091209130914
Registered User
- نوشتهها
- 737
- لایکها
- 1,920
نفت ریزش چندانی نداشته . چندین سال اخیر روی 50 دلار معامله میشده .با ریزش نفت آینده بورس کامودیتی محور ایران مبهم شده
دوستان نظری ندارد؟ در مورد فولاد و مس ؟ سنگ آهن و مواد پتروشیمی ؟ چه بلایی سر این ها میاد؟
بنظر من کتاب اقتصاد خرد و کلان و کتاب اصول حسابداری یک و کتاب مدیریت مالی یک برای شروع خوبند . بعد از اینها بهتره سراغ تحلیل تکنیکال و بنیادی برید . اینم انتشارات بورس :سلام
برای تحلیل بنیادی و تکنیکالی و روانشناسی دوستان چه کتبی رو پیشنهاد می کنند؟
خریدار این کتب هستم
با ریزش نفت آینده بورس کامودیتی محور ایران مبهم شده
دوستان نظری ندارد؟ در مورد فولاد و مس ؟ سنگ آهن و مواد پتروشیمی ؟ چه بلایی سر این ها میاد؟
هر چی سود کردیم تو این شش ماه اخیر داره میپره تازه من پتروشیمی آبادان امروز اضافه کردم که فکر کنم اشتباه کردم
سهام #آینده شما رو شگفت زده خواهد کرد. چند ماه بعد این نوشته ام رو نقل قول میکنم
قیمت پایانی امروز: 1281 ريال
11 آذر 97
علتسهام #آینده شما رو شگفت زده خواهد کرد. چند ماه بعد این نوشته ام رو نقل قول میکنم
11 آذر 97
به زودی خبر تعدیل بانک ملی میاد.
البته افزایش سرمایه از تجدید ارزیابی هم داره. که اهرم اصلیش همینهسهم محکوم به صعوده.
چه تعدیلی؟به زودی خبر تعدیل بانک ملی میاد.
سهم محکوم به صعوده.
دارن بزخری میکنن.
فقط صبر...
سهام #آینده شما رو شگفت زده خواهد کرد. چند ماه بعد این نوشته ام رو نقل قول میکنم
11 آذر 97
البته برای سهم های پائین آنچنان سودی ندارهامروز #آینده مچ اول اش 1880 ریال شد :general601:
فروختم :general703:
سود کردن به همین سادگیه. فقط کافیه صبر داشته باشید و در برابر نوسانات مقطعی هیجانی نشید.
امروز 10 بهمن 97