قربان x51v خیــــــلی وقت از ریلیز شدنش می گذره. اگه باگی چیزی قرار بوده شناخته بشه تاحالا شده، نیازی نیست دیگه به آپدیت های جدید. wm6 هم که عمراً هیچ شرکتی آپدیتش رو نده!! (به جز پالم البت
)
این دو مورد اول رو کجا خوندید/شنیدید؟
ولی در مورد مصرف باطری، هر pda ی که همچین cpu یی داشته باشه مصرف باطریش زیاد می شه، ولی خوب می تونید با lowerclock کردن cpu (که ابزارش به صورت دیفالت روی ppc هست) مصرفش رو بیارید پایین. x51v مصرف باطریش غیر طبیعی نیست، مشکل از باطریشه که ضعیفه. خوب می شه یه باطری یدک با ظرفیت بالاتر براش تهیه کرد
در مورد PDA های همرده...من تریبون رو می دم خذمت برادر ارزشی ... rax
PDA Phone ؟ یا نان فون؟ اگه نان فون می خواید axim x51v ، اگه فون ادیشن می خواید (و از دخل می خواین تهیه کنین و حتماً هم رجیستر شده باید باشه) ، O2 Atom می تونید بگیرید 600 تومن،
GSmart i300 هم رمضانی آورده به قیمت 620 تومن که خیلی می ارزه (جی پی اس داره،
Sirt Star III) ایسوس p525 هم گفت یه دونه دارن که زبونش همچین چینیه!! گفت اونو می ده 750 (CID Unlock کردنش رو نمی دونم ولی رام جدید برای p525 ریختن رو می گن
خیلی ساده ست). رجیستر نشده هم گفت تایتن داره می ده 700 ، htc p3300 artemis هم داره که قیمت نگرفتم، p525 روهم اول گفتن 700 بعد گفتن به خاطر گل روی آقا دانیال 650
من خودمو نشناخت البته وگرنه جان شما تخفیفشو دولا سه لا حساب می کرد
... توی محصولات غیر معروف تر هم می تونید hyundayi a200 بگیرید 380 تومن، و ido tin و neon به قیمت 515 و 540
من پیشنهادم شدیداً i300 ــه!!
به جز صفحه ی 2.4 اینچش هیچ کم و کسری نداره. سی پی یو 520mhz و رام256 و دوربین 2mp AF و جی پی اس sirf III ، به 620 می ارزه به نظر من.
اگه مطمئن باشید که سالمه سالمه (مخصوصاً
باطری و LCD ش) ، قیمت هم تا حدود 320-340 اینا بیاره پایین، بد نیست! ولی تنها درصورتی توصیه می شه که بخواین به خاطر شیک و جمع و جور بودن، از خیر یه عالمه برنامه هایی که فقط روی wm5 اجرا می شه بگذرید...وگرنه hyundai a200 فکر می کنم بهتر باشه!
Hyundai a200