یه فیلم دایویکس ازینجا بگیر، امتحان کن!راستش تو دیدن فیلم به این نکته بر نخوردم

بقل یه s200 بزار امتحان کنولی تو رو خدا صحبت از کیفیت ال سی دی نکن فرهاد ظلم ، کفر .....

چاکر آقا حسینم هستیم درضمن

یه فیلم دایویکس ازینجا بگیر، امتحان کن!راستش تو دیدن فیلم به این نکته بر نخوردم
بقل یه s200 بزار امتحان کنولی تو رو خدا صحبت از کیفیت ال سی دی نکن فرهاد ظلم ، کفر .....
سلام
آقا من می دونم ممکنه تا حالا 500 بار به این سوالا این جا جواب داده باشن ولی یکی لطف کنه یه بار دیگه یه هلپی به ما بده.. ممنون می شم
خدمتتون عارضم که بنده به سختی و ضرب و زور 600 تومن جور کردیم یه پی دی ای بخریم
چیزایی هم که برام مهمه اول از همه کیفیت سخت افزاریه خود دستگاهه یعنی RAM ROM CPU چون من اهل عوض کردن نیستم. بگیرمش می ره تا هفت هشت سال دیگه انشالله.
همچنین بدم نمی آد یه دوربینیم داشته باشه بالاخره. lcd هم دیگه کمتر از 2.8 اینچ نباشه چون تصمیم دارم از GPRS استفاده کنم به صفحه نمایش بزرگ احتیاج دارم. بازم ضمنا GSM باشه یعنی سیم کارت بخوره.
اگر لطف کنین با این قیمت بهترین دستگاهی که می شه پیدا کرد رو معرفی کنید ازتون ممنون می شم
در حال حاضر بهترین دستگاهی که توی ایران می شه تهیه کرد با این پول Eten M600plus هستش، با یه مموری 2 گیگ می شه دقیقاً 600 تومن، دستگاه خیلی قوی یی هم هستش؛ بنچ مارک های خیلی خوبی داره، رام256 داره، یه دوربین 2مگ خیلی خوب هم داره.
ولی گفتید می خواید از GPRS استفاده کنید..یعنی ایرانسل دیگه؟خوب یه توفیق اجباری خیلی جالب نسیبتون می شه اینجوری، اگر و فقط اگر خارج آشنا دارید (به خصوص آمریکا)، بگید براتون یه ppc کی بورد دار خوب مثل eten m700 یا htc tytn بیارن،فکر می کنم اونجوری برای مدت طولانی تری نگهش می دارید![]()
![]()
فرهاد جون بابا کجا بودی آخه تو
ممنون از راهنماییت
نظرت در مورد G500 پلاس چیه؟ با توجه به اینکه GPS اضافه تر داره و این خط آبیشم جیگر تره؟ توصیه می کنی؟
آقا نمی دونی که.. ما یه رند رو فروختیم جاش ایرانسل نا رند گرفتیم به شوق GPRS و MMS .
m700 مگه آمریکا چنده؟! آقا ما یه آشنا داریم 1 ماه دیگه میاد از اونجا با 600 تومن اگر می شه خرید بگم بیاره! چی بیاره؟! آقا خیلی شادمون کردی
آخ آخ! راستش منم کلی قصه خوردم سر جریان این شماره دهی ، اگه یه خورده کمتر خنگ بازی در می آوردم چند تا شماره ی خوشگل و مامانی دیگه گرفته بودم، حیف شد!![]()
ولی اگه 1 ماه دیگه اشناتون می یاد، حتماً حتماً صبر کنید![]()
m700 آمریکا با شیپینگ در می یاد 650 دلار، البته اگه آشناتون ساکن فلوریدا نباشن..مموری 2گیگ میکرو هم از روی ebay می شه حول و حوش 50-60 تومن گیر آورد...کلاً با حدود 650 تومن شما یه m700 دستتون می یاد با 2گیگ مموری![]()
با سلام.
می خواستم بدونم که قيمت i-mate K-JAM Pocket PC Phone و imate pda2k و Fujitsu Siemens LOOX T830 Pocket PC Phone GPS 3G نو و دست دوم چقدر است؟
ممنونم.[/QU
چرا کسی جواب هیچ کدام از سوالات منو نمیده؟آیا با من مشکلی دارید؟
دوستان عزیزم
من یکی که از دیشب که خبر این جی900 توشیبا رو خوندم ، پاک عقل و هوش از دست رفته .
زمان ریلیز ش رو میانه تابستان نوشته ، اما شاید برای ایالات متحده باشه و برای ما نزدیک تر هم بشه
در یک مورد هم یک چیز استتثنایی نوشته ، اینجا رو ببنید:
The G900 allows you to read and write directly to a USB flash memory device.
این اولین دستگاه خواهد بود
یک مقایسه بامزه هم کرده ، با هرمیس ( فرهاد الان شاکی می شه ) نوشته که در مقایسه با هرمیس ، رزولوشن صفحه اش 5 برابره
فرهاد می گم این ابعاد 400 در 800 واید به حساب می اد نه؟ جون می ده باسه فیلم دیدن از روی یو اس بی فلش دیوایس نه؟
در نهایت ، داشتن ویندوز موبایل 6 ، حسابی امیدوارتون می کنه.
فقط خواستم بگم ، با اینکه فقط حرفش زده شده ، از همین الان ، همه دستگاه ها رو به مبارزه طلبیده
به نظر من ، تقریبا رقیب نداره فعلا ، مگر اینکه اچ تی سی چیزی رو کنه ، یا همه این مدت ، کوانتا در حال ساختن Killer این دستگاه بوده :lol:
با سلام.
می خواستم بدونم که قيمت i-mate K-JAM Pocket PC Phone و imate pda2k و Fujitsu Siemens LOOX T830 Pocket PC Phone GPS 3G نو و دست دوم چقدر است؟
ممنونم.[/QU
چرا کسی جواب هیچ کدام از سوالات منو نمیده؟آیا با من مشکلی دارید؟
دوست عزیز قیمتها شدیدا نوسان داره هر مغازه واسه خودش یه چیز میپرونه باید خودتون بگردید و کمترین رو بخرید:blush:
اونهایی که مطمئن هستم
p525=750
m600+=560
خیر! قیمت اینارو دم دست نداریمچرا کسی جواب هیچ کدام از سوالات منو نمیده؟آیا با من مشکلی دارید؟
دکتر جون، کاملاً موافقم باهتون، این دستگاه خیــــلی خیلی خفنهدوستان عزیزم
من یکی که از دیشب که خبر این جی900 توشیبا رو خوندم ، پاک عقل و هوش از دست رفته .
زمان ریلیز ش رو میانه تابستان نوشته ، اما شاید برای ایالات متحده باشه و برای ما نزدیک تر هم بشه
در یک مورد هم یک چیز استتثنایی نوشته ، اینجا رو ببنید:
The G900 allows you to read and write directly to a USB flash memory device.
این اولین دستگاه خواهد بود
یک مقایسه بامزه هم کرده ، با هرمیس ( فرهاد الان شاکی می شه ) نوشته که در مقایسه با هرمیس ، رزولوشن صفحه اش 5 برابره
فرهاد می گم این ابعاد 400 در 800 واید به حساب می اد نه؟ جون می ده باسه فیلم دیدن از روی یو اس بی فلش دیوایس نه؟
در نهایت ، داشتن ویندوز موبایل 6 ، حسابی امیدوارتون می کنه.
فقط خواستم بگم ، با اینکه فقط حرفش زده شده ، از همین الان ، همه دستگاه ها رو به مبارزه طلبیده
به نظر من ، تقریبا رقیب نداره فعلا ، مگر اینکه اچ تی سی چیزی رو کنه ، یا همه این مدت ، کوانتا در حال ساختن Killer این دستگاه بوده
قربان، p525 حدود 750 تومنه و atom exec اگه پیدا شه حدود 900 تومن، قیمت هاشون اصلاً منطقی نیست، وگرنه به نظر من p525 انتخاب بهتریه...g500 هم دوتا مشکل داره یکی اینکه دوربینش 1.3 هست و مرخص، یکی هم اینکه wifi نداره...واسه همین یه خورده ای توصیه نمی شهبرآیند نظرها روی Asus 525 و Atom Exec بود. ولی خودم تو بازار رفتم Eten G500 پلاس و M600 پلاس رو خیلی پسندیدم.
حالا اگر بحث اونور آب پا گرفت که هیچی .. اگر نگرفت از این 3،4 تا مدل شما نظرت رو همون M600 هست؟
با اجازه آقا فرهاد اصلاخ کنم،تی 830 توسط نمایندگی فوجیتسو وارد شده،اتفاقا" فردی تو مسنجر منو اد کرده بود و در مورد تی 830 می پرسید.قیمتش چندان معقول نیست،اما شما از نمایندگی خریداری می کنید،قیمت رو من از شرکت 3 هفته پیش 795 تومن گرفتم:blink: اینم یه نوع قیمت گذاری که بهش می گن قیمت گذاری خرده،طرف داره 800 تومن می گیره،ولی قیمتی که تو وهله اول به چشم میاد 700 تومنه،خیر! قیمت اینارو دم دست نداریمفقط اطلاع داشته باشید FJS T830 توی ایران پیدا نمی شه..![]()
با اجازه آقا فرهاد اصلاخ کنم،تی 830 توسط نمایندگی فوجیتسو وارد شده،اتفاقا" فردی تو مسنجر منو اد کرده بود و در مورد تی 830 می پرسید.قیمتش چندان معقول نیست،اما شما از نمایندگی خریداری می کنید،قیمت رو من از شرکت 3 هفته پیش 795 تومن گرفتم:blink: اینم یه نوع قیمت گذاری که بهش می گن قیمت گذاری خرده،طرف داره 800 تومن می گیره،ولی قیمتی که تو وهله اول به چشم میاد 700 تومنه،
موفق باشید.
حتما موفق میشهمحمد جان، تورو خدا ببین نوکیا با چی اومده به جنگ آتنا...![]()
آقا اين Hyundai A200 هم خوب جواب داده ها...:blink:
اين لينك پايين مربوط به SAMSUNG i750 هست ولي توي بنچ ماركهاش Hyundai A200 هم هست.
http://www.mobile-review.com/review/samsung-i750-en.shtml
خود اين SAMSUNG i750 هم خوب چيزيه ولي مثل اينكه تو ايران نيومده.![]()
این لینک...یک لینکی از G900 میدید؟
راستش نمی دونم...آخه فقط توی ایران گرون نیست همه جا گرونه..فکر می کنم بی ارتباط با اون بلایی که سر Siemens... البته به جز GPS یه کی برد qwerty و قابلیت usb-host هم دارهراستی این T830 گرونیش به خاطر GPS شه؟؟