

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18
بالا