• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاپیک روسیه نشینان فروم + آموزش

barool

Registered User
لایک‌ها
2,864
زبان واقعا شیرینیه ... خیلی زبان سخت و جالبیه ... بنده خودم دانشجوی همین رشته هستم .. ولی بنظرم تو دانشگاه هوووچی یاد نمیدن ... آقای بارول لطفا ادامه بدید
سلام ممنون از دلگرمی :general504:

glc_engineer

Registered User
لایک‌ها
1,422
سلام مهندس
هم اره هم نه . خودم اول چهار جلد کتاب راه روسیه ر خوندم بعدش که اومدم روسیه روسی به روسی خوندم .
زبونش اون قدرام سخت نیست :D
پس شوما خودتم تو محیط یاد گرفتی.

Imaginer

Registered User
لایک‌ها
74
عمو بارول دست مارم بگیر ... به خدا تو ای دانشگاه هیچی یاد نمیدن .. حاجی مایی که ایرانیم .. به چه صورت پیشنهاد میکنی یادبگیریم مثله شما فول بشیم؟

Imaginer

Registered User
لایک‌ها
74
بنظرت وضعیت کار مترجمی روسی تو ایران چجوریاس؟؟؟:confused:
عاقا اصلا اگه زبان انگلیسی رو هم کنارش فول باشیم چی؟؟؟:general606: مارو ازین سردرگمی نجات بده ..ببینیم اصلا آینده داره این رشته یا نه ..o_O

Tidus

Registered User
لایک‌ها
11,628
خاله @zgg123 چه تاپیک خوبی زده بودی نمیدونستیم:(

starshop

Registered User
لایک‌ها
595
من روسیه نشین نیستم اما روسیه نشین ها رو دوست دارم
در کل یه بنده خدائی از اقوام پارسال رفت مسکو پزشکی بخونه بعد فهمیدن ایران قبولش نداره و باید بره سن پترزبورگ و از قضا تو دانشاه جدید فقط روسی تدریس میشه. تو 5 ماه روسیش خوب شد(البته انگلیسی فول بود)

kourosh-ma

Registered User
لایک‌ها
117
حیف که این تاپیک به این خوبی ساکت مونده........
لطفا منابع اموزشی و اموزشگاههای خوب رو هم معرفی کنید(((فقط اسم و لینک لطفا تاپیک رو با مطالب تبلیغاتی خراب نکنید)))
ممنون

Last edited:

Imaginer

Registered User
لایک‌ها
74
حیف که این تاپیک به این خوبی ساکت مونده........
لطفا منابع اموزشی و اموزشگاههای خوب رو هم معرفی کنید(((فقط اسم و لینک لطفا تاپیک رو با مطالب تبلیغاتی خراب نکنید)))
ممنون
اگه تهران هستی من خودم اوایل رفتم جهاد دانشگاهی تهران ... کارگر شمالی-خیابون رشتچی .. اونجا اکثر زبان ها من جمله روسی رو تدریس میکنند.

بالا