• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,287
آقایون سلام.

من نزدیک چند هفته است تو کارگزاری فارابی ثبت نام کردم.

اما کد بورسی رو ندادند، زنگزدندگفتندمشکل پیش اومده باید بره تهران.

هنوز که هنوزه خبری نشده.

کسی تجربه مورد مشابه داره، چرا اینجوری میشه؟
از کارگزاری فارابی همین چند روز پیشتوی یکی از سایت ها فیدبک منفی دیدم

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,287
ممنون

کارگزاری خوب اگر میشناسید میشه معرفی کنید؟
والا همه که از کارگزاری هاشون می‌نالن:D
من از مفید استفاده میکنم بدشون زیاد میگن اما خب معروف ترینه و مشکلی باهاش نداشتم

ali yaghoubi

Registered User
لایک‌ها
323
فولاد خوزستان (#فخوز) برنده مزایده فروش کارخانه کنسانتره و گندله سازی شرکت توسعه ملی شد .
فخوز.jpg

تحلیل #فخوز
این نماد بنیادی سابقه درخشانی در رشد ارزش سهام دارد و در بیشتر دوره معاملات سهام در بالای کوموی صعودی قرار داشته اکنون نیز در بالای کوموی صعودی قرار داره.
در چشم انداز فعلی هدف آن: ۵۸۰ت

yaghoubi.jpg

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
آقایون سلام.

من نزدیک چند هفته است تو کارگزاری فارابی ثبت نام کردم.

اما کد بورسی رو ندادند، زنگزدندگفتندمشکل پیش اومده باید بره تهران.

هنوز که هنوزه خبری نشده.

کسی تجربه مورد مشابه داره، چرا اینجوری میشه؟
سلام
چرا تماس نمیگیری کارگزاری تهران به صورت مستقیم صحبت کنی
خیلی سریعتر جواب میگیری
پروسه دریافت کد بورسی حداکثر یک هفته میشه جدیدا یک روزه میدن

شما کلا تمایزی بین یک سایت کلاهبردار با وبسایت رسمی یه صندوق مجوز دار با کلی صورت مالی و سابقه بورسی و ضمانت نقد شوندگی یک بانک دولتی (توسعه صادرات) رو در نظر نمیگیری و مستقیم فتوا میدی؟!
اون سایت هم فقط جهت اطلاع رسانیه، برای سرمایه گذاری باید از طریق این پرتال اقدام کرد: ibshop.ir. بهتره صندوقهای مرتبط با بانک پارسیان رو هم بررسی کنند دوستان: lotusib.ir.
لیست کلیه صندوقهای درآمد ثابت مجاز:
http://www.fipiran.com/Fund/MFComparing/3
علیک سلام

نمیدونم چند ساله تو این بازار فعالیت میکنید اما تجربه من میگه بشنو ولی باور نکن
سایت های ایرانی هیچ کدوم مورد اعتماد نیستن حالا چه دولتی چه خصوصی یا دارای مجوز از فلان ارگان
درضمن این دوست ما تا جایی که یادمه از سود نجومی صحبت کرده بودن
سود هر شرکت باید طبق قانون باشه والی دروغی بیش نیست
سلام
من میخواستم رمز قرارداد آتی سکه از کارگزاری مفید بگیرم آنلاین
گفت امتحان داره
یعنی چی ؟
گفت اگه امتحان مارو قبول بشی بهت کد معاملاتی آتی میدیم
سلام
یک امتحان ساده هست در حد ده تا سوال ساده
تو اینترنت سرچ کن یک دفترچه راهنما داره

ali yaghoubi

Registered User
لایک‌ها
323
سلام
چرا تماس نمیگیری کارگزاری تهران به صورت مستقیم صحبت کنی
خیلی سریعتر جواب میگیری
پروسه دریافت کد بورسی حداکثر یک هفته میشه جدیدا یک روزه میدن
سلام
ممنون اتفاقا همون روز به تلگرام پشتیبانی شون پیام دادم. خیلی سریع یوزر نیم و پسورد رو فرستاد.

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,227
نمودار بورس را ببینید, ارز و طلا گرون شده بورس به کله خورده زمین! یعنی هیچ وقت سراغ بورس نرید چه تو ارزونی یا گرونی همش ضرره

kiarashiiii

Registered User
لایک‌ها
1,736
نمودار بورس را ببینید, ارز و طلا گرون شده بورس به کله خورده زمین! یعنی هیچ وقت سراغ بورس نرید چه تو ارزونی یا گرونی همش ضرره
دوست عزیزم بورس قبل این ماجراها قیمت دلار و ...رو پیش بینی کرده در سود شرکت ها و شرکتهای معدنی و پتروشیمی و کلا صادرات محور رشد خیلی خوبی داشتن بعضا صد در صد.
متاسفانه تو مملکت ما همیشه غیر اصولی بحث میشه شما خودت یکم فکر کن مردم اگه همه پول بیارن تو بورس و اقتصاد کشور بهتر بشه بهتره یا برن دلار بخرن ؟واقعا دلار گرون شه کی ضرر میکنه؟همه مردم.
درضمن نمودار بورس منظورتون چیه؟شاخص کل؟شاخص هم وزن؟خود سهام بورس؟
در ضمن در بیست سال اخیر چارت ها رو نگاه کنید همواره بورس برای سرمایه گذاری پرسود تر از بازار طلا و دلار بوده.

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,227
دوست عزیزم بورس قبل این ماجراها قیمت دلار و ...رو پیش بینی کرده در سود شرکت ها و شرکتهای معدنی و پتروشیمی و کلا صادرات محور رشد خیلی خوبی داشتن بعضا صد در صد.
متاسفانه تو مملکت ما همیشه غیر اصولی بحث میشه شما خودت یکم فکر کن مردم اگه همه پول بیارن تو بورس و اقتصاد کشور بهتر بشه بهتره یا برن دلار بخرن ؟واقعا دلار گرون شه کی ضرر میکنه؟همه مردم.
درضمن نمودار بورس منظورتون چیه؟شاخص کل؟شاخص هم وزن؟خود سهام بورس؟
در ضمن در بیست سال اخیر چارت ها رو نگاه کنید همواره بورس برای سرمایه گذاری پرسود تر از بازار طلا و دلار بوده.
مردم فهمیدن پول کلان تو زمین خواریه، خریدن زمین و ملک، دیگه بورس و منافع ملی به درک!! خوب همین منافع ملی قانون گذاشته زمین ارث پدرشان است ولی در وشور های اروپایی زمین مال کشوره نه اشخاص

..0..

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
88
من از مفید استفاده میکنم بدشون زیاد میگن اما خب معروف ترینه و مشکلی باهاش نداشتم
سلام. ممنون میشم شما یا هر کدوم از دوستان که میتونین جواب بدین؛
- دیروز یه سوالی راجع به کارگزاری پرسیدم کسی جواب نداد منم که وقت نداشتم امروز رفتم کارگزاری مفید ثبت نام کردم ولی رسید یا سندی بعنوان تاییدیه ثبت نام بهم تحویل داده نشد و گفتن همون یوزر پسوردی که به ایمیلم ارسال شده کافیه. برای شما هم همینطوری بود؟ فکر میکنید اشکالی نداره؟
- ضمنا واسه یکی از آشنایان که مدرک تحصیلیش زیر دیپلمه هم ثبت نام کردیم، اما با اکانتش که وارد میشه اجازه معامله آنلاین بهش داده شده. اگه به اینصورت معامله کنه بعدا از نظر قانونی براش مشکل پیش نمیاد؟
- ببخشید سوالات زیاد شد البته حالا که ثبت نام کردم، بااینحال میخوام بدونم بین مفید و آگاه کدوم بهتره؟

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,287
- دیروز یه سوالی راجع به کارگزاری پرسیدم کسی جواب نداد منم که وقت نداشتم امروز رفتم کارگزاری مفید ثبت نام کردم ولی رسید یا سندی بعنوان تاییدیه ثبت نام بهم تحویل داده نشد و گفتن همون یوزر پسوردی که به ایمیلم ارسال شده کافیه. برای شما هم همینطوری بود؟ فکر میکنید اشکالی نداره؟
- ضمنا واسه یکی از آشنایان که مدرک تحصیلیش زیر دیپلمه هم ثبت نام کردیم، اما با اکانتش که وارد میشه اجازه معامله آنلاین بهش داده شده. اگه به اینصورت معامله کنه بعدا از نظر قانونی براش مشکل پیش نمیاد؟
- ببخشید سوالات زیاد شد البته حالا که ثبت نام کردم، بااینحال میخوام بدونم بین مفید و آگاه کدوم بهتره؟
در مورد سوال آخر اطلاعی ندارم من خودم مفید دارم برای کار من خوب بوده ولی کارگزاری های بهتری هم هست باید تحقیق و پرس و جو کنید
در مورد سوالای دیگه خیر مشکلی پیش نمیاد رمز به زودی به ایمیل ارسال میشه و اون قضایای امتحان و مدرک برای آنلاین هم فرمالیته و من درآوردی هست

karim1989

Registered User
لایک‌ها
46
ولی من خیلیارو دیدم از طریق بورس به کلی پول و سرمایه زیاد رسیدن

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
سلام
ابتدا اینکه توصیه میکنم به دقت قوانین معاملات انلاین رو مطالعه بفرمایید تا در اینده دچار مشکل نشوید

https://mofidonline.com/Storage/Online_Regulation.html

برای سوال دوم اگر از نظر بانکی مشکلی نباشه برای بورس دیپلم و غیر دیپلم نداره

کارگزاری ها در ماهیت اصلی هیچ تفاپتی ندارن همه موظف به ارایه خدمات بورسی هستند

منتهی بعضی از کارگزاری ها خدمات بیشتری میدهند تا جذب مشتری کنند حالا مفید و اگاه و کشاورزی و . . . در یک سطح هستند

01100

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
48
سلام
کارمزد خرید و فروش در کارگزاری چقدره؟

73mohamadsaadi

Registered User
لایک‌ها
221
با سلام وقتبخير بنده تازه كد بورسي اخذ كردم، ميخوام سهام شركتي بخرم براي بلند مدت ازش بخم با پول هاي اضافه ام، يعني كم كم نميخوام يك هويي زياد بخرم، بنظرتون كدام سهام با ثبات تر در بلند مدت، من خودم نظرم رو صنايع شيميايي هست و يا اهن الات

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
با سلام وقتبخير بنده تازه كد بورسي اخذ كردم، ميخوام سهام شركتي بخرم براي بلند مدت ازش بخم با پول هاي اضافه ام، يعني كم كم نميخوام يك هويي زياد بخرم، بنظرتون كدام سهام با ثبات تر در بلند مدت، من خودم نظرم رو صنايع شيميايي هست و يا اهن الات
سلام
از نظر من دیدگاه بلند مدت روی تک سهم اشتباه هست
سعی کنید سبد بورسی داشته باشید
از هر صنعتی دو یا سه سهم رو انتخاب کیند اون سهمی که فکر میکنید پتانسیل بیشتری دارد رو بیشتر خرید کنید
به این صورت شما با میانگین حرکتی بورس پیش خواهید رفت

بالا