• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
LOL
حالا همه طرفدار مویز شدن!!
Sent from my HUAWEI G510-0200 using Tapatalk 2
دوستان طرفدار خیلی دل نازک و احساساتی شدن، که با کوچکترین نتیجه و بازی قابل تحمل تمام فصل رو فراموش میکنن...
نمیدونم چطور دوستان از این نتیجه اینقدر خوشحال شدن، در صورتیکه هر کسی میدونه که بایرن با یک نتیجه 0-0 هم بالا میره...
بنده مخالف 100 درصد مویس هستم...

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
تصاصی طرفداری - خبرنگاری، گزارشگری و به طور کلی کارهای رسانه ای از دسته کارهای مهمی هستند که باید در بی طرفی و صداقت کامل انجام شوند و به علت ارتباط مستقیم با مخاطب از حساسیت ویژه ای برخوردارند.
شب گذشته دیدار دو تیم بایرن مونیخ و منچستر یونایتد در ورزشگاه اولدترافورد با تساوی 1-1 به پایان رسید؛ این بازی همانند بازی های حساس اروپایی از شبکه سوم یا به قول آقای خیابانی " شبکه سه" سیما پخش شد.

مزدک میرزایی، گزارشگر نام آشنا رسانه ملی نیز گزارش این بازی را عهده دار بود. با شنیدن صدای او کمی خیالمان راحت شد که حداقل مجبور نیستیم که صدای تلویزیون را به علت اشتباهات و سوتی ها ببنیدیم اما داستان کمی متفاوت بود.

با شروع بازی جناب میرزایی همانند سایر گزارشگران رسانه ملی به سوهان روح هواداران دو تیم تبدیل شدند و شروع به صحبت از وضعیت بد این روزهای یونایتد کردند و بدون دادن هیچ اطلاعات تازه ای در مورد جدال ها و درگیری های پیشین دو تیم تنها به بررسی چند آمار نه چندان درست و سطحی پرداخت.

در همان اول بازی نیز اولین اشتباه بزرگ آقای میرزایی رخ داد، گل دنی ولبک به علت خطا بازی خطرناک بر روی خاوی مارتینز مردود اعلام شد اما مزدک میرزایی دلیل مردود شدن گل را آفساید اعلام کرد. این در حالی است که در این صحنه آنتونیو والنسیا در شرایطی به ولبک پاس داد که با ولبک روی یک خط قرار داشت و به هیچ وجه این صحنه نمی توانست آفساید باشد و بی دقتی گزارشگر در این صحنه کاملا واضح بود.

در خلال بازی هواداران هیچ یک از دو تیم مخصوصا یونایتدی ها از تکه پرانی های مزدک میرزایی آسوده نبودند؛ اگر هوادار متعصب بایرن یا یونایتد باشید استرس این بازی برای شما به قدری زیاد است که اصلا حوصله شنیدن تکه های گزارشگر را ندارید.

مزدک میرزایی به شکل عجیبی سعی در ضعیف نشان دادن یونایتد داشت و حتی از بنری که هواداران لیورپول با خود به اولدترافورد آورده بودند نیز یاد کرد، در سوی دیگر مزدک از نامطمئن بودن بازی با پای مانوئل نویر می گوید، این در حالی است که نویر در بین دروازه بانان توانایی بالایی در بازی با پا دارد و بارها (بازی سوپرجام اروپا) با بازی اضافه شدن به خط حمله به بایرن کمک کرده است.

هرچه جلوتر می رفتیم جملات تمسخر آمیز مزدک میرزایی بیشتر می شد، زمانی که باواریایی ها بر روی دروازه یونایتد خیمه زده بودند، مزدک میرزایی با گفتن جملاتی مانند " تا کی میخوان در مقابل این حملات مقاوت کنند؟" یا " بازیکنان یونایتد اصلا رنگ دروازه بایرن رو هم ندیدند." هواداران یونایتد را بیشتر می آزرد.

این آزرده خاطری ها زمانی بیشتر می شد که مزدک میرزایی با اطلاعات غلط خود سعی در خود نمایی داشت، برای مثال در دقیقه 18 مزدک میرزایی به شکست یونایتد در فصل 2010/11 در برابر اتلتیکو بیلبائو در یورو لیگ اشاره کرد، این درحالی است که یونایتد در فصل مذکور به فینال لیگ قهرمانان اروپا رسید و شکست یاد شده در فصل 2011/12 رخ داده است.

تنها یک دقیقه بعد مزدک میرزایی نقل قول معروف فرانک ریبری در مورد جایزه توپ طلا را به جایزه مرد سال اروپا نسبت می دهد و عنوان می کند که ریبری در کسب این عنوان ناکام بوده است.

مزدک میرزایی اما در ادامه با طنز هایی که اصلا در خور این مسابقه نبودند سعی در جذاب کردن گزارش خود بود، " انگار که مسابقه اسکیته!" از جملاتی بود که در آن شرایط اعصاب هواداران را بر هم ریخت.

اما ظاهرا مرونه فلینی شب گذشته به بازیکن مورد علاقه مزدک میرزایی تبدیل شده بود؛ او بارها با تکه هایی بازی نه چندان خوب فلینی را زیر سوال برد؛ " فلینی اگه سرمه ای می پوشید بهتر بود."، " با اون قدش باز هم نمی تونه سر بزنه."، " منچستر یونایتد روی چه حسابی فلینی رو خریده؟" از مجموعه تکه های مزدک میرزایی به مرونه فلینی بود. در بد بازی کردن فلینی شکی نیست اما تکرار این دست تکه کلام ها چندان جالب به نظر نمی آمد.

در نیمه دوم مزدک میرزایی که انتظار گل زدن شیاطین سرخ را نداشت پس از گل آن ها به شدت بر روی به تساوی رسیدن بازی تاکید داشت.

اما از همه این نکات که بگذریم گزارش دقیقه به دقیقه بازی بی اهمیت چارلتون در برابر لیدز یونایتد بود؛ مزدک میرزایی بارها و بارها نتیجه بازی مذکور را اعلام کرد و چندین بار به گل زنی رضا قوچان نژاد اشاره کرد. قطعا گل زنی رضا قوچان نژاد برای هوادارن مضطرب بایرن مونیخ و منچستر یونایتد اهمیت چندانی ندارد و اشاره چندین باره به این گل تنها باعث اعصاب خوردی هواداران می شود.

اما گل سر سبد اشتباهات آقای میرزایی در دقیقه 90 رخ داد، ایشان به قدری از بازی دور بودند که حواسشان به کارت زرد دقیقه 61 باستین شواین اشتایگر نبود و در هنگام اخراج این بازیکنان گمان کردند که داور به یک باره **** باواریایی ها را اخراج کرده است. البته مزدک میرزایی پس از این صحنه با اعلام نتیجه بازی بی اهمیت چارلتون در برابر لیدز بر روی اشتباه خود سرپوش گذاشت.

حال این سوال ما از آقای میرزایی که هرشب در برنامه " آقای گزارشگر" جوانان این مرز و بوم را که سرشار از استعداد را به علت های گوناگون تحقیر می کنند این است که

آقای میرزایی، نمره گزارش شما چند است؟

Molten

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
1,413
ولی خوشم اومد همه نشستن تحقیر یونایتد رو تماشا کنن، ولی از قضا تحقیر قهرمان اروپا مقابل تیم بحران زده رقم خورد.
این طور که ستاره های تیم بایرن خاموش بودن، آدم احساس میکنه واقعا دست رئیس تو بازی دیشب در کار بوده که امیدوارم نبوده باشه.
نمره ادم عقده ای و کم ظرفیت همیشه صفره
خوشحالم که بازی رو با صدای این بابا نشنیدم

Sent from my MediaPad 10 FHD using Tapatalk
منم همین طور.
من سر اون دو فینال CL مقابل بارسا، به شدت مدیون این آقا شدم. بس که فحش های ناجور نثارش کردم، پدرم تا چند روز یه جور خاصی بهم نگاه می کرد:general710:
البته ایشون که حقش بود ولی خدا از سر تقصیرات ما بگذره.
الان هر موقع از تی وی بازی رو نگاه می کنم و این اقا گزارشگره، حتما صدارو قطع می کنم.

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
LOL
حالا همه طرفدار مویز شدن!!

Sent from my HUAWEI G510-0200 using Tapatalk 2

دوست خوبم من مطمئنم همه دوستان مهم براشون یونایتد و موفقیت تیم محبوبشون هست. من خودم هنوز منتقد مویس هستم ولی دوست ندارم که تیم محبوبم ببازه تا با باختن احتمال کنار گذاشتن مویس بیشتر بشه. هممون با توجه به بازیهای این فصلمون و بضاعتمون از بازی دیشب راضی هستیم و حتی میتونستیم برنده بازی باشیم. راجع به سرمربی هم امیدوارم سران و بزرگان باشگاه بهترین تصمیم رو برای یونایتد بگیرن.

Last edited:

Snatch

Registered User
لایک‌ها
1,722
این آدم عقده ای با هواداران منچستر داره که معلوم نیست از کجا نشأت گرفته.باید یه موجی تو فضای اینترنت به پا بشه تا امثال این آدم عقده ای نیان و یه تیم با اصالت و ریشه ای رو اینطور مضحکه خودشون کنند. این بازی فقط یه چشمه اش بود.تو این فصل کم عقده ای بازی در نیاورد.بعد گل منچستر به طعنه گفت تازه دقیقه 58 و بایرن کلی وقت داره.حالم از این گزارش یه طرفه اش بهم خورد.

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
چقدر شور و حرارت یورگن کلوپ کنار زمین خوبه. من که اینجور مربیها رو خیلی دوست دارم که کنار زمین با حرکاتشون به بازیکنها انگیزه میدن و اونهارو تهییج میکنن. کنته و سیمئونه هم همینجوری هستن. الان دورتموند 3 تا گل خورده ولی کلوپ نرفته رو نیمکت بشینه و زانوی غم بغل کنه و تا آخر بازی کنار زمین داره با بازیکنهاش صحبت میکنه. این آلوارو موراتا هم که صحبتش بود که یونایتد دنبالشه هم بازیکن خوبی نشون داد. البته آرسنال هم شدیدا پیگیرش هست. کوئنترائو هم خوب بازی کرد ولی بشخصه لوک شاو رو هرچند قیمتش دوبرابر هست ترجیح میدم. کروس هم که دیشب تعویض شد یکسری عکس ازش تو اینترنت منتشر شده که از تعویضش ناراضی بوده و بعد از بازی هم گفته من جو اولدترافورد رو دوست دارم و البته من بازیکن بایرن هستم.

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
با رفتن بازیکنای اصلی دورتموند کلوپ هم باید بره ... البته امیدوارم بیاد منچستر چون هر چی باشه از مویس خیلی بهتره

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
چقدر شور و حرارت یورگن کلوپ کنار زمین خوبه. من که اینجور مربیها رو خیلی دوست دارم که کنار زمین با حرکاتشون به بازیکنها انگیزه میدن و اونهارو تهییج میکنن. کنته و سیمئونه هم همینجوری هستن. الان دورتموند 3 تا گل خورده ولی کلوپ نرفته رو نیمکت بشینه و زانوی غم بغل کنه و تا آخر بازی کنار زمین داره با بازیکنهاش صحبت میکنه. این آلوارو موراتا هم که صحبتش بود که یونایتد دنبالشه هم بازیکن خوبی نشون داد. البته آرسنال هم شدیدا پیگیرش هست. کوئنترائو هم خوب بازی کرد ولی بشخصه لوک شاو رو هرچند قیمتش دوبرابر هست ترجیح میدم. کروس هم که دیشب تعویض شد یکسری عکس ازش تو اینترنت منتشر شده که از تعویضش ناراضی بوده و بعد از بازی هم گفته من جو اولدترافورد رو دوست دارم و البته من بازیکن بایرن هستم.
کروس که احتمال زیاد اومدنیه!
کونترائو هم بد نبود اما منم موافقم با شما، شاو میرزه حتی به چند برابر قیمت!
کلاً از سبک بازی موراتا خوشم نمیاد، نمیدونم چرا!
کلوپ یه مقدار دیوانس، همین باعث میشه فوق العاده باشه! واقعاً دوست دارم این بشرو، اگه هم یه روز قرار باشه مربیمون بره، فقط در صورتیکه این یا سیمئونه یا کونته، یکی در حد اینا!، خوشحال میشم، نه اینکه یه پیرمرد دیگه بردارن بیارن 2-3 سال بخئاد باشه بعد دیگه عمرش کفاف نده!

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
تونی کروس، ستاره ی بایرن مونیخ، انتقالش از بایرن مونیخ به منچستریونایتد در تابستان پیش رو را به کلی تکذیب کرد.

یونایتد قصد داشت این هافبک آلمانی را تابستان پیش رو در اختیار بگیرد و به گزارش Mirror، کروس پیشنهاد آنها را رد کرده است.

با این حال، مدیر بایرن، رومینگه کاملا مطمئن است که این هافبک آلمانی، فصل بعد را نیز در مدافع عنوان قهرمانی اروپا توپ خواهد زد.

رومینگه گفت: "مطمئنا فصل بعد تونی کروس لباس بایرن را بر تن خواهد کرد."
بایرن که در بوندس لیگا در فاصله ی چندین هفته تا پایان لیگ، قهرمانی خود را قطعی کرده، در بازی آخرش مقابل هوفنهایم، بسیاری از بازیکنان اصلی خود از جمله کروس را استراحت داده بود.

خیلی هم خوب شد نمیای با این قیمت ۴تا بازیکن جوون میگیریم تونی جان

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
کلا تکذیب شد

mohammad76

Registered User
لایک‌ها
44
به نظر من مشکل منچستر اینه که یه دفاع درست و حسابی (البته به جز ویدیچ) نداره یا خیلی پیرین یا انقدر جوونو و بیتجربه به نظر باید اخر فصل یه دفع خوب مثل هوملس یا تیاگو سیلوا بگیره

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610

آقا کامران، بایرن معلومه که تکذیب میکنه و حتی خود کروس هم گفت که من بازیکن بایرن هستم و همیشه از این تکذیبها هست ولی بایرن میدونه اگه نتونه قرارداد کروس رو تمدید کنه و این تابستون هم نفروشدش، ممکنه مثل لواندوفسکی توی زمستون سال بعد با یک تیم به توافق برسه و تابستون بعدش به صورت بازیکن آزاد از بایرن جدا شه. از طرفی سایتها اخیرا صحبت از پیشنهاد 40 میلیون پوندی برای کروس میکنن که به نظر من زیاد هستش و قبلا که حرف 25 میلیون پوند بود، منطقی بود.
ضمنا به غیر از قضیه کاروالهو که باشگاه شدیدا پیگیرش هست و مجددا برای دیدن بازیش از طرف باشگاه نماینده فرستاده شده، هافبکهای زیادی به ما لینک شدن منجمله کروس، گوندوگان، فابرگاس!، ایسکو، کوکه، استروتمن، پیانیچ و ... که مطمءنا از بین اینها یک گزینه جذب میشه. گری نویل هم چند وقت پیش گفته بود یونایتد باید کروس رو بیخیال بشه و گوندوگان رو جذب کنه.

Last edited:

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
به نظر من مشکل منچستر اینه که یه دفاع درست و حسابی (البته به جز ویدیچ) نداره یا خیلی پیرین یا انقدر جوونو و بیتجربه به نظر باید اخر فصل یه دفع خوب مثل هوملس یا تیاگو سیلوا بگیره
عزیز کل خط دفاع یونایتد ممکنه تغییر کنه! 100% یک یا حتی دو مدافع مرکزی خیلی خوب جذب میشه که محتملترین گزینه ها مانگالا و گارای هستن. یک دفاع چپ هم 100% خریداری میشه که محتملترین گزینه ها لوک شاو و کوءنتراءو هستن و ممکنه یک دفاع راست هم خریداری بشه که احتمالش 50% و محتملترین گزینه دفاع راست اورتون یعنی سیموس کولمن هستش.
رفتن ویدا که قطعی شده و مقصد اینتر هستش. اورا هم به احتمال 99% از تیم جدا میشه و مقصد اینتر یا موناکو هستش. فردیناند هم به احتمال 99% بازنشسته میشه یا میره لیگ MLS که خیلی بعیده چون قراره به عنوان کارشناس فوتبال توی TV فعالیت کنه.
راجع به هوملس و تیاگو سیلوا بنظر من احتمال جدایی این بازیکنها که خیلی خوب هم هستن، خیلی کمه مخصوصا سیلوا. چون PSG نیازی به فروش بازیکن و پول نداره. مدیر دورتموند هم اخیرا گفته که دیگه ستاره هامون رو نمیفروشیم. البته ما یک شانس برای جذب بازیکن تز دورتموند داریم و اونهم علاقه دورتموندیها به کاگاوا هستش که میتونه عاملی برای جابه جایی بازیکن بین دو باشگاه باشه. که رویس و گوندگان محتملتر از جذب دفاع از دورتموند هستش. این رو هم بگم که من سوبوتیچ رو به هوملس ترجیح میدم. هوملس پا به توپ تر و تکنیکی تره ولی سوبوتیچ تو کارهای دفاعی از هوملس بهتره.

Last edited:

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
" انگلیسی من زیاد خوب نیست . وقتی من و سرالکس در رستوران با یکدیگر ملاقات داشتیم او گاهی به قدری سریع صحبت میکرد که من متوجه نمیشدم که او چه میگوید و فقط سر تکان میدادم !! شاید در بین آن صحبت ها بــود که پیشنهاد مربیگری یونایتد را به من داد ولـــی من متوجه آن نشدم "

- پپ گــــــواردیولا

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
گيگز در ليگ قهرمانان اروپا رکورد زد

هافبک کهنه کار تيم فوتبال منچستريونايتد با حضور يک نيمه اي در ديدار يک چهارم نهايي ليگ قهرمانان اروپا برابر بايرن مونيخ در اين رقابت ها رکورد شکني کرد.
00942085.jpg

رايان گيگز 40 ساله با حضور در برابر بايرن براي دوازدهمين بار در دور يک چهارم نهايي ليگ قهرمانان اروپا بازي کرده است و اين يک رکورد منحصربه فرد محسوب مي شود.

گيگز ولزي همچنين رقم بازي هاي خود در اين رقابت ها را به 146اند و همچنان بيشترين حضور را در اين رقابت ها به نام خود ثبت کرده است.پس از وي ژاوي ارناندس از بارسلونا با 145 و رائول از رئال مادريد با 144 بازي دوم و سوم شدند.

گيگز اولين بازي خود در قهرماني اروپا را در فصل 94 - 1993 برابر تيم هونود مجارستان انجام داد.

بالا