rouhit_110
Registered User
دوست عزیز بدبختانه رفتم تو سایت مادربورد که آپدیت کنم دیدم آپدیت جدید نداره همون ورژنه ولی من باز آپدیت کردم و جایگزین شد ولی بازم مشکل حل نشد دوستان اینم بگم که یه ماهیه که بیچاره شب و روز نداره هی داشتم دانلود می کردم روزانه 2 ساعت خاموش بود ممکنه به پاورش فشار اومده اینجوری شده سعی می کنم یه پاور جور کنم امتحانش کنم
power 380 green
intl core i 3 540
ram 2 g and 2 g=4
hard 500 g
motherboard ic 55 h-a
Graphic ATI radeon HD 5500 series
در مواقعی کارت dvbوکارت tv ومودم البته این سه مورد رو الان ننداختم هر موقع لازم می شه میندازم.اینم یه عکس از ولتاژ قسمت های مختلف که ولتاژ 3ولت منو به شک انداخته نظر شما چیه
سلام . راستش تا قبل این هم همونطور که قبلا هم گفته بودم ، شک ام به پاور شما بود . گاهی اوقات حتی این نرم افزارها هم تو نشون دادن ولتاژها خطا دارن . اگه میتونی و امکاناتش موجود هست سیستمت رو با Prime95 یا هر نرم افزار دیگه زیر بار بزار و با مولتی متر و رنج ولتمتر ، ولتاژ سیم های زرد و قرمز و نارنجی سوکت 24 پین مادربردت رو اندازه بگیر، زرد 12 ولت ، قرمز 5 ولت و نارنجی هم 3.3 ولت . پراب مشکی (منفی) مولتی مترو تو یکی از سیم های مشکی خروجی پاور قرار بده و نوک پراب قرمز مولتی متر رو روی قسمت فلزی سیم های زرد و قرمز و نارنجی روی سوکت 24 پین قرار بده. اگر با این روش دیدی ولتاژهات زیر مقدار استانداردش هست بدون که ایراد از پاوره . اگر هم امکان تست با این روش رو نداری (مولتی متر نداری) با یه پاور دیگه صد در صد تست کن