Imate-JAMin
Guest
نه، کاملا حرکت رو به عقبی هست!
صدای K-jam خیلی بیشتره و دوربینش هم سرعتش بیشتره
کیبورد هم که داره !!
باز هم نمی ارزه
نه، کاملا حرکت رو به عقبی هست!
دوربینش هم سرعتش بیشتره![]()
![]()
A200 تو این رنج قیمت انتخاب خوبیه![]()
بابا من میگم بزرگ نباشه که بتونم حملش کنم راحت ! A200 که غوله !
در ضمن Edge برای من فوق العاده مهمه. که A200 نداره.
کمکم کنید لطفا !
بقیه اساتید چی ؟!
سلام به همه,چاکریم:
Dani جون گفتی دنیا فقط Asus P535 اقا جریان این EDGE چیه که p535 نداره؟اصلا EDGE کارش چیه؟تو مملکت ما کار میده؟اقا روشنمون کنین.ممنون.
آقا من امروز رفتم علاءالدین. تو کل جمهوری به اون عظمت فقط همین رمضانی اینکارس! این O2 Atom xda رو دیدم. کارائیش فوق العادس ولی نمیدونم چرا اصلا با ظاهرش نمیتونم کنار بیام. اصلا ظاهر قشنگی نداره. دنیا رو هم زیر و رو کردم ASUS P525 پیدا نکردم. البته رمضانی یه دونه رجیستر نشده داشت. یه دونه هم G500 دیدم که اونم بد نبود. خودم با M600+ خیلی حال کرده بودم که ظاهرا میگن موقع صحبت کردن صدا ضعیفه. واقعا موندم چیکار کنم! امروز ساعت 2 رفتم تا ساعت 10 شب حیرون بودم بالاخره چیکار کنم؟! از علاءالدین و پایتخت و همه جا رو زیر رو کردم. لطف کنید یه راهنمایی کنید. قیمتش که تا 700 تومن هم حاضرم هزینه کنم ولی به شرطی که یه چیز خوب باشه که هم ظاهرش به دل بشینه هم کاراییش خوب باشه. نمیدونم شاید من توقعم خیلی بالاست!
یه نمه دیگه تحمل کن حتما پی 535 کار شما رو راه میندازه به نظرم![]()
عزیز کی میاد این گوشی؟ قیمتش مشخص نیست؟ آخه الان مدل 525 که قدیمی تره هنوز تو بازار نیست و اگرم هست رجیستر نشده یا به زبونه چینیه! این که جدیدتره که دیگه هیچی!
آقا راستی این HTC چجور برندی؟ مثلا از P3350 و P3300 خوشم اومده. البته Cpu جفتشون 200 زده. نمیدونم سرعتشون پایینه؟ قیمت کسی داره؟ و اینکه تو ایران هستن؟
من از مدل های پاکت پی سی اطلاعی ندارم . راستشو بخواین میخواستم N93 بگیرم ولی دوستان گفتند تو با این پولی که میخوای به N93 بدی میتونی یه پاکت پی سی پدر و مادر دار بگیری .
خوب حالا من از شما دوستان میخوام که یه راهنمایی به من بکنید که تا رنج 700 تومن ( خداییش دیگه از این بیشتر زورم میاد که به این جور چیزها پول بدم!!!!! ) چی هست که این مشخصات رو داشته باشه ؟
1- سرعت خوب
2- امکانات
3- قیافه ی درست و حسابی
4- صفحه ی بزرگ
5- دوربین پدر مادر دار تو مایه های N93 (یعنی 3.2 مگ)
6- پشتیبانی خوب
سلام بچه ها.![]()
از کجای تهران می شه Dell X51v را به ارزونترین قیمت ممکن خرید.
من شنیدم از بهترین PocketPC ها است و همین طور بدون گارانتی بخریمش بهتره.
نظر شما چیه؟ حداقل قیمتش چه جوری در میاد؟