• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
سایت طرفداری یه خبر زده که در انتهای فصل سرمربی یونایتد عوض خواهد شد.
لینک خبر
نظر شما در مورد این خبر چیه ؟
البته دروغ 13 یادتون نره.

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
دروغ 13 ست باور نکنید دورتمند و منچستر جفتشون در لیگ قهرمانان در موقعیت حساسی قرار دارن
نه کلوپ پیش از بازی با رئال میاد پشت تیمش رو خالی می کنه و حرف از جدایی می زنه نه مویس که بخوان الان در مورد وضعیتش تصمیم بگیرن

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
در مورد بازی دیشب، اگه بخواهیم کل فصل رو در نظر بگیریم هم عالی بازی کردیم و هم نتیجه خوبی گرفتیم. ولی اگه فقط به این بازی نگاه کنیم نتیجه خوبی نگرفتیم ولی نتیجه بدی هم نیست. هنوز شانس برای صعود داریم. تو 1-2 سال گذشته هیچ تیم انگلیسی تو ورزشگاه بایرن شکست نخورده. من سیتی 3-2 برد. آرسنال امسال مساوی کرد و پارسال برد. چلسی هم تو فینال برد. البته خودمون آخرین بار 2-1 باختیم.
ضمن اینکه بایرن شواینی و تیاگو و مارتینز رو ندارن. البته دانته رو دارن.
باید امیدوار باشیم چند تا از مصدوم های ما هم برگردن تا دیگه حداقل لازم نباشه جونز بره دفاع چپ!
نمیدونم صعود می کنیم یا نه ولی امیدوارم مثل دیشب از ثانیه اول تا آخر برای برد بجنگن.

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
این قضیه محرومیت بارسا از 2 پنجره نقل و انتقالات آینده درسته واقعا؟! مثل اینکه چون خارج از پنجره نقل و انتقالات با تراشتگن و هلیلوویچ برای انتقال صحبت کردن قراره واسه دو پنجره نقل و انتقال محروم بشن. حالا چرا این موضوع رو اینجا مطرح کردم: همین الان یک تیتر دیدم که نوشته بود با توجه به تخلف بارسا در جذب هلیلوویچ، سیتی و یونایتد برای جذب این بازیکن اقدام خواهند کرد! من این هلیلوویچ رو خیلی دوست دارم و بنظر من هرتیمی بتونه بگیرش واقعا برد کرده. معروفه به مسی بعدی. همین هفته قبل خبر توافق بارسا با هلیلوویچ به مبلغ 2/2 میلیون یورو منتشر شد. حالا واقعا اون خبر محرومیت صحت داره؟ البته سایتی که من خوندم نوشته بود قراداد و حتی توافق با هلیلوویچ غیر قانونیه چون خارج از پنجره نقل و انتقالاته و تیمهای دیگه میتونن برای خریدش در تابستون پا پیش بذارن. حالا باز دوستانی که اطلاع دارن توضیح بیشتری بدن ممنون میشم.

Last edited:

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
امیر جان بنظر من بازی کردن جونز در پست دفاع راست درست بود. من قبل از بازی هم به این موضوع فکر کرده بودم چون رافاءل واقعا جلو تیمهای بزرگ سوتی میده و چندین بار با کارهای بچه گونش دستمون رو گذاشته تو پوست گردو یا حنا! از طرفی ریبری اون سمت بود که بنظر من جونز خوب تونست از عهده مهارش بربیاد. باتنر رو هم به اورا ترجیح میدم چون تو کار دفاعی بهتر بازی میکنه در حالیکه اورا تو کار تهاجمی خوبه ولی تو کار دفاعی ضعیف مخصوصا بخاطر تمایل به تهاجم خیلی زیاد پیش میره ولی موقع برگشت بدلیل سنش تاحدی کم میاره. دیشب بازی دادن به گیگز اشتباه بود که اول نیمه دوم هم تعویض شد و بعد از اون تعویض واقعا تیم راه افتاد. بنظر من بهتر بود از اول بازی به فلچر بازی میدادیم و یجورایی 433 بازی میکردیم و نیمه دوم با بازی دادن به کاگاوا و عدنان و با توجه به خستگی بایرن تیم رو هجومی میکردیم.

Last edited:

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
امیر جان بنظر من بازی کردن جونز در پست دفاع راست درست بود. من قبل از بازی هم به این موضوع فکر کرده بودم چون رافاءل واقعا جلو تیمهای بزرگ سوتی میده و چندین بار با کارهای بچه گونش دستمون رو گذاشته تو حنا! از طرفی ریبری اون سمت بود که بنظر من جونز خوب تونست از عهده مهارش بربیاد. باتنر رو هم به اورا ترجیح میدم چون تو کار دفاعی بهتر بازی میکنه در حالیکه اورا تو کار تهاجمی خوبه ولی تو کار دفاعی ضعیف مخصوصا بخاطر تمایل به تهاجم خیلی زیاد پیش میره ولی موقع برگشت بدلیل سنش تاحدی کم میاره. دیشب بازی دادن به گیگز اشتباه بود که اول نیمه دوم هم تعویض شد و بعد از اون تعویض واقعا تیم راه افتاد. بنظر من بهتر بود از اول بازی به فلچر بازی میدادیم و یجورایی 433 بازی میکردیم و نیمه دوم با بازی دادن به کاگاوا و عدنان و با توجه به خستگی بایرن تیم رو هجومی میکردیم.

البته منظورم آخر بازی بود که باتنر مصدوم شد و جونز اومد دفاع چپ و والنسیا رفت دفاع راست. اگه اورا رو رو نیمکت داشتیم لزومی نداشت این همه تغییر تو ترکیب اتفاق بیفته.
ولی در مورد دفاع راست اگه رافائل روز خوبش باشه خوب میتونه حریف رو کنترل کنه و اینکه میشه از جونز تو میانه میدان به جای فلینی استفاده کرد. امتحانش رو هم پس داده هم مقابل رئال، هم امسال مقابل آرسنال.

----------

محرومیت بارسا صحت داره ولی هنوز قطعی نیست چون چلسی هم 2010 محروم شد برای 2 سال ولی بعدا لغو شد.

aalireza439

کاربر فعال وب مسترها
کاربر فعال
لایک‌ها
7,670
از دید یوفا روبن بهترین بازیکن زمین بوده!!!
یوفا غلط کرده !
بهترین بازیکن زمین ، ویدیج شد.
بدترین بازیکن زمین هم فلینی.

بهترین بازیکن بایرن هم شواینی .

word_life

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
213
یوفا غلط کرده !
بهترین بازیکن زمین ، ویدیج شد.
بدترین بازیکن زمین هم فلینی.

بهترین بازیکن بایرن هم شواینی .
بدترین چرا فلیینی؟؟اونکه خوب بود!حداقل بهتر از قبل بود

aalireza439

کاربر فعال وب مسترها
کاربر فعال
لایک‌ها
7,670

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
بدترین چرا فلیینی؟؟اونکه خوب بود!حداقل بهتر از قبل بود
فقط هد زد، هر چی توپ بهش رسید برای شروع ضد حمله رو لو داد، بدترین صحنه اون جا بود که شروع کرد دویدن همینجوری کل عرض زمینو دوید رفت تو اوت!
هم عصبانی بودم هم ترکیدم از خنده!

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
فلینی یه تخریب چیه. حالا میخواد بازی حریف باشی یا بازی خودی. خراب میکنه.
ما یه هافبک خلاق میخوایم. حالا من نمیدونم کاگاوا یا ماتا خلاق نیستند ؟ البته ماتا رو که نمیشه تو رقابتهای اروپایی بازی داد.
امیدوارم تو تابستون یه فکری برای ضعفهای تیم بشه.

بالا