Chipot
Registered User
- نوشتهها
- 479
- لایکها
- 324
مال من که اول لول گرفت 1 بود و هر 10 دقیقه یه لول رد میکرد تا به 3 رسید.دوستان یک سوال: الان اکانت بعدی من هم لول گرفت ولی با دقت ۸۷ و ۱۰۰ تست انجام شده لول یک بهش دادن! چرا این جوریه؟!
مشاهده پیوست 741633 مشاهده پیوست 741632
اکانت قبلی هم به همین شکل بود و با ۱۰۰ تست و دقت ۹۲ لول ۲ گرفت! و تا دقتم رو به ۹۵ نرسوندم لول ۳ رو ندادن!
مگر نه این که با دقت بالای ۸۵ میشه لول ۳ گرفت!
بله ارزش داره.دوستان الان وضعیت تسک ها توی نئوباکس بهتر شده ؟ ارزش وقت گذاشتن داره ؟ روزی چقدر حداقل و حداکثر میشه درآمد داشت؟
از دو حالت خارج نیست.دوستان من الان درخواست برداشت پول با نئوباکس رو زدم برمگ صفحه اصلی بی دلیل ! تا حالا با پراکسی هم لاگین نکردم و همش با ایپی خودم روی تبلیغات کلیک کردم.
چیکار کنم راهنمایی کنید.
الان رفتم برای درخواست مجدید اینو زده بود :
An error occurred during your last request.
Please try again in a few hours.
البته دوستان به پیپال زدم واریز کنه و پیپالم وریفای نشده هنوز.
خیر، فقط سعی کنید بعد از اینکه چند تا از این تسکها رو انجام دادید( مثلا" 20 تا 30 تسک)، از مرورگر خارج بشید و تمام کوکی ها و کش و هیستوری رو پاک کنید( جهت احتیاط) و مجددا" اقدام به لاگین کردن کنید.دوستان لول دار یه سوال
اگه این تسک جواباشو از سورس پیدا کنم مشکلی پیش نمیاد
کسی امنحان کرده؟
آقای لوندون شما امتحان مردین؟
Find a couple of business listings
نه تا الان همیش با ایپی خودم بودم فقط در مواقعی که مودم خاموش و روشن شده ایپی عوض شده ولی پراکسی نبوده و این اولین درخواستم بود !از دو حالت خارج نیست.
1- یا شما در طول 7 روز گذشته، با آی پی غیر ایرانی، لاگین کردید.
2- و یا اینکه شما در طول 4 روز گذشته یک بار درخواست برداشت دادید.
مشکلی پیش نمیاد من این تسک ها زیاد جواب دادم و جواب رو هم از خودش پیدا کردم.دوستان لول دار یه سوال
اگه این تسک جواباشو از سورس پیدا کنم مشکلی پیش نمیاد
کسی امنحان کرده؟
آقای لوندون شما امتحان مردین؟
Find a couple of business listings
یک عکس از صفهه لاگین تون بفرستید تا ببینم مشکل از کجاست.نه تا الان همیش با ایپی خودم بودم فقط در مواقعی که مودم خاموش و روشن شده ایپی عوض شده ولی پراکسی نبوده و این اولین درخواستم بود !
38 دلار دارم
Help meee
یعنی خارج شم از سایت و قبل از وارد شدن به سایت اسکرین بگیرم ؟یک عکس از صفهه لاگین تون بفرستید تا ببینم مشکل از کجاست.
مشکلی پیش نمیاد من این تسک ها زیاد جواب دادم و جواب رو هم از خودش پیدا کردم.
یه چیز جالب من دیشب Flag شده بودم و خبر نداشتم الان ایمیل ها رو دیدم زده بود .
Your work on Job 675697 was flagged
بعد دوباره بعد این ایمیل 3 تا ایمیل برای لول ها اومده بود و یعنی لول ها رو بهم پس دادن![]()
وارد اکانت نئو که میشید، منویی هست با عنوان loginیعنی خارج شم از سایت و قبل از وارد شدن به سایت اسکرین بگیرم ؟
با آی پی ایران نمیتونید درخواست واریز به پی پل بدید . فقط باید به پیزا درخواست واریز بدید .نه تا الان همیش با ایپی خودم بودم فقط در مواقعی که مودم خاموش و روشن شده ایپی عوض شده ولی پراکسی نبوده و این اولین درخواستم بود !
38 دلار دارم
Help meee
پیپال رو همین امروز فردا با مسترکارت تائید میکنم و من ایران نیستم که ایپیم مال ایران باشه.با آی پی ایران نمیتونید درخواست واریز به پی پل بدید . فقط باید به پیزا درخواست واریز بدید .
پی نوشت : تازه اگه پول رو به حساب پی پل وریفای نشده واریز کنه ، شما هیچ کاری با اون پول نمیتونید بکنید تا زمانی که اکانتتون رو وریفای کنید .
وارد اکانت نئو که میشید، منویی هست با عنوان login
وارد این منو بشید و عکس تهیه کنید.
روی جای خالی جواب کلیک راست کن و Inspect element رو بزن بعد جواب رو توی چندتا خطی که میاره پیدا کن.چطوری جواب را از سورس درمیارید؟
به ما هم بیاموزید![]()
حسابتون از روز اول با آی پی همون کشور ایجاد شده ؟!!!پیپال رو همین امروز فردا با مسترکارت تائید میکنم و من ایران نیستم که ایپیم مال ایران باشه.
![]()
روی جای خالی جواب کلیک راست کن و Inspect element رو بزن بعد جواب رو توی چندتا خطی که میاره پیدا کن.