athar
Registered User
منطقه میتونه توی تعیین کیفیت سرویس دخیل باشه. که دقیقا هم همینطوره. اکثرا ناراضی هستن, اما من راضی.
اما هیچ ربطی به مسائلی مثل تارنت و ایمیول و غیره نداره.
اما هیچ ربطی به مسائلی مثل تارنت و ایمیول و غیره نداره.
من با آسیا تک وقتی 128 داشتم بین 13 تا 10 دانلود داشتم... الان که 64 گرفتم بین 6 تا 8 دانلود دارم... توی ایمول و تورنت هم که مثل قبل همون سرعت 2 تا 4 در نوسان هست!! نامردا به هیچ لحاظ حاظر نمیشن محدودیتش رو بردارن!!هاه؟ یعنی چی؟ من که همیشه با شیرینگ در آسیاتک مشکل داشتم و سعی کردم خودم رو با رپید وقف بدم! :lol:
یه دوستی گفت با سرعت 12 از ایمیول دانلود داشته!! من تابحال بیشتر از 4 دانلود نداشتم و وقتی با پشتیبانی مطرح کردم گفتن که این مشکل از طرف اونهاست و با مسئولش صحبت کردن, اما مسئول اصلی هم جواب درستی نمیده.
تارنت جدیان تست نکردم. یه فایل که چیزش /میگین لیچر؟ یا سیدر؟/ بالاست بدین تست کنم ببینم با چه سرعتی دانلود میکنه. فایل خوشگل بدید که بعد از دانلود شدن لذت ببرم! :lol:
اما تنها مزیت آسیاتک نسبت به داتک اینه که این 512 میده و اون نمیده.
هاه؟ یعنی چی؟ من که همیشه با شیرینگ در آسیاتک مشکل داشتم و سعی کردم خودم رو با رپید وقف بدم! :lol:
یه دوستی گفت با سرعت 12 از ایمیول دانلود داشته!! من تابحال بیشتر از 4 دانلود نداشتم و وقتی با پشتیبانی مطرح کردم گفتن که این مشکل از طرف اونهاست و با مسئولش صحبت کردن, اما مسئول اصلی هم جواب درستی نمیده.
تارنت جدیان تست نکردم. یه فایل که چیزش /میگین لیچر؟ یا سیدر؟/ بالاست بدین تست کنم ببینم با چه سرعتی دانلود میکنه. فایل خوشگل بدید که بعد از دانلود شدن لذت ببرم! :lol:
اما تنها مزیت آسیاتک نسبت به داتک اینه که این 512 میده و اون نمیده.
سلام دوستان![]()
آیا کسی با مودم ۴ پورت ایسوز (۶۰۴) مشکلی داره؟
من از آسیاتک این مودم رو خریدم اما بعد ۳ هفته موقع تحویل تماس گرفتن که بعضی از این مودم ها ممکنه مشکل قطع شدن ارتباط ADSLبعد از جند ساعت کار کردن داشته باشه و باید خاموش و دوباره روشن بشه تا ارتباط برقرار بشه!!! بعد هم پیشنهاد دادن با مودم های دیگه شرکت با قیمت پایین تر یعنیCORECESS مارک ناآشنای چین خریدمو عوض کنم:wacko:
من که میدونستم این مدل مودم مارک معتبری هست و همه پروتکل ها رو ساپورت میکنه(در نتیجه با همه شرکت هایadslسازگاری داره :happy: ) ازشون سوال کردم چرا این مشکل رو موقع خرید نگفتن و حالا بعد ۳ هفته موقع تحویل مطرح می کنن که جوابی نداشت و گفت اگه مایلید همون مدلی که سفارش دادین رو میفرستیم براتون که من هم با یاد آوری مساله یک سال گارانتی آسیاتک گفتم همون سفارش خودم و تعویض با مدل دیگه نوچ![]()
راستی Annex A و Annex B با هم چه فرقی دارن که روی جعبه مودم مشخص شده؟ annex یعنی ضمیمه
ASUS های موجود در بازار ایران همه چینی اند؟ میگن مدل های ساخت افغانستان هم وارد شده:f34r:
کورسز سوخت؟!!!
من خیلی مودم خودم که کورسز باشه رو اذیت کردم و کلی باهاش ور رفتم و هزارتا بلا سرش آوردم. اما عین راکتور هسته ای حق مسلم ما داره کار میکنه و مشکلی پیش نیومده! کورسز مارک نامعتبری نیست!
لینک ندادینا. یه لینک بدید من تارنت خودم رو تست کنم!![]()
asus 602
status برا 7 8 secروشن ميمونه بعد خاموش ميشه؟
من از کجا بفهمم مشکل از مودم يا مخابرت يا ISP هست؟
اصلاً چجوری connect بشم؟![]()
آقا منطقه ما شریعتی - قلهکه! سرویس ADSL شاتل و پارس آنلاین و داتک و... تو منطقه ما در دسترسه! ولی همه اینا گرون میدن! به شرکت آسیا تک هم زنگ زدم ولی اونا سرویس برای منطقه مارو نداشتن! من یه ADSL می خوام ماهیانه 10000 تومان! کسی سراغ نداره ؟
ASUS های موجود در بازار ایران همه چینی اند؟ میگن مدل های ساخت افغانستان هم وارد شده
سرعت دانلود 128 من از اسياتك شده 4 كيلو
براي شماها فرقي نكرده؟