• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید پی دی ای

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18
آقا من تسليم شدم اصلا اين rover كجا بود من پيداش كردم
297.gif
167.gif

راستي فرهاد جان
288.gif
عكس اون دوربين كه گفتي واسم ميفرستي ؟
294.gif

haddad1102000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه.دوستان من قصد دارم یه jasjar بگیرم.از شما ها کسی هست که قصد فروش داشته باشه؟
عمدا هم اینجا رو انتخاب کردم چون میدونم همتون User هستید و از گوشی محافظت میکنید.
اگه کسی تمایل داشت برام mail بزنه:
[email protected]

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18
سلام به همه.دوستان من قصد دارم یه jasjar بگیرم.از شما ها کسی هست که قصد فروش داشته باشه؟
عمدا هم اینجا رو انتخاب کردم چون میدونم همتون User هستید و از گوشی محافظت میکنید.
اگه کسی تمایل داشت برام mail بزنه:
[email protected]

من قصد فروش دارم يه جاسجار ترو تميز ماماني
103.gif
95.gif

يه جم
يه جمين
اون روز يكي از بچه ها دست دوم در حد نو رو گرفته بود 750 قيمت آكبندشو بچه ها لطف كنن بهت قيمت ميدم...

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
آره فقط يولتيميت ... علي رضا راست ميگه
سي پي يو 120 تا بيشتر و سري ويندوز ورژن 6 + بزرگي صفحه و ...
اما كو تا اين ها بخواد بياد
تا اون موقه من دق ميكنم ... حسين ميدونه

راستي حسين جان تولد هزارمين ( 1000) پستت رو تبريك ميگم :lol:

خدا نکنه عزیز من دق کنههههه:p

فدات بشم عزیزم ما هر چی داریم از مرام بچه هاست:)

حسین جان...تبریکات ماروهم پذیرا باش

عبیدیم فرهاد جون شما هم استاد مایییییی:)

R E Z A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
آقا شرمنده میدونم باید اول تاپیکا رو میخوندم چون احتمالا به این سوالم جواب داده شده ولی اگر لطف کنید جواب بدید ممنون میشم.

راستش من تا حالا PDA و Pocket PC نداشتم. تا چند روز پیش یه P990i داشتم که متاسفانه خراب شد و هر جام که پردم نتونستن درست کنن. حالا میخواستم ببینم من که تا حالا PDA و Pocket PC نداشتم بیاد تو جرگه پاکت پی سی بازها یا نه؟! اینکه میگن پاکت پیسی مثل گوشیهای معمولی آنتن دهی نمیکنه درسته یا نه؟ برای شروع چه گوشی بگیرم که مناسب باشه؟ تو مایه های 500 - 600 تومن هم میتونم خرج کنم. گارانتی درست و حسابی دارن؟ کلا اگر یه توضیح مفصل بدید ممنون میشم.

موفق باشید.

uxd863

Registered User
لایک‌ها
10
آقا شرمنده میدونم باید اول تاپیکا رو میخوندم چون احتمالا به این سوالم جواب داده شده ولی اگر لطف کنید جواب بدید ممنون میشم.

راستش من تا حالا PDA و Pocket PC نداشتم. تا چند روز پیش یه P990i داشتم که متاسفانه خراب شد و هر جام که پردم نتونستن درست کنن. حالا میخواستم ببینم من که تا حالا PDA و Pocket PC نداشتم بیاد تو جرگه پاکت پی سی بازها یا نه؟! اینکه میگن پاکت پیسی مثل گوشیهای معمولی آنتن دهی نمیکنه درسته یا نه؟ برای شروع چه گوشی بگیرم که مناسب باشه؟ تو مایه های 500 - 600 تومن هم میتونم خرج کنم. گارانتی درست و حسابی دارن؟ کلا اگر یه توضیح مفصل بدید ممنون میشم.

موفق باشید.
ماهی رو هروقت از آب بگیری تازه‌است!
در مورد آنتن‌دهی حقیقتش من تاحالا چیز بدی ندیدم ولی منم مثل شما زیاد شنیدم. کارایی همه‌ی مدلها تقریبا در یک سطحه و زیاد فرقی نمیکنه که چه مدلی برای شروع بگیرید و بیشتر بودجه مدنظر هست.
با بودجه‌ی شما یکی از این مدلها رو میتونید بخرید‌: Qtek S200 , Hyundai A200 , O2 Atom XDA , Eten M600+ , Eten G500 , Eten M500 البته مدلهای بیشتری هم پیدا میشه ولی توصیه شده ها اینا هستن.
در مورد مشخصات و کارایی هم کدوم میتونید با یه سرچ کوچولو در همین انجمن اطلاعات کسب کنید.

uxd863

Registered User
لایک‌ها
10

ایهاالناس من یک عدد ای900 صفر دارم تو جعبه و با گارانتی هنوز ویندوزش هم اینستال نشده لیبل صفحشم هنوز کنده نشده ازش عگس میزارم تا چند مین دیگه :)

قیمت نقدا مقطوع 500 چوق:)
گارانتیش چقدر اعتبار داره و اینکه چه گارانتی هست؟

R E Z A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
کامیار جون دمت گرم.

فقط اینم بگید که پاکت پیسی کلا تو ایران گارانتی معتبری داره؟ یعنی گارانتی که بشه روش حساب کرد؟!

یکی هم اینکه پاکت پیسی هم مثل گوشیهای معمولی رجیستر و غیررجیستر داره دیگه؟ بعد چجوری میشه مطمئن بود چیزی که آدم میخره حتما رجیستر شده؟!

یکی هم لطف کن یه قیمت درباره این چند تا مدل بدید و بگید چجور گوشیهایی هستن؟

ASUS P525
ASUS P505
i-mate JAQ (با این خیلی حال کردم فقط حیف دوربین نداره)
i-mate Ultimate 8150
i-mate Pocket PC
i-mate JAQ3 (با اینم حال کردم)
HP iPAQ rw6818
O2 XDA Atom Exec
O2 XDA Atom

کلا گوشی میخوام که حتما MP3 رو هم جزو زنگهاش ساپورت کنه. الان بیشتر این پاکت پیسی ها تو مشخصات Ring tone فقط نوشته Polyphonic

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
گارانتیش چقدر اعتبار داره و اینکه چه گارانتی هست؟

تاریخ گارانتیش از همین امروز خورد به مدت 1 سال:rolleyes:

2uq0ymw.jpg

اینو تو آرشیو نداشتم راستی ای اوریگس باز بزرگ ای مدیر بزرگ پاکت پسی بیا این گوشی رو بخر خیال هیئت رو راحت کن:blush: :D :p

uxd863

Registered User
لایک‌ها
10
کامیار جون دمت گرم.

فقط اینم بگید که پاکت پیسی کلا تو ایران گارانتی معتبری داره؟ یعنی گارانتی که بشه روش حساب کرد؟!

یکی هم اینکه پاکت پیسی هم مثل گوشیهای معمولی رجیستر و غیررجیستر داره دیگه؟ بعد چجوری میشه مطمئن بود چیزی که آدم میخره حتما رجیستر شده؟!

یکی هم لطف کن یه قیمت درباره این چند تا مدل بدید و بگید چجور گوشیهایی هستن؟

ASUS P525
ASUS P505
i-mate JAQ (با این خیلی حال کردم فقط حیف دوربین نداره)
i-mate Ultimate 8150
i-mate Pocket PC
i-mate JAQ3 (با اینم حال کردم)
HP iPAQ rw6818
O2 XDA Atom Exec
O2 XDA Atom

کلا گوشی میخوام که حتما MP3 رو هم جزو زنگهاش ساپورت کنه. الان بیشتر این پاکت پیسی ها تو مشخصات Ring tone فقط نوشته Polyphonic
گارانتی معتبر اسما" پیدا میشه ولی در عمل هیچ‌کدوم معتبر نیستن!
بله رجیستر شده و رجیستر نشده داره ،‌ اگه با سیم‌کارت مخابرات کار کرد یعنی رجیستر شده اگه نه که یعنی رجیستر نشده، البته مشکل رجیستر‌نشده مدتیه با ایرانسل رفع شده.
در مورد مدلها هم بارها در این تاپیک و تاپیک های‌تک صحبت شده من یه مختصر میگم ولی واسه اطلاع بیشتر تو همین فروم بگردید.
P525 : قیمت 750-780 ،‌ از همه لحاظ فوق‌العاده است.
P505 : یکم قدیمیه فکر نکنم گیرت بیاد،‌مگر دست دو. قیمت هم ندارم
JAQ : اطلاعی ندارم
8150‌‌ : هنوز نیومده و مشخص نیست که کی عرضه بشه.
Pocket PC : خیلی قدیمی شده و با پولش میشه یه PPC بهتر انتخاب کرد.
JAQ3 : اطلاعی ندارم.
6818 : همون اتم هست که فقط Wlan نداره.
Exec : خیلی عالیه و همه چیزش واسه یه PPC مناسبه (یکم بهتر از مناسب!) که قیمتش هم حدود 750-800 هست.
Atom : حقیقتا انتخاب مناسبیه البته من یکم زیاد طرفداریش رو میگیرم :D. قیمتش هم 600 هست.

اگه من جای شما بودم با این بودجه Atom XDA رو انتخاب میکردم. البته این نظر شخصیه منه وشما بسته به سلیقه و نیاز خودت باید انتخاب کنی.
در ضمن تمام این گوشیها فرمت MP3 رو به عنوان زنگ میپذیرن.

uxd863

Registered User
لایک‌ها
10
تاریخ گارانتیش از همین امروز خورد به مدت 1 سال:rolleyes:

2uq0ymw.jpg

اینو تو آرشیو نداشتم راستی ای اوریگس باز بزرگ ای مدیر بزرگ پاکت پسی بیا این گوشی رو بخر خیال هیئت رو راحت کن:blush: :D :p
شما تا یه دو سه روز صبر کن احتمالا خودم مشتری میشم.
راستش از صدا و سرعت میترسم! از بسکه این اس200 غر زد به جونمون تا یه برنامه رو اجرا کنه و هر روز اسپیکرش رو عوض کردیم!

SCREAM

Registered User
لایک‌ها
0
سلام مجدد

آقا توی این پاکت پیسی ها کدومشون میتونه از نظر بلندی صدا و زنگ K750 sonyericcson رو سوسک کنه :happy:
یا حد اقل مثل اون باشه خیلی صداش خفنی بلنده !!!!!

این پاره آجر ما (Imate-PDA2) خیلی ضعیفه !! (حرفی برای گفتن نداره)شنیدم اسپیکرش رو عوض میکنن صداش بلند میشه درسته ؟

و من میخوام اینو عوض کنم
قیمت O2 atom
و O2 atom Exec رو کسی داره از برو بچ ؟

kelark

Pocket PC کاربر فعال- فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
16
سلام مجدد

آقا توی این پاکت پیسی ها کدومشون میتونه از نظر بلندی صدا و زنگ K750 sonyericcson رو سوسک کنه :happy:
یا حد اقل مثل اون باشه خیلی صداش خفنی بلنده !!!!!

این پاره آجر ما (Imate-PDA2) خیلی ضعیفه !! (حرفی برای گفتن نداره)شنیدم اسپیکرش رو عوض میکنن صداش بلند میشه درسته ؟

و من میخوام اینو عوض کنم
قیمت O2 atom
و O2 atom Exec رو کسی داره از برو بچ ؟

از نظر بلندی صدا نه ولی از نظر کیفیت بله از سونی اریکسون K750 بهتر پیدا میشه . همون بلندی هم امکانش هست بستگی به نوع رینگتون و تنظیمات اکولایزر دستگاه داره .

از کسانی که PDA2 دارن باید پرسید .

قیمت o2 هم توی تاپیک مربوطش گفته شده . می تونی با رمضانی هم تماس بگیری قیمت کنی ...( شمارش بازم توی همون تاپیک هست ) .

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
خوب،یه خبر بدم که به خاطر بعضی از مشکلات مالی ،قصد دارم اتم اگزک خودم رو به همراه کیف و کیبورد و مموری 2گیگش،بفروشم،انشاله اوایل عید هم آگهییش در فروم بازارچه خواهید دید،سعی می کنم که یه آگهی کاملی رو آماده کنم،
موفق باشید.

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5

ایهاالناس من یک عدد ای900 صفر دارم تو جعبه و با گارانتی هنوز ویندوزش هم اینستال نشده لیبل صفحشم هنوز کنده نشده ازش عگس میزارم تا چند مین دیگه :)

قیمت نقدا مقطوع 500 چوق:)

حسین جان ،
شما دیگه چرا ، خواهش می کنم که تبلیغات رو در فروم بازارچه انجام بدید ، اینجا هم یک لینک بگذارید ، بدون ذکر قیمت ، این قوانینه.

اینجا فروم مشاوره هست ، خواهش می کنم بگذارید همین هم بمونه.

در مورد دستگاه هم ، من نمی دونم ، کسی که بخره بی بروبرگرد باید ویندوز ش رو آپگرید کنه به دبلیو ام 5 ، که کاری سخت نیست ، ولی 100% گارانتی خارج می شه.
بنابراین فکر کنم که قیمت ش باید پایین بیاد ، البته اینجا هیچ حساب کتاب نداره، ولی اون ور ، سیاه خرید باعث افت 30-40%قیمت می شه
موفق باشید

R E Z A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
آقا امروز رفته بودم پایتخت یه i-mate PDAL دیدم خوشم اومد. میگفت 650 تومن بعضیا هم 630 تومن. قیمتش همینه؟ و اینکه چجور گوشی ایه؟ تو این رنج قیمت دیگه چه گوشی خوبی میشه پیدا کرد؟ خودم که خیلی باهاش حال کردم.

این بنده خدا یکی از رفیقامه میگفت یه دونه دیگه هم PDAL داره که 1 هفته کار کرده و سالم سالم هست و میگه 570 تومن. چطوریاست؟!

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
حسین جان ،
شما دیگه چرا ، خواهش می کنم که تبلیغات رو در فروم بازارچه انجام بدید ، اینجا هم یک لینک بگذارید ، بدون ذکر قیمت ، این قوانینه.

اینجا فروم مشاوره هست ، خواهش می کنم بگذارید همین هم بمونه.

در مورد دستگاه هم ، من نمی دونم ، کسی که بخره بی بروبرگرد باید ویندوز ش رو آپگرید کنه به دبلیو ام 5 ، که کاری سخت نیست ، ولی 100% گارانتی خارج می شه.
بنابراین فکر کنم که قیمت ش باید پایین بیاد ، البته اینجا هیچ حساب کتاب نداره، ولی اون ور ، سیاه خرید باعث افت 30-40%قیمت می شه
موفق باشید

من شرمندم چشم ببخشید:)

من از همه بچه ها معذرت میخوام:)

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
آقا امروز رفته بودم پایتخت یه i-mate PDAL دیدم خوشم اومد. میگفت 650 تومن بعضیا هم 630 تومن. قیمتش همینه؟ و اینکه چجور گوشی ایه؟ تو این رنج قیمت دیگه چه گوشی خوبی میشه پیدا کرد؟ خودم که خیلی باهاش حال کردم.

این بنده خدا یکی از رفیقامه میگفت یه دونه دیگه هم PDAL داره که 1 هفته کار کرده و سالم سالم هست و میگه 570 تومن. چطوریاست؟!

مطلقا قیمت منطقی نداره ، امکانات ش رو در اینجا با اتم معمولی مقایسه کنید
این دستگاه رو TechFaith Wireless برای آی میت زد ، و این قدر بد زد که فکر نکنم دیگه با هم همکاری کنن
اتم الان 600تومنه

بالا