• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاپیک جامع جام جهانی

tehran west

Registered User
لایک‌ها
2,398
چه باید گفت دیشب چیزهای از مجری حرفی رادیو..........شنیدم که ادم باید شک بکنه این مجری ورزشی از کجا اومده
موقع بازی الجزایر کره این مجری محترم رادیو ورزش داشت بازیکنان الجزایر معرفی میکرد
چیزی که غیر قابل باور بود اسم باشگاها بود
یکی از بازیکنان الجزایر از والنسیا فرانسه هست
اون یکی هم(البته اسم همه روگفت) از ارسنال پرتغال
یکی دیگه هم بوخوم فرانسه !!اعلا اخر..............
اخه من موندم کی به اینها گفته بیاد مجری ورزشی بشید

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705
چه باید گفت دیشب چیزهای از مجری حرفی رادیو..........شنیدم که ادم باید شک بکنه این مجری ورزشی از کجا اومده
موقع بازی الجزایر کره این مجری محترم رادیو ورزش داشت بازیکنان الجزایر معرفی میکرد
واقعا اینجوری گفته؟:eek::eek::eek::general208:

tehran west

Registered User
لایک‌ها
2,398
قسم خوب نیست
ولی بخدا عباس همین بود چی بگم سید صالحی کنارش بود اون سکوت کرده بود چیزی نمیگفت
بنده خدا سید صالحی میومد حرف بزنه هی میپرید وسط حرف این

tehran west

Registered User
لایک‌ها
2,398
شوخی چیه جدی بود اقا داشت بازیکنان معرفی میکرد اون بد بخت سید صالحی به عنوان کارشناس اورده بودن اومد در مورد بازیکنان کره حرف بزنه همچین دادی زد پرید وسط حرف این بنده خدا که
که تا اخر بازی صالحی ساکت شد

Mr.Ansari

Registered User
لایک‌ها
1,996
پرتقال هم دیشب شانس آورد
ولی بازم احتمالِ صعودش کم هست باید بازی آخر آلمان چندتا به آمریکا بزنه پرتقال هم بازیِ خودش رو ببره
هر کدوم شون هم بیان بالا فکر نکنم از پسِ بلژیک بر بیان

امیرحسین.

Registered User
لایک‌ها
60
شکایت ایران به فیفا از داور صربستانی
عصر یکشنبه فدراسیون فوتبال ایران نامه‌ای به فیفا ارسال کرد و به طور رسمی از میلوراد مازیچ شکایت کرد که در بازی با آرژانتین یک پنالتی واضح روی اشکان دژاگه نگرفت.
دبیرکل فدراسیون فوتبال ایران از شکایت به فیفا به دلیل قضاوت ضعیف داور صربستانی خبر داد.

به گزارش ایسنا، تیم ملی فوتبال ایران در حالی برابر آرژانتین با یک گل شکست خورد که در این دیدار یک پنالتی واضح برای تیم ملی ایران گرفته نشد.

فدراسیون فوتبال ایران با ارسال نامه‌ای به فیفا، رسما از داور مسابقه با آرژانتین شکایت کرد. عصر یکشنبه فدراسیون فوتبال ایران نامه‌ای به فیفا ارسال کرد و به طور رسمی از میلوراد مازیچ شکایت کرد که در بازی با آرژانتین یک پنالتی واضح روی اشکان دژاگه نگرفت.

مهدی محمدنبی، دبیرکل فدراسیون فوتبال ایران پس از تمرین عصر امروز تیم ملی نامه‌ی دو صفحه‌ای فدراسیون فوتبال ایران به فیفا را در اختیار رسانه‌ها قرار داد و در این نامه به فیفا تذکر داده شده است که در بازی‌های مهم داورها را بر اساس معیارهایی دیگر انتخاب کند که حق تیمی ضایع نشود.

مهدی محمدنبی درباره اعتراض ایران به فیفا گفت: میلیاردها نفر این بازی را در سراسر جهان تماشا کردند. ما بازی خیلی خوبی برابر تیم قدرتمند آرژانتین انجام دادیم اما متاسفانه نتیجه این دیدار درون زمین مشخص نشد و به خاطر اشتباه داور آرژانتین موفق شد ما را شکست دهد. مازیچ در این دیدار قضاوت یک طرفه‌ای داشت و فیفا باید برای این دیدار داور دیگری را انتخاب می‌کرد که قضاوت بهتری داشته باشد.

نبی در ادامه گفت: تیم ما دوره انتخابی طولانی را برای حضور در جام جهانی پشت سر گذاشت و پس از آن اردوهای زیادی را در کشورهای مختلف سپری کرد و توانستیم دیدارهای دوستانه زیادی برگزار کنیم. احساسی که ما اکنون داریم این است که در این دیدار داور قضاوت کاملا یک طرفه‌ای داشت و در واقع حق ما خورده شد. داور مسابقه در این دیدار عملکرد حرفه‌ای از خود نشان نداد و این باعث باخت ما برابر آرژانتین شد.

نبی در پایان گفت: برزیل میزبانی خوبی در جام جهانی داشته و تیم ما هیچ مشکلی در کمپ کورینتیانس ندارد. میزبانی برزیل نیز در همه زمینه‌ها خوب و رضایت‌بخش بوده است. از مردم برزیل نیز برای حمایت خوبی که از تیم ملی کردند تشکر می‌کنم. تنها مشکل ما داوری بوده است. از کمیته داوران فیفا تقاضا می‌کنم که خودشان این موضوع را مورد بررسی قرار دهند تا از اشتباهات دیگر در آینده جلوگیری شود. نه تنها ما بلکه کشورهای دیگر زیادی نیز در این جام از داوری متضرر شدند.

تیم ملی فوتبال ایران چهارشنبه هفته جاری در آخرین دیدار خود در مرحله گروهی جام جهانی برابر بوسنی به میدان می‌رود. از بین تیم‌های ایران و نیجریه یک تیم به همراه آرژانتین به دور دوم جام جهانی راه می‌یابند.

امیرحسین.

Registered User
لایک‌ها
60
بررسی احتمالات صعود ایران در بازی آخر
تیم ملی فوتبال ایران برای صعود به دور بعد جام جهانی باید حتما در دیدار آخر مقابل بوسنی به پیروزی دست پیدا کند.

شاگردان کی‌روش پس از عملکرد فوق‌العاده‌ای که برابر آرژانتین داشتند حالا به سه امتیاز روز پایانی برابر بوسنی نیاز دارند تا بتوانند برای نخستین بار در تاریخ حضور در مرحله یک هشتم نهایی را تجربه کنند. هرچند اگر اندکی خوش‌شانس‌تر بودند این اتفاق می‌توانست با تساوی در روز پایانی نیز رخ دهد اما با شرایطی که تا اینجا کار رقم خورده و گلی که بوسنی توانست به آرژانتین بزند، ایران مستقل از نتایجی که در بازی‌های دیگر رخ می‌دهد، باید فقط به فکر سه امتیاز دیدار پایانی باشد.

تیم‌های بوسنی و نیجریه دومین دیدار خود را برگزار کردند اما نتیجه این بازی هرچه که باشد تاثیری در وضعیت ایران ندارد.پیروزی نیجریه مقابل بوسنی این تیم چهار امتیازی شده و تساوی در روز پایانی برای ایران باعث می‌شود آرژانتین و نیجریه با حداقل7 و 5 امتیاز صعود کنند.با برد نیجریه برابر بوسنی نماینده آفریقا ۴ امتیازی شده و به این ترتیب باز هم تساوی سودی برای ایران نخواهد داشت.

در این شرایط نیجریه و آرژانتین هستند که به دور بعد صعود می‌کنند. در این صورت کار به روز پایانی کشیده می‌شود، امتیاز گرفتن نیجریه در بازی آرژانتین که منجر به حذف ایران می‌شود. در صورت شکست نیجریه در دیدار آخر برابر آرژانتین و برد ایران مقابل بوسنی دو تیم چهار امتیازی وجود خواهد داشت که طبق قوانین فیفا بازی رودررو اهمیت دارد. با توجه تساوی در بازی‌های رودررو کار به تفاضل گل خواهد کشید که در این مورد نیز ایران و نیجریه شرایط یکسانی دارند. ملاک بعدی گل زده بیشتر است که در این ملاک، بستگی دارد که نیجریه چه نتیجه ای کسب کند.

اگر با اختلاف دو گل شکست بخورد و ایران بوسنی را شکست دهد اران صعود می کند و اگر نیجریه حتی یک امتیاز مقابل ارژانتین بگیرد ایران حذف می شود به این ترتیب ایران برای صعود باید تحت هر شرایطی بوسنی را شکست دهد در غیر این صورت نمی‌تواند راهی دور بعد شود.

iranexplorer.net

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,153

بازی پریشب رو من از رادیو گوش دادم. هم خودش بی سواد بود هم کارشناسه. کارشناسه خیلی زشت حرف میزد انگار داره سره کوچه با بروبچ 20 ساله و لاتی حرف میزنه

tehran west

Registered User
لایک‌ها
2,398
سر اون صالحی بیچاره همچین دادهای زد بنده خدا ترسید تا اخر برنامه ساکت شد هیچی بارش نبود چه دفاعی میکرد از کره میگفت با این که کره 4 تا خورد ولی خیلی هجومی عالی بازی کرد
اگه من جای صالحی بودم اون داد سر من میزد یکی میخوابوندم ده..
من تابحال مجری لاتی ندیده بودم

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
خاک بر سر کره نشون داد چطوری چهارم جهان شده کره با این بازیش اگه با دوتا قطار هم میرفتن از این صحرا الجزایر بازم میخوردن
اون سال با داوری چهارم شد با پرتقال ایتالیا و اسپانیا داور خیلی بهشون کمک کرد اگه جا داشت تا فینال هم میرسوندنش اما دیگه ضایع میشد

aliran93

Registered User
لایک‌ها
684
Everybody hates this guy

troll_football_image_cf2b86d92484ab24205ff289fd874498.jpg

crashday

Registered User
لایک‌ها
1,323
جالب بود کار دست بچه های اونور ابه یا اینجا!

کار بچه های اونور هست،اگه بازی اتفاق خاصی داشته باشه انیمیشنش رو میسازن،ایده های جالبی دارن

چرا IRUN نوشته توی این انیمیشن!!!؟؟؟
به چه نکته ای اشاره داره!؟

بعد از بازی آرژانتینی ها گفتن ما با جادوی مسی تونستیم گل بزنیم و برنده بشیم واسه همین هم مسی رو توی کلیپ جادوگر نشون داده :دی
اگر کلیپ ها رو ندید این یکی رو شدیدا توصیه میکنم ببینید:
انیمیشن بازی برزیل - کرواسی (شدیدا توصیه میشه)

180614_animation-brazil---coretia.jpg

کد:
http://dl1.video.varzesh3.com/video/clip93/3/international/worldcup/brazil_1_1_crotia_animation.mp4

crashday

Registered User
لایک‌ها
1,323
حقيقي 12 سال پيش: عابدزاده مي‌شوم
00988669.jpg

وقتی آدم واسه هدفش تلاش کنه اگه خدا بخواد میتونه بهش برسه.امیدوارم بازیکن های جوونمون بعد از جام حهانی به تیم هایی برن که بتونن پیشرفت کنن و تجربیاتشون رو بیشتر کنن تا در آینده تیم قوی تری داشته باشیم .

crashday

Registered User
لایک‌ها
1,323
دژاگه گفته اگر اون خطا بر روی آرژانتینی ها اتفاق می افتاد داور فورا پنالتی میگرفت
به نظر منم واقعا همین هست،احساس میکنم داورها دوست دارن تیم های بزرگ نتیجه بگیرن تا بیان بالا تا جام جذاب بشه!!
اگر دقت کنید تا اینجا اشتباهات داورها بیشتر به سود تیم های قوی و صاحب نام بوده .
حتی دیدید بازی نیجریه با بوسنی هم داور کاملا به نفع نیجریه سوت میزد و من هنوز نمیدونم چطور کسی رو که 1 متر قبل از خط آفساید بود رو آفساید گرفت :|
قشنگ با 2 تا سوت اشتباه خیلی راحت مثل آب خوردن ایران و بوسنی رو از گردونه عقب انداختند،بوسنی رو که کلا حذف کردن

crashday

Registered User
لایک‌ها
1,323
راستی بچه ها کیکر حقیقی رو بهترین بازیکن بازی ایران و آرژانتین معرفی کرد.

pavilion

Registered User
لایک‌ها
5,453
رونالدو و یارانم در حال حذف شدنن:confused:
هرچند دیشب با گل دیقه اخر برگشتن ولی عملا کارشون تمومه:(

tehran west

Registered User
لایک‌ها
2,398
بدرود رونالدو بدرود پرتغال بدرورد کیوی خیار ...............

بالا