هوا هم خوبه خدارو شکر. تا دیروز بارندگی بود تو سطح استان و امروز هم هوا خوبه. مخلصم کامران جانهمشهری کرمان هوا چطوره ؟
اقایی شما تبریک میگم برد شیرین روهوا هم خوبه خدارو شکر. تا دیروز بارندگی بود تو سطح استان و امروز هم هوا خوبه. مخلصم کامران جان
تبریک به دوستان...
انگار میشه به این تیم امیدوار بود...
دوستان دقت کردید که توی چند بازی گذشته مویس بعداز اون فشارهایی که بهش اوردن، حرارتش کنار زمین خیلی بیشتر شده و خیلی بالا پایین میپره؟
کریک و فلچر که بخاطر سبک بازیشون تو زمین اصلا دیده نمیشن، ولی فلچر وظیفش رو درست انجام میده و وسط زمین میجنگه و تکل میزنه و حداقل چندتا پاس مهم میده تو بازی ولی کریک خیلی بی سود هستش تو زمین و ضررش بیشتر از سودش هست...منم موافقم. دوستان یک سوال: بنظر شما اون حرکت بنر سوای از درستی یا نادرستی حرکت، تاثیر مثبت نداشته؟ قشنگ بعد از اون بنر تیم یجورایی متحول شده. بازیکنها هم به خودشون اومدن. فلچر امروز خیلی خوب بود و من یکی که به کریک ترجیحش میدم.
بنظر من نانی با همه افتی که کرده از یانگ بهتره. این یانگ دیوانه کرده منوبرد تیم رو تبریک می گم ، ماتا عالی بود ، حیف که تو لیگ قهرمانان نداریمش :|
لینگارد هم خوب بود ، فلچر هم بد نبود .
نانی چقدر افت کرد ، یک حرکت توپ رو می خواس شوت کنه ، بد ضایع شد :دی
حالا انشالله مصدومیت اش بلند مدت هستبنظر من نانی با همه افتی که کرده از یانگ بهتره. این یانگ دیوانه کرده منو
گلها یکی از یکی قشنگتر. اصلا لذت بردم از تماشای بازی. با اینکه بازی با لورکوزن 5 تا زدیم ولی این بازی یچیز دیگه بود. بنظر من بهترین بازی فصل بود. تازه یک تیرک هم چیچاریتو زد.وای وای چقدر تعریف کردین! دل بچه اب شد
منتظر های لایتم!
تبریک می گم! بایرن هم به نظر باخته که! :general304:
یانگ رو تنها بخاطر بازی حماسی با آرسنال و اون دو تا گلشه که راضیم ازش! بنظر من پولی که دادیم واسش رو توی اون بازی جبران کرد ولی الان دیگه خیلی رو مخه. همش سر پایین و حرکت صرفا لبه خط و سانتر بی هدف. باز خدارو شکر چند وقتیه خبری از دایوهاش نیست. الان تو پیج FB هم کاربرها تنها به بازی دادن به یانگ معترضن و از مصدومیت زودهنگام و تعویضش خوشحال واقعا این بشر دیوانه کرده من روحالا انشالله مصدومیت اش بلند مدت هست
یانگ رو یادمه استون وبلا بود ، سمت راست خیلی خوب بازی می کرد ، موقعی که منچستر می خواست بخردش ، ارسنال هم دنبالش بود ، فصل اول هم بد نبود ، از همون موقعی که مصدویت هاش زیاد شد افت کرد.