• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
ایکاش این مارکو رویس رو بگیرن. فکر کن رویس و ماتا. جلوشون هم رونی و مثلا رابین . در کناره ها هم یانوزای و یه وینگر خوب از اون طرف

aalireza439

کاربر فعال وب مسترها
کاربر فعال
لایک‌ها
7,670
کلوپ با یه تیم نصفه و نیمه بو جور حال رئال بدون رونالدو رو گرفت. واقعا این کلوپ مربی خوبیه. امیدوارم یه روزی سرمربی یونایتد باشه.
خیلی دوست داشتم ، دروتموند صعود می کرد ، شایسته تر بود .

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
بجای کروس یا گوندگان باید روی خرید رویس تمرکز کنن
حامد جان رویس یک خط جلوتر از کروس و گوندوغان بازی میکنه یعنی وینگر یا هافبک تهاجمی. بنظر میرسه گوندوغان یا کروس رو برای پست هافبک وسط طراح و بازیساز مدنظر دارن یعنی CMF. منم با خرید رویس 100% موافقم چون هم میتونه وینگر بازی کنه و هم هافبک تهاجمی و ترکیبش با ماتا و کاگاوا چه شود :D و یونایتد هم 100% به یک وینگر نیاز داره چون احتمال فروش نانی که خیلی زیاد هستش، یانگ هم به امید خدا از تیم جدا میشه، زمزمه های فروش زاها هم هستش. پس تیم 100% به یک وینگر نیاز داره و چه بازیکنی بهتر از رویس؟؟ البته ممکنه کاگاوا رو برای جذب یک بازیکن دورتموند به این تیم پیشنهاد بدن.
چند خبر کوتاه:
- امروز خوندم که مویس با مدیر برنامه های رویس صحبتهایی داشته.
- لوک شاو روز گذشته حین بازی چلسی توییتهایی زده و مجددا علاقه خودش به چلسی رو نشون داده. با این تفاسیر فکر کنم باید به گزینه های دیگه واسه دفاع چپ فکر کرد. من خودم با خرید کوءنتراءو موافق نیستم و کلا از این بازیکن خوشم نمیاد!! البته نمیدونم چرا!! :confused:
- اینکه صحبتهایی بر احتمال فروش کریک هم هست و حرف از احتمال بازگشت کریک و فردیناند به تیم سابقشون یعنی وستهام هم زده شده.
- اینکه پدر ویلیام کاروالهو گفته که ترجیح میدم پسرم به یونایتد نره!! و دوست دارم بره به لیگ اسپانیا :mad: امیدوارم پسر بدی باشه و حرف باباش رو گوش نکنه :D
- کروس به همبازیهاش در بایرن گفته دوست داره به یونایتد بره ولی مدیر برنامه هاش امروز گفته که کروس تابستون جایی نمیره! رءال هم مثل اینکه خواهان جذبش هست.
- مهدی بن عطیه دفاع 26 ساله و مستحکم رم جدیدترین گزینه برای خط دفاع یونایتد. قابل ذکره رم این فصل تنها 18 گل خورده داشته.
- سران یونایتد مدعی شدن تنها با مبلغ 15 میلیون پوند قادر به جذب گوندوغان هستن. از طرفی سابقه خرید ناموفق هارگریوز اونها رو نگران خرید گوندوغان کرده که یک مصدومیت طولانی مدت داشته.

Last edited:

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,858
چقدر دورتمند قشنگ بازی کرد

خاک بر سر میخیتاریان!

و البته داور که دو دقیقه وقت تلف شده گرفت!

بگذریم

پیش بینی من واسه بازی امشب
2-1 عقبیم دقیقه اخره بازیه که رونی گل دوم رو میزنه و میریم بالا
منم خیلی شیک به سی سی یو منتقل میشم:دی

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
چقدر دورتمند قشنگ بازی کرد

خاک بر سر میخیتاریان!

و البته داور که دو دقیقه وقت تلف شده گرفت!

بگذریم

پیش بینی من واسه بازی امشب
2-1 عقبیم دقیقه اخره بازیه که رونی گل دوم رو میزنه و میریم بالا
منم خیلی شیک به سی سی یو منتقل میشم:دی
افشین میای برج میلاد امشب؟

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
اخرین فرصت مویس هست امشب پپ جنگ روانی رو شروع کرده و گفته ما منچستر اتوبوسی بازی میکنه که مویس رو تحریک به حمله کنه ما الانشم عقبیم برای برد باید ۲ تا بزنیم که کار اسونی نیست !

hamed599

Registered User
لایک‌ها
2,677
به نظرم من باید برم مدیر استعداد یابی بشم تو یونایتد.دی
قبل از اینکه اینهمه معروف بشه تو همون مونشن گلادباخ رویس رو دوست داشتم به نظرم از گوتزه هم بهتره
مهدی بن عطیه رو هم تو تیم منتخب سری ا داشتم از همون شروع بایها مدافع باحالیه گلزن هم هست البته بعضی وقتا دیگه زیادی میره جلو
کوادرادو رو هم همون اول تو تیم منتخب خودم داشتم تو فوتبال فانتزی اینم بازیکن خیلی باحالیه
دوست دارم اگه قرار به خرید مهاجم باشه الکسیس رو بخره یونایتد نمیدونم چجوری ولی حس میکنم اگه بیاد یونایتد و مرکز خط حمله بازی کنه نه کناره ها حتی از نیستلروی هم بهتر گل خواهد زد واسه یونایتد
انتونیو گریزمان از تیم سوسیه داد رو هم دوست دارم میتونه جای رونی بازی کنه رونی بره نوک

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
اخرین فرصت مویس هست امشب پپ جنگ روانی رو شروع کرده و گفته ما منچستر اتوبوسی بازی میکنه که مویس رو تحریک به حمله کنه ما الانشم عقبیم برای برد باید ۲ تا بزنیم که کار اسونی نیست !
2 تا هم نه ئا!! 1-0 ببریم میایم بالا، 2-2 میایم، 2-1 میایم!
اونقدم سخت نیست! بایرن میاد که حمله کنه، دفاعشون باز میشه، یه ضد حمله یه گل بزنیم بیچارن!

rhdan

Registered User
لایک‌ها
2,716
چرا باید دوتا بزنیم؟

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
اها! از اون نظر بله!
البته همچین چیزی که بعیده، باید همون بازی تو اولدترافورد رو تکرار کنیم، خوبی بایرن اینه که چون خودشونو خیلی قوی میدونن برای مساوی 0-0 نمیانن تو زمین خودشون، میان که ببرن، یهنی حمله میکنن، یعنی ما میتونیم ضد حمله کنیم، یعنی ما تو ضد حمله قوییم، یعنی اینجوری میتونیم بریم مرحله بعد :دی

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
به نظرم من باید برم مدیر استعداد یابی بشم تو یونایتد.دی
قبل از اینکه اینهمه معروف بشه تو همون مونشن گلادباخ رویس رو دوست داشتم به نظرم از گوتزه هم بهتره
مهدی بن عطیه رو هم تو تیم منتخب سری ا داشتم از همون شروع بایها مدافع باحالیه گلزن هم هست البته بعضی وقتا دیگه زیادی میره جلو
کوادرادو رو هم همون اول تو تیم منتخب خودم داشتم تو فوتبال فانتزی اینم بازیکن خیلی باحالیه
دوست دارم اگه قرار به خرید مهاجم باشه الکسیس رو بخره یونایتد نمیدونم چجوری ولی حس میکنم اگه بیاد یونایتد و مرکز خط حمله بازی کنه نه کناره ها حتی از نیستلروی هم بهتر گل خواهد زد واسه یونایتد
انتونیو گریزمان از تیم سوسیه داد رو هم دوست دارم میتونه جای رونی بازی کنه رونی بره نوک
کوادرادو هم مدنظر باشگاه هست و حتی چند بازیش رو از نزدیک نگاه کردن و بخصوص حالا که فیورنتینا میخواد اندرسون رو بخره، میشه با مقداری پول این دو بازیکن باهم معاوضه بشن.
از گریزمان خیلی خوشم نمیاد و فکر میکنم فیزیکش بدرد لیگ برتر نمیخوره و گزینه های خیلی بهتری هم برای پست وینگر هست. اگه قرار باشه از بارسا بازیکن بگیریم من پدرو رو به الکسیس ترجیح میدم. راجع به بن عطیه هم خدا کنه اول مانگالا جذب بشه و اگه مانگالا نشد، بن عطیه از بقیه گزینه های احتمالی بهتره یعنی از گارای و دانته! البته سوبوتیج رو هم خیلی دوست دارم که فکر نکنم دورتموند بفروشدش.

Snatch

Registered User
لایک‌ها
1,722
نمی خوام بزم دوستان رو بهم بزنم. اما زیاد به صعود مطمئن نباشید. من فقط می خوام خودمو گول نزنم و برای حذف شدن آماده بشم. چون واقعا هنوز طعم تلخ شکست های مقابل چلسی، لیورپول و سیتی و حتی تیم های ضعیف تر یادم نرفته در حالی که انتظار پیروزی یا بازی خوب داشتم. بازی های دیشب حداقل نشون داد بازی تو خونه خودی چقدر با بازی بیرون خونه فرق داره. حداقل دیشب دو نمونه زنده رو دیدید که تو خونه از این رو به اون رو شده بودند. تکلیف بایرن هم مشخصه. اونایی که منو میشناسند میدونند چقدر رو یونایتد تعصب دارم. اما دلم نمی خواد یه شب سراسر استرس رو با اعتماد کردن به مویس بگذرونم. از صمیم قلب دوس دارم بریم بالا. اما می خوام بی استرس نگاه کنم. اگر ما حذف بشیم کار خاصی صورت نگرفته. چون وضعیت امسال ما مشخصه. اما اگه اونا حذف بشن واقعا باید بگیم شاهکار کردیم. واقع بین باشیم شانسی نداریم. اما این دلیل بر تخریب تیم مورد علاقه ام نیست.امیدوارم اگه حتی صعود هم نکردیم از تو حلقومشون در بیاریم. شاید امسال رفتیم بالا قهرمان شدیم.شاید هم امشب حذف شدیم. در هر صورت we are UNITED

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
منچستر رو دوست دارم و بهش ایمان دارم اما ایمان داشتن ربطی به اسون بودن نیست بایرن تیمی قوی هست و بردنش تو الیانز ارنا برای ما حداقل غیر ممکن هست رابین رو نداریم دفاع بسیار اشفته و تنها چشم به کرنر و ضربات ایستگاهی امید وارم مساوی شه ۱-۱ یا خفیف ببازیم اگر قراره ببازیم شاید خیلی شما ها قبول نداشته باشید حرف من رو ولی تیمی که اول هست تو دنیا و تیمی که ۲۰ هست خیلی فاصله بینشون زیاده

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
از صمیم قلب امیدوارم امشب صعود کنید .
حداقل واسه ما بهتر هست :D
به به به...
ظاهرا بی دلیل نیست که تاپیک منچستر اینقدر داغه!!!
کلا بروبچ PT همه منچستری هستن...
...WE ARE UNITED AGAINST THE WORLD

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
از صمیم قلب امیدوارم امشب صعود کنید .
حداقل واسه ما بهتر هست :D

اگه همون داور ترک بخواد قضاوت کنه معلومه که برای شما بهتره :دی

---------

امیدوارم که امشب بتونیم صعود کنیم. البته اگر هم نکردیم خیلی ناراحت نمیشم. تا همین جا هم با توجه به شرایط امسال خوب اومدیم بالا.

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
Manchester United : De Gea, Jones, Smalling, Vidic, Evra, Fletcher, Carrick, Valencia, Rooney, Kagawa, Welbeck

Bench: Lindegaard, Büttner, Ferdinand, Giggs, Januzaj, Young, Hernandez

Bayern Munich: Neuer – Dante, Ribéry, Mandzukić, Robben, Boateng, Götze, Lahm (C), Müller, Alaba, Kroos

Bayern Munich bench: Raeder – van Buyten, Rafinha, Pizarro, Weiser, Hojbjerg, Weihrauch​

بالا