• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آخرین عکسی که گرفتم - نسخه تصاویر دوربین (قوانین در پست اول)

Rita-Rad

Registered User
لایک‌ها
0
مشاهده پیوست 23657

بچه ها ممنون ميشم نظر بدين:rolleyes:

سلام بر همگان. قبل از هر چیزی بگم که خیلی از عکسها دیده نمیشن. مثل اینکه مشکل از سایت بوده. دوستان خوبی که از صفحه 299 به بعد عکس گذاشتن دوباره عکسهاشون رو ارسال کنن. ممنون. :)

دوست عزیز آقا حسین. خیلی خوش آمدید. من به کار شما این امتیاز رو میدم.
1- کادر و...: با کمی بهتر کادر قشنگ تری می شد بست. البته این هم زیباست. اول اینکه خط افق تقریباً وسط. و از این پرسپکتیو همیشه نمیشه استفاده کرد مگر در موارد خاص. بهتر که کادرهاتون رو طوری ببنیدید که قانون 1/3 رو رعایت کرده باشید. فکر می کنم با 1/3 بالا قشنگتر میشه... بعد اینکه نقاط طلایی ارزش کار رو بیشتر می کنن. بهتره سوژه ها روی این نقاط قرار بگیرند. مثلا در عکس به نظرتون اگه خورشید در بالا و سمت چپ قرار می گرفت بهتر نبود!!؟ در کل امتیاز در این قسمت 30
2- نور: نور خیلی بد چشم رو اذیت می کنه. خورشیدی که وسط قرار داره به محض بالا آمدن عکس چشم رو میزنه. امتیاز 35
3- سوژه - مفهوم - عنوان: راستش سوژه خیلی حرف برای گفتن داره ولی اینکه شما منظورتون چی بوده!!؟ بهتر نبود یک عنوان انتخاب می کردید!؟ امتیاز 30. اون هم به خاطر سوژه زیبا :)
4- زاوید دید: امتیاز 40
5- نظر شخصی: دوستش دارم. :) 40
جمع: 175. میانگین 35. امتیاز خوبیه :). بابت ارسال هم خیلی ممنونیم :)

در مورد عکس اولتون بگم جای خورشید خوبه فقط خط افق... بعد اینکه دوست داشتم این گلها بیشتر خودنمایی می کردند. شاید کادر بازتر و یا بسته تر و نزدیک تا حدی که گلها خوب مشخص باشن. یعنی این هاله طلایی نمایش بیشتری داشته باشه. نمی دونم. شما آنجا بودید. کاش کمی بیشتر بازی می کردید. البته این هم خیلی زیباست و این رنگها رو خیلی دوست دارم. امیتاز کلی 37.

در مورد عکس بعدی که این رو هم خیلی دوست دارم. کاش سمت چپ تصویر رو نداشتیم و در عوض توجه و زوم بیشتری روی این ماه پنهان داشتیم و تیره بودن برگها رو بیشتر می پسندم. شاید برگهایی سیاه. یعنی محیطی کاملاً تازیک با مهتاب نقره ای زیبا. شب زیبایی بوده اون شب. امیتاز 35.
راستی عنوان ندارن هیچ کدوم از عکسها. برای کارهای زیباتون ارزش بیشتری بزارید و بیشتر روش کار کنید. دقت توی عکاسی - ادیت - پاسپارتوی مناسب - عنوان و...ارزش کار رو چند برابر می کنه. انشاالله که کارهای بعدی تمامی ظرافت رو بکار ببرید. منتظر کارهای بعدی هستیم جناب. خیلی منتظر نزارید :)

ميدونم تكراريه ولي با يكسري تغييرات ميذارم
اول با Neat Image نويز گيري شده و بعد قسمت بالا بلور شده

براي ديدن عكس بزرگتر روي عكس كليك كنيد

دوست جون خیلی خوبم. اول از پی ام هاتون ممنونم. دوم اینکه من همیشه آنلاینم. چون اکثر صفحات پرشین تولز رو توی برنامه اپرا باز کردم و این برنامه هم که همیشه فعال و... برای همین من همیشه آنلاین نمایش داده میشم. گفتم که خدای ناکرده زمانی سوء تفاهمی پیش نیامده باشه. :)
در مورد عکس بگم که ادیت رو دوست دارم. نظرتون چیه اون گنبد کوچولو که الان متوجهش شدم رو متمایز کنید از بقیه. یعنی محیط که سپیا هست اون رو با یه رنگ مذهبی یا رنگ خودش نشان بدید و ابر رو هم نمایان تر کنید. اینطوری یه مفهوم زیبا می گیرده. البته خوب مفهومی که شما از گرفتنش داشتید رو نمی دونم. اول که عکس رو دیدم می خواستم بگم منظور و هدف رو نمی دونم غیر از به نمایش درآوردن یک تکه ابر جالب. بعد که دقت کردم اون گنبد رو دیدم لبخند رو لبهام نشست و لذت بردم. دوست دارم با این تغییرات ببینمش. :)

سلام خدمت همه دوستان

از Mohammad.d و rkdvi ممنونم بابت نظر

adi1358 جان کجایی پیدا نیستی ما هنوز منتظر دوربین جدیدت هستیم ها نکنه 350D خریدی عکسهای با کلاس میگیری دیگه مارو تحویل نمی گیری ؟؟؟؟;):p راستی می خواستم یه قول ازت بگیرم :rolleyes: اولین عکسی که با دوربین جدیدت گرفتی بزاری حالا هرچی که بود ;) یادت نره ها قول دادی :D

و اما عکس امروزم
دیدم یه مدت بچه ها عکس گل میزارن و منم یه مدت که از گل عکس نگرفتم پس دوربین برداشتم و دست به کار شدم :D
مدل دوربین : Canon PowerShot A640
دیافراگم : 8
شاتر : 1/500 ثانيه
دسته بندی : طبیعت
عنوان : عطر یاس از آلبوم یاس

توضیحات : گل داخل لیوان پر از آب با 3 منبع نوری + فلاش

Dim-Dam جونم عکس مطمئناً قشنگتون رو نمی بینم. با تعریفی که دوستان کردن دلم کلی سوخت. لطفاً یک بار دیگه ارسال کنید :)

یه چی بگم دوستان مسخره نکید. راستش به تایپیک به قدری عادت کرده بودم و با دوستان خو گرفته بودم که توی این مدت دوری خواب تایپیک رو میدیدم. و همه دوستان رو. مثل اینکه همه دور هم جمع بودیم و صحبت می کردیم. چهره دوستان رو هم که ندیدم. هر کدوم از دوستان رو با عکسهاشون. خیلی یادم نیست که هر کسی با کدوم عکس بود. ولی زمان عزیز رو بخاطر دارم که با عکس مورچه هاشون میشناختم. Dim-Dam جان رو با هم با این خواهر زاده عزیزشون که آواتورشون هم هست و هم با عکس ملخهاشون... ولی خواب شیرینی بود. :happy::)

bahrain

Pocket PC کاربر فعال موبایل و
کاربر فعال
لایک‌ها
15
این عکس حس خوبی بهم میده همین!
از همه نظرم مشکل داره به نظرم:D
http://www.************/files/u18tqayl2jyhpxiuqqpd_thumb.jpg

عجب عكس حرفه ايي !!!
:p:p:p:cool:
ميشه به منهم ياد بدي چطوري از اين عكسها ميگيرند !!!:D

md_md_2600

Registered User
لایک‌ها
43
با کسب اجازه از اساتید بزرگوار .:)
http://www.************/files/dohb9edcrr37vt0sj6ep_thumb.jpg

منتظر نظرات اساتید هستم . میدونم خیلی آماتوریه ولی خوب انسان با انتقادهای اهل فن هست که پیشرفت میکنه .

دوربین : Panasonic FZ20

Gt_Max

Registered User
لایک‌ها
80
هوس یه مسابقه عکاسی با جایزه کرده بودم...
با این تعداد عکاس توی فروم فکر کنم بد نباشه یه مسابقه عکاسی بذاریم

atropat

Registered User
لایک‌ها
2
عکس جالب و قشنگی است @ leylax
میشه توضیح بدین که این گیاه چیه ؟

این هم دوتا عکس یک عکس در شمال غرب نزدیکای جلفا گرفته شده و دیگری (ملخ ها) در جنگل های سیسنگان

اقا مسعود این عکس ملخ رو با چه لنزی گرفتین؟ عمق میدانش خیلی خوبه

masoud.k

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اقا مسعود این عکس ملخ رو با چه لنزی گرفتین؟ عمق میدانش خیلی خوبه

سلام
ممنون از توجه شما.
با دوربین نیکون D40 و کیت لنز 18-55 که با خود دوربین میاد.

دوتا عکس دیگه.

و یک عکس گل.

smh1988

Registered User
لایک‌ها
0
leylax
کارات خیلی قشنگن همونی که شبیه قاصدک هست رو میگم
راستی من هم مشکل شما رو دارم نمیتونم او حسی رو که توی یه محیط زیبا دارم رو توی عکس نشون بدم
masoud
دمت گرم همون عکسایی رو که دوست دارم رو میگیری ( ماکرو + نوردهی عالی )
ملخ گل پروانه همگی عالی شده تو کامپیوترم نگه داشتم:lol:

arkdvi
این همه حرفه ای توی فروم یکیشم شما:lol::D

mohammad.d&dim dam
تفاوت را احساس کنید:

موبایل 2 مگا پیکسل(فاصله تا کلمه ی ادیفایر=9 سانت)

موبایل + لنز پیشرفته ی عالی با کیفیت کارزایس مدل 9 ایکس:blink:(فاصله از ...=10 سانت)

کیفیت هم تقییر نکرده و انعکاس دوربین هم توی عکس نیفتاده

Gt_max
من هم راضی ام به رضای اعضای فروم
به نظر من هم فکر خوبیه اگرچه من اصلا برنده نمیشم ولی می خوام مسابقه برگزار بشه

بلاخره کاری رو که می خواستم شما ببینید رو امروز میزارم:

iso = 64
exposur time= 1/8 sec

dim_dam

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام خدمت دوستان عزیز :rolleyes:

به به ریتا خانم چه عجب از این طرفها راه گم کردی :)؟ می گفتی یه شتری یه گاوی گوسفندی قربونی می کردیم ;)
خیلی خوشحالم که دوباره اینجا می بینمت :) خوابت هم خیلی جالب بود :happy: راستش تایپیک هم به وجودت عادت کرده بود واقعا جای خالیت حس می شد هرچند عکس آپلود نمی کردی و همیشه از زیرش در می رفتی ولی نقد هات همیشه سازنده بود انشاالله مشغله کم شده و قرار دیگه پیگیر تر باشی :rolleyes: ؟؟
در مورد اینکه چه بلای سر عکسها امده که نشون داده نمی شن فکر کنم تا الان دیگه متوجه شده باشی سایت www.FreeShare.us بر اثر یه عملیات تروریستی ترکید از اونجایی که من همه عکسهامو اونجا آپلود کرده بودم ترکشش به اونا هم گرفت و عکسها دیگه دیده نمی شه ولی از اونجایی که امر کردی ما هم گردنمون از مو باریک تر چشم دوباره می گذارم ...

smh1988:rolleyes: آقا با یه ذره بین چه کارها که نمی شه کرد ؟؟؟ آخر ما رو جون به لب کردی نگفتی ماجرای این ذره بین ها چیه (چند خریدی ؟ مگه X داره که میگی 9X و ... ) ;)

و اما عکس امروز

دیافراگم : 3
شاتر : 1/60ثانيه
دسته بندی : پرتره

عنوان : مادر بزرگ

http://www.************/files/j1wnvdfbeqa1c9xqxdef_thumb.jpg 1

http://www.************/files/tggcalcn6loo4vk175sb_thumb.jpg 2

توضیحات : دوستان همانطور که می بینید این 2 ادیت از یک عکس هست(بین علما اختلاف پیش امده سر ادیت این عکس :D که دوست دارم بدونم کدوم رو بیشتر می پسندید ( از هر لحاظ فنی زیبایی شناسی الکی:p و...) ممنون
خیلی کار سختی نیست اگه حوصله نوشتن ندارید می تونید شماره مورد نظر رو تایپ کنید مثلا اینجوری (dim_dam 3);)

arkdvi

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
dim_dam : من عكس دوم رو به خاطر كنتراست بالاتر مي پسندم
20.gif

سلام به ريتا خانم، خوشحالم باز هم حضور شما رو مي بينم.
20.gif

smh1988 : آخرش من نفهميدم شما چي ميگي؟
21.gif

darya_s

کاربر فعال
لایک‌ها
5
dim-dam توی عکس دوم فکر میکنم کنتراست رو زیاد بالا بردی، یکسری از قسمتها و جزئیات کاملا سیاه شده اند. فکر میکنم کنتراست بینابین این دو عکس بهتر باشه، یک امتحانی بکن.

من هم خیلی خوشحالم که ریتا جان برگشته، البته امیدوارم فقط نیومده باشه سلام کنه و دوباره بره :p

leylax

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
29
leylax
کارات خیلی قشنگن همونی که شبیه قاصدک هست رو میگم
راستی من هم مشکل شما رو دارم نمیتونم او حسی رو که توی یه محیط زیبا دارم رو توی عکس نشون بدم
masoud
دمت گرم همون عکسایی رو که دوست دارم رو میگیری ( ماکرو + نوردهی عالی )
ملخ گل پروانه همگی عالی شده تو کامپیوترم نگه داشتم:lol:

arkdvi
این همه حرفه ای توی فروم یکیشم شما:lol::D

mohammad.d&dim dam
تفاوت را احساس کنید:

موبایل 2 مگا پیکسل(فاصله تا کلمه ی ادیفایر=9 سانت)

ممنونم دوست من!مثلا عکسی که گذاشتم و خیلی بی مفهوم بود واسه همه برای خودم یه حس خوب داره!به نظرم گاهی عکاس واسه خودش فقط عکس میگیره نه واسه بقیه!چون برای اکثریت ممکنه بی مفهوم باشه واز لحاظ کادر و موارد فنی مشکل داشته باشه!

تایید میشه موافقم:happy:
عجب عكس حرفه ايي !!!

من خودم گفتم حرفه ایه لازم نبود شما تایید کنی:D

Mohammad.d

Registered User
لایک‌ها
0
عکس جالب و قشنگی است @ leylax
میشه توضیح بدین که این گیاه چیه ؟

این هم دوتا عکس یک عکس در شمال غرب نزدیکای جلفا گرفته شده و دیگری (ملخ ها) در جنگل های سیسنگان

سلام دوست عزیز
عکسهای خوبی گرفتید نگاه خوبی هم دارید
عکس ملخ رو دوست داشتم قسمت انتهای بدن ملخ هم فوکوس میبود ولی باز هم کار جالبیه حال و هوای خاصی داره
عکس دوم هم از نظر ایده خوبه دید خوبی هم داشتید فقط یه قسمت از تارها داخل فوکوس نیست و اون قسمت سبز بالا هواس رو پرت میکنه شاید اگه محو بشه بهتر بشه !
منتظر عکسهای بعدی شما هستم

با کسب اجازه از اساتید بزرگوار .:)
منتظر نظرات اساتید هستم . میدونم خیلی آماتوریه ولی خوب انسان با انتقادهای اهل فن هست که پیشرفت میکنه .
دوربین : Panasonic FZ20

دوست عزیز اول که عذر خواهی کنم به خاطر تاخیر چند روزه
عکس از نظر کنتراست خوبه یعنی من این رنگها رو دوست دارم
ایراد هایی که به نظرم میرسه رو میگم و امید وارم هر روز و هر سری کارهای بهتری از شما ببینم
اول کادر بندی هست که اگه توجه کنید چنتا از گلبرگ های سوژه اصلی از کادر خارج شده که به کار شما لطمه زده و اینکه پشت سوژه شما خیلی شلوغه و حواس ببیننده رو از سوژه اصلی منحرف میکنه شاید میشد با یک زاویه دیگه که بکگراند خلوت تری داشت از گل عکس میگرفتید ! یا با PS یه مقدار بکگراند رو محو میکردید
موفق باشید
منتظر کارهای بعدی شما هستم

سلام
ممنون از توجه شما.
با دوربین نیکون D40 و کیت لنز 18-55 که با خود دوربین میاد.
دوتا عکس دیگه.

دوست عزیز ممنون از اینکه کارهاتون رو برای ما هم میفرستید
عکس پروانه خیلی جالبه البته نمیدونم با این لنز چقدر به پروانه نزدیک شدید و چقدر هم پروانه مرام گذاشته و در نرفته !!!
فقط اگه قسمتهای انتهای بال از فوکوس خارج نمیشد خیلی بهتر میشد
و شاید با یک مقدار ادیت میشد رنگ ها رو زیبا تر کرد
عکس گل دوم هم خیلی جالبه
فقط باز هم همین مشکل خارج شدن لبه های کار از فوکوس رو داره وگر نه به نظر من بقیه چیزها بسیار خوبن
باز هم ممنون

-------
smh جان حالا مشکل کیفیت هم حل شد
اگه ممکنه یه مقداری بیشتر توضیح بده نوع و اندازه و فاصله تا لنز و کلا هر چیزی که لازمه

Mohammad.d

Registered User
لایک‌ها
0
سلام خدمت دوستان عزیز :rolleyes:

و اما عکس امروز

دیافراگم : 3
شاتر : 1/60ثانيه
دسته بندی : پرتره

عنوان : مادر بزرگ

توضیحات : دوستان همانطور که می بینید این 2 ادیت از یک عکس هست(بین علما اختلاف پیش امده سر ادیت این عکس :D که دوست دارم بدونم کدوم رو بیشتر می پسندید ( از هر لحاظ فنی زیبایی شناسی الکی:p و...) ممنون
خیلی کار سختی نیست اگه حوصله نوشتن ندارید می تونید شماره مورد نظر رو تایپ کنید مثلا اینجوری (dim_dam 3);)
سلام
خیلی زیبا شده
با دریا موافقم عکس دوم قشنگ تره ولی یه مقدار زیادی کنتراستش بالاست ( که البته من دوست دارم )
ولی به نظر من این عکس توی مد سیاه و سفید خیلی قشنگتر میشه
اگه قراره تست کنی این یکی رو هم تست کن !!!

dim-dam توی عکس دوم فکر میکنم کنتراست رو زیاد بالا بردی، یکسری از قسمتها و جزئیات کاملا سیاه شده اند. فکر میکنم کنتراست بینابین این دو عکس بهتر باشه، یک امتحانی بکن.

من هم خیلی خوشحالم که ریتا جان برگشته، البته امیدوارم فقط نیومده باشه سلام کنه و دوباره بره :p

موافقتم که قبلا اعلام شد
شما هم دست کمی از ریتا ندارید ها !!
خیلی وقته عکس نذاشتید امید وارم نیومده باشید خوش آمد بگید و برید !!! ;)

عجب عكس حرفه ايي !!!

بحرین جان نداشتیما !!! :hmm:

سر فرصت عکس میگذارم...

خوب کاری میکنی !!!

کی هوس نکرده ؟!!!
جایزه هم داشته باشه که دیگه هیچی
حالا قضیه اش چی هست ؟ جایزه رو کی میده ؟! البته این دومی مهمتره چون میخوام برم باهاش تبانی کنم !!! :blink:( من املام ضعیفه تبانی همینجوریه ؟! )

-----------
ریتا جان من هم باز ابراز خرسندی مینمایم و همچون دیگران بر این امیدم که شما ما را به یاد داشته و همچنان خواب ما را ببینید !!! :blink:
و من نیز تمامی تلاش خود را برای نگاشتن عکسی از خود در خاطر شما مینمایم و امید دارم عکس یک مارمولک نباشد !!! :f34r:
چون دیدم از زمان ناصر الدین شاه تا حالا نیومدی تو فروم گفتم شاید اینجوری بهتره !!!

---------------

من چند بار از دوستان پرسیدم باز هم میپرسم کسی از نیاز خبری نداره ؟

darya_s

کاربر فعال
لایک‌ها
5
شما هم دست کمی از ریتا ندارید ها !!
خیلی وقته عکس نذاشتید امید وارم نیومده باشید خوش آمد بگید و برید !!!

ممنون محمد عزیز، من روزی حداقل یکبار به تاپیک سر میزنم. اما خوب عکس جدید ندارم که بگذارم. وگرنه همه عکسها رو میبینم و لذت میبرم و همه پستها رو هم میخونم و سعی میکنم یاد بگیرم.

arkdvi

کاربر فعال
لایک‌ها
0
محمد جان خيلي ممنون از اينكه زحمت نقد و پاسخگويي را مي كشي
20.gif

راستي اگه منظورت از «نياز» مدير اين بخشه، اين بنده خدا ماههاست كه ديگه به اينجا سر نمي زنه
يادم رفت اينو بگم : ريتا جان ، در مورد اون عكس بايد بگم نويز عكس به حدي بالا بوده كه مجبور شدم قسمت هاي بالايي رو بلور كنم و البته سعي مي كنم بدون اديت هم اين عكس رو بذارم.
20.gif

اين عكس مربوط به تاپيك «عكاسي هدف مند» ه و در مورد موضوع قبلي اون يعني گل ها بوده
72.gif

http://www.************/files/buxfa5m8zyr56caw7hsq_thumb.jpg

اطلاعات عكس:
Camera : Canon Powershot A540
ُُُُُُُُُShutter Speed: 1/125 Sec
F/2.6
Exposure Compensation : +0
Date Picture Taken : 20/08/2007

smh1988

Registered User
لایک‌ها
0
salam bar hamegi emroz ghasd daram en benevisam ke hale hamaton gerefte she !:p
شوخی کردم بابا چرا متلبو نخونده میری سراغ بعدی
من هم به نوبه ی خودم بازگشت خانوم ریتای عزیز را تبریک می گویم
( حالا نمیدونم ایشون کی هستند فقط اینقدر که بقیه تبریک گفتن گفتم ما هم تبریک نگیم زایس :blink::lol:)
راستی یادم اومد که بگم smh یعنی چی ؟
Save My Heart:blink:
شوخی کردم :seyyed mahdi hoseini
و اما لنز 6 ایکس
منظورم از ایکس اینه که 6 برابر میکنه

کوچیکه 9 ایکس بزرگه 6 ایکس
البته حواستون باشه که باید عدسی رو خیلی نزدیک به لنز دوربین بگیرین حتی اگه لازم شد یه پارچه ی سیاه هم باید دور عدسی و لنز قرار بدین
عدسی رو هم تمیز کنید
برای یافتن فاصله ی کانونی هم باید عدسی رو جلوی خورشید بگیرید و فاصله ی عدسی تا نقطه ی تقاطع نور ها رو اندازه بگیرید
و بر طبق قوانین فیزیک ( قسمت نور ) کار رو یکسره کنید .
این روش برای کسانی توصیه میشه که دوربینشون لنز نمیخوره و پول خرید یه لنز خفن هم ندارن( مثل من:lol:)

smh1988

Registered User
لایک‌ها
0
dim_dam
من عکس دوم رو می پسندم

Gt_Max
پس این مسابقه چی شد ! یکی از علما طرحشو بریزن دیگه!

dim_dam

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
arkdvi

darya_s

Mohammad.d

smh1988

دوستان از توجه هتون ممنونم گویا همه با دومی موافق بودین البته هنوز خیلی ها نظر ندادن ...
اما Mohammad.d جان ایده خوبی داده من هم اجرا کردم لطفا نظرتونو در باره این 3 تا عکس که تو مد تک رنگه بگید :)

http://www.************/files/zqyru5lziszzltcpmw1y_thumb.jpg 1

http://www.************/files/2t9tbyt08yjvjnpb8f63_thumb.jpg 2

http://www.************/files/27u894f7avklc9sgranv_thumb.jpg 3

بچه ها واقعا ممنون :rolleyes:

راستی در مورد مسابقه من هم موافقم اما در باره جایزه (رو من یکی حساب نکنید ) . دوستان لطفا یه اراده کنید و یه تصمیمی بگیریم اول از همه خود دوستان باید بگن موافق هستن یا نه (که البته خیلی ها موافق بودن فقط موندن کسایی که هنوز هیچ نظری اعلام نکردن ) می تونیم به مدیران تایپیک یه نامه بدیم و جایزه هم با اونا هماهنگ کنیم) یا یه کار دیگه هم می تونیم بکنیم تمامی کسانی که قرار تو مسابقه شرکت کنند به شمار حساب من نفری 1000 تومن (یا هرچی بیشتر بهتر ) پول واریز کنن بعد من خودم بعد مسابقه یه تصمیمی براش می گیرم (البته اگه اونموقع تونستین منو پیدا کنید :D)

بالا