Rita-Rad
Registered User
- نوشتهها
- 234
- لایکها
- 0
سلام بر همگان. قبل از هر چیزی بگم که خیلی از عکسها دیده نمیشن. مثل اینکه مشکل از سایت بوده. دوستان خوبی که از صفحه 299 به بعد عکس گذاشتن دوباره عکسهاشون رو ارسال کنن. ممنون.
دوست عزیز آقا حسین. خیلی خوش آمدید. من به کار شما این امتیاز رو میدم.
1- کادر و...: با کمی بهتر کادر قشنگ تری می شد بست. البته این هم زیباست. اول اینکه خط افق تقریباً وسط. و از این پرسپکتیو همیشه نمیشه استفاده کرد مگر در موارد خاص. بهتر که کادرهاتون رو طوری ببنیدید که قانون 1/3 رو رعایت کرده باشید. فکر می کنم با 1/3 بالا قشنگتر میشه... بعد اینکه نقاط طلایی ارزش کار رو بیشتر می کنن. بهتره سوژه ها روی این نقاط قرار بگیرند. مثلا در عکس به نظرتون اگه خورشید در بالا و سمت چپ قرار می گرفت بهتر نبود!!؟ در کل امتیاز در این قسمت 30
2- نور: نور خیلی بد چشم رو اذیت می کنه. خورشیدی که وسط قرار داره به محض بالا آمدن عکس چشم رو میزنه. امتیاز 35
3- سوژه - مفهوم - عنوان: راستش سوژه خیلی حرف برای گفتن داره ولی اینکه شما منظورتون چی بوده!!؟ بهتر نبود یک عنوان انتخاب می کردید!؟ امتیاز 30. اون هم به خاطر سوژه زیبا
4- زاوید دید: امتیاز 40
5- نظر شخصی: دوستش دارم.
جمع: 175. میانگین 35. امتیاز خوبیه
در مورد عکس اولتون بگم جای خورشید خوبه فقط خط افق... بعد اینکه دوست داشتم این گلها بیشتر خودنمایی می کردند. شاید کادر بازتر و یا بسته تر و نزدیک تا حدی که گلها خوب مشخص باشن. یعنی این هاله طلایی نمایش بیشتری داشته باشه. نمی دونم. شما آنجا بودید. کاش کمی بیشتر بازی می کردید. البته این هم خیلی زیباست و این رنگها رو خیلی دوست دارم. امیتاز کلی 37.
در مورد عکس بعدی که این رو هم خیلی دوست دارم. کاش سمت چپ تصویر رو نداشتیم و در عوض توجه و زوم بیشتری روی این ماه پنهان داشتیم و تیره بودن برگها رو بیشتر می پسندم. شاید برگهایی سیاه. یعنی محیطی کاملاً تازیک با مهتاب نقره ای زیبا. شب زیبایی بوده اون شب. امیتاز 35.
راستی عنوان ندارن هیچ کدوم از عکسها. برای کارهای زیباتون ارزش بیشتری بزارید و بیشتر روش کار کنید. دقت توی عکاسی - ادیت - پاسپارتوی مناسب - عنوان و...ارزش کار رو چند برابر می کنه. انشاالله که کارهای بعدی تمامی ظرافت رو بکار ببرید. منتظر کارهای بعدی هستیم جناب. خیلی منتظر نزارید
ميدونم تكراريه ولي با يكسري تغييرات ميذارم
اول با Neat Image نويز گيري شده و بعد قسمت بالا بلور شده
![]()
براي ديدن عكس بزرگتر روي عكس كليك كنيد
دوست جون خیلی خوبم. اول از پی ام هاتون ممنونم. دوم اینکه من همیشه آنلاینم. چون اکثر صفحات پرشین تولز رو توی برنامه اپرا باز کردم و این برنامه هم که همیشه فعال و... برای همین من همیشه آنلاین نمایش داده میشم. گفتم که خدای ناکرده زمانی سوء تفاهمی پیش نیامده باشه.
در مورد عکس بگم که ادیت رو دوست دارم. نظرتون چیه اون گنبد کوچولو که الان متوجهش شدم رو متمایز کنید از بقیه. یعنی محیط که سپیا هست اون رو با یه رنگ مذهبی یا رنگ خودش نشان بدید و ابر رو هم نمایان تر کنید. اینطوری یه مفهوم زیبا می گیرده. البته خوب مفهومی که شما از گرفتنش داشتید رو نمی دونم. اول که عکس رو دیدم می خواستم بگم منظور و هدف رو نمی دونم غیر از به نمایش درآوردن یک تکه ابر جالب. بعد که دقت کردم اون گنبد رو دیدم لبخند رو لبهام نشست و لذت بردم. دوست دارم با این تغییرات ببینمش.
سلام خدمت همه دوستان
از Mohammad.d و rkdvi ممنونم بابت نظر
adi1358 جان کجایی پیدا نیستی ما هنوز منتظر دوربین جدیدت هستیم ها نکنه 350D خریدی عکسهای با کلاس میگیری دیگه مارو تحویل نمی گیری ؟؟؟؟راستی می خواستم یه قول ازت بگیرم
اولین عکسی که با دوربین جدیدت گرفتی بزاری حالا هرچی که بود
یادت نره ها قول دادی
و اما عکس امروزم
دیدم یه مدت بچه ها عکس گل میزارن و منم یه مدت که از گل عکس نگرفتم پس دوربین برداشتم و دست به کار شدم
مدل دوربین : Canon PowerShot A640
دیافراگم : 8
شاتر : 1/500 ثانيه
دسته بندی : طبیعت
عنوان : عطر یاس از آلبوم یاس
![]()
توضیحات : گل داخل لیوان پر از آب با 3 منبع نوری + فلاش
Dim-Dam جونم عکس مطمئناً قشنگتون رو نمی بینم. با تعریفی که دوستان کردن دلم کلی سوخت. لطفاً یک بار دیگه ارسال کنید
یه چی بگم دوستان مسخره نکید. راستش به تایپیک به قدری عادت کرده بودم و با دوستان خو گرفته بودم که توی این مدت دوری خواب تایپیک رو میدیدم. و همه دوستان رو. مثل اینکه همه دور هم جمع بودیم و صحبت می کردیم. چهره دوستان رو هم که ندیدم. هر کدوم از دوستان رو با عکسهاشون. خیلی یادم نیست که هر کسی با کدوم عکس بود. ولی زمان عزیز رو بخاطر دارم که با عکس مورچه هاشون میشناختم. Dim-Dam جان رو با هم با این خواهر زاده عزیزشون که آواتورشون هم هست و هم با عکس ملخهاشون... ولی خواب شیرینی بود. :happy: