مجانی هم بیاد فایده نداره بازیکن هار نمیخواییم که اصلا شخصیت ندارهدیگو فورلان : سوارز باید به منچستر یونایتد برود
" تمام چیزی که من به او گفتم این بود که در مورد رفتن به منچستر یونایتد فکر کند . من می دانم که او لیورپول و شهر و طرفدارانش را دوست دارد ... اما بهترین چیز برای او این است که به الد ترافورد بیاید .
ما دوستان صمیمی ای هستیم .. من می دانم که او بهترین تصمیم را خواهد گرفت "
امیر جان این یانگ چی میگه این وسط؟؟!! این مگه مصدومیت شدیدی نداشت و قرار نبود تا آخر فصل در منزل استراحت کنه؟! من که میدونم احتمال به بازی اومدنش هم زیاده و آقا سوگلی مویس هست! امیدوارم این تاکتیک انتقادات باعث ایجاد تحول در این بشر بشهManchester United : De Gea, Jones, Smalling, Vidic, Evra, Fletcher, Carrick, Valencia, Rooney, Kagawa, Welbeck
Bench: Lindegaard, Büttner, Ferdinand, Giggs, Januzaj, Young, Hernandez
Bayern Munich: Neuer – Dante, Ribéry, Mandzukić, Robben, Boateng, Götze, Lahm (C), Müller, Alaba, Kroos
Bayern Munich bench: Raeder – van Buyten, Rafinha, Pizarro, Weiser, Hojbjerg, Weihrauch
این جونور اصلا مصدوم بشو نیست! چیچاریتو باید بجای ولبک در ترکیب ثابت قرار می گرفتامیر جان این یانگ چی میگه این وسط؟؟!! این مگه مصدومیت شدیدی نداشت و قرار نبود تا آخر فصل در منزل استراحت کنه؟! من که میدونم احتمال به بازی اومدنش هم زیاده و آقا سوگلی مویس هست! امیدوارم این تاکتیک انتقادات باعث ایجاد تحول در این بشر بشه
ببازه برات مهمه یا کسی نظرت رو خواست ؟منچستر امشب میبازه
شاید این چهارشنبه باشد شایدشاید امشب شب ولبک باشه. شاید...
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk