اتفاقاً نمیدونم چرا فکر می کنم این جام قهرمانش بر خلاف انتظارها اروپاییه!!!یه لحظه خواستم بنویسم جایی برای اروپایی ها نیست که پرتقال گل مساوی رو زدهر چند که بازی اخر حذف میشه
![]()
شاید حال آلمان رو بگیره ولی بازی رو نمیتونه ببره!! آلمان مرحله بعد بازی سختی با الجزایر داره!!:general607:اخ حیف شد انصافا" امریکا تیم برتر بود بدشانسی اورد
عجب گلی زد این جونز
چه بازی بشه بازی امریکا و المان
این تیم امریکا بدجور حال المان رو میگیره .المان اون دفاع لازم رو نداره
امریکا اون بازیرو رو شانس بیشتری براش قائلم 70 درصد میگم امریکا اون بازیرو میبرهشاید حال آلمان رو بگیره ولی بازی رو نمیتونه ببره!! آلمان مرحله بعد بازی سختی با الجزایر داره!!:general607:
در خوب بودن آمریکا بحثی نیست! ولی آمادگی ذهنی برد مقابل آلمان رو نداره!! تا به خودش بیاد 2 تا عقبه!!!امریکا اون بازیرو رو شانس بیشتری براش قائلم 70 درصد میگم امریکا اون بازیرو میبره
تیم خیلی خوبی داره این امریکا امسال
یک دست و روون.کلین دمپسی و جونز عالین این دو تا بشر .چند تایی دیگه
دفاع المان واقعا" ضعیفه .بازی با غنا همه چیرو نشون داد که چه دفاعی داره المان
اگر غنا اون بازیرو کمی دقت میکردن و تو چند صحنه اگربازیکنانش خود خواهی نمیکردن المان رو برده بودن
جالب بود کار دست بچه های اونور ابه یا اینجا!انیمیشن بازی آرژانتین - ایران:
![]()
کد:http://dl1.video.varzesh3.com/video/clip93/4/international/worldcup/iran_animation.mp4
عزیز اون ارژانتین هست قدرت اول فوتبال جهان اون هم مسی هست نه برگ چغندرکولن شقایق و علیگودرز رو میدوزی بهم تحویل مخاطب میدی ! من دلیل شادی مردم رو دارم میپرسم شوما چی تحویل میدی !
خوب بودن به چی میگی شما؟ تعداد پاسها شوت ها و خطر ها رو ببین ببین ایران خوب بود یا آرژانتین!
این که فیفا گفته ایران خوب بود نشون از بَد بودن آرژانتین داره وعلا چرا بازی با تیجریه خوب نبود و 3تا پاس بیشتر بهم نمیتونستن بدن!
نخیر انتطار داشتم ملت کمی فکر کنن بعد خوشحالی کنن . چ ربطی داره 2500 ب آرژانتین ! این همه تیم ضعیف که دوره های قبلی آرژانتین رو متوقف کردن و حتی نذاشتن صعود کنه مگه از اینکارا کردن! که ما به یک باخت از این کارا میکنیم!
چون داور پنالتی نگرفتن از سوتی ـه جواد نکونام ک ب عنوان بدترین بازیکنی زمین انتخاب شد چشم پوشی میکنیم LOL . .
آرسنال؟ :دیالجزیره لایو!!!
![]()
نکته عکس؟