مسابقه
خوب در رابطه با مسابقه...
این نظر شخصی خود من بود که یک مسابقه برگزار بشه مخصوصا که تعدا عکاس های این بخش نسبتا بیشتر شده ... ولی نمیدونم اگه تمامی بچه ها با این موضوع موافق هستند یا نه...
در رابطه با مسابقه یک جایزه باید در نظر گرفته بشه...
که برای اون 2 تا انتخاب داریم
1 - با مدیران پی تی صحبت کنیم که در صورت امکان به برنده بخش عکاسی به عنوان جایزه یک دامین مثلا داده بشه هزینه زیادی هم نداره کلا 10$ میشه ...
2 - خودمون نفری هزینه مشخصی رو وسط بذاریم که توسط یکی از بچه ها ( انتخاب شده در رای گیری ) نگه داری بشه و در پایان مسابقه به عنوان جایزه به نفر اول داده بشه...
اگه هیچ کدوم از این موارد هم کار نکرد همون قضیه ورودیه برای مسابقه رو باید در نظر گرفت...!
هر کسی که مایل به شرکت در مسابقه و نمایش آثارش هست باید مبلغی رو مثلا 2000 تومان رو به حساب بریزه تا در مسابقه شرکت کنه... بعد از پایان مسابقه و رای گیری اون مبلغ به عنوان جایزه به نفر اول داده میشه...
انتخاب اون یک نفر به عنوان خزانه دار کار اصلا سختی نیست... توی رای گیری میشه فرد مورد نظر رو انتخاب کرد
از نظر هزینه هم 2000 تومان فکر نمی کنم دیگه مبلغی باشه... کمترین چیزی بود که به ذهنم رسید تا بچه ها بهونه در نیارن... پرداخت اون هم برا شرکت تو مسابقه ای که ممکنه برندش خودتون باشید کار زیاد سختی نیست... اگر کلا با پرداخت 2000 تومن مشکل دارید فکر کنم اگه هفته ای 1 ساندویچ کمتر بخورید بتونید این پول رو واسه شرکت تو مسابقه کنار بذارید !
موضوع مسابقه رو هم باز توی تاپیک بعد از رای گیری میشه انتخاب کرد
موضوعات مورد نظر خودت من بیشتر موضوعات مفهومی هستند ولی جدا از اون ها چیز های دیگه می تونند
گل
رنگ بندی
سطح شهر
طبیعت و منظره های طبیعی
و ... باشند
این ها فقط مثال بودن انتخاب موضوع بعدا با خود اکثریت هستش
درکل اتجام مسابقه با یک هماهنگی بین خودمون شدنیه... مدیر این وسط کار خاصی نمی کنه که خودمون نتونیم بکنیم.. حالا اگه نظری بود در رابطه با مسابقه مطرح کنید اگه نه که منتفی بشه