• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آخرین عکسی که گرفتم - نسخه تصاویر دوربین (قوانین در پست اول)

Mohammad.d

Registered User
لایک‌ها
0
dim-dam جان خیلی بهتر شد
من اولی رو بیشتر میپسندم ولی هنوزم جای کار داره ، آخری هم خوبی !!!
اگه عکس اصلی رو برام بفرستی منم میتونم یه سعیی بکنم ببینم میشه کاریش کرد یا نه ؟!

در مورد مسابقه هم قرار شد خود سینا بیاد روشنش کنه که اوضاع از چه قراره !

arkdvi

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
dim_dam من همون عكس رنگي رو بيشتر مي پسندم. لبخند ، رنگ و شادابي عكس به رنگش بستگي داره
20.gif

arkdvi

کاربر فعال
لایک‌ها
0
يادم رفت مطلبي رو بگم : برگزاري مسابقه عكاسي بدون مدير امكان نداره و اينجا مدير نداره.

Gt_Max

Registered User
لایک‌ها
80
Gt_Max
پس این مسابقه چی شد ! یکی از علما طرحشو بریزن دیگه!

مسابقه​

خوب در رابطه با مسابقه...
این نظر شخصی خود من بود که یک مسابقه برگزار بشه مخصوصا که تعدا عکاس های این بخش نسبتا بیشتر شده ... ولی نمیدونم اگه تمامی بچه ها با این موضوع موافق هستند یا نه...
در رابطه با مسابقه یک جایزه باید در نظر گرفته بشه...
که برای اون 2 تا انتخاب داریم
1 - با مدیران پی تی صحبت کنیم که در صورت امکان به برنده بخش عکاسی به عنوان جایزه یک دامین مثلا داده بشه هزینه زیادی هم نداره کلا 10$ میشه ...
2 - خودمون نفری هزینه مشخصی رو وسط بذاریم که توسط یکی از بچه ها ( انتخاب شده در رای گیری ) نگه داری بشه و در پایان مسابقه به عنوان جایزه به نفر اول داده بشه...

اگه هیچ کدوم از این موارد هم کار نکرد همون قضیه ورودیه برای مسابقه رو باید در نظر گرفت...!
هر کسی که مایل به شرکت در مسابقه و نمایش آثارش هست باید مبلغی رو مثلا 2000 تومان رو به حساب بریزه تا در مسابقه شرکت کنه... بعد از پایان مسابقه و رای گیری اون مبلغ به عنوان جایزه به نفر اول داده میشه...
انتخاب اون یک نفر به عنوان خزانه دار کار اصلا سختی نیست... توی رای گیری میشه فرد مورد نظر رو انتخاب کرد
از نظر هزینه هم 2000 تومان فکر نمی کنم دیگه مبلغی باشه... کمترین چیزی بود که به ذهنم رسید تا بچه ها بهونه در نیارن... پرداخت اون هم برا شرکت تو مسابقه ای که ممکنه برندش خودتون باشید کار زیاد سختی نیست... اگر کلا با پرداخت 2000 تومن مشکل دارید فکر کنم اگه هفته ای 1 ساندویچ کمتر بخورید بتونید این پول رو واسه شرکت تو مسابقه کنار بذارید !
موضوع مسابقه رو هم باز توی تاپیک بعد از رای گیری میشه انتخاب کرد
موضوعات مورد نظر خودت من بیشتر موضوعات مفهومی هستند ولی جدا از اون ها چیز های دیگه می تونند

گل
رنگ بندی
سطح شهر
طبیعت و منظره های طبیعی
و ... باشند
این ها فقط مثال بودن انتخاب موضوع بعدا با خود اکثریت هستش

درکل اتجام مسابقه با یک هماهنگی بین خودمون شدنیه... مدیر این وسط کار خاصی نمی کنه که خودمون نتونیم بکنیم.. حالا اگه نظری بود در رابطه با مسابقه مطرح کنید اگه نه که منتفی بشه

arkdvi

کاربر فعال
لایک‌ها
0
مسابقه​

خوب در رابطه با مسابقه...
این نظر شخصی خود من بود که یک مسابقه برگزار بشه مخصوصا که تعدا عکاس های این بخش نسبتا بیشتر شده ... ولی نمیدونم اگه تمامی بچه ها با این موضوع موافق هستند یا نه...
در رابطه با مسابقه یک جایزه باید در نظر گرفته بشه...
که برای اون 2 تا انتخاب داریم
1 - با مدیران پی تی صحبت کنیم که در صورت امکان به برنده بخش عکاسی به عنوان جایزه یک دامین مثلا داده بشه هزینه زیادی هم نداره کلا 10$ میشه ...
2 - خودمون نفری هزینه مشخصی رو وسط بذاریم که توسط یکی از بچه ها ( انتخاب شده در رای گیری ) نگه داری بشه و در پایان مسابقه به عنوان جایزه به نفر اول داده بشه...

اگه هیچ کدوم از این موارد هم کار نکرد همون قضیه ورودیه برای مسابقه رو باید در نظر گرفت...!
هر کسی که مایل به شرکت در مسابقه و نمایش آثارش هست باید مبلغی رو مثلا 2000 تومان رو به حساب بریزه تا در مسابقه شرکت کنه... بعد از پایان مسابقه و رای گیری اون مبلغ به عنوان جایزه به نفر اول داده میشه...
انتخاب اون یک نفر به عنوان خزانه دار کار اصلا سختی نیست... توی رای گیری میشه فرد مورد نظر رو انتخاب کرد
از نظر هزینه هم 2000 تومان فکر نمی کنم دیگه مبلغی باشه... کمترین چیزی بود که به ذهنم رسید تا بچه ها بهونه در نیارن... پرداخت اون هم برا شرکت تو مسابقه ای که ممکنه برندش خودتون باشید کار زیاد سختی نیست... اگر کلا با پرداخت 2000 تومن مشکل دارید فکر کنم اگه هفته ای 1 ساندویچ کمتر بخورید بتونید این پول رو واسه شرکت تو مسابقه کنار بذارید !
موضوع مسابقه رو هم باز توی تاپیک بعد از رای گیری میشه انتخاب کرد
موضوعات مورد نظر خودت من بیشتر موضوعات مفهومی هستند ولی جدا از اون ها چیز های دیگه می تونند

گل
رنگ بندی
سطح شهر
طبیعت و منظره های طبیعی
و ... باشند
این ها فقط مثال بودن انتخاب موضوع بعدا با خود اکثریت هستش

درکل اتجام مسابقه با یک هماهنگی بین خودمون شدنیه... مدیر این وسط کار خاصی نمی کنه که خودمون نتونیم بکنیم.. حالا اگه نظری بود در رابطه با مسابقه مطرح کنید اگه نه که منتفی بشه
خب شايد بشه اينطوري يه كاري كرد. سينا جان زحمت مقدماتش رو مي كشي؟:blush:
راستی قضیه‌ی مدیر چی شد؟ دیگه کسی پیگیر نشده؟

هيچي سيد جان. خبري نشد. كسي هم پيگير نشد

Mohammad.d

Registered User
لایک‌ها
0
محمد جان خيلي ممنون از اينكه زحمت نقد و پاسخگويي را مي كشي
20.gif

راستي اگه منظورت از «نياز» مدير اين بخشه، اين بنده خدا ماههاست كه ديگه به اينجا سر نمي زنه

بله آرش جان منظورم خود ایشون بود
یه سری به من خیلی کمک کرد ، یادش بخیر
ایشالا هر جا هست خوش باشه

QUOTE=arkdvi;1413512]يادم رفت مطلبي رو بگم : برگزاري مسابقه عكاسي بدون مدير امكان نداره و اينجا مدير نداره.[/QUOTE]

مگه یه مدیر چه قدرتی داره که اینجوری میگی ؟

راستی قضیه‌ی مدیر چی شد؟ دیگه کسی پیگیر نشده؟

اگه واقعا میخواید خوب پیگیری میکنیم
با کی باید صحبت کنیم ؟

Gt_Max

Registered User
لایک‌ها
80
خب شايد بشه اينطوري يه كاري كرد. سينا جان زحمت مقدماتش رو مي كشي؟:blush:

مشکلی نداره من خودم این مورد رو میتونم دنبال کنم فقط یه چیزیهست که من ایران نیستم و از این لحاظ دنبال کردن یه سری از موارد یه خورده سخت میشه ولی با این حال افرادی رو میشناسم که بتونند کمک کنند این که بقیه با این موضوع مشکلی نداته باشن مهمه !
جدا از اون فقط چیزیکه هست اینه که چطور آثار مناسب رو انتخاب کنیم...
2 راه وجود داره...

1 - 3 نفر از بچه های حرفهع ای گروه عکاسی به انتخاب بقیه بچه ها به عنوان داور انتخاب بشن که در این صورت خود اون 3 نفر نمی تونند تو خود مسابقه شرکت کنند و طرح خودشون رو قرار بدن...

2 - بعد از ارسال تمامی آثار آثار رو به شکل عمومی توی فروم نشون بدیم و از سایر یوزر ها بوسیله یه poll نظرسنجی کنیم و به اون شکل طرح منتخب رو از دید اعضای فروم مشخص کنیم.. افرادی که رای دادن باید حداقل 150 تا 200 پست رو داشته باشن تا این شکلی از هر جور تغلب توی رای گیری جلو گیری بشه...

* - چون تعداد عکاس ها اون قدر زیاد نیستن مورد اول شاید یه خورده زیاد مناسب نباشه... از طرفی شاید همتون نخواید که کارهاتون توسط افرادی که اصلا عکاسی نمی کنند نظر داده بشه... راه دیگه ای که می مونه اینه که از مدیران مناسب بخش های دیگه فروم مثل بخش های علم و هنر - انیمیشن - گرافیک و غیره خواهش کنیم که توی نظر سنجی مسابقه ما شرکت کنند و طرح مناسب رو انتخاب کنند...

در رابطه با جایزه هم من نمیدونم به کدوم یکی از مدیران دسترسی می تونیم داشته باشیم ولی بد نیست موضوع رو با شایان یا knowhow به شکل پی ام - میل یا حالا هر چیزی مطرح کنید و ببینید در رابطه با 10$ دامین چی میگن !
اگه این مورد عملی نشد بعدا باید به فکر راه دوم و ایجاد ورودیه برای مسابقه بود
فعلا فکر کنم بد نباشه در رابطه با موضوع مسابقه صحبت کنیم تا به قسمت های دیگه اون برسیم...

darya_s

کاربر فعال
لایک‌ها
5
خوب بنظر میرسه که از مسابقه عکاسی استقبال خواهد شد، بنظرم بهتره که یک تاپیک جداگانه برای صحبت و هماهنگی در موردش ایجاد کنید. تا وقتی که شروع بشه، دوستان هم عکسهاشون رو اینجا بگذارند و این تاپیک بهم نخوره.
ممنون از همه دوستان.

smh1988

Registered User
لایک‌ها
0
:D
من با نظر همتون موافقم
من فقط یه ایمیل میخوام که عکسمو بفرستم و یه شماره حساب ( ترجیحا سیبا ) که توش پول بریزم
فقط یه مشکلی هست من چجوری به شما ثابت کنم که پول ریختم ؟!

Gt_Max

Registered User
لایک‌ها
80
:D
من با نظر همتون موافقم
من فقط یه ایمیل میخوام که عکسمو بفرستم و یه شماره حساب ( ترجیحا سیبا ) که توش پول بریزم
فقط یه مشکلی هست من چجوری به شما ثابت کنم که پول ریختم ؟!

وقتی هزینه مورد نظر به حساب شخص مشخص ریخته شد فیش بانکی رو شمارش و برای طرف مقابل پی ام کن تا مطمعن بشه که مبلغ ارسال شده....

به نظرم ریختن پول به حساب واسه جایزه زیاد جالب نیست!;)

مهم نیست چی جالبه چی نیست... اسمش مسابقست مسابقه هم توش جایزه داره
تمام این چند ماه آخر توی این تاپیک فقط عکس گذاشته شده و بقیه نظر دادن و یه خورده دیگه زیادی حالت یک نواخت پیدا کرده... گفتم شاید یک مسابقه یه خورده هیجان بیشتری درست کنه و بچه ها جدی تر روی یک موضوع مشترک کار کنند...

ولی اگه قراره اسمش مسابقه باشه مسابقه جایزه لازم داره ! وگرنه یه تاپیک دیگه بذارید عکس هاتون رو بذارید توش بقیه بیان مثل قبل نظر بدن ! :D در رابطه با ارسال یک هزینه و غیره هم این چیزی هستش که توی فروم های دیگه هم به همیشن شکل انجام میشه و جدا از این راه راه دیگه ای وجود نداره...

ولی... اگه بچه ها این قدر با دادن 2$ به عنوان ورودیه مشکل دارن فکر کنم خودم یک جایزه ای رو شخصا بگیرم و به نفر اول بدم ! به هر حال بهتره بحث رو توی یک تاپیک دیگه ادامه بدیم اینجا به اندازه کافی آف تاپیک بهش خورد ;)

Gt_Max

Registered User
لایک‌ها
80
یک تاپیکی مخصوص مسابقه بود. من فکر می‌کنم خیلی بهتره که بحث برگزاری مسابقه در آنجا انجام بشه. برای نظم تاپیک‌ها خیلی خیلی بهتره.

منم خط آخر بالا همین رو گفتم !
22.gif

Sama01

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بگذارید به حساب تاکید بیشتر. بحث در باره‌ی جایزه هم می‌شه در همون تاپیک پیگیری بشه. با به نتیجه می‌رسه یا نه. به هر حال این تاپیک داره زیادی از مسیرش منحرف می‌شه.
از شما به عنوان یکی از کاربرانی که بیش از سایرین پیگیر این قضیه هستید خواهش می‌کنم با انتقال ادامه‌ی بحث به تاپیک مذکور، به حفظ نظم تاپیک‌ها کمک کنید.

ممونم.

leylax

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
29
وقتی هزینه مورد نظر به حساب شخص مشخص ریخته شد فیش بانکی رو شمارش و برای طرف مقابل پی ام کن تا مطمعن بشه که مبلغ ارسال شده....

مهم نیست چی جالبه چی نیست... اسمش مسابقست مسابقه هم توش جایزه داره
تمام این چند ماه آخر توی این تاپیک فقط عکس گذاشته شده و بقیه نظر دادن و یه خورده دیگه زیادی حالت یک نواخت پیدا کرده... گفتم شاید یک مسابقه یه خورده هیجان بیشتری درست کنه و بچه ها جدی تر روی یک موضوع مشترک کار کنند...

ولی اگه قراره اسمش مسابقه باشه مسابقه جایزه لازم داره ! وگرنه یه تاپیک دیگه بذارید عکس هاتون رو بذارید توش بقیه بیان مثل قبل نظر بدن ! :D در رابطه با ارسال یک هزینه و غیره هم این چیزی هستش که توی فروم های دیگه هم به همیشن شکل انجام میشه و جدا از این راه راه دیگه ای وجود نداره...

ولی... اگه بچه ها این قدر با دادن 2$ به عنوان ورودیه مشکل دارن فکر کنم خودم یک جایزه ای رو شخصا بگیرم و به نفر اول بدم ! به هر حال بهتره بحث رو توی یک تاپیک دیگه ادامه بدیم اینجا به اندازه کافی آف تاپیک بهش خورد ;)

دوست من من با ریختن پول به حساب مشکلی ندارم از این نظر گفتم جالب نیست که فکر میکنم بهتره راههای دیگه ای برای جایزه انتخاب شه با همکاری مدیرا!همونطور که برای مسابقه طراحی لوگو هم مدیرا دست بکار شدن!اونطوی هماهنگی بهتر وبیشتره!به هر حال من فقط نظرمو گفتم!

Mohammad.d

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
برای اینکه فروم به حالت عادی برگرده یه عکس میذارم
اشکالات زیادی داره
حتما اشکالاتش رو بگید

masoud.k

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام این هم یک عکس دیگه از من.
عکس در گنبد کاووس گرفته شده.

Sama01

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
برای اینکه فروم به حالت عادی برگرده یه عکس میذارم
اشکالات زیادی داره
حتما اشکالاتش رو بگید

به نظرم، این عکس تعادل نداره. اگر یک نگاهی به عکس بیاندازید، تقری مرکز ثقل عناصر در نقطه‌ی طلایی بالا سمت راست قرار گرفته است. تنها میوه در موقعیت مناسبی قرار دارد که البته با توجه به سایر عناصر، این جایگاه هم مناسب نیست. کوه و شاخه‌ها به عنوان اثرگذار ترین عناصر بعد از میوه، هیچ یک در موقعیت مناسبی قرار ندارند.
در مجموع، عناصر اصلی بیان شده، رقالت خوبی با هم ندارند.

یک نکته در ترکیب بندی اینه که، عناصری که باید با هم رقابت کنند،‌ باید به اندازه‌ی کافی از هم فاصله داشته باشند تا این رقابت به وجود آید. مثلا دو نقطه در کنار هم در مرکز یا یک گوشه‌ی تصویر، به عنوان یک عنصر واحد مورد توجه قرار می‌گیرد. ولی اگز هر یک در گوشه‌ای از کادر باشند، با هم رقابل می‌کنند و اثر گذار خواهند بود.

لطفا بحث در خصوص مسابقه را در تاپیک مربوطه پیگیری کنید. ممنون.

بالا