سلام
برای اینکه فروم به حالت عادی برگرده یه عکس میذارم
اشکالات زیادی داره
حتما اشکالاتش رو بگید
عکس شفاف و خوبی شده... سطح ضمینه روی سیب رو خیلی خوشم اومد فقط ایرادی که داره و این رو قبلا هم توی سایر عکس های بچه ها گفته بودم اینهع که سوژه عکست در وسط کادر قرار داره ... با این حساب 4 تا نقطه طلایی رو توی عکست باز میذاری و همون فضای خالی پشت سوژت باعث میشه که مخاطب تنونه تمرکز کامل رو توی خود عکس بکنه...
معمولا توی عکاسی از انتخاب سوژه در وسط کادر استفاده نمیشه مگر این که هدف القای یک جور حس تنهایی دپرشن یا چیز مشابهی به این باشه...
در کل عکس خوبی شده خسته نباشی...
فقط اگه خود من بودم... دوربین رو یه خورده به سمت راست میبردم و اون رو چند درجه به سمت راست - پایین می چرخوندم...
اوه راستی این عکست !
ایده و طرح فوق العاده جالبی بود خیلی از این خوشم اومد
انتظار !
http://www.************/files/ksaykldtiy06tvgzk4vp_thumb.jpg
ووووف... !
سوژه خیلی قشنگی رو پیدا کردی...
فقط رنگی که برای عکست انتخاب کردی یه خورده زیادی روشنه... اگه شاید یه خورده تیره تر - تاریک تر بود یک جور احساس قوی تری رو به بیننده منتقل می کرد...
به غیر از اون من اگه بودم دوربین رو کاملا به سمت راست میاوردم و یه خورده بالا تر تا پیر مرد سمت چپ نزدیک کادر قرار بگیره ... و در کل فضای بیشتری در سمت راست تصویر ایجاد بشه...
دلیل این کار اینه که...
هر 2 سوژه توی عکس به سمت راست نگاه می کنند و خط چشم بیننده رو به سمت راست کادر هدایت می کنند... ایجاد فضای خالی تو سمت راست کادر جایی که سوژه به اون نگاه می کنه یک ریتم قشنگ تری رو تو هماهنگی با سوژه و کادر بندی بهت میده ... تا این که فضای خالی تو پشت سر سوژت توی عکس باشه !
البته این مورد اشتباه توی قواید عکست به حساب نمیاد ولی رعایت اون کمک می کنه عکس بهتری بگیری...
همین اشتباه رو من خودم توی این عکس کرده بودم
البته سوژه من یک حیوون بود و هی تکون می خورد.. جدا از اون تو سمت راست کادر دیوار جدا میشد و نظم پست ضمینه دیوار آبی پشت سر رو به هم میزد برای همین توی این مورد مجبور شدم فضای خالی رو تو پشت سر عکس ایجاد کنم ...
با كسب اجازه از بزرگان
خورشيدهاي شب
http://************/files/mipyg3hmmz68y8c23v93_thumb.jpg
البته من يكبار اين عكس رو به نظرم اينجا ديشب گذاشتم! ولي به نظر ميآد اين ديالآپ دوس داشتني حرفمو گوش نداده
استایل جالبی رو خواستی عکاسی کنی... ولی اگه به چند تا مورد توجه کرده بودی عکس بهتری الان گرفته بودی
1 - نزدیک ترین سوژه تو فوکوس قرار نداره
2 - همون طور که سامان هم گفت اگه خود من بودم دوربین رو یه خورده به سمت راست میبردم و یه ذره بالا تر و دوربین رو چیزی حدود 45 درجه می چرخوندم به سمت چپ ! این طوری اون قوسی که به عکست میدادی خیلی آرتیستیک تر میشد !
3 - پت ضمینه عکست سیاهه... روی پشت صحنه سیاه قاب مشکلی کار رو زیاد قشنگ نمی کنه
نمیدونم برای چه مدت عکاسی می کنی ولی در کل عکس بدی نشده من خودم از ایده ای که تو ذخنت داشتی خوشم اومد ...
موفق باشی