ali yaghoubi
Registered User
- نوشتهها
- 461
- لایکها
- 323
بورسبورس بهتره یا خرید دلار ؟
بورسبورس بهتره یا خرید دلار ؟
سلامسلام.....ببخشید میشه دلیلتونو بفرمایید....تشکر
ببخشیدسلام
تجربه نشون داده حرکت های هیجانی صعودی یا نزولی حرکت های پایداری نیستند و نیاز به دلیل های قوی دارند
تو ماه های گذشته بجز خبرهای منفی در بخش تولید چیز دیگری منتشر نشده !
با این شرایط من اگر سهی تو سود داشته باشم بخشی از اون رو نقد میکنم اگر باز هم صعود داشت من هنوز سهم دارم اگر هم نزولی شد بخشی از سود رو من بدست اوردم
واضح که صعود شاخص بخاطر صنایع معدنی و فولاد بودهببخشید
پس دلیل بالا رفتنش چی بوده
وقتی خبرها منفی بوده؟
متن لینک ارائه شده در کامنت شما، مفید هست و وضعیت اقتصاد دستوری کشور را بخوبی نشان میدهد.واضح که صعود شاخص بخاطر صنایع معدنی و فولاد بوده
این متن رو به دقت مطالعه کنید نکات ریزی داخلش هست
https://www.tasnimnews.com/fa/news/1397/05/29/1807350/انتقاد-از-قیمت-گذاری-دولتی-در-بورس-کالا-رانت-4-هزار-میلیارد-تومانی-به-جیب-دلالان-می-رود
داداش چطوری میشه خرید؟من شغدیر خریدم میانگین 300 فعلا هم حدود 35 درصد توی سودم در دوهفته. فعلا بورس خیلی حالش خوبه
من چندتا کانال که تحلیل می خوندم اکثرا میگفتند بورس بازم رشد داره اما نه با سرعت قبل و نه در تمام سهم ها اما بازم شاخص میره بالا یک سری روی 210هزار تا آخر سال یک سری روی 240هزار و عده ای حدود 300هزار البته 400هزاری هم بود که به نظرم دیگه طرف توهم میزنه.دوستان نظرتون در مورد وضعیت فعلی چیه ؟!
هر چی سود بود که از دماغمون دراوردن ! یک دو روز هم اینطوری پیش بره که وارد ضرر میشیم ! :general208:
سلام تو قدم اول سعی کنید همه سرمایتون رو وارد نکنید چون ریسک زیادی داره سعی کنید اول تجربه کسب کنید و کم کم سرمایتون رو وارد کنیددوستان
با پست های مختلف و تحلیل های متفاوت دوستان یکم گیج شدم و نمیدونم از کجا باید شروع کنم و اطلاعاتم در حد صفره اما دوست دارم وارد بورس شم
من میخام وارد بورس شم تا از این تورم لعنتی بتونم یه جوری فرار کنم و ارزش پولمو (هرچند ناچیز) حفظ کنم
مدرکم لیسانسه، در مورد هر چیزی محتاط عمل میکنم، پشتکارم خوبه، در کنار شغلم و زمان استراحتم، دقیقا نصف روز رو هم بیکار هستم و زمان خوبی رو میتونم برای بورس بزارم (حدودا ۵ ساعت در روز)
اگه براتون مقدوره یکم راهنماییم کنید که چطور باید شروع کنم ومطالعمو باید از کدوم منابع بخونم و پیگیر باشم تا دچار سردرگمی نشم
حدودا ۱۰ تومن سرمایه اولیه که نیازی بهش ندارم دارم، به نظرتون برای شروع خوبه؟
اگه ممکنه چندتا لینک مفید از این تاپیک یا منابع دیگه برای راهنمایی بزارید، یا اگه مقدوره همینجا یا به صورت خصوصی در مورد یه توضیح مختصر و مفید بدید
من میخام وارد بورس شم تا از این تورم لعنتی بتونم یه جوری فرار کنم و ارزش پولمو (هرچند ناچیز) حفظ کنم
سلامبرای حفظ ارزش پول پس انداز شده ای که بهش احتیاج ندارید، خرید طلا بهترین کار هست. سرمایه گذاری در بورس سرمایه شما رو حفظ نمی کنه. در بورس اصل سرمایه هم می تونه از دست بره.
سلام
خرید طلا به چه صورت؟
سکه یا چیز دیگه ای؟
ممنون