• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید پی دی ای

A-P

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
A200 تو این رنج قیمت انتخاب خوبیه:cool:

بابا من میگم بزرگ نباشه که بتونم حملش کنم راحت ! A200 که غوله !
در ضمن Edge برای من فوق العاده مهمه. که A200 نداره.

کمکم کنید لطفا !
بقیه اساتید چی ؟!

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
بابا من میگم بزرگ نباشه که بتونم حملش کنم راحت ! A200 که غوله !
در ضمن Edge برای من فوق العاده مهمه. که A200 نداره.

کمکم کنید لطفا !
بقیه اساتید چی ؟!

قربان من امروز برای اول بار از نزدیک دیدم ش ، به نظر من که اصلا غول نیست ، ابدا هم زشت نیست
در ضمن اگر تا با حال پی دی ای نداشته اید و موبایل باز بودید اصلابد نیست
صد البته که سلیقه شما شرطه ، علف باید....:blush:
موفق باشید

mohammad27

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه,چاکریم:
Dani جون گفتی دنیا فقط Asus P535 اقا جریان این EDGE چیه که p535 نداره؟اصلا EDGE کارش چیه؟تو مملکت ما کار میده؟اقا روشنمون کنین.ممنون.

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
سلام به همه,چاکریم:
Dani جون گفتی دنیا فقط Asus P535 اقا جریان این EDGE چیه که p535 نداره؟اصلا EDGE کارش چیه؟تو مملکت ما کار میده؟اقا روشنمون کنین.ممنون.

قربان بگذارید عید تمام شه و ماه عسل یوزر ها با جی پی آر اس به پایان برسه وایرانسل تعرفه قیمت هاشون معلوم کنه
اون وقت می بینیم واقعا چقدر ادج به درد ایران می خوره
می بایست یه عزیزی زحمت بکشه ، یک مقاله جامع در مورد سیستم های انتقال داده ، بروی جی اس ام در ترد کامپلیت بنویسه
شاید م خودم نوشتم
ادج به طور خلاصه فقط سریع تر از جی پی آر اس است ، ولی باید بدونید به احتمال زیاد کیلوبایتی باهاتون حساب می کنن

در کل من آینده شو در این دستگاه ها روشن نمی بینم

ببینید ،هرکشوری ، اپراتور هاش یک روشی رو می گیرن و می رن جلو ،مثلا اصلا توی امریکا کسی دنبال ادج نمی ره ، روی خطوط اونها ، فقط UMTS جواب می ده، و در اروپا برعکس همه دنبال ادج می رن
ایران هنوز خیلی نوزاده ، باید صبر کنید سر از تخم در بیاره

:p

A-P

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون دنی جان.
یعنی شما میگی Dell رو نگیرم و A200 بگیرم ؟
کلا نظر شما Dell و وصل شدن با یه گوشی هست یا A200 خالی ؟ از نظر امکانات ، راحتی و...
در ضمن Edge ایرانسل خدا تومن هم باشه من مجبورم استفاده کنم. بنابراین برام لازمه.

ممنون از راهنماییتون.

R E Z A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
آقا من امروز رفتم علاءالدین. تو کل جمهوری به اون عظمت فقط همین رمضانی اینکارس! این O2 Atom xda رو دیدم. کارائیش فوق العادس ولی نمیدونم چرا اصلا با ظاهرش نمیتونم کنار بیام. اصلا ظاهر قشنگی نداره. دنیا رو هم زیر و رو کردم ASUS P525 پیدا نکردم. البته رمضانی یه دونه رجیستر نشده داشت. یه دونه هم G500 دیدم که اونم بد نبود. خودم با M600+ خیلی حال کرده بودم که ظاهرا میگن موقع صحبت کردن صدا ضعیفه. واقعا موندم چیکار کنم! امروز ساعت 2 رفتم تا ساعت 10 شب حیرون بودم بالاخره چیکار کنم؟! از علاءالدین و پایتخت و همه جا رو زیر رو کردم. لطف کنید یه راهنمایی کنید. قیمتش که تا 700 تومن هم حاضرم هزینه کنم ولی به شرطی که یه چیز خوب باشه که هم ظاهرش به دل بشینه هم کاراییش خوب باشه. نمیدونم شاید من توقعم خیلی بالاست!

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
آقا من امروز رفتم علاءالدین. تو کل جمهوری به اون عظمت فقط همین رمضانی اینکارس! این O2 Atom xda رو دیدم. کارائیش فوق العادس ولی نمیدونم چرا اصلا با ظاهرش نمیتونم کنار بیام. اصلا ظاهر قشنگی نداره. دنیا رو هم زیر و رو کردم ASUS P525 پیدا نکردم. البته رمضانی یه دونه رجیستر نشده داشت. یه دونه هم G500 دیدم که اونم بد نبود. خودم با M600+ خیلی حال کرده بودم که ظاهرا میگن موقع صحبت کردن صدا ضعیفه. واقعا موندم چیکار کنم! امروز ساعت 2 رفتم تا ساعت 10 شب حیرون بودم بالاخره چیکار کنم؟! از علاءالدین و پایتخت و همه جا رو زیر رو کردم. لطف کنید یه راهنمایی کنید. قیمتش که تا 700 تومن هم حاضرم هزینه کنم ولی به شرطی که یه چیز خوب باشه که هم ظاهرش به دل بشینه هم کاراییش خوب باشه. نمیدونم شاید من توقعم خیلی بالاست!

یه نمه دیگه تحمل کن حتما پی 535 کار شما رو راه میندازه به نظرم:)

R E Z A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
یه نمه دیگه تحمل کن حتما پی 535 کار شما رو راه میندازه به نظرم:)

عزیز کی میاد این گوشی؟ قیمتش مشخص نیست؟ آخه الان مدل 525 که قدیمی تره هنوز تو بازار نیست و اگرم هست رجیستر نشده یا به زبونه چینیه! این که جدیدتره که دیگه هیچی!

R E Z A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
آقا راستی این HTC چجور برندی؟ مثلا از P3350 و P3300 خوشم اومده. البته Cpu جفتشون 200 زده. نمیدونم سرعتشون پایینه؟ قیمت کسی داره؟ و اینکه تو ایران هستن؟

A-P

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا جواب مارو نمیدید ؟! پست شماره 1291 ؟
در ضمن علادوه بر جواب بالا من اگه دل x51v رو دست دوم خیلی تمیزشو 300 پیدا کنم میارزه یا نه ؟
جواب هر دو سوالامو بدید تو رو خدا !

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
عزیز کی میاد این گوشی؟ قیمتش مشخص نیست؟ آخه الان مدل 525 که قدیمی تره هنوز تو بازار نیست و اگرم هست رجیستر نشده یا به زبونه چینیه! این که جدیدتره که دیگه هیچی!

مثل اینکه بچه ها دیدن تو بازار برید ببینید هست یا نه:)

قیمت هم مثل اینکه دور بر 750 هست:blush:

en2fa

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
آقا راستی این HTC چجور برندی؟ مثلا از P3350 و P3300 خوشم اومده. البته Cpu جفتشون 200 زده. نمیدونم سرعتشون پایینه؟ قیمت کسی داره؟ و اینکه تو ایران هستن؟

htc همون سازنده همه مارک های imate هست.تقريباً بيشترينگ تعداد گوشی رو داره..در نتيجه از لحاظ برند،بهترين برنده فعلاً!!
cpu 200 هم کم هست..يعنی خيلی خوب نيست.تو بعضی بازی ها کم مياره و برنامه های خفن.اما اگر کار خاصی نميخای با گوشيت کنی.کاملاً کافی هست!
بعضی مدل هاش رو من تو پايتخت ديدم.نميدونم اينها هم بودن يا نه!

mehdirm666

Registered User
لایک‌ها
1
من از مدل های پاکت پی سی اطلاعی ندارم . راستشو بخواین میخواستم N93 بگیرم ولی دوستان گفتند تو با این پولی که میخوای به N93 بدی میتونی یه پاکت پی سی پدر و مادر دار بگیری .

خوب حالا من از شما دوستان میخوام که یه راهنمایی به من بکنید که تا رنج 700 تومن ( خداییش دیگه از این بیشتر زورم میاد که به این جور چیزها پول بدم!!!!! ) چی هست که این مشخصات رو داشته باشه ؟

1- سرعت خوب
2- امکانات
3- قیافه ی درست و حسابی
4- صفحه ی بزرگ
5- دوربین پدر مادر دار تو مایه های N93 (یعنی 3.2 مگ)
6- پشتیبانی خوب

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
من از مدل های پاکت پی سی اطلاعی ندارم . راستشو بخواین میخواستم N93 بگیرم ولی دوستان گفتند تو با این پولی که میخوای به N93 بدی میتونی یه پاکت پی سی پدر و مادر دار بگیری .

خوب حالا من از شما دوستان میخوام که یه راهنمایی به من بکنید که تا رنج 700 تومن ( خداییش دیگه از این بیشتر زورم میاد که به این جور چیزها پول بدم!!!!! ) چی هست که این مشخصات رو داشته باشه ؟

1- سرعت خوب
2- امکانات
3- قیافه ی درست و حسابی
4- صفحه ی بزرگ
5- دوربین پدر مادر دار تو مایه های N93 (یعنی 3.2 مگ)
6- پشتیبانی خوب

قید دوربین خوب رو باید بزنی مگر اینکه با مهرداد صحبت کنی :blush:

خودش الان میاد میگه چی بخری:)

تبریک میگم به انتخاب پاکت پسی :)

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,289
سلام بچه ها.:)
از کجای تهران می شه Dell X51v را به ارزونترین قیمت ممکن خرید.
من شنیدم از بهترین PocketPC ها است و همین طور بدون گارانتی بخریمش بهتره.
نظر شما چیه؟ حداقل قیمتش چه جوری در میاد؟

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
سلام بچه ها.:)
از کجای تهران می شه Dell X51v را به ارزونترین قیمت ممکن خرید.
من شنیدم از بهترین PocketPC ها است و همین طور بدون گارانتی بخریمش بهتره.
نظر شما چیه؟ حداقل قیمتش چه جوری در میاد؟

رمضانی بهترین بود ولی فکر کنم تمام کرد الان بهترین کار از نظر من اینه که نون فون ادیشن ها رو از دوبی بیارید:)

بالا