• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
خیلی قیافشون کریهه من که عاشقشونم
نظر واقعیمو بخوام بگم مهرداد خان میاد پاک میکنه پستمو :دی
در کل همه جارو گرفتن دیگه! اسم امارات و اتحاد بد در رفته;)

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
ایجنت نانی گفته تابستون منچستریونایتد رو ترک می کنه.
http://www1.skysports.com/football/...says-nani-expected-to-leave-manchester-united
با اینکه اصلا دوست ندارم ولی نانی با اون مصدومیت ها دچار افت وحشتناکی شده و تقریبا میشه گفت که پیشرفتی که ازش انتظار میرفت رو نداشت...
همون بهتر وقتی که واسش مشتری درست حسابی هست بفروشن بره...
ولی فکر نمیکنم تو ایتالیا بتونه موفق باشه...

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
نظر واقعیمو بخوام بگم مهرداد خان میاد پاک میکنه پستمو :دی
در کل همه جارو گرفتن دیگه! اسم امارات و اتحاد بد در رفته;)

اصلان عزیز ، مطالب مشکوک رو میتونید در گفتگوی خصوصی با دوستانتون مطرح کنید.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
http://karington.ir/post/53

ورود شماره 47... جیمز ویلسون در بازی با نیوکاسل روی نیمکت نشست

article-2597680-1CDB1DC500000578-142_634x345.jpg

بازیکن جوان منچستر یونایتد جیمز ویلسون در بازی با نیوکاسل که شیاطین سرخ با کمبود مهاجم مواجه شده بودند برای خودش در نیمکت زخیره ها جایی دست و پا کرد.
با خانه نشینی رابین ونپرسی و وین رونی جیمز ویلسون برای احتیاط به سنت جیمز پارک آورده شد، دیوید مویز در نظر داشت تا دنی ولبک را برای باز حیاطی چهارشنبه شب مقابل بایرن مونیخ حفظ کند و به این ترتیب جیمز ویلسون پیراهن شماره 47 تمرینی را بر تن کرد.
این بازیکن 18 ساله از ماه دسامبر خودش را تا تیم زیر 21 ساله ها بالا کشیده و در آخرین بازی اش برای این تیم که اوایل ماه مارچ برگذار شده بود موفق شد تا هتریک کند.

article-0-1CDAF48F00000578-466_634x489.jpg

article-2597680-1CDB146B00000578-539_634x473.jpg

ویلسون کسی است که در 15 سالگی و بازی آغازینش برای تیم زیر 18 ساله های یونایتد گلزنی کرد و فصل قبل موفق شد تا در پیروزی 7-1 این تیم مقابل نیوکاسل 5 بار دروازه حریف را باز کند.
او همچنین به یکی از اعضای ثابت تیم زیر 19 ساله های انگلستان تبدیل شده جایی که اولین گلش را نیز در پیروزی 6-1 مقابل استونی به ثمر رساند.
این مهاجم متولد استافورد شایر است و به سرعت بی نظیر و شتابش شناخته می شود، چیزی که بسیاری از رقیبانش را پشت سر او قرار داده، لازم به ذکر است که امسال بازوبند کاپیتانی آکادمی منچستر یونایتد به او داده شد.

article-2597680-1CDAF7E300000578-611_634x448.jpg

مهاجمی چند پسته که قابلیت بازی در سمت چپ را هم داراست اما اغلب بازی های او به مرکز بر می گردد. با وجود شکستگی مچ پا در سال گذشته که باعث شد تا این مهاجم قسمت زیادی از فصل را از دست بدهد او فصل را با 14 گل از 13 استارت به پایان رساند.
او جلوی دروازه آرامش قابل ملاحظه ای دارد و چهارچوب شناس فوق العاده ایست، چیزی که تعریف و تمجید بسیاری از یونایتدی ها را به همراه داشته است. از جمله بازیکن سابق شیاطین سرخ کلیتون بلک مور که معتقد است او می تواند مسیر دنی ولبک را طی کند.

امیدوارم به بازیکنای اکادمی هم بهای لازم داده بشه.

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
ﮔﺮﯼ ﻧﻮﯾﻞ ﺩﺭ ﺟﻮﺍﺏ ﻣﺠﺮﯼ ﺷﺒﮑﻪ ﺍﺳﮑﺎﯼ ﻣﺒﻨﯽ ﺑﺮ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﺑﯿﻦ ﻟﯿﻮﺭﭘﻮﻝ ﻭ ﺳﯿﺘﯽ ﺗﺮﺟﯿﺢ ﻣﯿﺪﻫﺪ ﮐﺪﺍﻡ ﯾﮏ ﻗﻬﺮﻣﺎﻥ ﻟﯿﮓ ﺑﺮﺗﺮ ﺷﻮﺩ؟

"ﺍﻧﺘﺨﺎﺏ ﮐﺮﺩﻥ ﺑﯿﻦ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﺗﺮﺟﯿﺢ ﻣﯽ ﺩﻫﯿﺪ ﻟﯿﻮﺭﭘﻮﻝ ﻗﻬﺮﻣﺎﻥ ﺷﻮﺩ ﯾﺎ ﺳﯿﺘﯽ ﻣﺎﻧﻨﺪ ﺍﯾﻦ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﻣﺠﺒﻮﺭ ﺑﺎﺷﯿﺪ ﺑﯿﻦ ﺩﻭ ﻣﺮﺩ ﯾﮑﯽ ﺭﺍ ﺍﻧﺘﺨﺎﺏ ﮐﻨﯿﺪ ﺗﺎ ﻫﻤﺴﺮﺗﺎﻥ ﺭﺍ ﺑﺪﺯﺩﺩ "

پ.ن : مرسی پسر با غیرت
10177368_606362429457921_7035649479350695615_n.jpg

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
پپ شرمنده سلطان برگشت
تمرینات امروز با حظور رونی برگزار شد

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
خوب مثل اینکه رونی به آلمان سفر کرده و البته تو مصاحبه های چند روز اخیر هم گفته بود حتی اگه درد هم داشته باشم، بازی میکنم. فلاینی و رافاءل هم همراه تیم به آلمان نرفتند.

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
مویس: رونی به بازی بایرن می رسد؛ این بازی سخت ترین بازی فصل ماست

سرمربی منچستر یونایتد از حضور قطعی وین رونی در برابر بایرن مونیخ خبر داد.

به گزارش بخش انگلیسی سایت گل، مهاجم 28 ساله منچستر یونایتد که در پیروزی 4-0 شیاطین سرخ در برابر نیوکاسل حاضر نبود، توانایی حضور در برابر بایرن مونیخ را دارد. رونی روز سه شنبه در تمرینات منچستر یونایتد شرکت کرده بود، هم چنین پپ گواردیولا نیز پیش تر از حضور قطعی او خبر داده بود.

مویس در این باره گفت:" او قطعا به میدان خواهد رفت؛ ما برای حضور او در زمین هر کاری را انجام خواهیم داد. او با تزریقاتی که انجام داده است توانایی بازی را پیدا کرده است و این برای ما خوشحال کننده است.

" ما از نظر پزشکی کار اشتباهی را انجام ندادیم؛ نظر خود را به دکتر گفتیم و او نیز نظر خود را به ما گفت. همه شخصیت وین را می شناسند و او مشتاق به بازی کردن است."

مویس در مورد بازی نیز گفت:" من دوست دارم مالکیت توپ در اختیار ما باشد و بتوانیم اتفاق ویژه ای در این بازی را رقم بزنیم و برنامه من این است. اما بایرن نیز بسیار قوی است و از کیفیت خوبی برخوردار است.

" شما باید به رقیب خود احترام بگذارید، ما در بازی رفت بسیار خوب بازی کردیم اما من انتظار دارم بازیکنانم بازی بهتری را به نمایش بگذارند و من مطمئنم که آن ها می توانند این کار را انجام دهند.

" این سخت ترین بازی ما در این فصل است، هر دو تیم بازیکنان بزرگی را دارند و تمرکز هر دو تیم بر روی صعود به مرحله نیمه نهایی است و بازیکنان ما برای این بازی کاملا آماده هستند."

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
گــــــواردیولا : " یونایتد بازهم اتوبوسی بازی خواهد کــرد ! "

سرمربی بایرن مونیخ اطمینان داد تا یونایتد بازهم تدافعی بازی خواهد کرد :

" مطمئنا یونایتد بازهم در لاک دفاعی فرو خواهد رفت و چشم به ضد حملات خواهد داشت این کاری است که آنها بسیار زیاد انجام میدهند "

وی راجب بازگشت رونی گفت :

" حاضرم با شما سر یک لیوان آبجو شرط ببندم که رونی بازی خواهد کرد ! "

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
کلوپ با یه تیم نصفه و نیمه بو جور حال رئال بدون رونالدو رو گرفت. واقعا این کلوپ مربی خوبیه. امیدوارم یه روزی سرمربی یونایتد باشه.

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
کلوپ با یه تیم نصفه و نیمه بو جور حال رئال بدون رونالدو رو گرفت. واقعا این کلوپ مربی خوبیه. امیدوارم یه روزی سرمربی یونایتد باشه.
چقدر من این کلوپ رو دوست دارم :D رفتارش با بازیکنها، اعتراضاتش، روحیه دادنهاش، حرکاتش کنار زمین و هیجاناتش آدم رو مسخ خودش میکنه. واقعا با یک تیم نصف و نیمه رءال رو محو کرد و اگه میختاریان اینهمه موقعیت 100% گل از دست نداده بود حتی میتونست صعود کنه. دورتموند با شایستگی تمام و سربلند از بازیها کنار رفت. منم دوست دارم کلوپ رو یک روز روی نیمکت یونایتد ببینم.
حالا برسیم به بازی تیم خودمون ;) امیدوارم یونایتد با یک بازی خوب و منطقی و بدون اشتباه بتونه از صد بایرن عبور کنه.
Glory Glory Man United

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
من بازی چلسی و پی اس جی رو ندیدم. بنظر من خرید کاوانی اونهم با مبلغ 55 میلیون پوند اشتباه خیلی خیلی بزرگی هستش. دلیل حرفم اینه که ما اصلا نیاز به مهاجم نداریم و حتی میشه به فروش رایین هم علیرغم میل باطنی فکر کرد اگه بخوایم همچنان تک مهاجمه بازی کنیم مگر اینکه سیستم بازی رو به 2 مهاجم در کنار هم تغییر بدیم . در هرصورت با سیستم تک مهاجمه، اگه مهاجمی مثل کاوانی بخریم باز مشکل این فصل شروع میشه و رونی میاد پشت اون مهاجم و ماتا و کاگاوا اجبارا به کناره ها میرن و وینگر بازی میکنن. رونی باید برگرده به نوک حمله و ماتا بیاد پشت سرش بازی کنه. امیدوارم مویس از بازیهای اخیر یونایتد که بخاطر مصدومیت رابین، رونی به خط حمله رفت و ترکیب خیلی خوب ماتا و کاگاوا درس گرفته باشه. بنظر من هزینه کردن پول برای خرید مهاجم هدر دادن پول هستش.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
به نظر من هم کاوانی اصلا ارزش این پول رو نداره. امروز نشون داد که تو بازی های بزرگ و سخت کم میاره. اگه امشب جای کاوانی زلاتان بود مطمئنم از فرصتها بهتر استفاده میکرد اما کاوانی اصلا خوب بازی نکرد.

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
به نظر من هم کاوانی اصلا ارزش این پول رو نداره. امروز نشون داد که تو بازی های بزرگ و سخت کم میاره. اگه امشب جای کاوانی زلاتان بود مطمئنم از فرصتها بهتر استفاده میکرد اما کاوانی اصلا خوب بازی نکرد.
آقا مهرداد بنظر من اصلا مسءله کاوانی یا فالکاءو یا کاستا و قیمتشون نیست. مسءله سیستم تک مهاجمه تیم ما و بالطبع بازی رونی پشت مهاجم و بازی ماتا در کناره ها هست. اگه قرار باشه سال آینده هم تک مهاجمه بازی کنیم خرید مهاجم اشتباه هستش. ماتا باید بیاد وسط بازی کنه و رونی هم بره خط حمله. آخه چرا وقتی یک مهاجم تمام عیار داریم اونو بیاریم یک خط عقب تر و از اونطرف مجبور باشیم یکی از بهترین هافبکهای تهاجمی دنیا رو تو پست وینگر بازی بدیم؟! همین چند روز پیش و بعد از بازی با نیوکاسل فلچر اذعان کرده بود که ماتا باید وسط و پشت مهاجم بازی کنه و بازی در کناره ها واسه ماتا اشتباه هستش البته این تنها اظهارنظر در این رابطه نیست و خیلی از کارشناسان دیگه هم دقیقا به همین نکته اشاره کردن. امیدوارم خرید مهاجم شایعه باشه مگر اینکه قرار باشه از دو مهاجم در کنار هم استفاده کنیم و باز شاهد بازی کردن رونی پشت مهاجم نباشیم.

بالا