روسی نشینان
با تشکر از @zgg123 عزیز شروع میکنیم اموزش روسی رو . اگه استقبال کردید ک ادامه میدیم اما اگه لیاقت نداشتیندرشو میبندیم .
الانم اولین درسو شروع میکنیم که اموزش الفبا هست .
درس 1 پست شد
لازم به ذکره بارول عزیز از اساتید دانشگاه بائومان هستن :general504:
خودت بنویس کپی پیست نکنی![]()
حروف الفبا در روسی ::::
اول اینو بگم که به حروف الفبای روسی "سرلیک" میگن . چرا ؟ راستش نمیدونم خیلی علاقه دارین برین تحقیق کنین خبرشو به ما هم بدین .
اگه بخوایم حروف الفبای روسی رو دست بندی کنیم ، میشه گفت به 2 دسته تقسیم میشن ::
1- حروف کتابی : یعنی در کتاب نشوتن و تایپ کردن از این حروف استفاد میشه . مثل فارسی نیست که حروف که تایپ میکنیم و حروفی که با دست مینویسیم یکی باشه . فرق دارن تو روسی .
خب ، حروف کتابی هم خودشون دو دسته هستن : اول حروف بزرگ و دوم حروف کوچک . حروف بزرگ مثل انگلیسی یعنی حروفی که اول کلمه اورده میشه . حروف کوچک هم در ادامه جمله نوشته میشه . دقت کنین هنوز بحث درباره ی حروف کتابیه یعنی برای کتاب تایپ کردن یا از روی کتاب خوندن . باز هم میگن که حروف نوشتن در روسی با حروف کتابی فرق داره .
الان هم عکسی رو اپلود میکنم که حروف بزرگ و کوچک کتابی رو نشون میده :::
![]()
پست بعدی درباره ی خوندن حروف کتابی هست که هر کدوم چه صدایی داره
آ -------- аنوع اسپل کردن حروفم میشه بگی؟
خواهش میکنم /ایشالله وقت بشه ادامه بدم و ایشالله بقیه هم علاقه داشته باشن . روس ها در علوم فیزیکی واقعا قدرتمندن .آقا دستت درد نکنه
این روسی از اون زبوناییه که حتی حروفشم باید آموزش دید
نمیشه همینجوری مثل لاتین و المانی و ... روخوانی کرد
اسپل کردن منظورت اسم حروف هست یا صدا ؟ اگه منظورت صدایی هست که میدن ، من اونو نوشتم اما اگه منظورت اسم حروف هست @zgg123 درست گفتهنوع اسپل کردن حروفم میشه بگی؟
مرسی . فقط من کامل کنمآ -------- а
بِ ------ б
وِ ------ В
گِ ------ Г
دِ ------ Д
ye - یه ------Е
yo - یـُ -----Ё
ژِ ------ Ж
زِ ------ З
ای ------ И
- Й دقیق نمیدونم
کا ------ К
ال ------ Л
ام ------ М
ان ------- Н
ــُـ ------- о
پِ ------- П
عِر ------ Р
اس ----- С
تِ ------- Т
او ------ У
اِف ----- Ф
خا ------ Х
تســـه ------ Ц
چـ ------- Ч
شا ------- Ш
شــــا------ Щ
علامت سختی => Ъ
Ы --- دقیق نمیدونم
علامت نرمی =>Ь
عِ ----- Э
Ю ------- یو - مث you
یا ----- Я
علامت سختی و نرمی دقیقا کارائیشون چیسه ؟مرسی . فقط من کامل کنم
Й :یییییی (ی رو با تشدید بگین)
Ы --- ای ست اما تو حلقی باید بگین . البته همون ای هم میگین مشفهمن مشکلی نداره
میشه گفت تقریبا برای حرف زدن هیچی . در ضمن فشار نیار برات بده ابروت تو جمع نرهعلامت سختی و نرمی دقیقا کارائیشون چیسه ؟
فُشار باید بیاریم ؟:دی
کی خواست حرف بزنه من برای خوندش میگم تو کتابا و متنا خوندن اینا داستانیه برای خودشمیشه گفت تقریبا برای حرف زدن هیچی . در ضمن فشار نیار برات بده ابروت تو جمع نره![]()