احتمالا میگه صبر کن تا سوکتی(حفره ای درگاهی چیزی) در دسترس بیاد تا بتونه اطلاعات رو دریافت کنه یا ارسال کنهاقا کسی میدونه قضیه ی این چیه؟:general710:
مشاهده پیوست 613894
احتمالا آب قطهدوستان عزیز من قبلا از افزون All in One SEO استفاده میکردم ولی دو هفته میشه اونو پاک کردم افزونه WordPress SEO by Yoast رو نصب کردم آمارم سایتم به کل افت کرده چیکار باید بکنم؟؟؟؟؟؟؟
پس که اینطور آقا نمیدونستیم که حالا حیف روزانه 800 تا ورودی گوگل داشتم الان 250 تا به زور روزانه حالا چه کنم راهی نیست؟احتمالا آب قطه
بعد از حذف افزونه اطلاعاتش هم پاک میشه نه؟ پس یعنی هر چی سئو کرده بودی مطالبت رو همه پریده. باید قبل از حذفش اطلاعاتش رو به یاوست منتقل میکردی فک کنم یه همچین گزینه ای داشت
بک آپ داری؟ ریستور کن ولی مطالب جدیدی که گذاشتی میپرن ها :دیپس که اینطور آقا نمیدونستیم که حالا حیف روزانه 800 تا ورودی گوگل داشتم الان 250 تا به زور روزانه حالا چه کنم راهی نیست؟
یک مشکل دیگه هم دارم این عکسو ببینید.......
http://up98.ir/uploads/140335386571281.jpg
<title><?php if (is_home () ) { bloginfo('name'); } elseif ( is_category() ) { single_cat_title(); echo ' - ' ; bloginfo('name'); }
elseif (is_single() ) { single_post_title(); }
elseif (is_page() ) { bloginfo('name'); echo ': '; single_post_title(); }
else { wp_title('',true); } ?></title>
افت بازدید که احتمالا به خاطر تنظیمات افزونس ولی قالب سایت مشکل زیاد داره!پس که اینطور آقا نمیدونستیم که حالا حیف روزانه 800 تا ورودی گوگل داشتم الان 250 تا به زور روزانه حالا چه کنم راهی نیست؟
بیان تو ایران اینایی که موتور همرو سوار میکنن ببینن :دیاین ویدئو رو ببینید ، یارو بدون اینکه یک کلمه حرف بزنه ، با یک لامبورگینی دخترها رو سوار ماشینش میکنه :general607: ویدئوش تو دو روز 4 میلیون بازدید گرفته.
ایرانی های سطح توقعشون پایینه :|بیان تو ایران اینایی که موتور همرو سوار میکنن ببینن :دی
راستی چرا دختره پابرهنس؟ :|
حالا میبینی تا 99 درصد میره بعد ، خطا میده ، دیگه باز هم نمیشه :دیجلل خالق! این چرا فیلتر نیست :general707:
هیچ چیز شکنی باز نیست! داره با دانلود منیجر دانلود میشه O_O
:blink:
ببخشید یعنی میخواین بگین اون سطحی از سیم که الکترون ها عبور میکنن گرفته بشه تاثیری نداره؟! خوب الکترون ها توی قسمت بین گرفتگی و کامپیوتر من گیر میکنن دیگه بعدشم سریع آزاد میشن سرعت میره بالا
اشتباه میگم؟
چرا نمیشه؟:blink:
نه خانوم , اینی که وبمستر میگه درسته . من رشتم برق و اسپمه و این مورد هم تو رشته ما کاملا اثبات شده. :دی
دوستانی که تابستان قبل توی این بحث نبودم نظرتون چیه در این رابطه؟مگه با خم کردن سیم چقدر جلو الکترون هارو می شه گرفت؟! من رشتم سخت افزار بوده تمام واحدهامون درمورد برق بوده همچین چیزی نداریم, مقدارش ممکنه کم بشه اما یطرف سیم جمع نمی شه.
مگه پامون رو سیم بره برق قطع می شه؟
بعدش اینکه اطلاعات داخل سیم شامل دیتاهای مختلفی هستش شما از کجا می دونید بخشی که بر فرض محال اونور سیم مونده به سرعت اینترنت کمک می کنه؟
یا به قول یکی از دوستان ما که وایرلس استفاده می کنیم می تونیم اطلاعات رو تو هوا بگیریم؟
نکنید اینکارارو :blink:
عجب شانسی. همینجوری دان شد. البته ارزش دان نداشت ها، همینجوری آنلاین میدیدیم خوب بود.حالا میبینی تا 99 درصد میره بعد ، خطا میده ، دیگه باز هم نمیشه :دی
اینجا آموزش خوبی داره ، لینک پلی لیست اش https://www.youtube.com/playlist?list=PLoYCgNOIyGABdI2V8I_SWo22tFpgh2s6_این جی کوئری اموزش تصویری درست حسابی نداره؟
دوستانی که تابستان قبل توی این بحث نبودم نظرتون چیه در این رابطه؟
(با گرفتن سیم اینترنت پشتش جمع میشه وقتی ولش کردیم یهو سرعت بره بالا)
این کار خیلی خطرناکه، ممکنه پاره بشه، اینترنت بیزه بیرون، :general707::general707::general707::general707::general707: بعد دیگه خر بیار و باقالی بار کن. دیگه نمیشه جمش کرد که.:general304::general304::general304::general304:این جی کوئری اموزش تصویری درست حسابی نداره؟
دوستانی که تابستان قبل توی این بحث نبودم نظرتون چیه در این رابطه؟
(با گرفتن سیم اینترنت پشتش جمع میشه وقتی ولش کردیم یهو سرعت بره بالا)