هنوزم زبون سختیه:general404:بازم بگو زبون سختیه @@new24-5
اسپم توییهوی عامو اسپم نده![]()
اره قبول دارم واسه ما که هیچ پیشینه ای نداریم سختههنوزم زبون سختیه:general404:
این آموزش های pimsleur بنظرتون مفید اثر واقع میشه واسه روسی؟(چون نوشتاری نداره و فقط از طریق شنیدن و تکرار یاد میگیری) نمونه ایرانیش هم "نصرت" هست
سلام . واقعا خوشحالم که علاقه مند شدید . برای من همین که یه نفرم علاقه مند بشه و شروع کنه به یادگیری یه زبان که باعث پیشرفت ذانش میشه کافیهздравствуйте
سپاس ویژه از جناب بارول که وقت میذارن و مارو با زبان روسی آشنا میکنن
واسه منی که کلا به یادگیری علاقه دارم و نسبت به زبان های خارجه علاقه مضاعف این تاپیک سبب خیر شد . خیلی وقت بود که میخواستم آموزش زبان روسی رو به طور مستمر شروع کنم(سایت صدای روسیه آموزش 100 قسمتی خوبی داشت) ولی خوب منتظر شنبه ای بودم که بیاد و همت منم که برده با خودش بیاره که نیومد
ولی به جاش شما با این تاپیک کمی همت به من بخشیدین که خجالت بکشم یکی پیدا شده بی چشم داشت آموزش میده ولی تو نمیخونی!
انشاالله تعطیلات یه سفر فول آپشن به چک مشرف بشین در عوض این کار پسندیدتون![]()
برای حرف زدن و ترجمه باید دایره لغات خیلی خیلی گسترده ای داشته باشی . مخصوصا روسی که دایره لغاتش خیلی زیادهاعصاب ادم خورد میشه وقتی یه چیزو میخوام فارسیشو ببینم چی میشه ولی چیزی نمیدونم
نسبت به انگلیسی سر هم کردن معنی سخت تره![]()
پوتین ؟ بوگاتی ؟ دزدی ؟ اختلاس؟ استغرالله تهمت نزنین به این مرد محترم :general611:سلام منو به پوتین برسون بگو بابا بوگاتی رو از پارکینگ در بیار باطری خالی می کنه !![]()
یعنی نداره ؟! یه بنده خدایی میگفت تو پول داره غرق میشه با بوگاتی هم دور دور می کنه !:general711:پوتین ؟ بوگاتی ؟ دزدی ؟ اختلاس؟ استغرالله تهمت نزنین به این مرد محترم :general611:
نه بابا پولش کجا بود بدبخت ؟ اخه داشتن چند تا کاخ تو هلند و چند صد میلیون دلار پوله این روزا ؟ نه واقعا پوله ؟یعنی نداره ؟! یه بنده خدایی میگفت تو پول داره غرق میشه با بوگاتی هم دور دور می کنه !:general711:
نه بابا پولش کجا بود بدبخت ؟ اخه داشتن چند تا کاخ تو هلند و چند صد میلیون دلار پوله این روزا ؟ نه واقعا پوله ؟![]()
راست میگه این بارول خودش آمپول میزنه و ختنه میکنه فوقش 2 تومن به پول خودمون میگیرهیعنی نداره ؟! یه بنده خدایی میگفت تو پول داره غرق میشه با بوگاتی هم دور دور می کنه !:general711:
البته ختنش بستگی به طرف داره . تو رو بخوام ختنه کنم پول که نمیدن هیچی باید پولی هم بدمراست میگه این بارول خودش آمپول میزنه و ختنه میکنه فوقش 2 تومن به پول خودمون میگیره![]()