آها حالا گرفتم ... یادش بخیر دفی یه سایت بود 1 سال پیش عضوش بودم ... به عمرم سایتی برای تورنت به اون باحالی ندیده بودم ... suprnova.orgبه نقل از daftarekhaterat :نه.. نگرفتي...
ببين منظورم اينه كه آپلود خودمون رو كم كنيم در عوض شانس دانلود از فرستنده هاي بيشتر و بهتر رو از دست ميديم يا ربطي نداره؟
ممنون از توضيحت حسام جان.به نقل از IcedAngel :آها حالا گرفتم ... یادش بخیر دفی یه سایت بود 1 سال پیش عضوش بودم ... به عمرم سایتی برای تورنت به اون باحالی ندیده بودم ... suprnova.org
اون نامرد با هر برنامه ای که دانلود میکردی ازت انتظار داشت که فایلی که گرفتی رو برای بقیه هم shareکنی و اگه نمی کردی بن ! ولی الان با این سایتهایی که به طور غیر مستقیم تورنت بهت میدن تو اصلا" آپلودت رو کمه کم کن ... کسی پیگیر نمیشه ... البته میلاد چند وقت پیش یه سایت بهم گفت که همون سیستم سوپر نوا رو داشت و آی پی چک میکرد :blink:
خواهش میشه :blush: :blush:به نقل از daftarekhaterat :ممنون از توضيحت حسام جان.
كي گفت؟این رو تو یکی از فرومهای خارجی بهم گفت
یه پسر کانادایی تو همون فروم سوپر نوا بهم گفت ... طرف از این دیوانه ها بود ... نه چیزی راجع به بو و مزش نگفت ولی در کل منظورش این بود که این فایلها بیشترشون روی سرورها و کامپیوترهای اون قسمت آسیا وجود داره که مهد تمدن کامپیوتر دیگه دارن به حساب میان ... با توجه به قانون کپی رایت در آمریکا و کانادا و ترس مردم از جریمه ای که داره (بیشتر فرک میکنن پلیس این چیزا رو چک میکنه ) تو این سیستمها زیاد قاطی نمیشن ... اکثر این فایلهای اشتراکی تو آسیا هست سورسشون ... نمگم کاملا" .... ولی بیشترشبه نقل از shazdeh kocholo :كي گفت؟
بعد از كجا بفهميم اون فايله از كجا سرازير ميشه ؟بوي خاصي داره يا مزه اش فرق ميكنه؟
نه جدي ميگم راهي هست كه بفهميم.؟
ممنون حسام جان.به نقل از IcedAngel :یه پسر کانادایی تو همون فروم سوپر نوا بهم گفت ... طرف از این دیوانه ها بود ... نه چیزی راجع به بو و مزش نگفت ولی در کل منظورش این بود که این فایلها بیشترشون روی سرورها و کامپیوترهای اون قسمت آسیا وجود داره که مهد تمدن کامپیوتر دیگه دارن به حساب میان ... با توجه به قانون کپی رایت در آمریکا و کانادا و ترس مردم از جریمه ای که داره (بیشتر فرک میکنن پلیس این چیزا رو چک میکنه ) تو این سیستمها زیاد قاطی نمیشن ... اکثر این فایلهای اشتراکی تو آسیا هست سورسشون ... نمگم کاملا" .... ولی بیشترش
جفتش خوبه. از هر دو استفاده کنیدبه نقل از mammad81 :کسی اینجا با emule کار کرده چه جوریاس؟
میشه بگید این bit torrent چه جوریه؟
این همه برات توضیح دادیم دیگه !!! چی میخوای بدونی دیگه ؟؟؟ این همه هم که لینک دادیم :blink:به نقل از rezadignity :چقدر تحویل گرفتید!!
به نقل از rezadignity :چقدر تحویل گرفتید!!
رضا گرفتی ما رو :blink: ؟؟؟ این همه لینک گذاشتیم صقحه پیش !!! به هر حال ... این خیلی سیستم سرچش خفنه :به نقل از rezadignity :این فایلها رو از کجا میشه پیدا کرد؟
اوکــــــــــــــــیرضا گرفتی ما رو ؟؟؟ این همه لینک گذاشتیم صقحه پیش !!! به هر حال ... این خیلی سیستم سرچش خفنه :
www.isohunt.com
بیشتر خواستی برو تو گوگل سرچ کن :
torrent search engine
ببین چقدر سایت بهت میده ... دونه دونه امتحان کن ببین کدوم رو حال میکنی ...
برای دانلود برنامشم برو تو گوگل سرچ کن :
torrent applications
توي ftp فايل تضمين شده است و به قسمتهاي مختلف تقسيم شده و به گيرنده ارسال ميشه اما توي تورنت اين هر كدام از قسمتهاي يك فايل بزرگ به يكي از فرستنده ها اختصاص يافته كه باعث ميشه در صورتي كه هر كدام از فرستنده دچار تغيير در سرعت بشن شما هم دريافت اون قسمت رو از دست بدين.به نقل از Fatal Error :این سرعت تورنت چرا اینطوریه، من دارم توی اف تی پی با سرعت 25 کیلوبیت می گیرم فایل رو، وقتی می رم توی تورنت فایل های 5،6 گیگی رو با سرعت حداکثر 3 کیلوبیت می گیره، تازه 317 تا هم Seed داره!! :blink:
منظورتون کیلوبایت هست؟این سرعت تورنت چرا اینطوریه، من دارم توی اف تی پی با سرعت 25 کیلوبیت می گیرم فایل رو، وقتی می رم توی تورنت فایل های 5،6 گیگی رو با سرعت حداکثر 3 کیلوبیت می گیره، تازه 317 تا هم Seed داره!!