• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

µTorrent برنامه

mammad81

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
23
کسی اینجا با emule کار کرده چه جوریاس؟
میشه بگید این bit torrent چه جوریه؟

IcedAngel

Registered User
لایک‌ها
30
به نقل از daftarekhaterat :
نه.. نگرفتي...
ببين منظورم اينه كه آپلود خودمون رو كم كنيم در عوض شانس دانلود از فرستنده هاي بيشتر و بهتر رو از دست ميديم يا ربطي نداره؟
آها حالا گرفتم ... یادش بخیر دفی یه سایت بود 1 سال پیش عضوش بودم ... به عمرم سایتی برای تورنت به اون باحالی ندیده بودم ... suprnova.org
اون نامرد با هر برنامه ای که دانلود میکردی ازت انتظار داشت که فایلی که گرفتی رو برای بقیه هم shareکنی و اگه نمی کردی بن ! ولی الان با این سایتهایی که به طور غیر مستقیم تورنت بهت میدن تو اصلا" آپلودت رو کمه کم کن ... کسی پیگیر نمیشه ... البته میلاد چند وقت پیش یه سایت بهم گفت که همون سیستم سوپر نوا رو داشت و آی پی چک میکرد :blink:

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
به نقل از IcedAngel :
آها حالا گرفتم ... یادش بخیر دفی یه سایت بود 1 سال پیش عضوش بودم ... به عمرم سایتی برای تورنت به اون باحالی ندیده بودم ... suprnova.org
اون نامرد با هر برنامه ای که دانلود میکردی ازت انتظار داشت که فایلی که گرفتی رو برای بقیه هم shareکنی و اگه نمی کردی بن ! ولی الان با این سایتهایی که به طور غیر مستقیم تورنت بهت میدن تو اصلا" آپلودت رو کمه کم کن ... کسی پیگیر نمیشه ... البته میلاد چند وقت پیش یه سایت بهم گفت که همون سیستم سوپر نوا رو داشت و آی پی چک میکرد :blink:
ممنون از توضيحت حسام جان.
cheers1[1].gif

IcedAngel

Registered User
لایک‌ها
30
به نقل از daftarekhaterat :
ممنون از توضيحت حسام جان.
cheers1[1].gif
خواهش میشه :blush: :blush:
اینم تو پرانتز بگم ... اون سوپرنوا رو که بهت گفتم الان پولی کردن نامردا ....
در ضمن من یه کشفیم کردم ... بیشتر این فایلها از خطه سنگاپور و مالزی و اون کشورها میاد ... اگه در ساعاتی که مردم اون کشورها بیشتر تو اینترنت هستن برنامه های دانلودتون رو اجرا کنین سریع تر به حواب میرسین ... برای من میشه نصف شب ... شبها کامپیوتر رو روشن میزارم و لا لا !!! باور کن یه شب 10 گیگ دانلود کردم ... خودم کف کردم ... بعضی فایلها رو شب گرفتم در حالی که همون فایل صبحش هیچی نمیفرستاد .... ! این رو تو یکی از فرومهای خارجی بهم گفت :blink:

shazdeh kocholo

Registered User
لایک‌ها
50
این رو تو یکی از فرومهای خارجی بهم گفت
كي گفت؟
57.gif

بعد از كجا بفهميم اون فايله از كجا سرازير ميشه ؟
169.gif
بوي خاصي داره يا مزه اش فرق ميكنه؟
192.gif

نه جدي ميگم راهي هست كه بفهميم.؟

IcedAngel

Registered User
لایک‌ها
30
به نقل از shazdeh kocholo :
كي گفت؟
57.gif

بعد از كجا بفهميم اون فايله از كجا سرازير ميشه ؟
169.gif
بوي خاصي داره يا مزه اش فرق ميكنه؟
192.gif

نه جدي ميگم راهي هست كه بفهميم.؟
یه پسر کانادایی تو همون فروم سوپر نوا بهم گفت ... طرف از این دیوانه ها بود ... نه چیزی راجع به بو و مزش نگفت ولی در کل منظورش این بود که این فایلها بیشترشون روی سرورها و کامپیوترهای اون قسمت آسیا وجود داره که مهد تمدن کامپیوتر دیگه دارن به حساب میان ... با توجه به قانون کپی رایت در آمریکا و کانادا و ترس مردم از جریمه ای که داره (بیشتر فرک میکنن پلیس این چیزا رو چک میکنه ) تو این سیستمها زیاد قاطی نمیشن ... اکثر این فایلهای اشتراکی تو آسیا هست سورسشون ... نمگم کاملا" .... ولی بیشترش

shazdeh kocholo

Registered User
لایک‌ها
50
به نقل از IcedAngel :
یه پسر کانادایی تو همون فروم سوپر نوا بهم گفت ... طرف از این دیوانه ها بود ... نه چیزی راجع به بو و مزش نگفت ولی در کل منظورش این بود که این فایلها بیشترشون روی سرورها و کامپیوترهای اون قسمت آسیا وجود داره که مهد تمدن کامپیوتر دیگه دارن به حساب میان ... با توجه به قانون کپی رایت در آمریکا و کانادا و ترس مردم از جریمه ای که داره (بیشتر فرک میکنن پلیس این چیزا رو چک میکنه ) تو این سیستمها زیاد قاطی نمیشن ... اکثر این فایلهای اشتراکی تو آسیا هست سورسشون ... نمگم کاملا" .... ولی بیشترش
ممنون حسام جان.

مطمئني پسر بود. من نگرانتم. اين آواتار رو كه گذاشتي. ميترسم پاي دختري در ميون باشه از دست بري.
228.gif

mammad81

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
23
هیشکی نبود جواب سوال منو بده
294.gif

ma000055

Registered User
لایک‌ها
3
به نقل از mammad81 :
کسی اینجا با emule کار کرده چه جوریاس؟
میشه بگید این bit torrent چه جوریه؟
جفتش خوبه. از هر دو استفاده کنید

rezadignity

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
چقدر تحویل گرفتید!!

IcedAngel

Registered User
لایک‌ها
30
به نقل از rezadignity :
چقدر تحویل گرفتید!!
این همه برات توضیح دادیم دیگه !!! چی میخوای بدونی دیگه ؟؟؟ این همه هم که لینک دادیم :blink:

rezadignity

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
این فایلها رو از کجا میشه پیدا کرد؟

IcedAngel

Registered User
لایک‌ها
30
به نقل از rezadignity :
این فایلها رو از کجا میشه پیدا کرد؟
رضا گرفتی ما رو :blink: ؟؟؟ این همه لینک گذاشتیم صقحه پیش !!! به هر حال ... این خیلی سیستم سرچش خفنه :
www.isohunt.com
بیشتر خواستی برو تو گوگل سرچ کن :
torrent search engine
ببین چقدر سایت بهت میده ... دونه دونه امتحان کن ببین کدوم رو حال میکنی ...
برای دانلود برنامشم برو تو گوگل سرچ کن :
torrent applications

rezadignity

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
رضا گرفتی ما رو ؟؟؟ این همه لینک گذاشتیم صقحه پیش !!! به هر حال ... این خیلی سیستم سرچش خفنه :
www.isohunt.com
بیشتر خواستی برو تو گوگل سرچ کن :
torrent search engine
ببین چقدر سایت بهت میده ... دونه دونه امتحان کن ببین کدوم رو حال میکنی ...
برای دانلود برنامشم برو تو گوگل سرچ کن :
torrent applications
اوکــــــــــــــــی:rolleyes:
دستت درد نکنه. بیشتر چه فایلهایی توی این سیستم پیدا میشه؟ :cool: :D

dead_chatter

Registered User
لایک‌ها
3
همه چی اما بیشتر فیلم و موسیقیه حتی بازی و برنامه هم هست

Fatal Error

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
این سرعت تورنت چرا اینطوریه، من دارم توی اف تی پی با سرعت 25 کیلوبیت می گیرم فایل رو، وقتی می رم توی تورنت فایل های 5،6 گیگی رو با سرعت حداکثر 3 کیلوبیت می گیره، تازه 317 تا هم Seed داره!! :blink:

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
به نقل از Fatal Error :
این سرعت تورنت چرا اینطوریه، من دارم توی اف تی پی با سرعت 25 کیلوبیت می گیرم فایل رو، وقتی می رم توی تورنت فایل های 5،6 گیگی رو با سرعت حداکثر 3 کیلوبیت می گیره، تازه 317 تا هم Seed داره!! :blink:
توي ftp فايل تضمين شده است و به قسمتهاي مختلف تقسيم شده و به گيرنده ارسال ميشه اما توي تورنت اين هر كدام از قسمتهاي يك فايل بزرگ به يكي از فرستنده ها اختصاص يافته كه باعث ميشه در صورتي كه هر كدام از فرستنده دچار تغيير در سرعت بشن شما هم دريافت اون قسمت رو از دست بدين.

rezadignity

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
این سرعت تورنت چرا اینطوریه، من دارم توی اف تی پی با سرعت 25 کیلوبیت می گیرم فایل رو، وقتی می رم توی تورنت فایل های 5،6 گیگی رو با سرعت حداکثر 3 کیلوبیت می گیره، تازه 317 تا هم Seed داره!!
منظورتون کیلوبایت هست؟
خوب بستگی به سرعت سرور و اشخاص شیر کننده داره!

بالا