داداش ما حقمون حداااااااقل مساوی بود..برد هم که..اون داور رو بدن من میگیرم...دیگه دارم دیوونه میشمولا من که اظهار نظر نمیتونم بکنم ... ولی قسمت تیم ملی همین بود ... ایشالله امیدمون به بازی به بوسنی هست ...
خدا رو شکر ...
داداش ما حقمون حداااااااقل مساوی بود..برد هم که..اون داور رو بدن من میگیرم...دیگه دارم دیوونه میشمولا من که اظهار نظر نمیتونم بکنم ... ولی قسمت تیم ملی همین بود ... ایشالله امیدمون به بازی به بوسنی هست ...
خدا رو شکر ...
بله خوب و به خوبی و عالی بازی کردیم ولی نشد که بشه ... ایشالله بازی با بوسنی جبران میشه ...داداش ما حقمون حداااااااقل مساوی بود..برد هم که..اون داور رو بدن من میگیرم...دیگه دارم دیوونه میشم
همشهری شما کیه ؟ قوچان نژاد ؟به نظر من ایران برنده بازی بود
همشهری مون هم نتونست گل بزنه![]()
ایشالله بازی بعد :دیولی خیلی حیف شد اخه 90 دقیقه مقاومت و بعد..............![]()
آرههمشهری شما کیه ؟ قوچان نژاد ؟
داداش خیلی دوست دارم این اخللاقتوبله خوب و به خوبی و عالی بازی کردیم ولی نشد که بشه ... ایشالله بازی با بوسنی جبران میشه ...
امیدها برا صعود خیلی زیاده ...
خدایا شکر ...
وطن فروش . . .گل قشنگی بود![]()
اگه میخوای کار نگیریم داور رو بده مسی رو بگیراز دوستان عزیز خواااااااااااهش میکنم سمت پیج مسی در جوامع مجازی مختلف نرید و دوستانتون رو هم از این کار منع کنید.
التماس میکنم.
یو...نش پارساز دوستان عزیز خواااااااااااهش میکنم سمت پیج مسی در جوامع مجازی مختلف نرید و دوستانتون رو هم از این کار منع کنید.
التماس میکنم.
دیگه دیر شدش من خودم رفتم یه فوش هایی دادم ک هنوز اختراع نشدهاز دوستان عزیز خواااااااااااهش میکنم سمت پیج مسی در جوامع مجازی مختلف نرید و دوستانتون رو هم از این کار منع کنید.
التماس میکنم.
اگه میخوای کار نگیریم داور رو بده مسی رو بگیر)))
یو...نش پارس![]()
دیگه دیر شدش من خودم رفتم یه فوش هایی دادم ک هنوز اختراع نشده![]()