ایکاش این مارکو رویس رو بگیرن. فکر کن رویس و ماتا. جلوشون هم رونی و مثلا رابین . در کناره ها هم یانوزای و یه وینگر خوب از اون طرف
خیلی دوست داشتم ، دروتموند صعود می کرد ، شایسته تر بود .کلوپ با یه تیم نصفه و نیمه بو جور حال رئال بدون رونالدو رو گرفت. واقعا این کلوپ مربی خوبیه. امیدوارم یه روزی سرمربی یونایتد باشه.
حامد جان رویس یک خط جلوتر از کروس و گوندوغان بازی میکنه یعنی وینگر یا هافبک تهاجمی. بنظر میرسه گوندوغان یا کروس رو برای پست هافبک وسط طراح و بازیساز مدنظر دارن یعنی CMF. منم با خرید رویس 100% موافقم چون هم میتونه وینگر بازی کنه و هم هافبک تهاجمی و ترکیبش با ماتا و کاگاوا چه شودبجای کروس یا گوندگان باید روی خرید رویس تمرکز کنن
افشین میای برج میلاد امشب؟چقدر دورتمند قشنگ بازی کرد
خاک بر سر میخیتاریان!
و البته داور که دو دقیقه وقت تلف شده گرفت!
بگذریم
پیش بینی من واسه بازی امشب
2-1 عقبیم دقیقه اخره بازیه که رونی گل دوم رو میزنه و میریم بالا
منم خیلی شیک به سی سی یو منتقل میشم:دی
2 تا هم نه ئا!! 1-0 ببریم میایم بالا، 2-2 میایم، 2-1 میایم!اخرین فرصت مویس هست امشب پپ جنگ روانی رو شروع کرده و گفته ما منچستر اتوبوسی بازی میکنه که مویس رو تحریک به حمله کنه ما الانشم عقبیم برای برد باید ۲ تا بزنیم که کار اسونی نیست !
چرا باید دوتا بزنیم؟اخرین فرصت مویس هست امشب پپ جنگ روانی رو شروع کرده و گفته ما منچستر اتوبوسی بازی میکنه که مویس رو تحریک به حمله کنه ما الانشم عقبیم برای برد باید ۲ تا بزنیم که کار اسونی نیست !
منظورم این نیست باید ۲تا بزنیم صعود کنیم یه گل حاشیه امنیتی جلو بایرن نیست ۲ تا بزنیم بایر کارش تمومهچرا باید دوتا بزنیم؟
کوادرادو هم مدنظر باشگاه هست و حتی چند بازیش رو از نزدیک نگاه کردن و بخصوص حالا که فیورنتینا میخواد اندرسون رو بخره، میشه با مقداری پول این دو بازیکن باهم معاوضه بشن.به نظرم من باید برم مدیر استعداد یابی بشم تو یونایتد.دی
قبل از اینکه اینهمه معروف بشه تو همون مونشن گلادباخ رویس رو دوست داشتم به نظرم از گوتزه هم بهتره
مهدی بن عطیه رو هم تو تیم منتخب سری ا داشتم از همون شروع بایها مدافع باحالیه گلزن هم هست البته بعضی وقتا دیگه زیادی میره جلو
کوادرادو رو هم همون اول تو تیم منتخب خودم داشتم تو فوتبال فانتزی اینم بازیکن خیلی باحالیه
دوست دارم اگه قرار به خرید مهاجم باشه الکسیس رو بخره یونایتد نمیدونم چجوری ولی حس میکنم اگه بیاد یونایتد و مرکز خط حمله بازی کنه نه کناره ها حتی از نیستلروی هم بهتر گل خواهد زد واسه یونایتد
انتونیو گریزمان از تیم سوسیه داد رو هم دوست دارم میتونه جای رونی بازی کنه رونی بره نوک
بله اقا شما میای؟افشین میای برج میلاد امشب؟
به به به...از صمیم قلب امیدوارم امشب صعود کنید .
حداقل واسه ما بهتر هست![]()
از صمیم قلب امیدوارم امشب صعود کنید .
حداقل واسه ما بهتر هست![]()