Hamidreza23
Registered User
نه دانلود شد :دیحالا میبینی تا 99 درصد میره بعد ، خطا میده ، دیگه باز هم نمیشه :دی
5 مگ بود زود اومد البته کیفیت 3gp :دی
کدوم کشور بود که همه سوار میشدن :دی
نه دانلود شد :دیحالا میبینی تا 99 درصد میره بعد ، خطا میده ، دیگه باز هم نمیشه :دی
همچین راحت هم سوال نمیشدن ها .... :general705:نه دانلود شد :دی
امریکا LAنه دانلود شد :دی
700 تا پست دارم یکی یکی سئو کنم ...... نخواستیم بیاین سایتو بدم به شما ها خخخخخخخبک آپ داری؟ ریستور کن ولی مطالب جدیدی که گذاشتی میپرن ها :دی
تعداد مطالبت چقدره؟ همه رو بشین از اول سئو کن با یاوست :general607:
چیز جالبیه، در عین سادگیامریکا LA
پ.ن: الان Selfie بین خارجی های خیلی مد شده ، موجش هنوز به ایرانی ها نرسیده
فک کنم از تنظیمات افزونه سئو هم بشه کسی بلده؟توی header.php قالب این کد رو بزارید جای title :
کد:<title><?php if (is_home () ) { bloginfo('name'); } elseif ( is_category() ) { single_cat_title(); echo ' - ' ; bloginfo('name'); } elseif (is_single() ) { single_post_title(); } elseif (is_page() ) { bloginfo('name'); echo ': '; single_post_title(); } else { wp_title('',true); } ?></title>
تو ایرانم خیلی مد شده ، تا اونجا که از یه ماه پیش همشهری جوان مسابقش رو گذاشتهپ.ن: الان Selfie بین خارجی های خیلی مد شده ، موجش هنوز به ایرانی ها نرسیده
gsm هم مسابقه سلفی گذاشته بودتو ایرانم خیلی مد شده ، تا اونجا که از یه ماه پیش همشهری جوان مسابقش رو گذاشته
مال من که هی پایین میادبچه ها ایندکس های شما هم بصورت چشمگیری روزانه بالا و پایین میشن ؟
چیز جالبیه، در عین سادگی
تو ایرانم خیلی مد شده ، تا اونجا که از یه ماه پیش همشهری جوان مسابقش رو گذاشته
به گمونم دیگه فقط شبکه قرآن نذاشته ؟gsm هم مسابقه سلفی گذاشته بود
خوب من مشکلم اینان دیگه میشه راه حلاشون رو پ.خ کنی یا اینجا بگی؟افت بازدید که احتمالا به خاطر تنظیمات افزونس ولی قالب سایت مشکل زیاد داره!
عنوانا همه با h1 نوشته شدن. باید بزاریشون تو تگ h2. در ضمن نه عنوانا و نه عکسا لینک به ادامه مطلب دارن. اون دکمه "دانلود + ادامه مطلب" میتونی نوفالو بکنی چون اصل اینکه عنوان لینک بخوره به ادامه پست.
در ضمن عنوان سئوتو نباید خیلی طولانی هم بکنی. الان برای ادامه مطلب این عنوانو داری :
سپهر دانلود | نرم افزار,بازی,موبایل,کتاب,عکس,سرگرمی,آموزش | دانلود برنامه آفیس OfficeSuite Pro v7.5.2005 برای اندروید
در صورتی که همین کفایت میکنه:
دانلود برنامه آفیس OfficeSuite Pro v7.5.2005 برای اندروید | سپهر دانلود
و مشکلات دیگه :دی
دستی میخوای ۷۰۰ تا پست رو h2 کنیچطور h2 کنم دستی یا با افزونه سئو؟
دیگه دوستان گفتن :دیامریکا LA
پ.ن: الان Selfie بین خارجی های خیلی مد شده ، موجش هنوز به ایرانی ها نرسیده