به نظر من مشکل منچستر اینه که یه دفاع درست و حسابی (البته به جز ویدیچ) نداره یا خیلی پیرین یا انقدر جوونو و بیتجربه به نظر باید اخر فصل یه دفع خوب مثل هوملس یا تیاگو سیلوا بگیره
عزیز کل خط دفاع یونایتد ممکنه تغییر کنه! 100% یک یا حتی دو مدافع مرکزی خیلی خوب جذب میشه که محتملترین گزینه ها مانگالا و گارای هستن. یک دفاع چپ هم 100% خریداری میشه که محتملترین گزینه ها لوک شاو و کوءنتراءو هستن و ممکنه یک دفاع راست هم خریداری بشه که احتمالش 50% و محتملترین گزینه دفاع راست اورتون یعنی سیموس کولمن هستش.
رفتن ویدا که قطعی شده و مقصد اینتر هستش. اورا هم به احتمال 99% از تیم جدا میشه و مقصد اینتر یا موناکو هستش. فردیناند هم به احتمال 99% بازنشسته میشه یا میره لیگ MLS که خیلی بعیده چون قراره به عنوان کارشناس فوتبال توی TV فعالیت کنه.
راجع به هوملس و تیاگو سیلوا بنظر من احتمال جدایی این بازیکنها که خیلی خوب هم هستن، خیلی کمه مخصوصا سیلوا. چون PSG نیازی به فروش بازیکن و پول نداره. مدیر دورتموند هم اخیرا گفته که دیگه ستاره هامون رو نمیفروشیم. البته ما یک شانس برای جذب بازیکن تز دورتموند داریم و اونهم علاقه دورتموندیها به کاگاوا هستش که میتونه عاملی برای جابه جایی بازیکن بین دو باشگاه باشه. که رویس و گوندگان محتملتر از جذب دفاع از دورتموند هستش. این رو هم بگم که من سوبوتیچ رو به هوملس ترجیح میدم. هوملس پا به توپ تر و تکنیکی تره ولی سوبوتیچ تو کارهای دفاعی از هوملس بهتره.