• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آخرین عکسی که گرفتم - نسخه تصاویر دوربین (قوانین در پست اول)

mmkh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
انتظار !

http://www.************/files/ksaykldtiy06tvgzk4vp_thumb.jpg

R E Z A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
عكس قشنگي شده. البته بنظرم اگر يكمي متمايل به راست ميشديد يا اينكه به سوژه نزديكتر ميشديد تا اون ديوار كناره ي عكس داخل كادر نباشه عكس بهتري ميشد.

arkdvi

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
انتظار !

محمد جان سلام
فكر كنم عكست رو كراپ كرده باشي ولي به نظر فضا بسته مياد و بهنر بود فضاي سمت راست ادامه پيدا مي كرد. عنوان عكس هم زياد با موضوع همخواني نداره.البته عنوان خاصي به ذهنم نمي رسه.
18.gif

masoud.k

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اینم یک عکس نسبتا ماکرو که تو حیات خونمون با لنز 55-18 گرفتم.

اگه کسی در مورد پردازش رنگ که روی عکس انجام شده راهنمایی کنه که آیا رنگها طبیعی به نظر میرسن یا ایرادی دارن ممنون میشم.

Sama01

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
انتظار !

من هم با نظر دوستان در مورد سمت راست کاملا موافقم. در واقع، شما باید به اندازه‌ی کافی در سمت راست که نگاه افراد به آنجا است، فضا می‌دادید تا بیننده احساس بهتری نسبت به انتظار برای چیزی که در آن سمت دیده نمی‌شود پیدا کند.
نمی‌دونم تا چه اندازه موفق شدم منظورم رو برسونم.

فوکوس خیلی خوبی صورت گرفته. ولی چرا کادر بندی به این شکله؟

موفق باشید.

Z@man

Registered User
لایک‌ها
36
سنجاقک

فایل های ضمیمه

• IMG_0944.jpg
    IMG_0944.jpg
    128.9 KB · نمایش ها: 16

arkdvi

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
همانطور كه از عنوان بر مياد در اين عكس سوژه سنجاقكه ولي با وجود در محدوده درست قرار داره ، سوژه در كل كار كمي محو شده و علف هاي پايين تصوير نمود بيشتري دارند.

Z@man

Registered User
لایک‌ها
36
ممنون از توجه شما آرش جان.حق با شماست چون خیلی سریع اتفاق افتاد.

این گل کمی گلبرگهاش Over شده ولی چون به نظر خودم حالت درخشندگی داشت ویرایش نکردم.

فایل های ضمیمه

• IMG_0945.jpg
    IMG_0945.jpg
    122 KB · نمایش ها: 8

Mohammad.d

Registered User
لایک‌ها
0
به نظرم، این عکس تعادل نداره. اگر یک نگاهی به عکس بیاندازید، تقری مرکز ثقل عناصر در نقطه‌ی طلایی بالا سمت راست قرار گرفته است. تنها میوه در موقعیت مناسبی قرار دارد که البته با توجه به سایر عناصر، این جایگاه هم مناسب نیست. کوه و شاخه‌ها به عنوان اثرگذار ترین عناصر بعد از میوه، هیچ یک در موقعیت مناسبی قرار ندارند.
در مجموع، عناصر اصلی بیان شده، رقالت خوبی با هم ندارند.

یک نکته در ترکیب بندی اینه که، عناصری که باید با هم رقابت کنند،‌ باید به اندازه‌ی کافی از هم فاصله داشته باشند تا این رقابت به وجود آید. مثلا دو نقطه در کنار هم در مرکز یا یک گوشه‌ی تصویر، به عنوان یک عنصر واحد مورد توجه قرار می‌گیرد. ولی اگز هر یک در گوشه‌ای از کادر باشند، با هم رقابل می‌کنند و اثر گذار خواهند بود.

لطفا بحث در خصوص مسابقه را در تاپیک مربوطه پیگیری کنید. ممنون.

سلام
سید جان من که گفتم هدفم از گذاشتن این عکس چی بوده
ولی حالا که شما میفرمایید

من متوجه منظور شما نمیشم یعنی شما میفرمایید که بقیه عناصر حواس بیننده رو پرت میکنه ؟!
اگه اینجوریه توی روز آفتابی مثل این باید چی کار میکردم ؟ آسمون رو بک گراند قرار میدادم ؟ که اگه این کار رو میکردم تمان اطراف سیب over میشد !!!
فکر هم نمیکنم بشه بیشتر از این عناصری که پشت سوژه هستن رو محو کرد !

کلا اگه یه مقدار بیشتر توضیح بدی ممنون میشم

dandelion

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
با كسب اجازه از بزرگان
خورشيدهاي شب

http://************/files/mipyg3hmmz68y8c23v93_thumb.jpg

البته من يكبار اين عكس رو به نظرم اينجا ديشب گذاشتم! ولي به نظر مي‌آد اين ديال‌آپ دوس داشتني حرفمو گوش نداده:(

Sama01

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
سید جان من که گفتم هدفم از گذاشتن این عکس چی بوده
ولی حالا که شما میفرمایید

من متوجه منظور شما نمیشم یعنی شما میفرمایید که بقیه عناصر حواس بیننده رو پرت میکنه ؟!
اگه اینجوریه توی روز آفتابی مثل این باید چی کار میکردم ؟ آسمون رو بک گراند قرار میدادم ؟ که اگه این کار رو میکردم تمان اطراف سیب over میشد !!!
فکر هم نمیکنم بشه بیشتر از این عناصری که پشت سوژه هستن رو محو کرد !

کلا اگه یه مقدار بیشتر توضیح بدی ممنون میشم

یکی از مشکلات معمول ما اینه که نمی‌تونیم در مقابل وسوسه‌ی عکاسی مقاومت کنیم. جادوی عکاسی بعضا باعث می‌شه از هر موقعیتی عکس بگیریم. من خودم خیلی از این جور عکس‌ها گرفته‌ام. (منظورم عکس شما نیست. منظورم عکس‌هایی است که به خاطر همون وسوسه گرفته می‌شن) ولی به واسطه‌ی خواندن یک خط از یک کتاب که متاسفانه هر چی می‌گردم پیداش نمی‌کنم، تصمیم گرفتم در مقابل این وسوسه ایستادگی کنم.
خیلی مواقع اطرافیان من به خاطر اینکه من از برخی مناظر عکاسی نمی‌کنم، به من خرده می‌گیرند. من هم می‌گم این منظره خیلی قشنگه. ولی در عکس نه.
قبلا هم یکی دو بار در این خصوص در همین تاپیک بحث شده بود.
من به بهانه‌ی سوال شما، یک مطلبی نوشته‌ام که البته خیلی وقت بود در فکر نوشتنش بودم. برای شروع بد نیست. مطالعه کنید. نظر هم حتما بدهید. اگر سوالی بود، یا در همین تاپیک یا با استفاده از پیام، با هم موضوع رو پیگیری می‌کنیم.

مطلب: عکس خراب شد، تقصیر من نبود! (وبلاگ) (PDF)

نظر بدید.
ممنونم.
امیدوارم سوء تفاهمی پیش نیاد.

Sama01

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با كسب اجازه از بزرگان
خورشيدهاي شب

البته من يكبار اين عكس رو به نظرم اينجا ديشب گذاشتم! ولي به نظر مي‌آد اين ديال‌آپ دوس داشتني حرفمو گوش نداده:(

کار خیلی خوبیه. خیلی خوب از ریتم استفاده کردید.
فقط فکر می‌کنم با در نظر گرفتن این موارد، می‌تونست بهتر هم بشه:
1. فوکوس نیست. نمی‌دونم چرا.
2. کادر بندی می‌تونست بهتر باشه. مثلا اگر دوربین را کمی به سمت راست می چرخاندید تا اولین چراغ، یک سوم بالای کادر رو به خودش اختصاص بده، خیلی بهتر می‌شد.
3. دیافراگم خیلی بسته هست (7.1) می‌شد با یک دیافراگم مثلا 4 نتیجه‌ی خیلی بهتری گرفت.

در ضمن حجم عکس هم بالاست. کمی بیشتر فشرده بشه بهتره.

موفق باشید.

Gt_Max

Registered User
لایک‌ها
80
سلام
برای اینکه فروم به حالت عادی برگرده یه عکس میذارم
اشکالات زیادی داره
حتما اشکالاتش رو بگید

عکس شفاف و خوبی شده... سطح ضمینه روی سیب رو خیلی خوشم اومد فقط ایرادی که داره و این رو قبلا هم توی سایر عکس های بچه ها گفته بودم اینهع که سوژه عکست در وسط کادر قرار داره ... با این حساب 4 تا نقطه طلایی رو توی عکست باز میذاری و همون فضای خالی پشت سوژت باعث میشه که مخاطب تنونه تمرکز کامل رو توی خود عکس بکنه...
معمولا توی عکاسی از انتخاب سوژه در وسط کادر استفاده نمیشه مگر این که هدف القای یک جور حس تنهایی دپرشن یا چیز مشابهی به این باشه...
در کل عکس خوبی شده خسته نباشی...

فقط اگه خود من بودم... دوربین رو یه خورده به سمت راست میبردم و اون رو چند درجه به سمت راست - پایین می چرخوندم...;)

اوه راستی این عکست !

ایده و طرح فوق العاده جالبی بود خیلی از این خوشم اومد ;)

انتظار !

ووووف... !
سوژه خیلی قشنگی رو پیدا کردی...
فقط رنگی که برای عکست انتخاب کردی یه خورده زیادی روشنه... اگه شاید یه خورده تیره تر - تاریک تر بود یک جور احساس قوی تری رو به بیننده منتقل می کرد...
به غیر از اون من اگه بودم دوربین رو کاملا به سمت راست میاوردم و یه خورده بالا تر تا پیر مرد سمت چپ نزدیک کادر قرار بگیره ... و در کل فضای بیشتری در سمت راست تصویر ایجاد بشه...
دلیل این کار اینه که...
هر 2 سوژه توی عکس به سمت راست نگاه می کنند و خط چشم بیننده رو به سمت راست کادر هدایت می کنند... ایجاد فضای خالی تو سمت راست کادر جایی که سوژه به اون نگاه می کنه یک ریتم قشنگ تری رو تو هماهنگی با سوژه و کادر بندی بهت میده ... تا این که فضای خالی تو پشت سر سوژت توی عکس باشه !
البته این مورد اشتباه توی قواید عکست به حساب نمیاد ولی رعایت اون کمک می کنه عکس بهتری بگیری...;)

همین اشتباه رو من خودم توی این عکس کرده بودم

البته سوژه من یک حیوون بود و هی تکون می خورد.. جدا از اون تو سمت راست کادر دیوار جدا میشد و نظم پست ضمینه دیوار آبی پشت سر رو به هم میزد برای همین توی این مورد مجبور شدم فضای خالی رو تو پشت سر عکس ایجاد کنم ...:D

با كسب اجازه از بزرگان
خورشيدهاي شب

استایل جالبی رو خواستی عکاسی کنی... ولی اگه به چند تا مورد توجه کرده بودی عکس بهتری الان گرفته بودی

1 - نزدیک ترین سوژه تو فوکوس قرار نداره
2 - همون طور که سامان هم گفت اگه خود من بودم دوربین رو یه خورده به سمت راست میبردم و یه ذره بالا تر و دوربین رو چیزی حدود 45 درجه می چرخوندم به سمت چپ ! این طوری اون قوسی که به عکست میدادی خیلی آرتیستیک تر میشد !
3 - پت ضمینه عکست سیاهه... روی پشت صحنه سیاه قاب مشکلی کار رو زیاد قشنگ نمی کنه

نمیدونم برای چه مدت عکاسی می کنی ولی در کل عکس بدی نشده من خودم از ایده ای که تو ذخنت داشتی خوشم اومد ...;)

موفق باشی

Gt_Max

Registered User
لایک‌ها
80
مطلب: عکس خراب شد، تقصیر من نبود! (وبلاگ) (PDF)
نظر بدید.
ممنونم.
امیدوارم سوء تفاهمی پیش نیاد.

توضیحات جالبی نوشتی و تقریبا اکثر موارد ممکنه رو مطرح کردی...;)
ولی با این خط توی جملت کاملا مخالفم...

جمع‌بندی:
قبلا هم اشاره کرده بودم که یا نباید عکس بگیریم و یا باید عکس خوب بگیریم.

Gt_Max

Registered User
لایک‌ها
80
این عکس رو چند وقت پیش از طبقه دوم دانشگاه آرت OCAD گرفتم :happy:
کل ستون ها توی خط موازی به شکل عمود با زمین قرار داشتند ...
خودم از استایل و رنگ بندی عکس خیلی خوشم اومده و کاملا راضی هستم :happy:

http://www.************/files/tvf5vuqh3a8ciczezc6z.jpg

Sama01

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
این عکس را دیروز غروب گرفتم.
نمای شهری
http://www.************/files/813xx87dw6sll67dd9mw_thumb.jpg
خود عکس exif داره.

در ضمن در مورد مطلب قبلی (عکس خراب شد، تقصیر من نبود) اگر لطف کنید به منظور اجتناب از به هم خوردن نظم تاپیک، در وبلاگ نظر بدید ممنون می‌شم. فکر می‌کنم اینطوری خیلی بهتره.
اول خواستم یک تاپیک باز کنم. ولی احساس کردم بحث آنقدر طولانی نخواهد بود که باعث شود این تاپیک فعال بماند. برای همین در وبلاگ گذاشتم.
حتما اگر ابهامی هست و یا پیشنهادی برای تکمیل یا تصحیح دارید، در همان وبلاگ بدهید.

با تشکر

Sama01

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نکنه دوستان به خاطر این جمله، دست به اعتصاب زده‌اند!:(
[یا نباید عکس بگیریم و یا باید عکس خوب بگیری]

البته هم قبلا در موردش این جمله بحث شده و هم در خود متن کر می‌کنم کاملا منظور روشن شده.
اگر کسی با کل بحث (و نه فقط با این جمله بدون درنظر گرفتن کل مطلب) مشکلی داره یا در وبلاگ نظر بده یا اگر فکر می‌کنید بحث ممکنه خیلی طولانی بشه، یک تاپیک در این مورد ایجاد کنیم.

فقط اعتصاب در کار نباشه.:happy:

mgs

Registered User
لایک‌ها
47
سلام به همه دوستان عزیز
یه چند وقتی یک مشکلی برام پیش اومده بود که بستری بودم خونه و عکس اینا تعطیل شده بود که هیچ کل زنگیم هم تعطیل شده بود:D
خوشبختانه مشکل حل شده و بازم ما اومدم پیش شما دوستای عزیز :blush: دیروز تونستیم بریم یک عکسکی بگیریم :happy:

http://************/files/o63z2v89g7yh99zmffpo_thumb.jpg

Mohammad.d

Registered User
لایک‌ها
0
نکنه دوستان به خاطر این جمله، دست به اعتصاب زده‌اند!:(
[یا نباید عکس بگیریم و یا باید عکس خوب بگیری]

البته هم قبلا در موردش این جمله بحث شده و هم در خود متن کر می‌کنم کاملا منظور روشن شده.
اگر کسی با کل بحث (و نه فقط با این جمله بدون درنظر گرفتن کل مطلب) مشکلی داره یا در وبلاگ نظر بده یا اگر فکر می‌کنید بحث ممکنه خیلی طولانی بشه، یک تاپیک در این مورد ایجاد کنیم.

فقط اعتصاب در کار نباشه.:happy:

سلام
نه آقا مصطفی بحث اعتصاب نیست ، من کلا با اون چیزی که شما میفرمایید موافقم ولی این جمله اگه مطالب بعدیش درست خونده نشه به تنهایی مشکل سازه !!!

سلام به همه دوستان عزیز
یه چند وقتی یک مشکلی برام پیش اومده بود که بستری بودم خونه و عکس اینا تعطیل شده بود که هیچ کل زنگیم هم تعطیل شده بود:D
خوشبختانه مشکل حل شده و بازم ما اومدم پیش شما دوستای عزیز :blush: دیروز تونستیم بریم یک عکسکی بگیریم :happy:

http://************/files/o63z2v89g7yh99zmffpo_thumb.jpg
سلام
امید وارم که حالتون بهتر باشه و دیگه از این اتفاقات برای شما و هیچ کدوم از بچه ها نیفته
در مورد عکس هم تا جایی که من متوجه شدم برای گرفتن عکس های با نوردهی طولانی در روز باید از فیلتر ND استفاده کنید که اون نور زیاد رو در بعضی از نقاط عکس نداشته باشید
از نظر من بقیه موارد مشکلی نداره و خوبه

موفق باشید

Mohammad.d

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
بالاخره به یکی از بزرگترین آرزوهام تو عکاسی رسیدم !!!
البته این عکس خیلی روش کار نشده و بیشتر جنبه یه تست اولیه بود
یه مقدار هم کنتراستش بالاست !
یه مقدار داشتم فیلتر های مختلف رو تست میکردم در نتیجه شارپنس از دست رفته !

منتظر نظرات شما هستم

بالا