• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آخرین عکسی که گرفتم - نسخه تصاویر دوربین (قوانین در پست اول)

hameddam

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,409
پاسخ دوست عزیز Enoch

عکس 1 : قانون یک سوم راعایت شده ولی تکنیک نور سنجیتون اشتباه بوده به نظرم شاید هم از نور سنجی اتوماتیک دوربین استفاده کردین اینطوری شده من اگر بودم این عکس رو با چند شات نور سنجی مختلف میزدم و تنیججه رو یه اچ دی آر در میاوردم تابیشتر خود نمایی کنه محیط
عکس 2 : عکس دوم عکس خوبی هست (از نوع دوربین و تجهیزاتتون خبر ندارم البته ) مبنا رو گذاشتم بر تجهیزات غیر حرفه ای گفتم :)
عکس سوم : کاملا سلیقه ای هست میتونستید کادر بندی سوژه در مرکز باشه یه ته رنگ قهوه به عکس بدید حاشیه ها رو تیره تر کنید یا همین سیاه سفید با حاشیه یه مقدار تیره تر
عکس چهارم : تکنی ضد نور رو میتونستید اجرا کنید خیلی خیلی جالب تر میشد تا این مدل نور سنجی
عکس پنجم : کادر عکس رو 90 درجه میچرخوندین تا اون ترک آدرم رو به اشتباه بین 2 لایه بندازه جالبتر میشد فکر کنم البته سلیقه هست اگر لنز بلند هم داشتین میتونستید از تکنیک زوم حین شات زدن استفاده کنید با این نما معرکه میشد

شرمنده اگه یه کم صریح نظر دادم
شاد و پیروز باشید

Enoch

Registered User
لایک‌ها
318
پاسخ دوست عزیز Enoch

عکس 1 : قانون یک سوم راعایت شده ولی تکنیک نور سنجیتون اشتباه بوده به نظرم شاید هم از نور سنجی اتوماتیک دوربین استفاده کردین اینطوری شده من اگر بودم این عکس رو با چند شات نور سنجی مختلف میزدم و تنیججه رو یه اچ دی آر در میاوردم تابیشتر خود نمایی کنه محیط
عکس 2 : عکس دوم عکس خوبی هست (از نوع دوربین و تجهیزاتتون خبر ندارم البته ) مبنا رو گذاشتم بر تجهیزات غیر حرفه ای گفتم :)
عکس سوم : کاملا سلیقه ای هست میتونستید کادر بندی سوژه در مرکز باشه یه ته رنگ قهوه به عکس بدید حاشیه ها رو تیره تر کنید یا همین سیاه سفید با حاشیه یه مقدار تیره تر
عکس چهارم : تکنی ضد نور رو میتونستید اجرا کنید خیلی خیلی جالب تر میشد تا این مدل نور سنجی
عکس پنجم : کادر عکس رو 90 درجه میچرخوندین تا اون ترک آدرم رو به اشتباه بین 2 لایه بندازه جالبتر میشد فکر کنم البته سلیقه هست اگر لنز بلند هم داشتین میتونستید از تکنیک زوم حین شات زدن استفاده کنید با این نما معرکه میشد

شرمنده اگه یه کم صریح نظر دادم
شاد و پیروز باشید
واقعا از نظرتون ممنونم. همین صراحت ها باعث میشه آدم پیشرفت کنه.
راستش من توی حرفه ی عکاسی تازه کار هستم و خیلی دوست دارم بتونم با کمک شما دوستان پیشرفت کنم.
پ.ن: عکس دوم رو توی خونه ی خودمون گرفتم، نصفه شب در حالی که چراغا خاموش بود D: و با چراغ قوه ی موبایل روش نور انداختم:D یعنی تجهیزات در حد بنز:D

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
سلام

Enoch عزیز.بنده با بیشتر نظرات آقای حامد موافقم
فکر میکنم همه ی این عکس ها با تنظیمات اتومات دوربین گرفته شده.و شما خودتون دریچه و سرعت شاتر و ایزو رو انتخاب نکردید.
که اگر همین کار رو میکردید.عکس هاتون به مراتب ارزشش بالاتر میرفت.سعی کنید کمی با دوربینتون.(که فکر کنم hs10 هست) بیشتر کار کنید.
در مورد تکنیک های عکاسی و اصولش و تنظیمات سرعت شاتر/ایزو/دریچه ی دیافراگم و نورسنجی مقاله یا کتاب بخونید.یا حداقل از بچه ها توضیح بخواید.
با توجه به این که عکس هاتون در همین حالت هم بد نیست.و به چشم یه فرد عادی(مثل من) عکس های نسبتا" خوبیه فکر میکنم خیلی زود این چیزها رو یاد میگیرید. در ضمن یادتون نره ویرایش کردن عکس جزیی از تکنیک های عکاسه.که ممکنه با چند تا تغییر عکس رو با سطح خیلی بالاتری جلوه بده
منتظر عکس های بعدیتون هستم.
موفق باشید
-----------------------------------------------
خوب این چند تا عکس هم مربوط به شب یلدا میشه. نور پردازی خوبی نداشت و دوربین مضخرف من هم با نویزی که داره معمولا" تو شب عکس های خوبی نمیگیره. عکس ها رو با فوتوشاپ ادیت کردم تا نویز و پوکه بودن بعضی جاها از بین بره یا کم بشه.اون سه تا بچه کوچولوهای خانواده ی ما هستند.
امیدوارم خوشتون بیاد

Enoch

Registered User
لایک‌ها
318
سلام

Enoch عزیز.بنده با بیشتر نظرات آقای حامد موافقم
فکر میکنم همه ی این عکس ها با تنظیمات اتومات دوربین گرفته شده.و شما خودتون دریچه و سرعت شاتر و ایزو رو انتخاب نکردید.
که اگر همین کار رو میکردید.عکس هاتون به مراتب ارزشش بالاتر میرفت.سعی کنید کمی با دوربینتون.(که فکر کنم hs10 هست) بیشتر کار کنید.
در مورد تکنیک های عکاسی و اصولش و تنظیمات سرعت شاتر/ایزو/دریچه ی دیافراگم و نورسنجی مقاله یا کتاب بخونید.یا حداقل از بچه ها توضیح بخواید.
با توجه به این که عکس هاتون در همین حالت هم بد نیست.و به چشم یه فرد عادی(مثل من) عکس های نسبتا" خوبیه فکر میکنم خیلی زود این چیزها رو یاد میگیرید. در ضمن یادتون نره ویرایش کردن عکس جزیی از تکنیک های عکاسه.که ممکنه با چند تا تغییر عکس رو با سطح خیلی بالاتری جلوه بده
منتظر عکس های بعدیتون هستم.
موفق باشید
خیلی ممنون از نظرات شما
من توی عکاسی خیلی تازه کار هستم و درسته، تمام عکس ها در حالت Auto گرفته شده. اما در آینده با کسب اطلاعات سعی میکنم خودم سرعت شاتر و دیافراگم رو تنظیم کنم.

hameddam

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,409
سلام

خوب این چند تا عکس هم مربوط به شب یلدا میشه. نور پردازی خوبی نداشت و دوربین مضخرف من هم با نویزی که داره معمولا" تو شب عکس های خوبی نمیگیره. عکس ها رو با فوتوشاپ ادیت کردم تا نویز و پوکه بودن بعضی جاها از بین بره یا کم بشه.اون سه تا بچه کوچولوهای خانواده ی ما هستند.
امیدوارم خوشتون بیاد
سلام
بچه ها من اینجا زیاد فعالیت نداشتم تو پی تی قدیمی هستن اما اینجا تازه واردم اگر یه وقت نظری دادم ی عکسی خودم گذاشتم که گفتین اصلا خوب نیست یه وقت به دل نگیرین ها :blush: بیگن دیگه اینجا پست ندم خودم میرم
من که خودم میرم چرا هلم میدین :D

وساه عکس سوم به نظرم بین پرتره تمام قد و نیم قد گم شده نه تمام قد هست نه نیم تنه من به خاطر حالت دستهای بچه ها که یکی از عناصر اصلی سوژه تون هست تریج میدادم از پرتره تمام قد استفاده شه

پ ن :3 تاشون ناز هستن اما این پسر توچولوهه سمت راست خیلی با نمک باید باشه خدا حفظشون کنه واستون

hameddam

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,409
من خیلی وقته دست به دوربین نشدم اما عکس های چند ماه پیش رو مذارم واسه پاییز بود کیفیت عکس ها رو به خاطر حجمشون خیلی کم کردم

1.jpg3.jpg4.jpg
5.jpg

2 تا عکس اچ دی آر شدن البته شات های هر کدوم کم بوده 3 شات بودن

منتظر نظرات دوستان هستم

JVC

Registered User
لایک‌ها
263
عکاسش من نیستم ولی گفتم شاید بدرد بخوره:دی
71238552096964835952.jpg
http://www.myup.ir/

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
سلام
بچه ها من اینجا زیاد فعالیت نداشتم تو پی تی قدیمی هستن اما اینجا تازه واردم اگر یه وقت نظری دادم ی عکسی خودم گذاشتم که گفتین اصلا خوب نیست یه وقت به دل نگیرین ها :blush: بیگن دیگه اینجا پست ندم خودم میرم
من که خودم میرم چرا هلم میدین :D

وساه عکس سوم به نظرم بین پرتره تمام قد و نیم قد گم شده نه تمام قد هست نه نیم تنه من به خاطر حالت دستهای بچه ها که یکی از عناصر اصلی سوژه تون هست تریج میدادم از پرتره تمام قد استفاده شه

پ ن :3 تاشون ناز هستن اما این پسر توچولوهه سمت راست خیلی با نمک باید باشه خدا حفظشون کنه واستون

سلام.
چرا تا من میام همه میخوان برن.بابا به خدا دوست دارم از هر عکسی انتقاد کنید.پیشنهاد بدید و ...
نگاه به عنوان کاربر فعال بودن نکنید.مطمئنم اطلاعاتم خیلی خیلی کمتر از شماست.به نوعی تجربی هست.
عکس سوم و من تو شرایط خیلی خوبی نگرفتم.بچه ها مدام تکون میخوردند و من هم سه پایه رو تنظیم میکردم.و این که نمی خواستم بک گراند از این خراب تر بشه.برای همین از نیم تنه انداختم.
اطلاعاتی در مورد عکاسی پرتره ندارم.و در واقع همین باعث شد که زیاد به این موارد توجه نکنم.
در مورد اون بچه ها هم بگم که یکیشون بچه ی عمه ام هست(کوچکترینشون) و اسمش آناهیتاست.به خاطر موی کمش بیشتر فکر میکنند پسر باشه
بچه ی وسطی هم بچه ی یکی از عمه هام هست.اسمش کیارشه. و بزرگترینشون دختر عموم هست که اسمش غزاله.ممنون به خاطر محبتتون
از نظرتون بسیار ممنونم و این که توجه کردید.
خوشحال شدم که تو این چند وقت تو این تایپیک یا مشاوره ی خرید برای دوربین فعالیتی داشتید و امیدوارم این فعالیت مستمر باشه
موفق باشید.
-------------------------------------
در مورد عکس هایی که گذاشتید بگم که به نظرم بهتر بود عکس اول رو این حالت نقاشی رو بهش نمیدادید. عکس دوم بسیار زیباست.هر چند فکر کنم این هم کمی حالت نقاشی به خودش گرفته. اگر توی هر دو تا عکس تعداد شات ها رو بیشتر میکردید تناسب رنگ فوق العاده میشد.
عکس اون گل هم خیلی زیباست.یعنی سوژه وسطه و یه ماکروی خیلی خوب شده.فقط اگر بک گراندش یک رنگ بود به نظرم بهتر بود.البته میدونم که توی انتخاب بگ گراند محدودیت داشتید.
راستی مدل دوربینت رو نگفتی؟ باید slr داشته باشی؟

hameddam

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,409
سلام.

-------------------------------------
در مورد عکس هایی که گذاشتید بگم که به نظرم بهتر بود عکس اول رو این حالت نقاشی رو بهش نمیدادید. عکس دوم بسیار زیباست.هر چند فکر کنم این هم کمی حالت نقاشی به خودش گرفته. اگر توی هر دو تا عکس تعداد شات ها رو بیشتر میکردید تناسب رنگ فوق العاده میشد.
عکس اون گل هم خیلی زیباست.یعنی سوژه وسطه و یه ماکروی خیلی خوب شده.فقط اگر بک گراندش یک رنگ بود به نظرم بهتر بود.البته میدونم که توی انتخاب بگ گراند محدودیت داشتید.
راستی مدل دوربینت رو نگفتی؟ باید slr داشته باشی؟

uعکس های اول و دوم هر کدوم سه شات بودن با براکت +2 0 -2 متاسفانه چون سه پایه همرام نبود نمیتونستم بیشتر از 3 شات پیاپی رو دست بگیرم واسه همین عکس اچ دی آر مطلوبی نداد و نویزم زیاد هست تقریبا
عکس سوم تو نمایشگاه گل پاییزه تهران بود و کلی آدم پشت سر هم بودن خیلی شلوغ بود این بهترین کادری و بوکه ای بود که تونستم ایجاد کنم تو شرایطش
آره یه اس ال آر ارزان قیمت دارم canon 550d لنز هم کیت و یه 55-250 که البته دنبال یه لنز دست دوم تمیز مناسب 15-85 هستم و فلاش هم فلاش 430ex II canon دارم

TURK_AVENGER

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
891
عکس خاصی که نیستش ، بیشتر شبیه کار بچگونست ، دی ، ولی مربوط می شه به آخرین غروب خورشید در فصل خزان =))

b0b3fueiks7lchof94lw.jpg

TURK_AVENGER

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
891
IMG_0440d.jpg
همه عکس رو ادیت می کنن تا جالب بشه ، من زدم داغونترش کردم ! دی

فایل های ضمیمه

• IMG_0440d.jpg
    IMG_0440d.jpg
    430.1 KB · نمایش ها: 94

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
سلام
آرش ماهوتی عزیز.نسبتا" عکس های خوبی گرفتید.ولی کادر درستی نداشتید.البته این فقط نظر منه.تو عکس دوم کوه رو خیلی خوب انداختید ولی وجود ساختمان و خیابون و ...
یه کم ارزش این عکس ها رو پایین میاره.و همچنین میشه گفت شلوغش میکنه.عکس سوم هم قشنگه ولی روی آسمون زیادی کار کردی.که خیلی حالت غیر عادی ای بهش داده
راستی دوربینت چیه؟
----------------------------------
داش معین سلام.هر چند میدونم دیر به این جا سر میزنی ولی نظرم رو میگم:
عکس اول عکس خوب و جالبیه.به نظر میاد موقعیت بهتری نمیتونستی انتخاب کنی اگر نه میتونست بهتر هم باشه.
و عکس دوم.به نظرم اگه سوژه ات رو که ورق قلب بود وسط انتخاب میکردی و فقط رو همون نقطه فوکوس داشتی بهتر میشد.الان هم چند ورق جزو محدوده بوده که بهتر بود یا یه جوری یکی از ورق ها رو انتخاب میکردی یا همه شون در حالت شارپ بودند.
البته این ها فقط نظر منه.خودت که میدونی همین جوری یه حرفی میزنم :دی
---------------------------------------------
آسمون دیروز ظهر خیلی برام جالب بود.با دوربین من نمیشه زیاد روی شارپ شدن عکس ها و نویز مانور داد.ولی گفتم حداقل یه کم ادیتش کنم که انگار زیاد شد.
به هر حال ابرهای زیبایی دیروز دیدم.گفتم شاید بد نباشه شما هم ببینید.هر چند واقعیت بهتر از عکسه.

و این هم بچه ی خواهرم که دو سه روزی مریض بود و الان خوب شده.خیلی دلم سوخت براش.بیچاره همین طور گریه میکرد و من دلم نمیومد نگاهش کنم.
حالا هم دو تا عکس میذارم ازش.چهره ی معصومی تو دو تا داره.
عکس دوم رو تو اسپویلر میذارم.چون هر دفعه که بهش نگاه میکنم حالم گرفته تر میشه.:(

Ace...!

Registered User
لایک‌ها
3,084
سلام و درود :)

اساتید اگه نظرتونو راجع به این عکس هم بگید ممنون میشم ( عکس از پارک ملت مشهده )

در ضمن عکس ادیت هم نشده ...

dyewcstrstuxy7fam6hu.jpg

با تشکر از شما ...

Bvafa

کاربر فعال ادبیات
کاربر فعال
لایک‌ها
3,795
چه بچه ی بانمکی....:happy:

با اجازه اینم دو تا عکسی که من گرفتم:
47598348071671811762.jpg
24121901102706744077.jpg