• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

µTorrent برنامه

ma000055

Registered User
لایک‌ها
3
من همين الان با سرعت 106KByte دانلود ميکنم. البته 25k هم Send دارم
با Azaresu

ma000055

Registered User
لایک‌ها
3
به نقل از rezadignity :
با چه اینترنتی؟
اينجا ICP هست ;) با ADSL هاي معمولي تو ایران نمیشه تو این رنج دانلود کرد...
اما منظورم اینه که تورنت پتانسیل بیشتر از اینها رو هم داره

snebi

Registered User
لایک‌ها
2
بهترین برنامه برای دانلود torrents به نظر شما دوستان چی هست ؟؟؟

و دلیل اینکه نسبت به دیگری بهتر میدونید چیست من از Azureus استفاده میکنم بد نیست میخواستم بدونم بهتر از اون چی هست

مرسی :)

snebi

Registered User
لایک‌ها
2
با سلام

از مدیر انجمن خواهش میکنم تمام تاپیکهای مربوط به torrents یکی کنه :rolleyes:

rezadignity

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
چه لزومی داشته بید جیگر؟

snebi

Registered User
لایک‌ها
2
برای اینکه تمام لینکهای دانلود تورنتها و اطلاعات انها یک جا جمع بشه :)

rezadignity

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
برای کار با Azureus باید جاوا هم نصب باشه؟ برای جاوا همون JavaVirtualMachine باید نصب بشه؟

ma000055

Registered User
لایک‌ها
3
به نقل از rezadignity :
برای کار با Azureus باید جاوا هم نصب باشه؟ برای جاوا همون JavaVirtualMachine باید نصب بشه؟
بله نیاز به java virtual machine داره. فکر میکنم خودش نصبش میکنه

erfan005

Registered User
لایک‌ها
5
من الان یک سال هست از BitLord استفاده می کنم . برنامه خیلی خوب یه خوش قیافه هم هست امکانات جانبیش هم بد نیست!
جواب این سوال هم که آیا سید کردن فایل باعث افزایش سرعت دانلود می شه : اگه شما بری توی سایت معتبر تورنت و آیپیت رو ثبت کنی و سید داشته باشی هنگام dl به شما پهنای باند بیشتری میدن ! (شایدم من اشتباه می کنم .ولی امتحان کنید ضرر نداره!)
سید : زایش
لیچ : زالو
سیدر بودن یه حس خاصی داره مثل خون دادنه بعضیا فکر می کنن چرا باید خونشون رو به دیگران بدن ؟ ولی اون حس خاص رو فقط اونایی که خون دادن حس می کنن . سید کردن یه کار جوانمردانه ست (تو نیکی می کن و در دجله انداز .... که ایزد در بیابانت دهد باز) ...

snebi

Registered User
لایک‌ها
2
به نقل از erfan005 :
من الان یک سال هست از BitLord استفاده می کنم . برنامه خیلی خوب یه خوش قیافه هم هست امکانات جانبیش هم بد نیست!
جواب این سوال هم که آیا سید کردن فایل باعث افزایش سرعت دانلود می شه : اگه شما بری توی سایت معتبر تورنت و آیپیت رو ثبت کنی و سید داشته باشی هنگام dl به شما پهنای باند بیشتری میدن ! (شایدم من اشتباه می کنم .ولی امتحان کنید ضرر نداره!)
سید : زایش
لیچ : زالو
سیدر بودن یه حس خاصی داره مثل خون دادنه بعضیا فکر می کنن چرا باید خونشون رو به دیگران بدن ؟ ولی اون حس خاص رو فقط اونایی که خون دادن حس می کنن . سید کردن یه کار جوانمردانه ست (تو نیکی می کن و در دجله انداز .... که ایزد در بیابانت دهد باز) ...

دوست عزیز راجع به BitLord بیشتر توضیح بده ؟ لینک دانلود ؟

مشگل اکثر ما همان پهنای باند هست سرعت دانلود خیلی بایین هست :happy:

erfan005

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از snebi :
دوست عزیز راجع به BitLord بیشتر توضیح بده ؟ لینک دانلود ؟

مشگل اکثر ما همان پهنای باند هست سرعت دانلود خیلی بایین هست :happy:
بیت لورد رو از توی سایت خودش می تونی دانلود کنی .
یه سایت خوب و قدیمی mininova.org که من توی مدتی که از تورنت استفاده می کنم فقط از همین سایت استفاده کردم(و البته یه سایت دیگه که نمی شه بگم!!!) سایت خیلی خوبیه از قالب سایت بگیر تا فیلم های نایاب و گیم های روز .
یه نکته ی مهم رو هم عرض ! کنم . اولین چیزی که باید بهش توجه کنید تعداد لیچر ها (دانلود کننده ها هست ) نه تعداد سیدر ها ! نسبت تعداد لیچر به سیدرخیلی مهمه اگه این نسبت به صفر نزدیک تر باشه خوبه. کلا از دانلود کردن فایل های جدید چیزی گیرتون نمیاد مثلا فیلمی که امروز آپلود شده و 200 سیدر داره اصلا به درد نمی خوره چون 1000 تا لیچر هم داره! هر چی تعداد لیچر ها بیشتر باشه احتمال دزدیده شدن دیتا از شما هم بیشتر مثلا مجبورید یه فایل 100 مگی رو 150 مگ دانلود کنید !
یه چیز دیگه هم بگم فایلی که می خواید دانلود کنید اول زیر نظر بگیریدش یه مدت (مثلا دو روز) و ببینید تعداد سیدر ها تغییر می کنه یا نه اگه تغییر نکرد او فایل برای دانلود مناسبه و سرعت شما در هنگام دانلود ثابت می مونه مثلا اگه 10 هست از همون اول دهه تا دانلود تمام بشه!

snebi

Registered User
لایک‌ها
2
آقا دستت درد نکنه خیلی توضیحاتت خوب بود

من برنامه BitLord رو دانلود کردم جالب هست البته من 4 ماهه با Azureus کار میکنم بعد نیست من خودم هم از سایت mininova.org دانلود میکنم اما دنبال یک سورس بهتر هستم

از توضیحاتت در مورد Leechers ممنون پس هر چی کمتر باشه و Seeds هرچه بیشتر باشه بهتر هست

Dong Fang BuBai

Registered User
لایک‌ها
13

snebi

Registered User
لایک‌ها
2
به نقل از rezadignity :
توی این سایتا چی پیدا میشه؟

دوست عزیز تاپیک رو از ابتدا میخوندی به جوابت میرسیدی

این سایتها TOOREENT هستند یعنی شما در اون ها برنامه مورد نظرت رو پیدا میکنی بعد TOOREENT اون رو دانلود میکنی که چند کلیوبایت بیشتر نیست بعد با استفاده از برنامه های . Azureus . BitLord و... اون فایل رو دانلود میکنی :)

بالا