• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
سلام.....ببخشید میشه دلیلتونو بفرمایید....تشکر
سلام
تجربه نشون داده حرکت های هیجانی صعودی یا نزولی حرکت های پایداری نیستند و نیاز به دلیل های قوی دارند
تو ماه های گذشته بجز خبرهای منفی در بخش تولید چیز دیگری منتشر نشده !
با این شرایط من اگر سهی تو سود داشته باشم بخشی از اون رو نقد میکنم اگر باز هم صعود داشت من هنوز سهم دارم اگر هم نزولی شد بخشی از سود رو من بدست اوردم

aliandre

Registered User
لایک‌ها
737
سلام
تجربه نشون داده حرکت های هیجانی صعودی یا نزولی حرکت های پایداری نیستند و نیاز به دلیل های قوی دارند
تو ماه های گذشته بجز خبرهای منفی در بخش تولید چیز دیگری منتشر نشده !
با این شرایط من اگر سهی تو سود داشته باشم بخشی از اون رو نقد میکنم اگر باز هم صعود داشت من هنوز سهم دارم اگر هم نزولی شد بخشی از سود رو من بدست اوردم
ببخشید
پس دلیل بالا رفتنش چی بوده
وقتی خبرها منفی بوده؟

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430

Titania

Registered User
لایک‌ها
1,324
واضح که صعود شاخص بخاطر صنایع معدنی و فولاد بوده
این متن رو به دقت مطالعه کنید نکات ریزی داخلش هست
https://www.tasnimnews.com/fa/news/1397/05/29/1807350/انتقاد-از-قیمت-گذاری-دولتی-در-بورس-کالا-رانت-4-هزار-میلیارد-تومانی-به-جیب-دلالان-می-رود
متن لینک ارائه شده در کامنت شما، مفید هست و وضعیت اقتصاد دستوری کشور را بخوبی نشان میدهد.

ali yaghoubi

Registered User
لایک‌ها
323
بازار داره میره سمت سیمانی و انبوه سازی

حرکت بزرگ صعودی خودرویی ها هم داره شروع میشه.

mohammadid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
18
من شغدیر خریدم میانگین 300 فعلا هم حدود 35 درصد توی سودم در دوهفته. فعلا بورس خیلی حالش خوبه ;)

Erfan90ir

Registered User
لایک‌ها
366
من شغدیر خریدم میانگین 300 فعلا هم حدود 35 درصد توی سودم در دوهفته. فعلا بورس خیلی حالش خوبه ;)
داداش چطوری میشه خرید؟
حضوریه یا اینترنتی هم میشه خرید ؟

ali yaghoubi

Registered User
لایک‌ها
323
بورس در هفته جاری رشد خوبی را تجربه کرد و شاخص کل به کانال 157 هزار واحدی وارد شد. در این بین اکثر صنایع رشد خوبی را تجربه کردند. گروه‌های خودرویی، دارویی، لوازم خانگی، سیمانی و کانی‌های غیرفلزی با اقبال بیش‌تری مواجه شدند. در آخرین روز هفته خیل عظیمی از نمادهای گروهخودرو به دلیل رشد 20% متوقف شدند؛ اما گروه‌های فلزی، معدنی، پالایشی و پتروشیمی معاملاتی منفی را در روزهای انتهایی هفته ثبت کردند که به احتمال خیلی زیاد این معاملات به نوعی یک استراحتبرای این گروه‌ها محسوب می‌شود.

جالب است روز دوشنبه در بورس کالا رقابت شدیدی بین محصولات پتروشیمیِ شاراک، مارون و جموجود داشت. به طوریکه این محصولات حتی با دلار 10.000 تومانی نیز فروخته شد، اما در دو روز انتهایی هفته فعالان بازار توجهی به این مساله نکردند و معاملات منفی را برای این گروه رقم زدند.

گروه سیمانی و ساختمانی هم در این هفته مورد استقبال سهامداران واقع شد.

در هر صورت کلیت بازار در این روزها صعودی است و دیدن شاخص 200 هزار واحدی دور از ذهن نیست، اما کم کم بازار به استقبال گزارش‌های 6 ماهه خواهد رفت و باید دید در دل صنایع مختلف چه می‌گذرد.

آگاه

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
خب در هفته های گذشته حرکت های بسیار مثبتی در بورس داشتیم
عجیب سهم ها مثبت میخورد بی دلیل و بدون هیچ خبر مثبتی از سهم !!!!
وقتی صورت مالی شرکت ها رو بررسی میکنی چیزی جز تعدیل در بخش تولید و فروش محصول با قیمت بالاتر نمیبینی
این یعنی اینکه کار مثبتی در تولید انجام نشد صرفا قیمت سهم یا کارخانه و تولیدات نسبت به تورم در حال افزایش است

تقریبا شما هر سهمی که در ماه های گذشته داشته اید امروز در سود هست که متاسفانه با این تورم یعنی فقط ما کارمزد پرداخت کردیم به دولت

091209130914

Registered User
لایک‌ها
1,920
ظاهرا این روز ها افراد بیشتری به سمت بورس میان .
از این طرفها رد میشدم که این تاپیک رو دیدم . چند تا نکته بنظرم میرسه :
از صنایعی که پیشرو نیستند و در ایران مزیت نسبی ندارند دوری کنید . مثل سیمان و ساختمان و خودرو . شاید یک نوسانی بدهند اما در بلند مدت همپای صنایع دیگر سود نمی دهند .
صنایع صادرات محور و خدماتی مناسب ترند .
از خرید سهام شرکتهای کوچکی که اخیرا رشد بسیار زیادی داشته اند و تبلیغات روی آنها زیاد است بپرهیزید . ممکنه ضرر شدیدی بدید ( ضرر بالای 50 % )
بجای گوش کردن به توصیه های این فرد و آن سایت و کانال سعی کنید کم کم خودتون تحلیل بازار و سهام رو یاد بگیرید .
موفق باشید

kamran23

Registered User
لایک‌ها
341
دوستان نظرتون در مورد وضعیت فعلی چیه ؟!
هر چی سود بود که از دماغمون دراوردن ! یک دو روز هم اینطوری پیش بره که وارد ضرر میشیم ! :general208:

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,760
دوستان نظرتون در مورد وضعیت فعلی چیه ؟!
هر چی سود بود که از دماغمون دراوردن ! یک دو روز هم اینطوری پیش بره که وارد ضرر میشیم ! :general208:
من چندتا کانال که تحلیل می خوندم اکثرا میگفتند بورس بازم رشد داره اما نه با سرعت قبل و نه در تمام سهم ها اما بازم شاخص میره بالا یک سری روی 210هزار تا آخر سال یک سری روی 240هزار و عده ای حدود 300هزار البته 400هزاری هم بود که به نظرم دیگه طرف توهم میزنه.
جایی دیگه تحلیل می خوندم اگر شاخص 188هزار را با قدرت بازم بشکنه و بره بالا بازم به سعود بورس باید امید داشت اگر با قدرت نشکنه بورس فرسایتشی میشه و دیگه خبری از شاخص حدود 200هزار تا آخر سال نیست .
یک تحلیل گر دیگه میگفت خیلی محتاط هستید صبر کنید شاخص بره بالا 200هزار بعد دوباره سرمایه وارد بورس کنید .
حالا دیگه نتیجه گیری با خودتون فکر کنم فردا اصلاح شاخص تمام بشه و دوباره رشد داشته باشیم اما تا چند روز باشه خدا می دونه خیلی سهم دارها ترسیدند نکنه مثل دی 92 باشه و الان دیگه موقع ریزش بازار باشه و باید سریع خارج شد

من که خودم به شخصه از اصل سرمایه تو ضررم فعلا هم تو بازار ماندم تا ببینم چی میشه یا بیشتر میرم تو ضرر یا حداقل با سود ناچیز خارج میشم .من از شانس خوبم تازگی اومدم تو بورس که یک دفعه کله پا شد

Mahiar0

کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها
لایک‌ها
1,210
فعلا خریدی انجام ندید تا بازار ارام بشه الان هیجانی است
شاخص هم بذارید تثبیت بشه بعد ورود کنید
فعلا نقد باشید بهتره موقع مناسب ورود کنید

ali.alavi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام ،سلام،سلام، فرصت های طلایـــی و باورنکردنی همیشه دربورس هست............................................ (به عنوان مثال درمدت 44 روز از شهریور تا 11مهر 1397 ،قیمت سهم کهرام تقریبا 4برابر شد!

به قول فردوسی پور :آخ جووون! مگه میشه؟)

شایدمهم ترین و اصلی ترین شرط این باشد که اول زنده بمونیم (سرمایه مون پودر نشده باشه !)

اگه واقعاً می خوای بدونی چه کسایی تو بورس ایران، دچار فروپاشی مرگبـــــــــــــــــــار مالی میشن،

سراغ هیـــــــــــــــــــچ کتابی نرو،

حتّی کتاب "جادوی بورس" نوشته شهاب سهرابی

(قابل دانلود از سایت کتابراه به آدرس :www.ketabrah.ir)

(هم کتاب الکترونیک و هم کتاب صوتی)

از من گفتن بود!

http://bit.ly/2pWTZro

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,738
دوستان
با پست های مختلف و تحلیل های متفاوت دوستان یکم گیج شدم و نمیدونم از کجا باید شروع کنم و اطلاعاتم در حد صفره اما دوست دارم وارد بورس شم
من میخام وارد بورس شم تا از این تورم لعنتی بتونم یه جوری فرار کنم و ارزش پولمو (هرچند ناچیز) حفظ کنم
مدرکم لیسانسه، در مورد هر چیزی محتاط عمل میکنم، پشتکارم خوبه، در کنار شغلم و زمان استراحتم، دقیقا نصف روز رو هم بیکار هستم و زمان خوبی رو میتونم برای بورس بزارم (حدودا ۵ ساعت در روز)
اگه براتون مقدوره یکم راهنماییم کنید که چطور باید شروع کنم ومطالعمو باید از کدوم منابع بخونم و پیگیر باشم تا دچار سردرگمی نشم
حدودا ۱۰ تومن سرمایه اولیه که نیازی بهش ندارم دارم، به نظرتون برای شروع خوبه؟
اگه ممکنه چندتا لینک مفید از این تاپیک یا منابع دیگه برای راهنمایی بزارید، یا اگه مقدوره همینجا یا به صورت خصوصی در مورد یه توضیح مختصر و مفید بدید

Rammstein

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
56
دوستان
با پست های مختلف و تحلیل های متفاوت دوستان یکم گیج شدم و نمیدونم از کجا باید شروع کنم و اطلاعاتم در حد صفره اما دوست دارم وارد بورس شم
من میخام وارد بورس شم تا از این تورم لعنتی بتونم یه جوری فرار کنم و ارزش پولمو (هرچند ناچیز) حفظ کنم
مدرکم لیسانسه، در مورد هر چیزی محتاط عمل میکنم، پشتکارم خوبه، در کنار شغلم و زمان استراحتم، دقیقا نصف روز رو هم بیکار هستم و زمان خوبی رو میتونم برای بورس بزارم (حدودا ۵ ساعت در روز)
اگه براتون مقدوره یکم راهنماییم کنید که چطور باید شروع کنم ومطالعمو باید از کدوم منابع بخونم و پیگیر باشم تا دچار سردرگمی نشم
حدودا ۱۰ تومن سرمایه اولیه که نیازی بهش ندارم دارم، به نظرتون برای شروع خوبه؟
اگه ممکنه چندتا لینک مفید از این تاپیک یا منابع دیگه برای راهنمایی بزارید، یا اگه مقدوره همینجا یا به صورت خصوصی در مورد یه توضیح مختصر و مفید بدید
سلام تو قدم اول سعی کنید همه سرمایتون رو وارد نکنید چون ریسک زیادی داره سعی کنید اول تجربه کسب کنید و کم کم سرمایتون رو وارد کنید
کتاب وارن بافت رو حتما بخونید
تو بورس ایرن بعضی از سهام رو الکی باد میکنن و بعد یکهو حبابش میترکه مراقب باشید گول نخورید خودتون شرکت ها رو تحلیل کنید اگه تشخیص دادید سهمی خوبه اون رو با دید بلند مدت بخرید و از نوسانات کوتاه مدت نترسید
(سهام شرکت دیر یا زود به قیمت واقعی خودش میرسه)
کلیپ های این سایت واسه شروع بد نیست :
http://training.irvex.ir/

Amadea

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,720

برای حفظ ارزش پول پس انداز شده ای که بهش احتیاج ندارید، خرید طلا بهترین کار هست. سرمایه گذاری در بورس سرمایه شما رو حفظ نمی کنه. در بورس اصل سرمایه هم می تونه از دست بره.

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,738
برای حفظ ارزش پول پس انداز شده ای که بهش احتیاج ندارید، خرید طلا بهترین کار هست. سرمایه گذاری در بورس سرمایه شما رو حفظ نمی کنه. در بورس اصل سرمایه هم می تونه از دست بره.
سلام
خرید طلا به چه صورت؟
سکه یا چیز دیگه ای؟
ممنون

Amadea

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,720
سلام
خرید طلا به چه صورت؟
سکه یا چیز دیگه ای؟
ممنون

فرقی نمی کنه. هر کدوم رو مطمئن تر می تونید تهیه کنید از آب شده یا سکه. سکه معمولا راحت تر خرید و فروش می شه و دردسرش کمتره.

بالا