• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
نتایج امشب غیر منتظره بود
شخصا فکر میکردم منچستر میبازه و بارسلونا میبره ما هر 2 بازی 1 1 شد. منچستر خوب بازی کرد و تونستند بایرن رو کنترل کنند اما خب گل زده اونها در خونه حریف برای یونایتد مشکل ساز شد

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
دوستان بازی برگشت دوتا هافبک دفاعی بایرن نیستن و لام میاد وسط که قدش کوتاهه و تو نبردهای هوایی کم میاره. این خیلی خوبه. ایشا... یک غیرت یونایتدی نشون بدن بازی برگشت و این بایرن مغرور با اون دروازه بان آخر غرورش رو یک درس درست حسابی بهشون بدن. هنوز هم حسرت اون توپ ولبک رو میخورم :(

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
حالم از این گزارشگر بهم خورد
دادا حال هممون بهم خورد. اینها عقده ای شدن از بس یونایتد فصول قبل سوزوندتشون. ایشا... سال دیگه با قدرت برمیگردیم و اونوقته که رو سیاهی واسه زغال میمونه.;)

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
مونیخ رو یک بار دیگه فتح میکنیم مطمعا باشید فرگوسن تو ارنج امشب دست داشت این تیم باروحیه ای بود

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
بنظر من بیشتر از همه فلاینی روی گلی که خوردیم تاثیر داشت چون شواینی رو ول کرد :( کاملا میشه به بلزی برگشت امیدوار بود مخصوصا اینکه بایرن دوتا بازیکن اصلیش رو نداره :D

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
نتایج امشب غیر منتظره بود
شخصا فکر میکردم منچستر میبازه و بارسلونا میبره ما هر 2 بازی 1 1 شد. منچستر خوب بازی کرد و تونستند بایرن رو کنترل کنند اما خب گل زده اونها در خونه حریف برای یونایتد مشکل ساز شد
البته همونطور که گفتم شد...
گواردیولا تو بازیهای خراج از خونه همیشه ترسو هستش...
و منچستر هم فقط تونست توی ضربه کرنر به گل برسه از روی اشتباه دفاع حریف که فلینی جبران کرد و بازی رو 1-1 کرد...
دوستان از همین الان بهتون اعلام میکنم که بازی برگشت با اختلاف شکست میخوریم و اولین گل بازی برای بایرن قبل از 10 دقیقه اول به ثمر میرسه...

word_life

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
213
اعصابمو خراب کرد مرتیکه عوضی
شواینی اخراج شده میگه چارلتون 1-0 جلوه!:confused:
خطا رو که نشون داد میگه اصلا حقش نبود قرمز مستقیم بگیره،زرد بود میشد یه چیزی گفت!!:eek:
بعد میگه کارت زرد دومشو گرفت اخراج شد،انصافا کارت زرد نداشت،اول توپو زد!!!!!!!!!!!!!!!!:eek::eek::eek:
این حالش خوبه؟

aalireza439

کاربر فعال وب مسترها
کاربر فعال
لایک‌ها
7,670
خطا رو که نشون داد میگه اصلا حقش نبود قرمز مستقیم بگیره،زرد بود میشد یه چیزی گفت!!:eek:
بعد میگه کارت زرد دومشو گرفت اخراج شد،انصافا کارت زرد نداشت،اول توپو زد!!!!!!!!!!!!!!!!:eek::eek::eek:
این حالش خوبه؟
گمونم داشت بازی چارلتون رو نگاه می کرد :confused:

word_life

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
213
بازی نیمه دوم امیدوارم کرد!یادمون نره این دقیقا همون بایرنیه که 3 تا به بارسا تو نیوکمپ زد!یه تعدادی بازیکنم اضافه کرده!
مخصوصا از سمت چپشون خیلی آسیب پذیرن!با نبود شواینی و اون دفاع وسطشون میتونیم به بازی برگشت امیدوار باشیم!
شب همگی خوش

aalireza439

کاربر فعال وب مسترها
کاربر فعال
لایک‌ها
7,670
بایرن بایرن که می کردن این بود ُ خداییش اگر یک هافبک وسط خلاق ُ داشتیم و مهاجم رو تغذیه میکرد راحت میشد ببریمشون.

امشب این سانت های الکی خیلی رو مخ بود .

Snatch

Registered User
لایک‌ها
1,722
واقعا بایرن فصل قبل یه چیز دیگه بود. به نظر من اگه بازی برگشت بزنند به سیم آخر شاید بلایی که آرسنال سر بایرن آورد دوباره تکرار بشه. امشب میشد بازی رو برد.اما متاسفانه اون خودباوری برای برد وجود نداشت.در هر صورت بازی برگشت شانس 70 درصد با بایرن هست.چون میدونم مویس با ترس میاد و آخرش هم حذف... به نظر شما چند فصل پیش مساوی تو خونه با هر حریفی معنای شکست نمیداد برای ما؟ امشبم برای من همینه.من تو خونه فقط از تیم برد میخوام.اما متاسفانه مربی جاه طلبی نداریم

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
این نتیجه باشه قابل توجه اونایی که میگفتن درب و داغون میشیم، تحقیر میشیم، 5-6 تا میخوریم و ...

واقعا بایرن فصل قبل یه چیز دیگه بود. به نظر من اگه بازی برگشت بزنند به سیم آخر شاید بلایی که آرسنال سر بایرن آورد دوباره تکرار بشه. امشب میشد بازی رو برد.اما متاسفانه اون خودباوری برای برد وجود نداشت.در هر صورت بازی برگشت شانس 70 درصد با بایرن هست.چون میدونم مویس با ترس میاد و آخرش هم حذف... به نظر شما چند فصل پیش مساوی تو خونه با هر حریفی معنای شکست نمیداد برای ما؟ امشبم برای من همینه.من تو خونه فقط از تیم برد میخوام.اما متاسفانه مربی جاه طلبی نداریم

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

جاه طلبی به چه قیمتی؟ 4-5 تا بخوریم ؟ فصل پیش مقابل رئال هم همینطوری بازی کردیم و داشتیم صعود می کردیم.
من هم دوست دارم تیمم بهترین بازی رو ارائه بده. هجومی با کلی موقعیت گل. ولی با این بازیکن ها و نحوه بازی حریف بهترین پلن رو انتخاب کردیم.
ضمنا هدف تیم صعود هست و نه ارائه بازی زیبا صرفا.

Old Ali

کاربر افتخاری موسیقی
لایک‌ها
3,530
این حالش خوبه؟
چرند گفت. حیف از گزارشگری که می‌تونه خیلی بهتر از این‌ها باشه اما سلیقهء شخصی‌اش رو تو گزارش دخالت می‌ده. اونقدر در جریان بازی و احساسات شخصی‌اش غرق شده بود که مدتی طول کشید تا فهمید قرمز مستقیم نبود. این خیلی بده. خوبی عادل اینه که با همون صراحتی که اعلام می‌کنه لیورپولیه، هیچ وقت تو گزارش تیم‌های دیگه، سعی نمی‌کنه اونا رو کمرنگ کنه.

کارت دومی که شواینی گرفت عین همون حرکت والنسیا بود که اون هم کارت گرفت. هر دو کارت هم درست بود. حرکتشون بدون احتیاط، خشن و برای حریف خطرناک بود. بله، واسه توپ رفت. خوب اگر واسه توپ نرفته بود که اخراج مستقیم داشت آقای مزدک خان.

aalireza439

کاربر فعال وب مسترها
کاربر فعال
لایک‌ها
7,670
این نتیجه باشه قابل توجه اونایی که میگفتن درب و داغون میشیم، تحقیر میشیم، 5-6 تا میخوریم و ...
جاه طلبی به چه قیمتی؟ 4-5 تا بخوریم ؟ فصل پیش مقابل رئال هم همینطوری بازی کردیم و داشتیم صعود می کردیم.
من هم دوست دارم تیمم بهترین بازی رو ارائه بده. هجومی با کلی موقعیت گل. ولی با این بازیکن ها و نحوه بازی حریف بهترین پلن رو انتخاب کردیم.
ضمنا هدف تیم صعود هست و نه ارائه بازی زیبا صرفا.
احتمال اینکه صعود کنیم کمه
یا باید ببریم یا حداقل ۲-۲ کنیم که این هم مستلزم گل زنی هست .
تیم ما تو ساختن موقعیت گل خیلی مشکل داره .
اگر بازی رو ۱ -۰ می بردیم با یک بازی دفاعی برگشت احتمال صعود داشتیم
مشابه کاری که چلسی ۲ سال ‍‍‍‍‍پیش کرد/

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
باورتون بشه یا نه ولی من صدای تی وی رو کاملا بستم!!!

چقدر کار خوبی کردی آقا امیر

احتمال اینکه صعود کنیم کمه
یا باید ببریم یا حداقل ۲-۲ کنیم که این هم مستلزم گل زنی هست .
تیم ما تو ساختن موقعیت گل خیلی مشکل داره .
اگر بازی رو ۱ -۰ می بردیم با یک بازی دفاعی برگشت احتمال صعود داشتیم
مشابه کاری که چلسی ۲ سال ‍‍‍‍‍پیش کرد/
توکل برخدا علیرضا جان. ایشا... بچه ها از کوچکترین فرصتها بهترین استفاده رو بکنن و تو خط دفاع هم بدون اشتباه بازی کنیم.

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
البته همونطور که گفتم شد...
گواردیولا تو بازیهای خراج از خونه همیشه ترسو هستش...
و منچستر هم فقط تونست توی ضربه کرنر به گل برسه از روی اشتباه دفاع حریف که فلینی جبران کرد و بازی رو 1-1 کرد...
دوستان از همین الان بهتون اعلام میکنم که بازی برگشت با اختلاف شکست میخوریم و اولین گل بازی برای بایرن قبل از 10 دقیقه اول به ثمر میرسه...
بله بله، ولبک یه گل زد خطا شد، یه گل نزد، ضد حمله هم که کلاً بلد نبودیم، بله، تو آلمان هم همینطور که تو اولترافورد تحقیر شدیم تحقیر میشیم:general210:

بالا