غلط کرده سایت طرفداریسایت طرفداری یه خبر زده که در انتهای فصل سرمربی یونایتد عوض خواهد شد.
لینک خبر
نظر شما در مورد این خبر چیه ؟
البته دروغ 13 یادتون نره.
امیر جان بنظر من بازی کردن جونز در پست دفاع راست درست بود. من قبل از بازی هم به این موضوع فکر کرده بودم چون رافاءل واقعا جلو تیمهای بزرگ سوتی میده و چندین بار با کارهای بچه گونش دستمون رو گذاشته تو حنا! از طرفی ریبری اون سمت بود که بنظر من جونز خوب تونست از عهده مهارش بربیاد. باتنر رو هم به اورا ترجیح میدم چون تو کار دفاعی بهتر بازی میکنه در حالیکه اورا تو کار تهاجمی خوبه ولی تو کار دفاعی ضعیف مخصوصا بخاطر تمایل به تهاجم خیلی زیاد پیش میره ولی موقع برگشت بدلیل سنش تاحدی کم میاره. دیشب بازی دادن به گیگز اشتباه بود که اول نیمه دوم هم تعویض شد و بعد از اون تعویض واقعا تیم راه افتاد. بنظر من بهتر بود از اول بازی به فلچر بازی میدادیم و یجورایی 433 بازی میکردیم و نیمه دوم با بازی دادن به کاگاوا و عدنان و با توجه به خستگی بایرن تیم رو هجومی میکردیم.
یوفا غلط کرده !از دید یوفا روبن بهترین بازیکن زمین بوده!!!
بدترین چرا فلیینی؟؟اونکه خوب بود!حداقل بهتر از قبل بودیوفا غلط کرده !
بهترین بازیکن زمین ، ویدیج شد.
بدترین بازیکن زمین هم فلینی.
بهترین بازیکن بایرن هم شواینی .
آمار رو از سایت گل گرفتم http://www.goal.com/en/match/133140/man-utd-vs-fc-bayern-münchen/player-ratingsبدترین چرا فلیینی؟؟اونکه خوب بود!حداقل بهتر از قبل بود
فقط هد زد، هر چی توپ بهش رسید برای شروع ضد حمله رو لو داد، بدترین صحنه اون جا بود که شروع کرد دویدن همینجوری کل عرض زمینو دوید رفت تو اوت!بدترین چرا فلیینی؟؟اونکه خوب بود!حداقل بهتر از قبل بود