• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

aalireza439

کاربر فعال وب مسترها
کاربر فعال
لایک‌ها
7,670
چقدر کار خوبی کردی آقا امیر

توکل برخدا علیرضا جان. ایشا... بچه ها از کوچکترین فرصتها بهترین استفاده رو بکنن و تو خط دفاع هم بدون اشتباه بازی کنیم.
من که از خدامه منچستر صعود کنه
همیشه هم امیدوارنه فکر می کنم
انشالله هفته چهارشنبه هفته بعد همین ساعت صعود تیممون رو به همدیگه تبریک میگیم

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
این بحثی که میگید تو ارنج امشب فرگوسن دخیل بوده رو بازش کنید ،
حدث شما هاست ؟ کسی از مسئولین رسمی یا غیر رسمی باشگاه چیزی گفته ؟ حرف فن های خارجی ؟

من یکی که خیلی مشتاقم بدونم ...

.

mhm007_007

Registered User
لایک‌ها
184
خدا این مزدک لیورپولی رو لعنت کنه.زهرمارمون کرد بازی رو
خیر سرش تو مسابقه آقای گزارشگر داور هست اینقدر سوتی داد تو این بازی

ColoFlyin'

کاربر فعال زبانهای خارجی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,233
اونقدر در جریان بازی و احساسات شخصی‌اش غرق شده بود که مدتی طول کشید تا فهمید قرمز مستقیم نبود. این خیلی بده. خوبی عادل اینه که با همون صراحتی که اعلام می‌کنه لیورپولیه، هیچ وقت تو گزارش تیم‌های دیگه، سعی نمی‌کنه اونا رو کمرنگ کنه.

به نظرم فردوسی پور هم خیلی کم شده بی طرفانه و بدون غرض گزارش کنه. خودنمایی های توخالیش هم بعضی موقع ها واقعاً غیرقابل تحمله.

باورتون بشه یا نه ولی من صدای تی وی رو کاملا بستم!!!

راستش من هم اغلب ترجیح می دم فقط از سیما بهره ببرم اگه مجبور باشم یه بازی رو از صداوسیما تماشا کنم.

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
این بحثی که میگید تو ارنج امشب فرگوسن دخیل بوده رو بازش کنید ،
حدث شما هاست ؟ کسی از مسئولین رسمی یا غیر رسمی باشگاه چیزی گفته ؟ حرف فن های خارجی ؟

من یکی که خیلی مشتاقم بدونم ...

.
مزخرف محضه. من که تو فروم های خارجی اصلا ندیدم. حتی همه کردیت دادن به مویس که تونسته مقابل گواردیولا اینطوری نتیجه بگیره.

AMIR TERROREST

Registered User
لایک‌ها
4,884
تبریک به منچستری ها بازی پوششی خیلی خوبی رو بازی کرد تیمشون خودم به شخصه خعلی دوست دارم منچستر بیاد بالا ولی واقعا کار سختی داره

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
اگه میگفتن پروین برای دایی ارنج کرده راحت باور می کردم ولی تو فوتبال اروپا و تو این سطح، غیرممکنه.
شک ندارم اگه اتفاق می افتاد مویس استعفا میداد.

AMIR TERROREST

Registered User
لایک‌ها
4,884
سرمربیتون نتیجه خیلی خوبی گرفته و داره کم کم وارد راه فرگوسن شدن میشه

که خودتون میگید نه کار اون نبوده :| :|

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
به راحتی می تونستیم بازی رو ببریم بایرن مثل فشنگ مشقی بود حمله می کرد اکثرا بی هدف و غیر خطرناک!
مالکیت توپ رو هم در اختیار داشتن چکار می کردن جز پاسهای عرضی بیهوده؟ بعد یه عده می خوان بگن منچستر داره اتوبوسی بازی می کنه! عزیز من تیم شما توپ رو بر می داره النگ دولنگ بازی می کنه بدون کار مفید بعد تیم مقابل میشه اتوبوسی؟!
گل ولبک اصلا آفساید نبود مزدک چند صحنه بازی از دستش در رفت داور بازی خطرناک ولبک رو گرفت در حالی که توپ در مالکیت ولبک بود و روپایی می زد این مدافع بایرن بود که سرشو انداخت جلوی پای ولبک اگه قرار باشه شما پات رو از یه حدی بالاتر نیاری پس یعنی اصلا نمیشه در محوطه ی جریمه ضربه برگردان زد! گل اولمون صحیح بود
یه تک به تک رو هم ولبک خراب کرد روی گلی هم که خوردیم جناب فلینی نقش پشمک رو بازی کرد اشتایگر رو گرفته بود ولی وقتی شواینی به سمت توپ حرکت کرد جناب فلینی ایستاد و نگاه کرد واسه چی این کارو کرد معلوم نیست اگه اشتایگر رو ول نمی کرد و روش فشار می آورد تا شوت نزنه اون گل رو نمی خوردیم ولی ولش کرد تا بدون دردسر از 6-7 متری توپ رو بزنه سمت دروازه اصلا یه جو مغز توی سر این فلینی نیست نسخه ی دوم رافائله
کلا فلینی گند زد در وسط زمین هم چندین و چند پاس اشتباه داد که باعث شد ضد حمله بخوریم فقط روی نبردهای هوایی موفق بود
در هر صورت بایرن جز اون اون شوت روبن که دخیا گرفت موقعیت خطرناک آنچنانی نداشت اکثرا حملات بی هدف و کلیشه ای
اخراج شواینی هم درست بود چون جلوی ضد حمله ی رونی رو گرفت و مشابه همون صحنه ای بود که به والنسیا کارت زد داد ولی اون حرکت چیچاریتو و خطای مارتینز رو من میگم کارت قرمز مستقیم داشت چون چیچا می رفت که تک به تک بشه
به هر حال این نتیجه قابل توجه اونایی که می گفتن منچستری که از سیتی و لیورپول توی اولدترافورد 3 تا 3 تا می خوره حتما از بایرن 6 تا می خوره! نه عزیزان هر بازی شرایط خاص خودش رو داره
ما در مونیخ هم شانس صعود داریم با این بازی حتی شانسمون بیشتر از شروع بازی و پیش بینی هاست! اکثر تیمهای انگلیسی در خاک آلمان موفق بودن خیلی وقت میشه این بایرن غول(!) در خاکش تیم انگلیسی رو شکست نداده! در یکی دو سال اخیر به چلسی در فینال باختن به آرسنال هم باختن و هم مساوی کردن به سیتی هم باختن!
با یک بازی هوشمندانه می تونیم حتی بایرن رو ببریم

Snatch

Registered User
لایک‌ها
1,722
بازی هفته پیش رئال مادرید و وایکانو که 5_0 به نفع رئال تموم شد مالکیت توپ حدودا 45_55 به نفع وایکانو بود. دیشب بایرن صاحب توپ بود.اما موقعیت آنچنانی نداشت. امیدوارم بازی برگشت رو شجاعانه بازی کنند.چون واقعا نقطه ضعف بایرن دفاعشه که تا حالا به دلیل قدرت حمله و هافبک هاش پوشونده شده بود. البته نقطه ظعف ما هم همینجاست.امیدوارم بچه ها با تفکر پیروزی برن

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249

aalireza439

کاربر فعال وب مسترها
کاربر فعال
لایک‌ها
7,670
نویر هم اومده بود جلو کافی بود دو قدم سمت راست حرکت می کرد و بلافاصله شوت می زد
اگه رونی یا فن پرسی بود این توپ به تور دروازه ی بایرن بوسه می زد
همین که صحنه رو دیدم یاد مصدومیت فن پرسی افتادم :(

rashiddivx

Registered User
لایک‌ها
610
من یکی که فکر نمی کردم اینقدر خوب بازی کنیم یادمون نره امسال چه باختها و بازیهای فاجعه باری مقابل تیمهای ضعیف انجام دادیم تساوی 1-1 در زمین خودی اونم از بایرن اوج گرفته نتیجه بدی نیست با کمی دقت حتی می تونستیم برنده ی بازی هم باشیم
دخیا خیلی خوب بود بعد از اشمایکل و فان درسار می تونه دروازه بان مطمئنی برامون باشه رئیس همیشه دروازه بانهای با استعدادی برای تیم به خدمت گرفته و پرورش داده
از گزارشگری مزد که چیزی نگیم بهتره من فقط از اون حرکت هواداران منچستر زمانی که نویر اواخر بازی داشت وقت کشی می کرد خوشم نیومد بطری و آشغال پرت می کردن زمین این کارها فایده ای نداره جز لطمه زدن به اعتبار تیم
درست نیست در سطح اول فوتبال جهان هواداران تیمی مثل منچستر در اولدترافورد از این کارا بکنن خیلی صحنه ی زشتی بود

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
از دید یوفا روبن بهترین بازیکن زمین بوده!!!

hamedM1368

Registered User
لایک‌ها
866
دیشب واسه روبن فرصت نقش بازی کردن و فریب داور رو ندادیم هههه

hamedM1368

Registered User
لایک‌ها
866
مزدک میرزایی واقعاً یکی از عقده ای ترین آدمای موجود در دنیاست!
تا تونست منچسترو تحقیر کرد و رو اعصاب ما راه رفت
صدا سیما نیست که آشغالدونیه
آره موافقم بدجور اعصاب منم خورد کرد

بالا