Mehdiwol
Registered User
این حرکت ماتا رو باید ولبک بی فکر در بازی با بایرن انجام می داد ! با یه سر توپ هم مدافع رو کنار زد هم دروازه بان رو
عجب! فکر کردم مشکل از منه، اما انگار کلاً سکیور شدن دیگه! مرسیمن بازی رو از شبکه ورزش میبینم. گل + داره بازی اتلتیکو - ویارئال رو میده. بین اسپرت های 1 تا 8 هم هیچکدومشون بازی یونایتد رو نشون نمیدن. البته بین اسپرت اچ دی ها نشون میدن اما من اونها رو ندارم.
موافقم. باتنر رو به اورا ترجیح میدم. باتنر تو کارهای دفاعی بهتر و جلو بایرن مهم اینه که خوب دفاع کنیم.میگم نکنه اورا رو اورد بیرون که استراحت بهش بده واسه بازی با بایرن؟
نمیخوایم، همین باتنر رو بزار تو زمین!!!!!
ماشالله لیندگارد...
با این تفاوت که ماتا رو نداشتیم و آقای خنگ کاگاوا رو بازی نمیداد...الان داریم 4141 بازی میکنیم. کاگاوا و ماتا جلوی فلچر و نانی و یانوزای هم در کناره ها بازی میکنن. چقدر این سیستم رو دوست دارم. از اول فصل هم میشد گاها از همین سیستم استفاده کنیم و کنار رونی از کاگاوا و بعدا از ماتا استفاده کرد.
همین دیگه. من میگم اول از کاگاوا در کنار رونی استفاده میکرد و بعد از ماتا یعنی نیم فصل دوم که ماتا رو خریدیم. واقعا ترکیب ماتا و کاگاوا در وسط زمین عالیه. البته من هنوز هم معتقدم رونی جاش نوک حمله است و با بازی کردن در پست پشت مهاجم هم خودش نمیتونه خوب بازی کنه و هم تیم یجورایی متضرر میشه چون رونی خلاقیت ماتا و کاگاوا رو برای بازی پشت مهاجم نداره. البته این نظر منه.با این تفاوت که ماتا رو نداشتیم و آقای خنگ کاگاوا رو بازی نمیداد...
لیندگارد چه کار کرد، مرسی