• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاپیک جامع جام جهانی

crashday

Registered User
لایک‌ها
1,323
من حرف هیشکی تو کتم نمیره ایران دیروز کولاک کرد هم دفاع جانانه کرد هم زد حمله های هوشمندانه نیویورک تایمز وقتی میگه حق ایران برد بود( و اینهمه کارشناس خارجی که تو بازی نیجریه میخندیدن به ایران و الان چهار چشمی شدن) تایید کردن حرفی نمیمونه

Sent from my Z Ultra C6802 using Tapatalk 4.4

اون قسمت آخر اگه ویرایش کنی خوب میشه،با بقیه حرف ها موافقم.

ببین پست منو بخونی بعد بازی نیجریه نوشتم آبروریزی محض بود
درسته یه امتیاز گرفتیم ولی ارزش نداشت بازی و خسته کننده بود همه میخندیدن به ایران مخصوصا گزارشگرای خارجی
ولی دیروز اگر میدیدی تو شبکه های خارجی کیف میکردی همه حاج و واج مونده بودن این همون تیمه درسته باختیم ولی ببین چقد حمایت میکنن چون بازی کرد کم نذاشت
بازم بد بازی کنن تعارف نداریم میگیم بد بازی کرد و نقطه ضعفش فلان بود
ولی دیروز عالی بودن
البته یکی باید به نکو نام زیر توپ زدن یاد بده به جا دریب کردن تو دقیقه 91

حرف گزارشگر ها رو بیخیال،ما باید به فکر منافع خودمون باشیم،دفاع ایران باعث شد پولادی دومین بازیکن برتر بشه همین میتونه باعث ترنسفر شدنش به اروپا بشه،
خیلی از کارشناس ها هم الان میگن ایران تیمیه که به سختی گل میخوره و شکست دادنش کار دشوار و مشکلیه در حالی که تا همین یک ماه پیش همین کارشناس ها میگفتن گروه F گروه 3 تیمی هست چون ایران رو اصلا حساب نمیکردن

javadyazdani

Registered User
لایک‌ها
10,633
با تشکر از دروازه بان کره جنوبی که داره یه تنه میانگین گل های جام جهانی رو بالا میبره
جا داره یه خسته نباشید جانانه بهش بگم !

∑!sЂ

Registered User
لایک‌ها
376
اون قسمت آخر اگه ویرایش کنی خوب میشه،با بقیه حرف ها موافقم.

حرف گزارشگر ها رو بیخیال،ما باید به فکر منافع خودمون باشیم،دفاع ایران باعث شد پولادی دومین بازیکن برتر بشه همین میتونه باعث ترنسفر شدنش به اروپا بشه،
خیلی از کارشناس ها هم الان میگن ایران تیمیه که به سختی گل میخوره و شکست دادنش کار دشوار و مشکلیه در حالی که تا همین یک ماه پیش همین کارشناس ها میگفتن گروه F گروه 3 تیمی هست چون ایران رو اصلا حساب نمیکردن
حرف اونا اهمیت داره چون نشون میده بازی دیروز چه تاثیری گذاشته روشون که تا دیروز مضحکه بودیم به ایران میگفتن هلو
الان هسته هلو داشت آرژانتین رو خفه میکرد خدایی شانس با آرژانتین بود که نباخت البته داور هم بود
ویرایش نمیکنم جون داداش 70 ملیون نفر رو داغدار کرد اون داور بی همه چیز اصرار نکن :D

rezagfa

Registered User
لایک‌ها
295
بابا تازه کره 1 گل زد گفتم بازی مساوی میشه !
باز یکی خورد
:general208:
1 دلار از دست دادم

به نظرتون بازی پرتغال امریکا کی میبره من زدم پرتغال 2 دلار گذاشتم

javadyazdani

Registered User
لایک‌ها
10,633
باز یکی خورد
1 دلار از دست دادم

بعیده پرتغال امشب امتیاز بگیره

یه مینی بوس مصدوم و محروم داره

crashday

Registered User
لایک‌ها
1,323
حرف اونا اهمیت داره چون نشون میده بازی دیروز چه تاثیری گذاشته روشون که تا دیروز مضحکه بودیم به ایران میگفتن هلو
الان هسته هلو داشت آرژانتین رو خفه میکرد خدایی شانس با آرژانتین بود که نباخت البته داور هم بود
ویرایش نمیکنم جون داداش 70 ملیون نفر رو داغدار کرد اون داور اصرار نکن :D

حالا شما ویرایش کن ایندفه
امیدوارم از این به بعد عملکرد داورها برای همه تیم ها خوب باشه و سرنوشت صعود و حذف تیم ها رو داوری تعیین نکنه
شاید اگه گل بوسنی اشتباها مردود اعلام نمیشد این نیجریه بود که آخر بود و بوسنی تیم دوم جدول بود

mikadd

همکار بازنشسته هواشناسی
لایک‌ها
14,409
هنوز چهره اون داور عوضی که تو جام 2002 تو بازی کره ایتالیا چجور به نفع کره گرفت و توتی رو اخراج کرد و باعث شد کره با نا داوری بره جز 4 تا از یادم نرفته.چقدر با همین چهارمیشون به ایرانیا فخر فروختن

crashday

Registered User
لایک‌ها
1,323
دي‌ماريا: با تمام قوا با نيجريه بازي مي‌کنيم
آنخل دي‌ماريا در واکنش به انتقادات رسانه‌هاي اين کشور گفت: در جام جهاني نمي‌توان هم زيبا بازي کرد هم به امتيازات کامل رسيد
در بازي با ايران به فکر اين بوديم که از کوچک‌ترين فرصت‌ها گل بسازيم اما هيچ فرصتي نتوانستيم ايجاد کنيم.دي ماريا درباره بازي با نيجريه گفت: شنبه دقايقي از بازي نيجريه و بوسني را ديديم. آن‌ها تيم خوبي هستند و بازي خوبي از خود به نمايش گذاشتند اما مطمئن باشيد که برابر نيجريه با تمام قوا حاضر خواهيم شد و براي برد به ميدان خواهيم رفت.
دي ماريا درباره بازي با نيجريه گفت: شنبه دقايقي از بازي نيجريه و بوسني را ديديم. آن‌ها تيم خوبي هستند و بازي خوبي از خود به نمايش گذاشتند اما مطمئن باشيد که برابر نيجريه با تمام قوا حاضر خواهيم شد و براي برد به ميدان خواهيم رفت.

persianalpha

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,386
باز یکی خورد
1 دلار از دست دادم

ما هم با 1 2 دلار شروع کردیم بیچاره شدیما! دیشب دوستم 50 میلیون باختن! کلا نزن
ولی پرتغال میزنه

mirij861

همکار بازنشسته
لایک‌ها
3,354
یه سوالی ذهنمو مشغول کرده :
اگه ایران تو بازی بعدی جلو کشید و رو ضد حمله 5تا خورد بازم اینطوری حمایتش میکنید یا این حمایتتون مقطعیه و فقط بخاطر یه بازی بود؟
چون تو این دوتا بازی فقط تو دفاع بودیم و هنوز نقشه حمله رو ندیدیم

البته این فقط یه سواله و هجوم نیارید روم :D

جوادی میگی نه نگا کن ! اگه بازی بعدی با بوسنی ببازیم حمایت ممایت تعطیل میشه ! ببین کی گفتم !

crashday

Registered User
لایک‌ها
1,323
هنوز چهره اون داور که تو جام 2002 تو بازی کره ایتالیا چجور به نفع کره گرفت و توتی رو اخراج کرد و باعث شد کره با نا داوری بره جز 4 تا از یادم نرفته.چقدر با همین چهارمیشون به ایرانیا فخر فروختن

غصه نخور اون چهارمی کره رو هیچکس قبول نداره،کل دنیا دیدن که کره با ناداوری رفت بالا
اون چهارمی باید مایه ابروریزیشون باشه نه مایه فخر فروختنشون به ما ایرانی ها
کره ی رفت و برگشت

crashday

Registered User
لایک‌ها
1,323
جوادی میگی نه نگا کن ! اگه بازی بعدی با بوسنی ببازیم حمایت ممایت تعطیل میشه ! ببین کی گفتم !

نه مطمئن باش اینطوری نمیشه،تیم باید چند ماه دیگه توی آسیا بازی کنه،اونجا دیگه مدعی بازی آبرومندانه نیستیم مدعی قهزمانی هستیم
فقط امیدوارم شرایط تیم ملی مثل بعد از 2006 نشه که در به در دنبال سرمربی باشیم که امروز معرفی بشه یا فردا معرفی بشه
یه سری کارشناس ها و مربی ها همیشه ساز مخالف میزدن،واسه اینکه گوچی و اشکان نیان کلی انتقاد کردن اما همین ها هم دیدن که آوردن امثال دژاگه و گوچی چه تاثیر زیادی در تیم داشت .

javadyazdani

Registered User
لایک‌ها
10,633
در حال حاضر بزرگترین کمکی که میشه به بچه های تیم کرد اینه که اونا رو از کانون توجهات خارج کنیم و اجازه بدیم بدون استرس بازی کنن
الان فشار زیادی روشونه و میدونن اگه بازی بعدی رو بد بازی کنن همین ایرانی های حامی و مدافعین تیم ملی دهنشونو سرویس میکنن

taralius

Registered User
لایک‌ها
2,393
فعلا که ملت نامه زدن فدراسیون که پول کیروش رو ما میدیم . کفاشیان دخالت نکنه. فکر کنم مقاومت کنه برکنار بشه.

javadyazdani

Registered User
لایک‌ها
10,633
فعلا که ملت نامه زدن فدراسیون که پول کیروش رو ما میدیم . کفاشیان دخالت نکنه. فکر کنم مقاومت کنه برکنار بشه.
قضیه فقط پول و حقوق معوقه کیروش نیست
تو فدراسیون خیلی باهاش بدرفتاری کردن

-Arash-

Registered User
لایک‌ها
2,060
نتیجه رو چند نفر درست پیش بینی کرده بودن ؟

----------------------------------------------------
تیم های آسیایی همه غیر از ایران باید تحقیر بشن وگرنه روز میگن بهمون
بیکار بشن ما رو مسخره میکنن باید فکر گندهای خودشون باشن

بالا