• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

mnb1392

Registered User
لایک‌ها
1,069
سلام دوستان
منظورایرانیک ازاین ایمیلش چیه چه تعهد نامه ای بفرستم اینم متنش:
سلام،

کاربر محترم؛

جهت تکمیل فرایند ثبت دامنه مورد درخواست، تعهدنامه پیوست را ارسال نمایید. در صورتیکه این تعهدنامه قبلا بابت دامنه‌ی دیگری که شما صاحب امتیاز آن هستید به دستتان رسیده و آنرا ارسال کرده‌اید، از تکمیل و ارسال مجدد آن خودداری فرمایید.
این تعهد باید حتماً توسط صاحب امتیاز فعلی دامنه fabuy.ir نوشته و امضا شده باشد. ارسال کپی کارت ملی برای اشخاص حقیقی و نوشتن درخواست در سربرگ و ارسال کپی روزنامه رسمی برای اشخاص حقوقی الزامی است. درصورت عدم تطابق مدارک ارسالی با مشخصات شناسه ثبت شده در سایت مرکز ثبت دامنه، به درخواست شما ترتیب اثر داده نخواهد شد. شما می توانید متن تعهد را فاکس کرده یا ترجیحاً با مراجعه به سامانه دریافت مدارک ایرنیک به نشانی http://www.nic.ir/Upload_Document و با انتخاب گزینه ثبت دامنه از بخش دامنه اقدام به ارسال تعهد نمایید.
کلاگیج شدم متنشو دوسه بار خوندم نفهمیدم باید چه جورتعهد نامه ایی براشون بفرستم
باتشکر

miladgraph

همکاربازنشسته
لایک‌ها
6,018
سلام
دوستان Conversation History یاهو مسنجر من از دیشب به مشکل خورده.
فقط گفتگو های 4 روز پیش رو میتونم ببینم
بقیه پاک شده انگار
بقیه هم این مشکل رو دارن ؟
اصولا History خود برنامه یاهو زیاد نگه نمیداره ولی از قسمت مسنجر تو سایت یاو قسمت YAhoo mail بری هیستوریش رو داره کامل ...
سلام دوستان
سلام،

کاربر محترم؛

جهت تکمیل فرایند ثبت دامنه مورد درخواست، تعهدنامه پیوست را ارسال نمایید. در صورتیکه این تعهدنامه قبلا بابت دامنه‌ی دیگری که شما صاحب امتیاز آن هستید به دستتان رسیده و آنرا ارسال کرده‌اید، از تکمیل و ارسال مجدد آن خودداری فرمایید.
این تعهد باید حتماً توسط صاحب امتیاز فعلی دامنه fabuy.ir نوشته و امضا شده باشد. ارسال کپی کارت ملی برای اشخاص حقیقی و نوشتن درخواست در سربرگ و ارسال کپی روزنامه رسمی برای اشخاص حقوقی الزامی است. درصورت عدم تطابق مدارک ارسالی با مشخصات شناسه ثبت شده در سایت مرکز ثبت دامنه، به درخواست شما ترتیب اثر داده نخواهد شد. شما می توانید متن تعهد را فاکس کرده یا ترجیحاً با مراجعه به سامانه دریافت مدارک ایرنیک به نشانی http://www.nic.ir/Upload_Document و با انتخاب گزینه ثبت دامنه از بخش دامنه اقدام به ارسال تعهد نمایید.
باتشکر
نامه اول برا انتقال دامنه و دومی بر ثبت دامنه هست ...
nXPc.jpg

ali-tahmasb

Registered User
لایک‌ها
1,856
سلام دوستان
سلام،

کاربر محترم؛

باتشکر
همون فایلی که برات فرستادن رو پرینت بگیر، فرم رو پر کن، امضا کن. توی این آدرس http://www.nic.ir/Upload_Document مشخصات خودت رو بنویس و فایل رو آپلود کن. برای انتقال دامنه و ثبت بعضی از دامنه ها تعهد نامه میگیرن

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,427
سلام دوستان
سلام،

کاربر محترم؛

باتشکر

روی یه برگه سفید بنویس :
اینجانب .......... با شناسه کاربری ........... کلیه مسئولیت های ناشی از ثبت دامنه ......... را می پذیرم .
امضا کن و کارت ملی رو بزار پایین برگه و اسکن کن و از سامانه ارسال مدارک نیک بفرست

miladgraph

همکاربازنشسته
لایک‌ها
6,018
روی یه برگه سفید بنویس :
اینجانب .......... با شناسه کاربری ........... کلیه مسئولیت های ناشی از ثبت دامنه ......... را می پذیرم .
امضا کن و کارت ملی رو بزار پایین برگه و اسکن کن و از سامانه ارسال مدارک نیک بفرست
بعدش شما که خیلی دومین دارید و ثبت و انتقال زیاد انجام میدید تعهد کلی دادید ؟
خودشون بهت درخواست دادن ؟

mnb1392

Registered User
لایک‌ها
1,069
ممنون
دومین خیلی ندارم کلاسه تا هستن نه ندادم
بله خودشون درخواست دادن
اقا من همه اینارومیتونم انجام بدم بجزکارت ملی هنوز به اون سن نرسیدم:(چیکارکنم به جا کارت ملی بنویسم سنم انقدرجواب میده ایا؟
ممنون

ali-tahmasb

Registered User
لایک‌ها
1,856
منم زیاد داشتم. یه بار که ثبت خواستم بکنم، خودشون تعهد نامه رو فرستادن، من فقط مشخصات رو پر کردم، امضا و آپلود. کارت ملی رو هم جدا آپلود کردم

ali-tahmasb

Registered User
لایک‌ها
1,856
ممنون
بله خودشون درخواست دادن
اقا من همه اینارومیتونم انجام بدم بجزکارت ملی هنوز به اون سن نرسیدم:(چیکارکنم به جا کارت ملی بنویسم سنم انقدرجواب میده ایا؟
ممنون
اتفاقا برای همسایمون همچین کاری کردم. چند سالته؟

miladgraph

همکاربازنشسته
لایک‌ها
6,018
ممنون
بله خودشون درخواست دادن
ممنون
تصویر صفحه اصلی شناسنامه رو اسکن کنید و تو نامه قید کنید کارت ملی ندارید ممکنه قبول کنن ...

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,427

بله فرستادن گفتن امضا کن بفرست
من هم امضا کردم ولی جلوی امضا یه خط توضیح نوشتم که پذیرش این تعهد تنها بدین معناست که در صورت بروز شکایت در خصوص هر یک از دامنه ها,اینجاب آماده پاسخگویی در مراجع قانونی می باشم .

ali-tahmasb

Registered User
لایک‌ها
1,856
حدوداچهاردو هفت هشت ماه
به جز اون تعهد نامه یه متن دیگه تنظیم کن، که درخواست دریافت کارت ملی دادم، ولی هنوز دریافت نکردم و از این چیزا.
به جای کارت ملی هم شناسنامه رو بفرست. عکس داره؟

mnb1392

Registered User
لایک‌ها
1,069
به جز اون تعهد نامه یه متن دیگه تنظیم کن، که درخواست دریافت کارت ملی دادم، ولی هنوز دریافت نکردم و از این چیزا.
به جای کارت ملی هم شناسنامه رو بفرست. عکس داره؟
نه متاسفانه فقط همین کپی صفحه اول شناسنامه و نامه باشه جواب میده ؟

ali-tahmasb

Registered User
لایک‌ها
1,856
نه متاسفانه فقط همین کپی صفحه اول شناسنامه و نامه باشه جواب میده ؟
اگه عکس دار بود، تعهد نامه نیاز نداشت. ولی حالا که عکس دار نیست، گفتم یه متن تنظیم کن، بگو درخواست دریافت کارت ملی دادم، هنوز دریافت نکردم و ...
زیرش رو هم امضا کن. یعنی این سه تا رو باید آپلود کنی
تعهد نامه دامین
تصویر صفحه اول شناسنامه
تعهد نامه ای که گفتم خودت بنویس

mnb1392

Registered User
لایک‌ها
1,069
اگه عکس دار بود، تعهد نامه نیاز نداشت. ولی حالا که عکس دار نیست، گفتم یه متن تنظیم کن، بگو درخواست دریافت کارت ملی دادم، هنوز دریافت نکردم و ...
زیرش رو هم امضا کن. یعنی این سه تا رو باید آپلود کنی
تعهد نامه دامین
تصویر صفحه اول شناسنامه
تعهد نامه ای که گفتم خودت بنویس
باشه
خیلی ممنون از کمکتون

AloneFly

Registered User
لایک‌ها
4,646
وقت بخیر دوستان
فتچ گوگل وبمستر تو بخش Status
میزنه
Redirected
مشکلش چیه؟

8song

Registered User
لایک‌ها
1,302
کد تخفیف نت افراز : 7 درصدی : usr845MUO
(در جریان نیستم ...
)
ممنون..خخخ زیادم فرق نکرد 3,850 تومان البته هر چی از ملت بکنی بازم زیاده خخخخ
فعلا یه برنزی گرفتم ببینم چی میشه..
یه دامنه رنک دار ir بگین سالانه گرفتم دامنه مفت میتونم ثبت کنم

ali-tahmasb

Registered User
لایک‌ها
1,856
مردم انگار با خودشون درگیری دارن

Eoa Li: کی برام دامنه tk رایگان نصب میکنه
Ali Tahmasb: مگه پولیه؟
Eoa Li: نه
Eoa Li: بلد نیستم
Eoa Li: نصب کنم
Eoa Li: یکی برام نصب کنه
Ali Tahmasb: آموزش هاش تو نت هست
Ali Tahmasb: یه سرچ بکن
Eoa Li: آموزششون به درد نمیخوره
Ali Tahmasb: ثبت دامنه tk
Ali Tahmasb: آدرس بده تا برات ثبت کنم
Eoa Li: hamedtanha17.r98.ir
Ali Tahmasb: دامنه آدرسش رو چی بزنم؟
Ali Tahmasb: هم اسم همین؟
Eoa Li: ی چی بزن که عاشقانه باشه
Eoa Li: ممنون میشم
Ali Tahmasb: دادا دیگه اینو خودت بگو
Ali Tahmasb: من کار دارم
Eoa Li: باش
Ali Tahmasb: چی شد؟
Eoa Li: اختیار اجباری
Ali Tahmasb: چی اختیاری؟
Ali Tahmasb: میگم اسم دامینت رو بگو
Ali Tahmasb: چی بزارم؟
Eoa Li: ی چی بزار
Ali Tahmasb: شما برو هر وقت فهمیدی میخوای چی کار کنی، بعد برگرد
Ali Tahmasb: به سلامت
Eoa Li is typing...
Eoa Li: ir یا tk بزار

:confused::general208::general208::general208::general208::general107:

-Arash-

Registered User
لایک‌ها
2,060
یک سوال
ایا این bounce rate ازین کمتر هم میشه؟o_O
مشاهده پیوست 613750

25601140334337829241_Screenshot_myfc.png

http://www.alexa.com/siteinfo/myfc.ir
http://www.alexa.com/siteinfo/bmi.ir

bounce rate
بستگی به این داره که کاربرات چقدر از صفحاتت بازدید داشته باشن ، در انجمن معمولاٌ به این حد نمیرسه چون چیزی به نام تاپیک مرده ایجاد میشه تاپیکی که ایجاد میشه و شاید 1 نفر هم بازدید نداشته باشه
همین پی تی رو مثلا ببینی 39.50 هستش
تقریباً محال هستش علی الخصوص برا انجمن

bounce rate درصد بازدیدکننده هایی هست که بعد از دیدن یک صفحه سایت رو ترک میکنن .

ربطی به بازدید داشتن همه صفحات نداره . یوزر عضو شده تاپیک مرده رو نبینه زنده رو می بینه .
ولی اونی که از گوگل میاد به تاپیک خاص ، جواب بگیره با نگیره احتمالش زیاده سایت رو ترک کنه . مگر اینکه با صفحات مرتبط و جذاب تو سایت نگه داری در نره

بالا