• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید پی دی ای

Palomino

Registered User
لایک‌ها
2
قربان بسیاری از مدل هایی که گذاشتید ، فقط فرمت های محدودی رو می تونن بخونن
مثلا یادمه سونی ، ای بوک ریدر ش فقط فایل های خودش رو می خونه
از همه بد تر ، اینه که کرک برایشون نیست و طوری طراحی شدن که برای آدم های متمدن که هی پول می دن برای چیزهایی که استفاده می کنن ، فقط مناسبه ;)
با این حال ، اگر می تونید یک عدد تبلت فوجیتسو زیمنس یا سونی رو بخرید ، شاید اصلا از اول روی همون ها فکر کنید بهتر باشه
موفق باشید

اتفاقا همه مدل هايي كه نوشتم pdf و html رو support مي كنن

در مورد Sony Reader هم مي تونه فرمت هاي pdf, rtf, jpg, html و doc رو بخونه و همچنين فايلهاي mp3 و AAC رو پخش كنه

.

Palomino

Registered User
لایک‌ها
2
دانیال جان ببخشید که منم دارم در مورد تبلت پی سی اینچا پست می زنم،به اون دوستم هم پیشنهاد می کنم که به نمایندگی ایسر مراجعه کنند و قیمت لپ تاپی رو که در امضام هست بگیرن،فکر می کنم دقیقا" متانسب ایشون باشه،چون ارزونتر از فوجیتسو و یا سونی براشون تموم خواهد شد،اونها به خاطر کاراییهای بالاتر گرافیکی و .... گرونتر هستند،اما امکانات ایسر بنده معقولتر هست،
موفق باشید.

ممنون از راهنماييت

من دقيقا نمي دونم قيمت اين مدل tabletPC چنده ولي فكر نكنم به بودجه من بخوره.

يعني كلا فكر نمي كنم هيچ مدل tabletPC اي به بودجم بخوره. :p

.

saminoooooooooo

Registered User
لایک‌ها
0
سلام

دوستان نظرتون در مورد خرید پاکت دست دوم چیه؟ (بخصوص برای منه تازه کار؟:p )

ترجیحآ فرض رو بر سلامت بذارید!

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18
سلام

دوستان نظرتون در مورد خرید پاکت دست دوم چیه؟ (بخصوص برای منه تازه کار؟:p )

ترجیحآ فرض رو بر سلامت بذارید!

دست دوم اگه فرض رو بر سلامت بگيري كه هيچچچچچچچ مشكل داخلي يا خارجي( ال سي دي و كليد ها ) نداشته باشه فكر نكنم ايرادي داشته باشه
كسي كه اين گوشي ها رو ميفروشه يا احتياج به پول داره يا ميخواد ارتقاء بده گوشيش رو وگرنه مشكل داره...
خب حالا چي ميخواي بخري و با چه قيمتي ؟ بگو كه مشورت كنيم
راستي چقدر وقت كار كرده هم مهم هستا:happy:
:happy:

saminoooooooooo

Registered User
لایک‌ها
0
دست دوم اگه فرض رو بر سلامت بگيري كه هيچچچچچچچ مشكل داخلي يا خارجي( ال سي دي و كليد ها ) نداشته باشه فكر نكنم ايرادي داشته باشه
كسي كه اين گوشي ها رو ميفروشه يا احتياج به پول داره يا ميخواد ارتقاء بده گوشيش رو وگرنه مشكل داره...
خب حالا چي ميخواي بخري و با چه قيمتي ؟ بگو كه مشورت كنيم
راستي چقدر وقت كار كرده هم مهم هستا:happy:
:happy:

سلام
برای من مهم اینه که فقط برام اون کاری رو که میخوام انجام بده(یه تاپیک واسه کاری که ازش میخوام زدم)
حالا نو یا دست دوم زیاد مهم نیست ...فقط به قول شما مشکل نداشته باشه که اونوقت فروشنده رو به انواع...:p :eek: آباد میکنی!:blink:

کلا رو آیمیتها و o2 نظر دارم...
تو تاپیکه مربوطه گفتم که برای این امر سقف قیمتی در نظر دارم چون فکر میکنم خواسته آنچنانی از پاکت نداشته باشم

اونی که ای دیه شماست هم خیلی نظرمو جلب کرده! چطوره؟ راضی هستی؟

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18
سلام
برای من مهم اینه که فقط برام اون کاری رو که میخوام انجام بده(یه تاپیک واسه کاری که ازش میخوام زدم)
حالا نو یا دست دوم زیاد مهم نیست ...فقط به قول شما مشکل نداشته باشه که اونوقت فروشنده رو به انواع...:p :eek: آباد میکنی!:blink:

کلا رو آیمیتها و o2 نظر دارم...
تو تاپیکه مربوطه گفتم که برای این امر سقف قیمتی در نظر دارم چون فکر میکنم خواسته آنچنانی از پاکت نداشته باشم

اونی که ای دیه شماست هم خیلی نظرمو جلب کرده! چطوره؟ راضی هستی؟

pda2k كه خيلي عالي هست واقعا من باهاش حال كردم تا حالا
فقط دوربينش يه كم ضعيفه البته فيلمرداريش خوبه
سرعتش هم خوبه ... من تائيدش ميكنم

Amir_Delphi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من قصد خرید یک پی دی ای را دارم .
قیمت در حدود 550 الی 650 (نهایتا 700).
لطفا منو راهنمایی کنید چه مدلی تو این رنج قیمت بهترین انتخاب است .
در ضمن قیمت ها در سال آینده چه تغییری خواهد کرد . منظورم اینه که تو این چند روز باقی مونده بخرم بهتره یا صبر کنم تا سال دیگه .
من منتظر پشنهادات هستم .
با تشکر

saminoooooooooo

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
گفته بودم زدم تو خط کارکرده...:happy:

یه بنده خدایی یه black jam رو میده 370000 \
پایینتر هم میشه ازش خرید...
چیکار کنم؟

نوش چنده؟

PersianPC

کاربر فعال صفحات داینامیک
کاربر فعال
لایک‌ها
1
سلام !!

اساتید بهترین Pocket PC Phone edition ی با بودجه حداکثر 400.000 تومن رو میشه بگید ؟
ممنون میشم. !!

usr338

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
آیا PDA می شناسید که دارای مشخصات زیر باشد:
Display size more than 3.5 inch
Display resolution : 640x480
Wifi 54mb and blutooth and usb
cpu more than 500 mhz
seperate graphic unit is prefered
weight less than 170 gr
really good battery life
memory slot sd and cf
I hate mono sound
camera is good but not essential
WM5
price less than 5000'000 rials
با توجه به مشخصات بالا Dell Axim x51v چسمم رو گرفته بود که متاسفانه چند تا مشکل داره مثل گم کردن حافظه ، کار نکردن دکمه پاور و مصرف زیاد باتری حتی موقع استندبای. بخصصوص که شایعه هست که دیسکانتینو هم شده یعنی آپدیت و این حرفها هم دیگه یوختی !!!

مصرف : 70 درصد مواقع خوندن ebook ، و 30 در صد بقیه گوش کردن موسیقی و تماشای فیلم و از این سرگرمیها
اینترنت هم که قربونش برم تو ایران تعطیله .... (حتی با ایرانسل) بیسمش هم که همه جا نیست پس بیخیالش .
حالا سی پیو بالا و گرافیک جدا چرا میخوام ؟ واسه برنامه نویسی CE 5.0 with .Net و اینکه به این زودیها نمی خوام عوضش کنم .(هر چند با گفتن فرکانش کار سی پیو نمیشه سرعتشو تعیین کرد...)

خلاصه ممنون میشم استید راهنماییم کنند.

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
شایعه هست که دیسکانتینو هم شده یعنی آپدیت و این حرفها هم دیگه یوختی !!!
قربان x51v خیــــــلی وقت از ریلیز شدنش می گذره. اگه باگی چیزی قرار بوده شناخته بشه تاحالا شده، نیازی نیست دیگه به آپدیت های جدید. wm6 هم که عمراً هیچ شرکتی آپدیتش رو نده!! (به جز پالم البت
tooth.gif
)

با توجه به مشخصات بالا Dell Axim x51v چسمم رو گرفته بود که متاسفانه چند تا مشکل داره مثل گم کردن حافظه ، کار نکردن دکمه پاور و مصرف زیاد باتری حتی موقع استندبای. بخصصوص که شایعه هست که دیسکانتینو هم شده یعنی آپدیت و این حرفها هم دیگه یوختی !!!
این دو مورد اول رو کجا خوندید/شنیدید؟
186.gif

ولی در مورد مصرف باطری، هر pda ی که همچین cpu یی داشته باشه مصرف باطریش زیاد می شه، ولی خوب می تونید با lowerclock کردن cpu (که ابزارش به صورت دیفالت روی ppc هست) مصرفش رو بیارید پایین. x51v مصرف باطریش غیر طبیعی نیست، مشکل از باطریشه که ضعیفه. خوب می شه یه باطری یدک با ظرفیت بالاتر براش تهیه کرد
38.gif

در مورد PDA های همرده...من تریبون رو می دم خذمت برادر ارزشی ... rax
bad_smile.gif

سلام
من قصد خرید یک پی دی ای را دارم .
قیمت در حدود 550 الی 650 (نهایتا 700).
لطفا منو راهنمایی کنید چه مدلی تو این رنج قیمت بهترین انتخاب است .
در ضمن قیمت ها در سال آینده چه تغییری خواهد کرد . منظورم اینه که تو این چند روز باقی مونده بخرم بهتره یا صبر کنم تا سال دیگه .
من منتظر پشنهادات هستم .
با تشکر
PDA Phone ؟ یا نان فون؟ اگه نان فون می خواید axim x51v ، اگه فون ادیشن می خواید (و از دخل می خواین تهیه کنین و حتماً هم رجیستر شده باید باشه) ، O2 Atom می تونید بگیرید 600 تومن، GSmart i300 هم رمضانی آورده به قیمت 620 تومن که خیلی می ارزه (جی پی اس داره،
300.gif
Sirt Star III) ایسوس p525 هم گفت یه دونه دارن که زبونش همچین چینیه!! گفت اونو می ده 750 (CID Unlock کردنش رو نمی دونم ولی رام جدید برای p525 ریختن رو می گن خیلی ساده ست). رجیستر نشده هم گفت تایتن داره می ده 700 ، htc p3300 artemis هم داره که قیمت نگرفتم، p525 روهم اول گفتن 700 بعد گفتن به خاطر گل روی آقا دانیال 650
character0144.gif
من خودمو نشناخت البته وگرنه جان شما تخفیفشو دولا سه لا حساب می کرد
39.gif
girl_crazy.gif

... توی محصولات غیر معروف تر هم می تونید hyundayi a200 بگیرید 380 تومن، و ido tin و neon به قیمت 515 و 540

من پیشنهادم شدیداً i300 ــه!!
به جز صفحه ی 2.4 اینچش هیچ کم و کسری نداره. سی پی یو 520mhz و رام256 و دوربین 2mp AF و جی پی اس sirf III ، به 620 می ارزه به نظر من.

یه بنده خدایی یه black jam رو میده 370000 \
پایینتر هم میشه ازش خرید...
چیکار کنم؟
نوش چنده؟

اگه مطمئن باشید که سالمه سالمه (مخصوصاً باطری و LCD ش) ، قیمت هم تا حدود 320-340 اینا بیاره پایین، بد نیست! ولی تنها درصورتی توصیه می شه که بخواین به خاطر شیک و جمع و جور بودن، از خیر یه عالمه برنامه هایی که فقط روی wm5 اجرا می شه بگذرید...وگرنه hyundai a200 فکر می کنم بهتر باشه!

سلام !!

اساتید بهترین Pocket PC Phone edition ی با بودجه حداکثر 400.000 تومن رو میشه بگید ؟
ممنون میشم. !!

Hyundai a200 :cool:

PersianPC

کاربر فعال صفحات داینامیک
کاربر فعال
لایک‌ها
1
مرسی از راهنماییتون ..

اقا این hyundai که گفتید قلمی ه ؟ :rolleyes:
من دنبال یه مدل قلمی هستم ( touch screen ) :rolleyes:

بعد یه چیز دیگه !! این هیوندای خداییش قیافش خیلی ضایعس !! البته خب 100% ظاهر عامل خوبی نیست ولی دیگه ادم پای یه چیزی پول میده حداقل نگاش میکنه حالش بد نشه !! :rolleyes:

به جز این مدل ، چه مدل های دیگه ای تو رنج ارزش خرید رو دارن ؟ :rolleyes:

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
مرسی از راهنماییتون ..

اقا این hyundai که گفتید قلمی ه ؟ :rolleyes:
من دنبال یه مدل قلمی هستم ( touch screen ) :rolleyes:

بعد یه چیز دیگه !! این هیوندای خداییش قیافش خیلی ضایعس !! البته خب 100% ظاهر عامل خوبی نیست ولی دیگه ادم پای یه چیزی پول میده حداقل نگاش میکنه حالش بد نشه !! :rolleyes:

به جز این مدل ، چه مدل های دیگه ای تو رنج ارزش خرید رو دارن ؟ :rolleyes:

بله عزیز قلم داره

از خیلی بچه ها شنیدم که اون چیزی که تو عگس هست خیلی فرق داره تو واقعت و به نظر بچه ها گوشی خیلی نه ولی به طور قابل قبولی زیباست:)

به جز این هم من تا بحال ندیدم که با این قدرت و امکانات این قیمت باشه:blush:

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
قربان x51v خیــــــلی وقت از ریلیز شدنش می گذره. اگه باگی چیزی قرار بوده شناخته بشه تاحالا شده، نیازی نیست دیگه به آپدیت های جدید. wm6 هم که عمراً هیچ شرکتی آپدیتش رو نده!! (به جز پالم البت
tooth.gif
)

این دو مورد اول رو کجا خوندید/شنیدید؟
186.gif

ولی در مورد مصرف باطری، هر pda ی که همچین cpu یی داشته باشه مصرف باطریش زیاد می شه، ولی خوب می تونید با lowerclock کردن cpu (که ابزارش به صورت دیفالت روی ppc هست) مصرفش رو بیارید پایین. x51v مصرف باطریش غیر طبیعی نیست، مشکل از باطریشه که ضعیفه. خوب می شه یه باطری یدک با ظرفیت بالاتر براش تهیه کرد
38.gif

در مورد PDA های همرده...من تریبون رو می دم خذمت برادر ارزشی ... rax
bad_smile.gif

PDA Phone ؟ یا نان فون؟ اگه نان فون می خواید axim x51v ، اگه فون ادیشن می خواید (و از دخل می خواین تهیه کنین و حتماً هم رجیستر شده باید باشه) ، O2 Atom می تونید بگیرید 600 تومن، GSmart i300 هم رمضانی آورده به قیمت 620 تومن که خیلی می ارزه (جی پی اس داره،
300.gif
Sirt Star III) ایسوس p525 هم گفت یه دونه دارن که زبونش همچین چینیه!! گفت اونو می ده 750 (CID Unlock کردنش رو نمی دونم ولی رام جدید برای p525 ریختن رو می گن خیلی ساده ست). رجیستر نشده هم گفت تایتن داره می ده 700 ، htc p3300 artemis هم داره که قیمت نگرفتم، p525 روهم اول گفتن 700 بعد گفتن به خاطر گل روی آقا دانیال 650
character0144.gif
من خودمو نشناخت البته وگرنه جان شما تخفیفشو دولا سه لا حساب می کرد
39.gif
girl_crazy.gif

... توی محصولات غیر معروف تر هم می تونید hyundayi a200 بگیرید 380 تومن، و ido tin و neon به قیمت 515 و 540

من پیشنهادم شدیداً i300 ــه!!
به جز صفحه ی 2.4 اینچش هیچ کم و کسری نداره. سی پی یو 520mhz و رام256 و دوربین 2mp AF و جی پی اس sirf III ، به 620 می ارزه به نظر من.

اگه مطمئن باشید که سالمه سالمه (مخصوصاً باطری و LCD ش) ، قیمت هم تا حدود 320-340 اینا بیاره پایین، بد نیست! ولی تنها درصورتی توصیه می شه که بخواین به خاطر شیک و جمع و جور بودن، از خیر یه عالمه برنامه هایی که فقط روی wm5 اجرا می شه بگذرید...وگرنه hyundai a200 فکر می کنم بهتر باشه!

Hyundai a200 :cool:

آقا جدی آی300 رو می ده 620؟مفته به جون بچم
البته برای کسانی که می خوان مدام روش کتاب بخونن خیلی توصیه نمی شه ، چون چشم رو اذیت می کنه
در غیر این صورت چشم بسته هم می شه اینو خرید
حیف که ویندوزش 6 نیست که بگیم رقیب نداره تو ایران

ولی در کل ، به نظر من که خیلی می تونه گزینه خوبی باشه
امکانات ش حرف نداره
مطمئنی حالا آی300 بود؟

بالا