• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی مشکلات ADSL - سخت افزاری - نرم افزاری

athar

Registered User
لایک‌ها
8
منطقه میتونه توی تعیین کیفیت سرویس دخیل باشه. که دقیقا هم همینطوره. اکثرا ناراضی هستن, اما من راضی.
اما هیچ ربطی به مسائلی مثل تارنت و ایمیول و غیره نداره.

moryabdi

Registered User
لایک‌ها
4
هاه؟ یعنی چی؟ من که همیشه با شیرینگ در آسیاتک مشکل داشتم و سعی کردم خودم رو با رپید وقف بدم! :lol:
یه دوستی گفت با سرعت 12 از ایمیول دانلود داشته!! من تابحال بیشتر از 4 دانلود نداشتم و وقتی با پشتیبانی مطرح کردم گفتن که این مشکل از طرف اونهاست و با مسئولش صحبت کردن, اما مسئول اصلی هم جواب درستی نمیده.
تارنت جدیان تست نکردم. یه فایل که چیزش /میگین لیچر؟ یا سیدر؟ :D/ بالاست بدین تست کنم ببینم با چه سرعتی دانلود میکنه. فایل خوشگل بدید که بعد از دانلود شدن لذت ببرم! :lol:
اما تنها مزیت آسیاتک نسبت به داتک اینه که این 512 میده و اون نمیده.
من با آسیا تک وقتی 128 داشتم بین 13 تا 10 دانلود داشتم... الان که 64 گرفتم بین 6 تا 8 دانلود دارم... توی ایمول و تورنت هم که مثل قبل همون سرعت 2 تا 4 در نوسان هست!! نامردا به هیچ لحاظ حاظر نمیشن محدودیتش رو بردارن!!

mehrdadb3

Registered User
لایک‌ها
2,238
ممنون از جواب همتون
حالا نمیدونم این داتک هم که 256 به 512 تبدیل نمیکنه
حالا شاید فردا رفتم داتک ببینم اینکارو میکنن یا نه اگه نکردن مجبورم برم اسیا تک ...

hamed_007

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان :)
آیا کسی با مودم ۴ پورت ایسوز (۶۰۴) مشکلی داره؟

من از آسیاتک این مودم رو خریدم اما بعد ۳ هفته موقع تحویل تماس گرفتن که بعضی از این مودم ها ممکنه مشکل قطع شدن ارتباط ADSLبعد از جند ساعت کار کردن داشته باشه و باید خاموش و دوباره روشن بشه تا ارتباط برقرار بشه!!! بعد هم پیشنهاد دادن با مودم های دیگه شرکت با قیمت پایین تر یعنیCORECESS مارک ناآشنای چین خریدمو عوض کنم:wacko:
من که میدونستم این مدل مودم مارک معتبری هست و همه پروتکل ها رو ساپورت میکنه(در نتیجه با همه شرکت هایadslسازگاری داره :happy: ) ازشون سوال کردم چرا این مشکل رو موقع خرید نگفتن و حالا بعد ۳ هفته موقع تحویل مطرح می کنن که جوابی نداشت و گفت اگه مایلید همون مدلی که سفارش دادین رو میفرستیم براتون که من هم با یاد آوری مساله یک سال گارانتی آسیاتک گفتم همون سفارش خودم و تعویض با مدل دیگه نوچ:p

راستی Annex A و Annex B با هم چه فرقی دارن که روی جعبه مودم مشخص شده؟ annex یعنی ضمیمه
ASUS های موجود در بازار ایران همه چینی اند؟ میگن مدل های ساخت افغانستان هم وارد شده:f34r:

pirate123

Registered User
لایک‌ها
58
هاه؟ یعنی چی؟ من که همیشه با شیرینگ در آسیاتک مشکل داشتم و سعی کردم خودم رو با رپید وقف بدم! :lol:
یه دوستی گفت با سرعت 12 از ایمیول دانلود داشته!! من تابحال بیشتر از 4 دانلود نداشتم و وقتی با پشتیبانی مطرح کردم گفتن که این مشکل از طرف اونهاست و با مسئولش صحبت کردن, اما مسئول اصلی هم جواب درستی نمیده.
تارنت جدیان تست نکردم. یه فایل که چیزش /میگین لیچر؟ یا سیدر؟ :D/ بالاست بدین تست کنم ببینم با چه سرعتی دانلود میکنه. فایل خوشگل بدید که بعد از دانلود شدن لذت ببرم! :lol:
اما تنها مزیت آسیاتک نسبت به داتک اینه که این 512 میده و اون نمیده.

در مورد پشتیبانی مزخرف آسیاتک که اصلا حرفی نیست. هیچ مشکلی رو حل نمی کنن. نمی دونم خودشون نمی دونن تو شرکتشون چی می گذره یا جواب درستی نمی دن. من که 1000 بار زنگ زدم آخر یه ادم حسابی اونجا پیدا نشد که بدونه چرا سرعت یه وقتایی پایین میاد. مثلا یه وقتی که سرعتم 8 شده بود یکی الکی گفت پیش میاد طبیعیه!!! یکی گفت خطتون نویز داره. یکی گفت ای میول ملاک نیست. خلاصه هرکی یه چیزی گفت و مشکلمونو حل نکرد ولی اخر سرعتشون خود به خود درست شد!
ولی در مورد ای میول و تورنت من الان با سرعت 13-14 دارم داونلود و آپلود! می کنم و مشکلی نیست. اصلا اگر نمی شد با این 2 تا برنامه کار کرد من قید آسیاتک رو می زدم.

آی کاش می شد سرعت آپلود 4 باشه ولی داونلود بره بالای 20. به نظر شما راهی نیست؟

pirate123

Registered User
لایک‌ها
58
سلام دوستان :)
آیا کسی با مودم ۴ پورت ایسوز (۶۰۴) مشکلی داره؟

من از آسیاتک این مودم رو خریدم اما بعد ۳ هفته موقع تحویل تماس گرفتن که بعضی از این مودم ها ممکنه مشکل قطع شدن ارتباط ADSLبعد از جند ساعت کار کردن داشته باشه و باید خاموش و دوباره روشن بشه تا ارتباط برقرار بشه!!! بعد هم پیشنهاد دادن با مودم های دیگه شرکت با قیمت پایین تر یعنیCORECESS مارک ناآشنای چین خریدمو عوض کنم:wacko:
من که میدونستم این مدل مودم مارک معتبری هست و همه پروتکل ها رو ساپورت میکنه(در نتیجه با همه شرکت هایadslسازگاری داره :happy: ) ازشون سوال کردم چرا این مشکل رو موقع خرید نگفتن و حالا بعد ۳ هفته موقع تحویل مطرح می کنن که جوابی نداشت و گفت اگه مایلید همون مدلی که سفارش دادین رو میفرستیم براتون که من هم با یاد آوری مساله یک سال گارانتی آسیاتک گفتم همون سفارش خودم و تعویض با مدل دیگه نوچ:p

راستی Annex A و Annex B با هم چه فرقی دارن که روی جعبه مودم مشخص شده؟ annex یعنی ضمیمه
ASUS های موجود در بازار ایران همه چینی اند؟ میگن مدل های ساخت افغانستان هم وارد شده:f34r:

تایید میشه. من خودم یکی از اون قربانی هام. مودم ایسوز 4 پورت از آسیاتک خریدم و موقعی که دیسکانکت میشه خودش اتوماتیک وصل نمیشه. یعنی تو کانفیگ مودم یه جا هست که باید Stay Alive رو فعال کنیم ولی به هیچ وجه فعال نمیشه. حالا باید برم عوضش کنم ولی هنوز حوصلم نشده.
ولی مودم کورسس آشغاله. چون اولش اونو گرفته بودم و ظرف 3 روز سوخت. بعد رفتم ایسوز خریدم.

voltan

Guest
لایک‌ها
2
کسی با این مودم های huawei که تابستون داتک میداد مشکل داشته؟ یا چیزی ازش شنیده؟ من خدا رو شکر مشکل ندارم ولی الان فرصت خوبی پیش اومده اینو رد کنم یه ایسوس 4 پرت بگیرم ( 604) به نظرتون این بهتره یا اون؟

athar

Registered User
لایک‌ها
8
کورسز سوخت؟!!!
من خیلی مودم خودم که کورسز باشه رو اذیت کردم و کلی باهاش ور رفتم و هزارتا بلا سرش آوردم. اما عین راکتور هسته ای حق مسلم ما داره کار میکنه و مشکلی پیش نیومده! کورسز مارک نامعتبری نیست!
لینک ندادینا. یه لینک بدید من تارنت خودم رو تست کنم! :D

pirate123

Registered User
لایک‌ها
58
کورسز سوخت؟!!!
من خیلی مودم خودم که کورسز باشه رو اذیت کردم و کلی باهاش ور رفتم و هزارتا بلا سرش آوردم. اما عین راکتور هسته ای حق مسلم ما داره کار میکنه و مشکلی پیش نیومده! کورسز مارک نامعتبری نیست!
لینک ندادینا. یه لینک بدید من تارنت خودم رو تست کنم! :D

کلا من از مودم شانس نیاوردم اون از کورسس این هم ایسوز.
حالا برو این تورنت رو داونلود کن بعدش هم حالشو ببر: http://www.torrentspy.com/download.asp?id=1034163

athar

Registered User
لایک‌ها
8
اینو چند روز پیش دانلود کردم. اونم از رپید با نهایت سرعت!! :D دلت بسوزه!!! :lol:
الان خودم میگردم یه فایل که چیزاش /سید و لیچ/ بالا باشه پیدا میکنم بیشترین سرعتم و معمول ترین سرعتم رو بهتون میگم.
البته زمانی که 128 بودم توی لینوکس میتونستم با 12 دانلود کنم, اما در ویندوز اصلا نمیتونستم دانلود کنم! که احتمالا مشکل از طرف من بود. اما الان دانلود دارم. سرعت رو تست میکنم میگم بهتون.

Persiana

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
129
asus 602
status برا 7 8 secروشن ميمونه بعد خاموش ميشه؟
من از کجا بفهمم مشکل از مودم يا مخابرت يا ISP هست؟
اصلاً چجوری connect بشم؟ :D

سلام، نميدونم مشکلتون حل شده تا حالا يا نه ولي شايد دليلش چيزي شبيه به مال من باشه. البته من از داتک دارم، نمايندگي بهار سامانه، روزي که اومدند مودم رو اينستال کنند و بتنظيمنش (!!) هر کاري کردند اين چراغ لينک ثابت نشد (مودم من في نت هست) و مونده بودند که چرا پس وصل نميشه. بعد از يک ساعت کلنجار رفتن باهاش ناگهان آقاهه پرسيد دو شاخه ي شما از اين ضد برق هاست (پريزهاي تلفن ما غير سوکتيه و بايد از مبدل براي وصل سيم تلفن و مودم استفاده کنيم و براي اينکه اگر اشتباهي زديمش به پريز برق تلفن نسوزه از تبديل کننده هاي ضد برق استفاده مي کنيم) و منم گفتم بله، از اين ضد برق هاست که طرف ذوق زده گفت يافتم، مشکل همينه خانم، اين ضد برق ها توشون نمي دونم چي چي دارند که نميذارند اتصال برقرار بشه، حتما فلان آپارتمان و فلان آپارتمان هم همين مشکلو داشتند که لينکشون وصل نمي شد و رفت از سوپر اونطرف ميدون که از شير مرغ تا جون آدميزاد توش پيدا ميشه چند تا از اين مبدل هاي معمولي خريد و با اون مودم رو به پريز تلفن وصل کرد و بعد صداي يه دينگ خوشگل اومد و لينک وصل شد!! به همين راحتي، به همين خوشمزگي :lol:

اگر پريز تلفن شما هم از اين دو شاخه اي ها باشه و نه سوکتي، احتمالا بايد دليلش همين بوده باشه. اون چراغ هم نبايد چشمک زن باشه (مگر وقتي که تازه کامپيوتر رو روشن کرديد)، بايد ثابت هميشه وصل باشه، هر وقت قطع بشه يعني ارتباطتون قطع شده و اگه وصل نشه يعني اينکه مشکلي وجود داره.

آقا منطقه ما شریعتی - قلهکه! سرویس ADSL شاتل و پارس آنلاین و داتک و... تو منطقه ما در دسترسه! ولی همه اینا گرون میدن! به شرکت آسیا تک هم زنگ زدم ولی اونا سرویس برای منطقه مارو نداشتن! من یه ADSL می خوام ماهیانه 10000 تومان! کسی سراغ نداره ؟

تو مجتمع ما يه دونه بيلبرد تبليغاتي شرکت صبانت رو زدند و نوشته 256، ماهي 10 هزار تومان (البته بايد محدوديت ترنسفر داشته باشه، حداگثر 2 گيگ در ماه احتمالا). البته ما ونک هستيم. منطقه ي شيخ فضل الله نوري از نظر مخابراتي، نميدونم منطقه ي شما رو هم اين شرکت ساپورت ميکنه يا نه ولي اين آدرسشه، ميتونيد خودتون ببينيد به کارِتون مياد يا نه :happy: :

http://sabanet.ir/

Persiana

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
129
ASUS های موجود در بازار ایران همه چینی اند؟ میگن مدل های ساخت افغانستان هم وارد شده

اجناس چيني هميشه هم بد نيستند ها، گاهي اين محصول قلابي هاشون بهتر از مارک اريجينالش کار مي کنه ^0^

ولي اين ايسوز مگه ساخت تايوان نيست؟ خب تايوان هم گذشته از اينکه چين ميگه مال ماست خودش هم با عنوان جمهوري چين شناخته ميشه، يعني Republic of China يا همون ROC که رو يک سري از محصولات جلوي ساخت کجاشون نوشته Made in R.O.C که خب ميشه همون تايوان خودمون ^.^ حالا اين ASUS ها ساخت جمهوري چين هستند يا جمهوري خلق چين؟!!!
laugh.gif

----------------------

راستي براي اين مودم ها محافظي، چيزي ساخته نشده که با اين برقِ بدونِ کوچکترين نوسان (!!!!) بلايي سرش نياد؟ ديروز برق ما يه شوک خوشگل به همه چي داد و مودم بدبخت چهارچنگولي موند!! هر 4 تا چراغش انگار که پروژکتور توش روشن کرده باشند همينجور روشن و درخشان ثابت مونده بود، تکون هم نمي خورد، داشتم مي مردم از ترس که اي داد، سوخت، ولي خوشبختانه اين دفعه رو هم به خير گذروند
mpr.gif

.

athar

Registered User
لایک‌ها
8
پرشیانا کتاب مقدس رو خوندی؟ توش گفته شده یک محافظ وسائل برقی ساده و کارامد هست!
البته بستگی به این داره که وات مصرفی اون لوازم چی باشه. مثلا من یه محافظ کوچک دارم که واسه یخچال و کامپیوتر و اینجور چیزاست. اما آداپتور کیبورد, اداپتور کارت صدا که 48 ولت واسه فانتوم پاور مصرف میکنه, امپ اسپیکرم, مانیتور و خود کامپیوتر که مصرفش خیلی بالاست /پاور 400 که کلی چیزای پر مصرف بهش وصله!/ و در نهایت مودم رو وصل کردم. الان برق داره از لبه های این محافظ میزنه بیرون و حدس میزنم بهش فشار وارد میشه! اما زمان نوسانات برق یا قطع و وصلی, با اینکه وسائل زیادی بصورت 24/7 بهش وصل هستن و تمام وقت برق مصل میکنن, اما مشکلی بوجود نمیاد. مخصوصا منطقه ای که من ساکنش هستم /بغل متروی آریاشهر/ مشکلات برق زیاد داره, اما این مشکلات تابحال به من سرایت نکرده!!!
فکر کنم یه محافظ برق ساده کفایت کنه.

----

اون فایل تارنت رو تا چند دقیقه دیگه تست میکنم! قول!

persianalpha

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,386
سرعت دانلود 128 من از اسياتك شده 4 كيلو
براي شماها فرقي نكرده؟

pirate123

Registered User
لایک‌ها
58
سرعت دانلود 128 من از اسياتك شده 4 كيلو
براي شماها فرقي نكرده؟

برای من که فرقی نکرده. همونجوری که وقتی من مشکل سرعت داشتم کس دیگه ای مشکل نداشت! من فکر کنم علت اصلی نوسانات سرعت به مرکز تلفن مربوط میشه و پهنای باندی که شرکت آی اس پی تو اون مرکز بین همه شیر کرده.

athar

Registered User
لایک‌ها
8
دقیقا
به مرکز مخابراتی مربوطه
البته همونطور که من چند بار گفتم الان 4-5 روز میشه که سرعت دانلود من از 52...... به 30 تا نهایتا 45 تغییر کرده و بیشتر اوقات 42 هست. یادش بخیر که اون زمان زیر 52 نمیومد!!

athar

Registered User
لایک‌ها
8
تارنت رو دوباره تست کردم. سرعت دانلود بیشتر از 12 نرفت. اما نرمالش روی 5-6 بود. دقیقتر که نگاه کردم دیدم حداکثر سرعت دانلود از هر یک از یوزرها 1 کیلوبایت هست! فکر میکنم این قضیه به محدود بودن سرعت همه ی پورتهای غیر از 80 باشه!

mehrdadb3

Registered User
لایک‌ها
2,238
من که رفتم داتک گفتن نمیشه هیچ جور راه نداره مگه یه تیکه اگهی از شرکتت ببری تا 512 بهت بدن
به اسیاتک زنگ زدم گفتن نمیدیم به خونگی ..........شیطونه میگه برم یه اگهی تو همشهری چاپ کنم ها:f34r:

athar

Registered User
لایک‌ها
8
آسیاتک نمیده؟! پس من شانس آوردم!!! اگه داتک اونجوری میده و استعلام و اینجور چیزا هم نداره, ارزش آگهی دادن رو داره!

cotgnx

Registered User
لایک‌ها
470
سلام دوستان
من ADSL از آسیا تک دارم . مودم کرسس رو هم از خودشون گرفتم و 5 ماه هست که دارم استفاده می کنم و 1 ساعت هم خاموش نشده مگر وقتی برق رفته و هیچ مششکلی هم نداره. الان 1 ما هست 256 گرفتم و سرعت دانلود از روی سرور حدود 30 هستش و ترنت هم حدود 25-26 و مشکلی هم نداره. 4 ماهی هم که 128 داشتم سرعت ترنت زیر 10 نمیومد.

بالا