AslanSalarkia
همکار بازنشسته
و آن ها می گفتند 6تا6تا میبازیم....!
:دی
:دی
دادا حال هممون بهم خورد. اینها عقده ای شدن از بس یونایتد فصول قبل سوزوندتشون. ایشا... سال دیگه با قدرت برمیگردیم و اونوقته که رو سیاهی واسه زغال میمونه.حالم از این گزارشگر بهم خورد
البته همونطور که گفتم شد...نتایج امشب غیر منتظره بود
شخصا فکر میکردم منچستر میبازه و بارسلونا میبره ما هر 2 بازی 1 1 شد. منچستر خوب بازی کرد و تونستند بایرن رو کنترل کنند اما خب گل زده اونها در خونه حریف برای یونایتد مشکل ساز شد
گمونم داشت بازی چارلتون رو نگاه می کرداعصابمو خراب کرد مرتیکه عوضی
شواینی اخراج شده میگه چارلتون 1-0 جلوه!
خطا رو که نشون داد میگه اصلا حقش نبود قرمز مستقیم بگیره،زرد بود میشد یه چیزی گفت!!
بعد میگه کارت زرد دومشو گرفت اخراج شد،انصافا کارت زرد نداشت،اول توپو زد!!!!!!!!!!!!!!!!
این حالش خوبه؟
واقعا بایرن فصل قبل یه چیز دیگه بود. به نظر من اگه بازی برگشت بزنند به سیم آخر شاید بلایی که آرسنال سر بایرن آورد دوباره تکرار بشه. امشب میشد بازی رو برد.اما متاسفانه اون خودباوری برای برد وجود نداشت.در هر صورت بازی برگشت شانس 70 درصد با بایرن هست.چون میدونم مویس با ترس میاد و آخرش هم حذف... به نظر شما چند فصل پیش مساوی تو خونه با هر حریفی معنای شکست نمیداد برای ما؟ امشبم برای من همینه.من تو خونه فقط از تیم برد میخوام.اما متاسفانه مربی جاه طلبی نداریم
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
چرند گفت. حیف از گزارشگری که میتونه خیلی بهتر از اینها باشه اما سلیقهء شخصیاش رو تو گزارش دخالت میده. اونقدر در جریان بازی و احساسات شخصیاش غرق شده بود که مدتی طول کشید تا فهمید قرمز مستقیم نبود. این خیلی بده. خوبی عادل اینه که با همون صراحتی که اعلام میکنه لیورپولیه، هیچ وقت تو گزارش تیمهای دیگه، سعی نمیکنه اونا رو کمرنگ کنه.اعصابمو خراب کرد مرتیکه عوضی
شواینی اخراج شده میگه چارلتون 1-0 جلوه!
خطا رو که نشون داد میگه اصلا حقش نبود قرمز مستقیم بگیره،زرد بود میشد یه چیزی گفت!!
بعد میگه کارت زرد دومشو گرفت اخراج شد،انصافا کارت زرد نداشت،اول توپو زد!!!!!!!!!!!!!!!!
این حالش خوبه؟
احتمال اینکه صعود کنیم کمهاین نتیجه باشه قابل توجه اونایی که میگفتن درب و داغون میشیم، تحقیر میشیم، 5-6 تا میخوریم و ...
جاه طلبی به چه قیمتی؟ 4-5 تا بخوریم ؟ فصل پیش مقابل رئال هم همینطوری بازی کردیم و داشتیم صعود می کردیم.
من هم دوست دارم تیمم بهترین بازی رو ارائه بده. هجومی با کلی موقعیت گل. ولی با این بازیکن ها و نحوه بازی حریف بهترین پلن رو انتخاب کردیم.
ضمنا هدف تیم صعود هست و نه ارائه بازی زیبا صرفا.
واقعا کاره درستی کردی شماباورتون بشه یا نه ولی من صدای تی وی رو کاملا بستم!!!
باورتون بشه یا نه ولی من صدای تی وی رو کاملا بستم!!!
توکل برخدا علیرضا جان. ایشا... بچه ها از کوچکترین فرصتها بهترین استفاده رو بکنن و تو خط دفاع هم بدون اشتباه بازی کنیم.احتمال اینکه صعود کنیم کمه
یا باید ببریم یا حداقل ۲-۲ کنیم که این هم مستلزم گل زنی هست .
تیم ما تو ساختن موقعیت گل خیلی مشکل داره .
اگر بازی رو ۱ -۰ می بردیم با یک بازی دفاعی برگشت احتمال صعود داشتیم
مشابه کاری که چلسی ۲ سال پیش کرد/
بله بله، ولبک یه گل زد خطا شد، یه گل نزد، ضد حمله هم که کلاً بلد نبودیم، بله، تو آلمان هم همینطور که تو اولترافورد تحقیر شدیم تحقیر میشیم:general210:البته همونطور که گفتم شد...
گواردیولا تو بازیهای خراج از خونه همیشه ترسو هستش...
و منچستر هم فقط تونست توی ضربه کرنر به گل برسه از روی اشتباه دفاع حریف که فلینی جبران کرد و بازی رو 1-1 کرد...
دوستان از همین الان بهتون اعلام میکنم که بازی برگشت با اختلاف شکست میخوریم و اولین گل بازی برای بایرن قبل از 10 دقیقه اول به ثمر میرسه...