سعی کردم اندازه عکس ها رو خیلی کم کنم که حجمش کم شه اما دیگر کمتر از این عکس واقعا از بین میرفت شرمنده
سلام حامد جان.قبل از نظر دادن باید بگم که عکس هات خیلی خوب بودند و اگر هم حرفی میزنم یا انتقادی میکنم بدونی که من خودم هم تازه کارم و شاید فقط بخوام ایراد بگیرم :دی
در مورد اون کوچولو: رنگ بندی خیلی خوبه.مکان سوژه هم خوبه و میشه گفت چون تو این موارد اصلا" اطلاعاتی ندارم(مثل بقیه ی موارد) میتونم بگم که ایرادی نداره.
عکس دوم: به نظر میاد با فلاش عکس گرفته باشی؟ اگر میتونستی این کار رو نکنی(یه کم رنگ ها از حالت طبیعی در اومده) و همچنین اگر طرز نگاهت رو یه کم تغییر میدادی بهتر بود.یا حداقل یه گل به صورت باز از روبه رو تو عکست بود بهتر میشد
عکس پاییزی: این هم عکس خیلی خوبیه.ولی اگر اون درخت ها کامل تر می افتاد(البته ممکنه دور و بر چیزی بوده که نمیخواستی تو عکس بیفته) بهتر بود یا سر دوربین رو کمی بالاتر می آوردی
اون عکس گل رو هم که با فلاش گرفتی یه کم سطح نور رو خراب کرده
عکس کوه و اون ابر ها یه عکس خیلی خوبه.ولی ای کاش میتونستی hdr اش کنی تا هم رنگ کوه بهتر بشه و هم اون ابر واضح تر تو تصویر بیفته
برای اون آبشار هم فکر کنم محدودیت جا داشتی که عکست رو واید تر نگرفتی؟ اگر این جوریه درکت میکنم و نمیتونم گیری بهش بدم
البته همه ی این ها در حالتیه که شما با همون 550 این عکس ها رو گرفته باشی.اگر دوربینت کامپکت بوده همه ی عکس هات حدودا" خوبه
خیلی بهت گیر دادم.ببخشید.نصف حرف هام رو نادیده بگیر و بذار رو حساب تازه کار بودنم.موفق باشی
وای چقد ناااااااااااااااز![]()
مال 4 ماهه پیشه حدودا ، آخرین عکسی که گرفتم نیست
مال 4 ماهه پیشه حدودا ، آخرین عکسی که گرفتم نیست
شکار شکارچی لحظه هاست :دیعکست شکار لحظه هاست ها محسن![]()
گیری که به من نمیتونست بده ، عقده هاش هم با گیر دادن به من خالی نمیشه :دیاینجور عکس ها هنر میخواد
اگه یارو گیر میداد بهت ....
در کنار این 3 شخصیت و 3 تیپ به نظرم اون تابلو ورود ممنون هم جالبه تو عکس
ایده قشنگی بوده کلا عکست
طبیعت گردی امروز
از شدت استتار داره میترکه
FUJI HS20 EXR
![]()
سلام دوست من.عکس های نسبتا"خوبی گرفتی.فقط چند تا اشکال از نظر من داره(به عنوان یه شخص معمولی)
عکسی که از برج میلاد گرفتی کادرش کجه.بهتر بود روی 90 درجه گرفته میشد.و همچنین بهتر بود سوژه ی وسط عکس برج باشه.از طرفی نویز زیادی داره.
عکس دومت هم خیلی خوبه ولی کاش یه کم ادیتش میکردی و سرعت شاتر پایین تری رو انتخاب میکردی.و این یکی هم همچنان نویز زیادی داره.با این که ایزوش 400 هست.
با سلام
قبل از هر چیز بسیار متشکرم که نظرتون رو میگید(مُردم از بس عکس گزاشتم و کسی هم نبودکه اشکالات زیادی که عکسهام داشتن رو نمیگفتن )
والا زیاد وارد نیستم هر کاری میکنم وقتی نو کم باشه نویز زیادی بوجود میاد کم کم سعی میکنم بهتر بشه
البته هوا هم رو به تاریکی بود و اینکه از فیلتر UV هم استفاده کرده بودم چون عجله داشتم و از همه مهم تر اینکه بشدت باد می اومد و باعث لرزش دوربین هم میشد
ولی اینها همش بهونه هست
شما درست میفرمائید
سلام
زیاد سخت نگیر دوست من.بچه ها الان درگیر امتحانات هستند و این دلیلی شده برای نظر ندادن
اول میخوام بپرسم هنوز با مود اوتو عکس میگیری؟
ببین ممکنه دلیلش ایزو باشه.چون الان روی 400 بود.از طرفی برای گرفتن عکس با کیفیت تر و بدون نویز از جاهایی که نور کم داره.احتیاج به سه پایه دارید.چون سرعت شاتر پایین میاد و لرزش ها بیشتر تاثیر گذار میشه.از طرف دیگه نمیدونم مقدار ماکس f دوربین شما چقدره؟چون این عکس آخر رو با f5 گرفتید و بهتره اگر باز هم سطح f جا داره زیادترش کنید تا عمق میدان بیشتر بشه
یاد خودم میفتم که برای عکس های اولم و حتی همین حالا بهانه می اوردم.اصولا" ادم ها همین طوری هستند.اگر عکشون رو انتقاد کنید میخوان ازش دفاع کنند که این هم حق هر کسیه.چون مسلما" من یا هر کس دیگه ای اونجا نبودیم تا محدودیت هات رو ببینیم.
منتظر پیشرفت شما هستیم.من اگر کسی این جا عکس بذاره و لایق باشم مشکلات و خوبی هاش رو میگم.تا بچه ها علاقه شون بیشتر بشه