• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
من خودم شخصا ۲بار تونستم برم الترافورد بازی منچستر رو ببینیم و جوری نگاه میکردم که چشام داشت از حدقه بیرون میزد بعد این اقا داره بازی به این حساسی رو تو الدترافورد عکس سگ سرچ میکنه:general208:
:general208:

واقعا باید تجربه کنید از نزدیک تا جو الترافورد رو بفهمین
1487414_770075843010509_416191572_n.jpg

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
پرفروش ترین پیراهن های باشگاه های مختلف در سال 2013 :

طرفداری- فروش پیراهن یکی از راه های درآمدزایی برای باشگاه های حرفه ای دنیای فوتبال است، اما در این بین بعضی باشگاه ها و برخی بازیکنان، محبوب تر و پرفروش تر از سایرین می نمایند که نسخه ترکی وبسایت گل، اقدام به معرفی و رده بندی پرفروش ترین پیراهن های فصل جاری فوتبال اروپا کرده است. در این بین محبوبیت تمام ناشدنی برخی بازیکنان بازنشسته چون الیور کان، زیدان، مالدینی و اشمایکل، جالب است:

10. آ.ث.میلان
فروش میانگین سالانه: 350 هزار پیراهن
پرفروش ترین بازیکنان: پائولو مالدینی، رونالدینیو، کاکا، ال شراوی

9. اینتر میلان
فروش میانگین سالانه: 425 هزار پیراهن
پرفروش ترین بازیکنان: استبان کامبیاسو، لوییس فیگو، خاویر زانتی

8. یوونتوس
فروش میانگین سالانه: 480 هزار پیراهن
پرفروش ترین بازیکنان: الکساندرو دل پیرو، کارلوس ته وز، جیان لوییجی بوفون

7. آرسنال
فروش میانگین سالانه: 800 هزار پیراهن
پرفروش ترین بازیکنان: تیری آنری، مسوت اوزیل، تئو ولکات، سانتی کاسورلا

6. لیورپول
فروش میانگین سالانه: 810 هزار پیراهن
پرفروش ترین بازیکنان: استیون جرارد، جیمی کرگر، لوییس سوارز

5. بایرن مونیخ
فروش میانگین سالانه: 880 هزار پیراهن
پرفروش ترین بازیکنان: توماس مولر، آرین روبن، الیور کان، فرانک ریبری، باستین شواین اشتایگر

4. چلسی
فروش میانگین سالانه: 910 هزار پیراهن
پرفروش ترین بازیکنان: دیدیه دروگبا، فرانک لمپارد، ادن هازارد، فرناندو تورس

3. بارسلونا
فروش میانگین سالانه: یک میلیون و 150 هزار پیراهن
پرفروش ترین بازیکنان: لیونل مسی، رونالدینیو، ژاوی هرناندز، کارلس پویول

1. رئال مادرید
فروش میانگین سالانه: یک میلیون و 400 هزار پیراهن
پرفروش ترین بازیکنان: کریستیانو رونالدو، رائول گونزالس، زین الدین زیدان، رونالدو نازاریو

1. منچستر یونایتد
فروش میانگین سالانه: یک میلیون و 400 هزار پیراهن
پرفروش ترین بازیکنان: رایان گیگز، رابین فن پرسی، پیتر اشمایکل، وین رونی

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
فردا با نیوکاسل بازی داریم.
خبر خوب اینکه اسمالینگ و اوانز به تمرینات برگشتن. بوتنر هم ظاهرا مصدومیتش جزئیه. البته اورا میتونه بازی کنه. گیگز هم تو بازی با بایرن مصدوم شده.
ولی نیوکاسل اوضاعش خیلی خوب نیست. از تیم بازی رفت 5 تا غایب هستن. کابای که رفت پی اس جی. کرول، دبیوشی، سیسوکو و رمی که بهترین گلزن شون هست مصدوم هستن. 3 تا مصدوم دیگه هم دارن. در کل تو بحران مصدومیت هستن. احتمالا پاپیس سیسه مهاجم هست و مویس از فلینی برای کنترل بیشتر سیسه استفاده کنه.
امیدوارم بتونیم بازی رو هر جور شده ببریم.

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
بازیهای تا آخر فصل رو که نگاه میکنم، میبینم که ما با نیوکاسل، اورتون، سوث همپتون در خانه حریف و با نوریچ، ساندرلند و هال سیتی در خانه بازی داریم و وقتی به اورتون نگاه میکنم که با من سیتی و آرسنال و ما بازی داره و البته تاتنهام که بازیهای آسونتری داره که با استون ویلا و فولام سخت ترین بازیهاشون هستش، تقریبا به حضور در جمع 6 تیم امیدوار میشم...
البته باید اورتون رو برد و تقریبا برنده تمامی بازیهای باقی مونده شد که اگه اتفاق بیوفته حتی میشه به رده چهارم هم امیدوار بود، چون آرسنال وضعیتی جالبی رو پشت سر نمیزاره...

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
دوستان یک ویدیو آپلود کردم که خیلی وقت پیش گرفته بودم از یوتیوب ولی هر موقع نگاهش میکنم واسم نوستالژیک هستش، بهتون پیشنهاد میکنم دانلود کنید و نگاه کنید واقعا خطارات خیلی زیادی رو واسم تازه میکنه...
لینک یوتیوب رو پیدا نکردم و مچبور به آپلودش شدم:
http://www.mediafire.com/watch/na64ofcrush289z/The_Mirage.flv

smallfrank

Registered User
لایک‌ها
173
مثل اینکه وین رونی مصدوم شده
کسی اطلاعات دقیقتری داره ؟

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
چند روزی سفر بودم

واقعا جلو بایرن خوب بودیم

مرسی از مویس و فرگی با هم

چون مطمئنم فرگی به مویس کمک کرده

کاملا مثل پارسال که بازی رئال رو بسته بودن امسالم همون کار رو انجام دادن

حالا تو خاک المانا میتونن جنگو به نفع ما تموم کنن
جا داره خاک عالم رو به سر ولبک تقدیم کنم!

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
مثل اینکه وین رونی مصدوم شده
کسی اطلاعات دقیقتری داره ؟
متاسفانه بله :( تقریبا اکثر سایتهای ورزشی این خبر رو منتشر کردن و گفتن ممکنه به بازی با بایرن نرسه. اینهم صحبتهای دیوید مویس در رابطه با مصدومیت رونی:

"Wayne's got a badly bruised toe," Moyes told MUTV. "He picked it up in the game the other night. Whether we were going to play him or rest him, it doesn't matter.

"He's got a terrible toe and not only will it be a problem for this game, it could be a problem for the Munich game as well on Wednesday.

"So we need to monitor it. We'll get him treatment all over the weekend and see if we can speed it up."

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
متاسفانه بله :( تقریبا اکثر سایتهای ورزشی این خبر رو منتشر کردن و گفتن ممکنه به بازی با بایرن نرسه. اینهم صحبتهای دیوید مویس در رابطه با مصدومیت رونی:

"Wayne's got a badly bruised toe," Moyes told MUTV. "He picked it up in the game the other night. Whether we were going to play him or rest him, it doesn't matter.

"He's got a terrible toe and not only will it be a problem for this game, it could be a problem for the Munich game as well on Wednesday.

"So we need to monitor it. We'll get him treatment all over the weekend and see if we can speed it up."
فن پرسی رو که نداریم رونی هم که بخواد بخاطر مصدومیت به بازی با بایرن نرسه پس به چه امیدی باید بریم آلمان؟؟
واقعا بعضی اتفاقات مضحکه

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
یه نکته ظریف درمورد مصدومیت ناگهانی رونی در آستانه ی بازی با بایرن مونیخ وجود داره:
قبل از بازی فینال جام باشگاه ها با بارسلونا کادر منچستریونایتد اعلام کرد وین رونی در بازی مقابل بارسلونا به دلیل مصدومیت حضور نخواهد داشت اما رونی دقایقی قبل از بازی اعلام میشه که بازی میکنه و همش جنگ روانی قبل بازی بوده...
من فکر میکنم فن پرسی مصدوم شده اما رونی مصدوم نیست...

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
احتمالش هست. من فکر میکنم رونی بازی خواهد کرد. شاید امروز نیاد البته اون بستگی به بازی داره اما بازی بایرن حتما خواهد بود.

Miracles

Registered User
لایک‌ها
805
یه نکته ظریف درمورد مصدومیت ناگهانی رونی در آستانه ی بازی با بایرن مونیخ وجود داره:
قبل از بازی فینال جام باشگاه ها با بارسلونا کادر منچستریونایتد اعلام کرد وین رونی در بازی مقابل بارسلونا به دلیل مصدومیت حضور نخواهد داشت اما رونی دقایقی قبل از بازی اعلام میشه که بازی میکنه و همش جنگ روانی قبل بازی بوده...
من فکر میکنم فن پرسی مصدوم شده اما رونی مصدوم نیست...
سال 2010 هم قبل از بازی با بایرن دقیقا گفتن رونی مصدومه و نمی تونه بازی کنه ولی شب بازی که شد همه دیدن رونی قبراق و سرحال تو ترکیب حضور داره
این بار هم من بعید می دونم رونی مصدوم باشه جنگ روانی هست می خوان تمرکز و تاکتیک های بایرن رو به هم بزنن

بالا