من شرمندم چشم ببخشید
من از همه بچه ها معذرت میخوام
خواهش می شه قربان ، پست های تون رو می تونید منتقل کنید به یک ترد جدید در بازارچه
من شرمندم چشم ببخشید
من از همه بچه ها معذرت میخوام
مرسی دانیال جان. پس ظاهرا باید بیخیالش بشم. با قیافه این i-mate PDAl خیلی بیشتر از O2 Atom حال میکنم ولی خوب O2 از لحاظ امکانات و خصوصیات خیلی بهتره.
آقا من تو این سایتی که دادی برای مقایسه، بین Asus P525 و همین O2 Atom مقایسه کردم خیلی خیلی شبیه همن. ولی یه چیزایی برای Asus بهتره. مثلا بلوتوث ایسوس 2 هست و بلوتوث اتم 1.2 ولی بقیه چیزا کاملا شبیه همن. حالا بین این 2 تا شما کدوم رو پیشنهاد میدید؟ قیمت ایسوس الان چنده؟
به این اقای رمضانی هم زنگ زدم گفت ما PDAl نداریم. کلا تو رنج قیمت بین 500 تا 600 تومن شما چی پیشنهاد میدید؟ گارانتی هم به نظر شما کدومش معتبرتره هر چند میدونم که گارانتی ایرانی خیلی اعتباری نداره!
کلا خودم با مدلهای E-TEN M600+ و Asus P525 و O2 Atom و i-mate PDAl خیلی حال کردم. بین اینا کدوم رو پیشنهاد میکنید و قیمت بازار رو هم اگر بدید ممنون میشم.
ببخشید اینقدر سوال کردم! ایشالا جبران میکنم.
با عرض سلام و ارادت به همه دوستان عزیز:
با توجه به مشخصات تقریبا مشابه Asus P535 و Atom Exec به غیر از تفاوت مشخص GPS لطفا اساتید بزرگواری فرمایند و مقایسه ای بین این دو گوشی داشته باشن و بنده رو جهت خرید راهنمایی فرمایید و خانواده ای رو از نگرانی در بیارین!!! ممنون.
پی535 فقط!
آقا بین O2 XDA Atom Pure و O2 XDA Atom که تنها فرقشون تو سیستم عاملشونه قیمت چقدر تفاوت داره؟
دنی جان مشکل E-TEN M600+ چی بود که شما جزو انتخابات نگفتی؟ نمیدونم چرا هر چی به این O2 XDA Atom نگاه میکنم از قیافش اصلا خوشم نمیاد! خصوصیاتش فوق العادس ولی قیافش خیلی قشنگ نیست.
قربان ام600 همون ابعاد اورکس ای 900 رو داره که واقعا در دست آزار دهنده هست ، از اون بد تر در جیب ادمه
در ضمن وزن واقعا زیادی داره
ولی اتم و ایضا پی535 واقعا خوش هیکل هستن ماشالا
راستی راستی اورده رمضانی؟ رجیستر شده این قیمت می ده؟
ETEN X800
--------------------------------------------------------------------------------
آقا ترکوند ای تن ، پی دی ای 2کی عزیز ، بیخیال ام700شو اساسی
البته اونا گاه گداری یه چیزایی می پرونن،اگر وقت و حسش رو داشته باشی که می تونی توضیح بدی،اما اگر نداشته باشی،بهتره چیزی نگی،اما اگر باند جی اس ام هر گوشی مشابه ایران(مخابرات ما)نباشه دچار مشکل میشه،(البته تا اونجایی که من می دونم)مشکلی که اتم در ابتدای ورودش به ایران داشت(دانیال جان درست می گم؟)سلام
وقتتون بخیر
من چند روز پیش رفته بودم پیش رمضانی ازش در مورد سری glofish ایتن سئوال کردم گفت تو ایران اصلا کار نمی کنه
حالا ازش نپرسیدم که خودش به عینه تجربه کرده یا اینکه همین طوری داره می گه (ولی این جور به نظر می رسید که داره همین طوری میگه ... رو هوا حرف می زد)
نظر شما ها چیه
اگه رجیستر شده باشه تو مخابرات چه دلیل منطقی وجود داره که کار نکنه؟
بعد در مورد رجیستر شدن گوشی ها من یه جا شنیدم که هر ایرانی می تونه در یک سال یه دونه گوشی رو ببره مخابرات رجیستر کنه فقط یه گوشی
صحت این مورد رو اصلا نمی دونم چقدره؟
اگه کسی اطلاعات جامعی داره بگه که عالی میشه
ممنون
البته اونا گاه گداری یه چیزایی می پرونن،اگر وقت و حسش رو داشته باشی که می تونی توضیح بدی،اما اگر نداشته باشی،بهتره چیزی نگی،اما اگر باند جی اس ام هر گوشی مشابه ایران(مخابرات ما)نباشه دچار مشکل میشه،(البته تا اونجایی که من می دونم)مشکلی که اتم در ابتدای ورودش به ایران داشت(دانیال جان درست می گم؟)
آقا ما چكار كنيم بالاخره
حالا كه ميخوام ايتن ام 700 بگيرم مدير جون جوني ميگه
دانيال جانX800 كي مياد ؟
چيكار كنم منيعني خيلي طول ميكشه بخواد بياد ؟ دوبي به نظرتون كي مياد ؟ همون ايتن ام 700 هم امروز زنگ زدم گفت نداريم ( دوبي) گفت كه صبر كنم
قيمتش چقدره ؟ از 1000 چوق نزنه بالا
خب key مياد ؟
ما كه سوسك شديم
راستي عجب ال سي ديش توپه
اينو ببينيد
ممنون Dani جان.پی535 فقط!
آره خيلي جالب هست منم توي پست قبل همينو مورد توجه قرار دادم
سلام :
واقعا واقعا واقعا دست همه بچه های این فروم و مخصوصا مدیر خوبش درد نکنه که با خونذدن این 80 و خورده ای صفجه به من دید بازی نسبت به پی دی ای ها داد.
من بالاخره تصمیم خودمو گرفتم که بی دونه بخرم.
پولم زیر 450تومنه ! فقیرانه !
بین دستگاههایی که نان فون هستند خوب Dell X51v چشممو گرفت که 430 تومنه و خوب توی فونها هم فقط پولم به s200 میرسه.
میخواستنم خواهش کنم از آقایون که منو راهنمایی کنن چی بگیرم. در ضمن استفاده من برای کار ترید و بورس هست و بعیده که بخوام استفاده دیگه ای بکنم . خوب البته نمیدونم چون تا حالا نداشتم همچین چیزی.
لطفا منو راهنمایی کنین که چه چیزی برام مناسب تره.
فکر کردم دل رو بگیرم و با بلوتوث وصلش کنم به GPRS ایرانسل (با یه گوشی دیگه) که خوب دل دستگاه خیلی بهتریه ولی ابعادش بزرگه و در ضمن باهاش باید یه گوشی دیگه هم حمل کنم. ولی S200 این مسئله رو نداره.
در ضمن S200 فوق العاده خوش دسته ولی مثل اینکه میگن ضعیفه. (نمیدونم برای حجم کارهای منم ضعیفه ؟)
راحتتون کنم ، نمی خوام بخرم چند وقت بعد احساس کنم جواب کارمو نمیده.
لطف کنید خوب راهنماییم کنید . خیلی ممنونم از همه.