Tehranshahr
کاربر قدیمی پرشین تولز
LANجداً داشتم شک ميکردم کسی اينجا نيست ديگه! نه خوشم اومد اينهمه جواب دادين بابا شوخی کردم کلاً از شاتل بدم مياد ببخشينا!يه سؤال از اساتيد داشتم!مودم رو باUSB وصل کنم بهتره يا LAN ؟
1-Driverless
2-Stable
LANجداً داشتم شک ميکردم کسی اينجا نيست ديگه! نه خوشم اومد اينهمه جواب دادين بابا شوخی کردم کلاً از شاتل بدم مياد ببخشينا!يه سؤال از اساتيد داشتم!مودم رو باUSB وصل کنم بهتره يا LAN ؟
امشب دوباره رفتم پاساژ ولیعصر البته نه برای مودم از سمت ولیعصر می اومدم بالا گفتم یه سوال کنم
دیدم که فروشگاه البرز یه کاغذ چسبونده نوشته مودم adsl موجود است! رفتم تو پرسیدم مومد ایسوس
اوردید گفت بله! فقط گفت الان تو انباره و نمیشه! قرار شد شنبه صبج برم دنبالش!
حالا اگر شنبه صبح گیر نیاوردم میرم پلنت ADE-3410A میگیرم
آقا این آسیا تک هی دم به دقیقه DC میشه نمیدونم که باهاش ور رفته !؟![]()
7 روز بدون DC کار میکنه یه دفه 10 بار پشت سر هم DC میشه!![]()
از کمکت ممنونم !واقعا 10 روزی میشد که اثری از مودم ایسوس تو بازار نبود! نمی دونم از خوش شانسی یا بدشانسی ما بوددوست من ببخشید که دیر شد ...
اول اینکه واسه خرید مودم ADSL اصلا به بازار رضا مراجعه نکن وقت خودتو تلف میکنی دیگه اینکه بازار ایرانیان هم فقط برو زیر زمین (گشتن طبقه هکف و طبقات بالا بی فایدست) و سوم اینکه در حال حاضر تخم مودم اینترنت پرسرعت از نوع ASUS رو ملخ خورده :hmm: بهتره چند روزی صبر کنی تا اوضاع رو به راه بشه ...
اگر تونستی ایسوز رو از همونجا بگیری که هیچ اگه نتونستی پیشنهاد میکنم از شاتل پاراداین بگیری
موفق باشی .
از یه لحاظ هایی راست میگی ولی آخه شرکتای دیگه ازین بدترن پول خون باباشون رو میگیرن!موری جون از اون روزی که عضو این سایت شدم تا الان یه بند داری از آساتک مینالی ، بابا ولش کن خب برو از یه جای دیگه بگیر ...
مگه تو منطقه شما شرکت هایی دیگه نیست ؟:f34r:
از یه لحاظ هایی راست میگی ولی آخه شرکتای دیگه ازین بدترن پول خون باباشون رو میگیرن!![]()
بعدم من یه چیز رو اینجا مینویسم برای اینه که به بچه های دیگه هم بگم شاید مشکل از خودم باشه!![]()
حالا بیخیال! سخت نگیر شما!![]()
پارس آنلاین = پارس آفلاین = دزد آنلاین =بابا این شاتل اصلا معلوم نیست چکار داره میکنه چند روز پیش زنگ زدم بهشون گفتن 90تومن بیار 128 رو برات راه بندازیم امروز زنگ زدم میگن کم تر از 119هزار تومن راه نداره
نمیدونم این چه نوع کاریه که این ها میکنن
من که رفتم سراغ پارس آنلاین
راستی من شیرازم ها
پارس آنلاین = پارس آفلاین = دزد آنلاین ==
=
پول زور وده![]()
اون مبلغ بیست تومن یا هر چی که می گیرن فقط برای نصب مودم تو خونه شما نیست ، هزینه مکاتبات با مراکز مخابراتی و ... + هزینه رانژه کردن خط ( اتصال زوج سیم شما به تجهیزات و اختصاص یک پورت باز به شما و .. ) + هزینه فرد نصاب + کرایه تا محل شما وو .. رو شامل میشه که در هر صورت مبلغ 20 هزار تومن زیاده براش !!!راستی این نصب مگه چکار داره که 20 تومن از آدم میگرین
خودمون نمیتونیم نصب کنیم
ممنون میشم زود تر جواب بدید تا الکی 20 تومن ضرر نکنم
از کمکت ممنونم !واقعا 10 روزی میشد که اثری از مودم ایسوس تو بازار نبود! نمی دونم از خوش شانسی یا بدشانسی ما بود
اما از امروز شنبه تو بازار موجود هست و من امروز صبح تهیه کردم و ظهر اشتراکم رو وصل کردم!
الان فکر می کنم دیگه همه جا داشته باشن! اما من با قیمت 45 تومن از طراحان شبکه گرفتم
قیمت بالاتر هم میفروشن
یه کارت شبکه دی لینک 10/100 هم گرفتم که خراب در اومد!
از وقتی گذاشتمش توی کیس چراغش ثابت روشنه!
هنوز ازش استفاده نکردم باید ببرم گارانتی عوضش کنم!
چرا ؟ دلیل خاصی داره این حرکت ؟بجه ها بهتون توصیه میکنم مودم و هیچ وقت خاموش یا غیر فعال ( disable) نکنید مگر مواقعی که قطعی در کابل هاتون بوجود بیاد یا مشکلات اینچنینی
پارس آنلاین = پارس آفلاین = دزد آنلاین ==
=
پول زور وده![]()
اون مبلغ بیست تومن یا هر چی که می گیرن فقط برای نصب مودم تو خونه شما نیست ، هزینه مکاتبات با مراکز مخابراتی و ... + هزینه رانژه کردن خط ( اتصال زوج سیم شما به تجهیزات و اختصاص یک پورت باز به شما و .. ) + هزینه فرد نصاب + کرایه تا محل شما وو .. رو شامل میشه که در هر صورت مبلغ 20 هزار تومن زیاده براش !!!
20 هزار پول زوره!اون مبلغ بیست تومن یا هر چی که می گیرن فقط برای نصب مودم تو خونه شما نیست ، هزینه مکاتبات با مراکز مخابراتی و ... + هزینه رانژه کردن خط ( اتصال زوج سیم شما به تجهیزات و اختصاص یک پورت باز به شما و .. ) + هزینه فرد نصاب + کرایه تا محل شما وو .. رو شامل میشه که در هر صورت مبلغ 20 هزار تومن زیاده براش !!!
موردی به نام پول شارش مخابرات من تا حالا نشنیدم . عوارض و مالیات هم که روی ابمون ماه شما حساب میشه که برای همه شرکت ها هست .صحیح ولی پول شارژ مخابرات و مالیات رو سوا ازمون میگیرن
بقیش رو نمیدونم ولی خداییش زیاده