• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خاموش شدن ناگهانی کامپیوتر

rouhit_110

Registered User
لایک‌ها
590
دوست عزیز بدبختانه رفتم تو سایت مادربورد که آپدیت کنم دیدم آپدیت جدید نداره همون ورژنه ولی من باز آپدیت کردم و جایگزین شد ولی بازم مشکل حل نشد دوستان اینم بگم که یه ماهیه که بیچاره شب و روز نداره هی داشتم دانلود می کردم روزانه 2 ساعت خاموش بود ممکنه به پاورش فشار اومده اینجوری شده سعی می کنم یه پاور جور کنم امتحانش کنم

power 380 green
intl core i 3 540
ram 2 g and 2 g=4
hard 500 g
motherboard ic 55 h-a
Graphic ATI radeon HD 5500 series

در مواقعی کارت dvbوکارت tv ومودم البته این سه مورد رو الان ننداختم هر موقع لازم می شه میندازم.اینم یه عکس از ولتاژ قسمت های مختلف که ولتاژ 3ولت منو به شک انداخته نظر شما چیه

سلام . راستش تا قبل این هم همونطور که قبلا هم گفته بودم ، شک ام به پاور شما بود . گاهی اوقات حتی این نرم افزارها هم تو نشون دادن ولتاژها خطا دارن . اگه میتونی و امکاناتش موجود هست سیستمت رو با Prime95 یا هر نرم افزار دیگه زیر بار بزار و با مولتی متر و رنج ولتمتر ، ولتاژ سیم های زرد و قرمز و نارنجی سوکت 24 پین مادربردت رو اندازه بگیر، زرد 12 ولت ، قرمز 5 ولت و نارنجی هم 3.3 ولت . پراب مشکی (منفی) مولتی مترو تو یکی از سیم های مشکی خروجی پاور قرار بده و نوک پراب قرمز مولتی متر رو روی قسمت فلزی سیم های زرد و قرمز و نارنجی روی سوکت 24 پین قرار بده. اگر با این روش دیدی ولتاژهات زیر مقدار استانداردش هست بدون که ایراد از پاوره . اگر هم امکان تست با این روش رو نداری (مولتی متر نداری) با یه پاور دیگه صد در صد تست کن

ninjamore

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوباره دوست عزیز همه ولتاژها رو چک کردم همش درست بود منتظر هستم دوستم پاور بیاره تست کنم الان دیگه کمتر خاموش می شه بجز وقتی که می خوام اسپیکر کام رو روشن کنم یا خاموش کنم کام خاموش می شه باز اگه مشکل با تعویض پاور حل بشه خبر می دم ممنون از شما دوستان عزیز:)

ninjamore

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام . راستش تا قبل این هم همونطور که قبلا هم گفته بودم ، شک ام به پاور شما بود . گاهی اوقات حتی این نرم افزارها هم تو نشون دادن ولتاژها خطا دارن . اگه میتونی و امکاناتش موجود هست سیستمت رو با Prime95 یا هر نرم افزار دیگه زیر بار بزار و با مولتی متر و رنج ولتمتر ، ولتاژ سیم های زرد و قرمز و نارنجی سوکت 24 پین مادربردت رو اندازه بگیر، زرد 12 ولت ، قرمز 5 ولت و نارنجی هم 3.3 ولت . پراب مشکی (منفی) مولتی مترو تو یکی از سیم های مشکی خروجی پاور قرار بده و نوک پراب قرمز مولتی متر رو روی قسمت فلزی سیم های زرد و قرمز و نارنجی روی سوکت 24 پین قرار بده. اگر با این روش دیدی ولتاژهات زیر مقدار استانداردش هست بدون که ایراد از پاوره . اگر هم امکان تست با این روش رو نداری (مولتی متر نداری) با یه پاور دیگه صد در صد تست کن
دوستان بلخره مشکل من حل شد این جوری کردم یه تبدیل یو اس بی به ps2گرفتم کیبورد رو وصل کردم به قسمت مخصوص خودش دیگه کام خاموش نشد الان هیچ مشکلی نداره فکر کنم کیبورد من مشکل داره ولی باز با این روش مشکل حل شد بدون تعویض پاور یا حق.

rezagfa

Registered User
لایک‌ها
295
دوستان منم مشکل خاموش شدن کامپیوتر رو دارم میخواستم بیام اینجا تایپیک بزنم که این تایپیک رو دیدم البته هنوز تایپیک رو نخوندم
خودم زیاد باهاش ور رفتم امیدوارم بعد این پست بتونم تایپیک رو بخونم و مشکل رو حل کنم
ولی سیستم رو بردم خدمات کامپیوتری ( خودم کاردانی نرم افزارم :general505: ) گفت سیستم چک شده و ویندوز عوض شده و زمانی که باهاش کار میکردن اونجا مشکلی نداشته !
در صورتی که اصلا ویندوز تعویض نشده ! و همون مشکل رو داره
امیدوارم این تایپیک کمکم کنه

rouhit_110

Registered User
لایک‌ها
590
دوستان منم مشکل خاموش شدن کامپیوتر رو دارم میخواستم بیام اینجا تایپیک بزنم که این تایپیک رو دیدم البته هنوز تایپیک رو نخوندم
خودم زیاد باهاش ور رفتم امیدوارم بعد این پست بتونم تایپیک رو بخونم و مشکل رو حل کنم
ولی سیستم رو بردم خدمات کامپیوتری ( خودم کاردانی نرم افزارم :general505: ) گفت سیستم چک شده و ویندوز عوض شده و زمانی که باهاش کار میکردن اونجا مشکلی نداشته !
در صورتی که اصلا ویندوز تعویض نشده ! و همون مشکل رو داره
امیدوارم این تایپیک کمکم کنه
سلام دوست عزیز . یه شات از نرم افزار HW Monitor قرار بدید
مشخصات پاور رو هم بگید

rezagfa

Registered User
لایک‌ها
295
سلام دوست عزیز . یه شات از نرم افزار HW Monitor قرار بدید
مشخصات پاور رو هم بگید

ممنون
این نکته رو هم در نظر بگیرید که اکثرا شبا سیستم روشن هست تا صبح سیستم خاموش نمیشه ! و بیش تر مواقع که با سیستم کار انجام میدیم این مشکل به وجود میاد
داداشم با سیستم که بازی میکرد گفت cpu روی 56% بوده که خاموش شده
و سیستم رو 4 سال پیش گرفتیم و الان روی cpu اون خمیر سیلیکون رو هم فکر کنم پاک شده

67238369885689445644.jpg

rezagfa

Registered User
لایک‌ها
295
ببخشید مدل پاور = 600w walfex

Pars207

Registered User
لایک‌ها
1,221
دوست من اون سمباده از نوع پوستاب هست که نقاش های اتومبیل برای جلا دادن و برطرف کردن گرد و غبار و ماتی و کدری رنگ اتومبیل ازش استفاده می کنن ، به قدری نرم هست که با استفاده اصولی هیچ خط و خشی روی رنگ بدنه نمی ندازه ، حالا اینجا باهاش رسوبات روی متالیزه های رم که در اثر گذر زمان روش نشسته و ممکنه تو اتصال خوب رم با اسلات مشکل ایجاد کنه رو پاک می کنن . نه توی رم ، کلا تو اکثر قطعات که این مدلی با برد اتصال برقرار می کنن میشه از این روش استفاده کرد . حتی پد های خود CPU از نوع LGA و چیپ های BGA قبل از نصب روی برد.
عزیز این سمباده پوستاب که میگید چنده قیمتش؟

آرین محمدی

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
سلام...یه مشکلی داشتم
کامپیوتر من بعضی وقتا(شاید چند روز یک بار) خاموش میشه و بعدش هرچی سعی میکنه روشن بشه نمیتونه..یعنی وقی دوباره شروع به کار میکنه و راه میفته خاموش میشه؟
فن cpu را تازه عوض کردم. لطفا کمک کنید!!!
اینم بگم وقتی بار اول میخواد خاموش بشه یک صفحه آبی رنگ و چند تا نوشته میاره بعدش خاموش میشه

Pars207

Registered User
لایک‌ها
1,221
سلام...یه مشکلی داشتم
کامپیوتر من بعضی وقتا(شاید چند روز یک بار) خاموش میشه و بعدش هرچی سعی میکنه روشن بشه نمیتونه..یعنی وقی دوباره شروع به کار میکنه و راه میفته خاموش میشه؟
فن cpu را تازه عوض کردم. لطفا کمک کنید!!!
اینم بگم وقتی بار اول میخواد خاموش بشه یک صفحه آبی رنگ و چند تا نوشته میاره بعدش خاموش میشه
مشخصات سیستم و پاورتون چیه؟

آرین محمدی

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
سلام...
گرافیک: 512 رم :2 سرعت سی پی یو 1.60 (ویندوز 64 بیتی 7)
مدل پاور:VI-600 WATX وات واقعی:200

Pars207

Registered User
لایک‌ها
1,221
Last edited:

Handel

Registered User
لایک‌ها
397
مشکل از پاورتونه عوض کنید مشکل حل میشه پاور مارک متفرقه هم استفاده نکنید.

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
داداش دما سی پی یو چک کن اگه معموله برو سراغ پاور حتما از پاوره لعنتی هست من خودم رو 2 تا سیستمم خرابی پاور داشتم بخاطر همینه میگن پاور جنس خوب بخر

Sent from my XPERIA Z1 - THE BEST OF SONY

AMD 99

Registered User
لایک‌ها
2,320
همون طور که دوستان گفتن اول با یه پاور دیگه امتحان کنید اگه مشکلی نبود پس پاور و باید عوض کنید. در غیر اینصورت مشکل از مادربورد احتمالا.

مشکل از پاور میتونه باشه، بایه پاور دیگه تست کنید،
ضمنا رم 512 برای سون اونم 64 بیتش خیلی کمه
رم سیستم 2 گیگ. اون 512 که گفتن مربوط به گرافیک بود.

Pars207

Registered User
لایک‌ها
1,221
همون طور که دوستان گفتن اول با یه پاور دیگه امتحان کنید اگه مشکلی نبود پس پاور و باید عوض کنید. در غیر اینصورت مشکل از مادربورد احتمالا.

.

عجب سوتی دادم:D

جناب محمدی درصورتی که مشکل پاور بود حتما یک پاور گرین بگیرید
میتونید از جناب شعبانی تهیه کنید اینم لینک تاپیکشون:
http://forum.persiantools.com/index.php?posts/5868448

آرین محمدی

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
بله دستتون درد نکنه.فکر کنم مشکل از همون پاور باشه. چون وقتی سی پی سو کامپیوترم رو عوض کردن یارو گفت:جند وقت دیگه بیار پاورت رو عوض کنم.
البته الآن خیلی نگذشته ولی حتما زودتر خراب شده.

بالا