• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

aalireza439

کاربر فعال وب مسترها
کاربر فعال
لایک‌ها
7,670
کریک و فلچر که بخاطر سبک بازیشون تو زمین اصلا دیده نمیشن، ولی فلچر وظیفش رو درست انجام میده و وسط زمین میجنگه و تکل میزنه و حداقل چندتا پاس مهم میده تو بازی ولی کریک خیلی بی سود هستش تو زمین و ضررش بیشتر از سودش هست...
کریک هم بازیش بگیر نگیر داره . اما من ازش خوشم میاد :دی

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
ماتا جای حرف باقی نگذاشت عالی بود همون پاس گلی که به یانوزای داد خودش یه گل ارزش داشت , میشه در نظر گرفت که ماتا هتریک کرده! افسوس که این بازیکن نمی تونه مقابل بایرن بازی کنه
همکاری چیچاریتو و ماتا و کاگاوا روی زمین عالی بود با فروش چیچاریتو به شدت مخالفم فقط به حرکتش روی گل سوم دقت کنید که چه بازیکن فرصت طلب و موقعیت شناس و تیز هوشیه
اگه یه مدت بد بازی می کرد بخاطر کل تیم بود که همه بد بودن وضعیت تیم که به ثبات برسه قطعا بهتر می تونه توانایی های خودش رو اثبات کنه
از ابتدای فصل این بهترین بازی منچستر بود در خیلی از صحنه ها کاملا پخته و با هوش و کم اشتباه بازی کردن همکاری و نظم تیم هم خوب بود

aalireza439

کاربر فعال وب مسترها
کاربر فعال
لایک‌ها
7,670
تو این فصل اعتماد به نفس تیم خیلی پایین امده بود ، تاثیراش رو میشد رو بازی اکثر بازکین ها دید ، با بردهایی مثل این چند هفته اخیر ، اعتماد به نفس تیم بالا میره و عملکرد بازیکن ها هم تاثیر خیلی بالایی داره
امیدوارم تا اخر فصل همین روند حفظ بشه ، برای بازی چهارشنبه هم یک بازی قابل قبولی ارئه بدیم.

rhdan

Registered User
لایک‌ها
2,716
گلها یکی از یکی قشنگتر. اصلا لذت بردم از تماشای بازی. با اینکه بازی با لورکوزن 5 تا زدیم ولی این بازی یچیز دیگه بود. بنظر من بهترین بازی فصل بود. تازه یک تیرک هم چیچاریتو زد.
وای وای چقدر قشنگ بودن!
اصلا منو نابود کرد ماتا با سرتوپش!
رفتم دوباره دیدم!
گل اخر عالی بود!
ولی کاشکی یانوزایی می رفت سمت ماتا و همچنین بقیه!

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
تبریک میگم. نتیجه خیلی خوبی بود. در روزی که 3 مهاجم اول تیم نبودن خیلی خوب نتیجه گرفتیم. تازه دفاع راست هم نداشتیم و والنسیا بازی می کرد.
امیدوارم تا آخر فصل همین طوری نتیجه بگیریم تا شاید بالایی ها شل کنن و ما جاشون رو بگیریم :دی

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
این بازی نشون داد میتونیم حتی بدون نبود رابین هم خوب گل بزنیم ماتا داره در پست اصلیش بازی میکنه و مویس عالی بود تعویض هاش
البته تعویض یانگ که خواست خدا و دعای هوادارن بود ولی بقیه تعویضها خوب بود. واقعا خوشحال شدم بعد از مدتها نانی رو دیدم. من که گفتم یجورایی حس میکنم مصدومیت رابین به نفعمون شده چون واقعا با وجود رابین و رونی مویس همیشه از ترکیب رابین در نوک حمله و رونی پشت سرش و ماتا در پست وینگر استفاده میکرد که جواب نمیداد.

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
دوستانی که با مویس مخالفن این کلیپ رو ببینن ۱ مگا بایت هست نظرشون عوض میشه :دی ترسناکه
http://www.mediafire.com/watch/niwlh9kbw69yhv3/ThE_EmPire_Of_MaNcHeStEr_UnItEd.mp4
اصلا همین تیپ اسپورت بزنه با حال تره که :D تازه یک حرکت منشوری هم زد :D همینه دیگه مربی خوبه بغل زمین به بازیکن روحیه بده و اونهارو تهییج کنه و از اونطرف اگه خودش روحیش رو ببازه و رو نیمکت زانوی غم بغل کنه، بازیکنها هم خودشون رو میبازن و شرایط بدتر میشه. تا ثانیه آخر مربی باید روحیش رو حفظ کنه.

rashiddivx

Registered User
لایک‌ها
610
تبریک به دوستان
پیروزی قاطعانه ای بود سومین برد پیاپی لیگ که 10 گل زدیم و تنها 1 گل خوردیم
از 5 بازی باقی مانده هم تنها اورتون حریف سر سختی هست بقیه نوریچ و ساندرلند و هال (هر سه در الدترافورد) و استوک زیاد قوی نیستن اگه مثل امروز با خونسردی و حساب شده بازی کنن می تونیم همه رو ببریم و منتظر لغزش آرسنال باشیم شاید بتونیم سهمیه لیگ قهرمانان رو هم بگیریم اگه نشد حداقل از لیگ اروپا جا نمی مونیم

S.M.H

‏‎کاربر فعال خاطرات و آشپزي و خوراکي ها
کاربر فعال
لایک‌ها
6,608
اقا تبريک ميگم

ماتا عالي بود

اين چيچا هم خيلي بهتر از ولبک بازي ميکنه به نظرم

با تشکر

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
یانگ رباط دستش پاره شده. بعید میدونم تا آخر فصل دیگه بازی کنه :دی

----------

راستی امروز ماکدا دوباره دابل کرده. تام لارنس هم برای تیمش گلزنی کرده.

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
ادوین فان درسار در توئیتر تولد تیم کارول دروازه بان نیوکاسل را به وی با این توئیت تبریک گفته بود:

"برات یک روز تولد شاد آرزو دارم و امیدوارم این هفته کلین شیت کنی!"

اما وقتی متوجه شده بود کارول این هفته مقابل یونایتد بازی خواهد کرد این توئیت را ارسال کرده :
"متأسفم @TimKrul من نمی دونستم که این هفته برابر یونایتد بازی داری! لذا باید بعدا یه هدیه تولد دیگه برات بخرم!"
10246740_771043676247059_1099626248_n.jpg

aalireza439

کاربر فعال وب مسترها
کاربر فعال
لایک‌ها
7,670
ادوین فان درسار در توئیتر تولد تیم کارول دروازه بان نیوکاسل را به وی با این توئیت تبریک گفته بود:

"برات یک روز تولد شاد آرزو دارم و امیدوارم این هفته کلین شیت کنی!"

اما وقتی متوجه شده بود کارول این هفته مقابل یونایتد بازی خواهد کرد این توئیت را ارسال کرده :
"متأسفم @TimKrul من نمی دونستم که این هفته برابر یونایتد بازی داری! لذا باید بعدا یه هدیه تولد دیگه برات بخرم!"
مشاهده پیوست 565949
یعنی من کشته مرده ، فن در سار هستم ، بهترین دروبازه بان جهان بود ، دلم لک زده برای بازیهایی که فن در سار تو دروازه منچستر بود :(

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
دوستان این برد شیرین رو تبریک میگم ... بازی رو ندیدم ولی مثل اینکه ماتا امشب سنگ تموم گذاشته بود:دی
الانکه ارسنال اوضاش خوب نیس حتی میتونیم چهارم هم بشیم:)

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
دوستان این برد شیرین رو تبریک میگم ... بازی رو ندیدم ولی مثل اینکه ماتا امشب سنگ تموم گذاشته بود:دی
الانکه ارسنال اوضاش خوب نیس حتی میتونیم چهارم هم بشیم:)
impossible...

بالا