• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آخرین عکسی که گرفتم - نسخه تصاویر دوربین (قوانین در پست اول)

hameddam

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,409
سلام
چرا کسی نظری نمیده؟

فایل های ضمیمه

• 5.jpg
    5.jpg
    269.7 KB · نمایش ها: 107
Last edited:

hameddam

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,409
منتظر نظر ها هستم
عکس گل ها قدیمی تر هست مربوط به آبان بود نمایشگاه گل پاییزه تهران
عكس هاي منظره هم مربوط به روستاي وليان دربند كرج
طبيعت بي نظير و بكري داره
واسه ديدن سايز يه كم بزرگتر عكس ها روشون كليك كنيد

thumbnail4.jpg

thumbnail2.jpg

thumbnail3.jpg

thumbnail7.jpg

thumbnail1.jpg

thumbnail8.jpg

Last edited:

hameddam

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,409
سعی کردم اندازه عکس ها رو خیلی کم کنم که حجمش کم شه اما دیگر کمتر از این عکس واقعا از بین میرفت شرمنده

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
سعی کردم اندازه عکس ها رو خیلی کم کنم که حجمش کم شه اما دیگر کمتر از این عکس واقعا از بین میرفت شرمنده

سلام حامد جان.قبل از نظر دادن باید بگم که عکس هات خیلی خوب بودند و اگر هم حرفی میزنم یا انتقادی میکنم بدونی که من خودم هم تازه کارم و شاید فقط بخوام ایراد بگیرم :دی

در مورد اون کوچولو: رنگ بندی خیلی خوبه.مکان سوژه هم خوبه و میشه گفت چون تو این موارد اصلا" اطلاعاتی ندارم(مثل بقیه ی موارد) میتونم بگم که ایرادی نداره.
عکس دوم: به نظر میاد با فلاش عکس گرفته باشی؟ اگر میتونستی این کار رو نکنی(یه کم رنگ ها از حالت طبیعی در اومده) و همچنین اگر طرز نگاهت رو یه کم تغییر میدادی بهتر بود.یا حداقل یه گل به صورت باز از روبه رو تو عکست بود بهتر میشد

عکس پاییزی: این هم عکس خیلی خوبیه.ولی اگر اون درخت ها کامل تر می افتاد(البته ممکنه دور و بر چیزی بوده که نمیخواستی تو عکس بیفته) بهتر بود یا سر دوربین رو کمی بالاتر می آوردی
اون عکس گل رو هم که با فلاش گرفتی یه کم سطح نور رو خراب کرده
عکس کوه و اون ابر ها یه عکس خیلی خوبه.ولی ای کاش میتونستی hdr اش کنی تا هم رنگ کوه بهتر بشه و هم اون ابر واضح تر تو تصویر بیفته
برای اون آبشار هم فکر کنم محدودیت جا داشتی که عکست رو واید تر نگرفتی؟ اگر این جوریه درکت میکنم و نمیتونم گیری بهش بدم
البته همه ی این ها در حالتیه که شما با همون 550 این عکس ها رو گرفته باشی.اگر دوربینت کامپکت بوده همه ی عکس هات حدودا" خوبه
خیلی بهت گیر دادم.ببخشید.نصف حرف هام رو نادیده بگیر و بذار رو حساب تازه کار بودنم.موفق باشی

A R @ M

همکار بازنشسته خاطرات ، سینما و تلویزیون
کاربر فعال
لایک‌ها
5,482
آخر تعجب یه کوچولو

وای چقد ناااااااااااااااز
62izy85.gif

hameddam

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,409
سلام حامد جان.قبل از نظر دادن باید بگم که عکس هات خیلی خوب بودند و اگر هم حرفی میزنم یا انتقادی میکنم بدونی که من خودم هم تازه کارم و شاید فقط بخوام ایراد بگیرم :دی

در مورد اون کوچولو: رنگ بندی خیلی خوبه.مکان سوژه هم خوبه و میشه گفت چون تو این موارد اصلا" اطلاعاتی ندارم(مثل بقیه ی موارد) میتونم بگم که ایرادی نداره.
عکس دوم: به نظر میاد با فلاش عکس گرفته باشی؟ اگر میتونستی این کار رو نکنی(یه کم رنگ ها از حالت طبیعی در اومده) و همچنین اگر طرز نگاهت رو یه کم تغییر میدادی بهتر بود.یا حداقل یه گل به صورت باز از روبه رو تو عکست بود بهتر میشد

عکس پاییزی: این هم عکس خیلی خوبیه.ولی اگر اون درخت ها کامل تر می افتاد(البته ممکنه دور و بر چیزی بوده که نمیخواستی تو عکس بیفته) بهتر بود یا سر دوربین رو کمی بالاتر می آوردی
اون عکس گل رو هم که با فلاش گرفتی یه کم سطح نور رو خراب کرده
عکس کوه و اون ابر ها یه عکس خیلی خوبه.ولی ای کاش میتونستی hdr اش کنی تا هم رنگ کوه بهتر بشه و هم اون ابر واضح تر تو تصویر بیفته
برای اون آبشار هم فکر کنم محدودیت جا داشتی که عکست رو واید تر نگرفتی؟ اگر این جوریه درکت میکنم و نمیتونم گیری بهش بدم
البته همه ی این ها در حالتیه که شما با همون 550 این عکس ها رو گرفته باشی.اگر دوربینت کامپکت بوده همه ی عکس هات حدودا" خوبه
خیلی بهت گیر دادم.ببخشید.نصف حرف هام رو نادیده بگیر و بذار رو حساب تازه کار بودنم.موفق باشی

مرسی وساه وقتی که گذاشتی واسه نظر ها
واقعا خوشحالم کردی
آره با همون 550 انداختم
عکس دوم و اون گل بعدی کاملا باهات هم نظرم کادرم و نورم مناسب نیست اصلا
عکس پاییزه واسه این بود هدف اصلیم برگهای روی زمین بوده که حالت فرش برگ شده بود ولی اگه لنز واید داشتم خوب میشد متاسفانه لنزم یاری نمیکرد هم کف رو داشته باشم هم درخت رو
آبشار هم دور برش زیاد کادر خوبی نداشت
واسه کوه هم راست میگی اچ دی آرش خیلی خوب میشد از دستم رفته

مرسی که نظر دادای حسین جان

وای چقد ناااااااااااااااز
62izy85.gif

عینه یه به بعی میمونه ::D
خیلی شیرینه

Mohsen_mzh

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
585
IMG_9203.JPG
مال 4 ماهه پیشه حدودا ، آخرین عکسی که گرفتم نیست

Behzad

کاربر فعال و منتخب سال 90 انجمن موسیقی<br>کاربر فع
کاربر فعال
لایک‌ها
912

hameddam

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,409

Mohsen_mzh

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
585
عکست شکار لحظه هاست ها محسن :D
شکار شکارچی لحظه هاست :دی
اینجور عکس ها هنر میخواد
اگه یارو گیر میداد بهت ....

در کنار این 3 شخصیت و 3 تیپ به نظرم اون تابلو ورود ممنون هم جالبه تو عکس
ایده قشنگی بوده کلا عکست
گیری که به من نمیتونست بده ، عقده هاش هم با گیر دادن به من خالی نمیشه :دی
لطف داری

hameddam

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,409
thumbnail.jpg

دوربین اصلیم نبود
فوجی 1500 کیفیت نداشت شرمنده

momo000000

Registered User
لایک‌ها
385
طبیعت گردی امروز
از شدت استتار داره میترکه
FUJI HS20 EXR
لینک عکس تغییرداده شد
59402670300632778111.jpg

DSCF0954.JPG

Last edited:

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
سلام دوست من.عکس های نسبتا"خوبی گرفتی.فقط چند تا اشکال از نظر من داره(به عنوان یه شخص معمولی)
عکسی که از برج میلاد گرفتی کادرش کجه.بهتر بود روی 90 درجه گرفته میشد.و همچنین بهتر بود سوژه ی وسط عکس برج باشه.از طرفی نویز زیادی داره.
عکس دومت هم خیلی خوبه ولی کاش یه کم ادیتش میکردی و سرعت شاتر پایین تری رو انتخاب میکردی.و این یکی هم همچنان نویز زیادی داره.با این که ایزوش 400 هست.

momo000000

Registered User
لایک‌ها
385
سلام دوست من.عکس های نسبتا"خوبی گرفتی.فقط چند تا اشکال از نظر من داره(به عنوان یه شخص معمولی)
عکسی که از برج میلاد گرفتی کادرش کجه.بهتر بود روی 90 درجه گرفته میشد.و همچنین بهتر بود سوژه ی وسط عکس برج باشه.از طرفی نویز زیادی داره.
عکس دومت هم خیلی خوبه ولی کاش یه کم ادیتش میکردی و سرعت شاتر پایین تری رو انتخاب میکردی.و این یکی هم همچنان نویز زیادی داره.با این که ایزوش 400 هست.

با سلام
قبل از هر چیز بسیار متشکرم که نظرتون رو میگید(مُردم از بس عکس گزاشتم و کسی هم نبودکه اشکالات زیادی که عکسهام داشتن رو نمیگفتن )
والا زیاد وارد نیستم هر کاری میکنم وقتی نو کم باشه نویز زیادی بوجود میاد کم کم سعی میکنم بهتر بشه
البته هوا هم رو به تاریکی بود و اینکه از فیلتر UV هم استفاده کرده بودم چون عجله داشتم و از همه مهم تر اینکه بشدت باد می اومد و باعث لرزش دوربین هم میشد
ولی اینها همش بهونه هست
شما درست میفرمائید

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
با سلام
قبل از هر چیز بسیار متشکرم که نظرتون رو میگید(مُردم از بس عکس گزاشتم و کسی هم نبودکه اشکالات زیادی که عکسهام داشتن رو نمیگفتن )
والا زیاد وارد نیستم هر کاری میکنم وقتی نو کم باشه نویز زیادی بوجود میاد کم کم سعی میکنم بهتر بشه
البته هوا هم رو به تاریکی بود و اینکه از فیلتر UV هم استفاده کرده بودم چون عجله داشتم و از همه مهم تر اینکه بشدت باد می اومد و باعث لرزش دوربین هم میشد
ولی اینها همش بهونه هست
شما درست میفرمائید

سلام
زیاد سخت نگیر دوست من.بچه ها الان درگیر امتحانات هستند و این دلیلی شده برای نظر ندادن
اول میخوام بپرسم هنوز با مود اوتو عکس میگیری؟
ببین ممکنه دلیلش ایزو باشه.چون الان روی 400 بود.از طرفی برای گرفتن عکس با کیفیت تر و بدون نویز از جاهایی که نور کم داره.احتیاج به سه پایه دارید.چون سرعت شاتر پایین میاد و لرزش ها بیشتر تاثیر گذار میشه.از طرف دیگه نمیدونم مقدار ماکس f دوربین شما چقدره؟چون این عکس آخر رو با f5 گرفتید و بهتره اگر باز هم سطح f جا داره زیادترش کنید تا عمق میدان بیشتر بشه
یاد خودم میفتم که برای عکس های اولم و حتی همین حالا بهانه می اوردم.اصولا" ادم ها همین طوری هستند.اگر عکشون رو انتقاد کنید میخوان ازش دفاع کنند که این هم حق هر کسیه.چون مسلما" من یا هر کس دیگه ای اونجا نبودیم تا محدودیت هات رو ببینیم.
منتظر پیشرفت شما هستیم.من اگر کسی این جا عکس بذاره و لایق باشم مشکلات و خوبی هاش رو میگم.تا بچه ها علاقه شون بیشتر بشه

momo000000

Registered User
لایک‌ها
385
سلام
زیاد سخت نگیر دوست من.بچه ها الان درگیر امتحانات هستند و این دلیلی شده برای نظر ندادن
اول میخوام بپرسم هنوز با مود اوتو عکس میگیری؟
ببین ممکنه دلیلش ایزو باشه.چون الان روی 400 بود.از طرفی برای گرفتن عکس با کیفیت تر و بدون نویز از جاهایی که نور کم داره.احتیاج به سه پایه دارید.چون سرعت شاتر پایین میاد و لرزش ها بیشتر تاثیر گذار میشه.از طرف دیگه نمیدونم مقدار ماکس f دوربین شما چقدره؟چون این عکس آخر رو با f5 گرفتید و بهتره اگر باز هم سطح f جا داره زیادترش کنید تا عمق میدان بیشتر بشه
یاد خودم میفتم که برای عکس های اولم و حتی همین حالا بهانه می اوردم.اصولا" ادم ها همین طوری هستند.اگر عکشون رو انتقاد کنید میخوان ازش دفاع کنند که این هم حق هر کسیه.چون مسلما" من یا هر کس دیگه ای اونجا نبودیم تا محدودیت هات رو ببینیم.
منتظر پیشرفت شما هستیم.من اگر کسی این جا عکس بذاره و لایق باشم مشکلات و خوبی هاش رو میگم.تا بچه ها علاقه شون بیشتر بشه

با سلام
بله تو این عکسها از مود اتوماتیک استفاده کردم واصلاً حواسم نبود که بخوام بزارم روی تنظیمات دستی ( هوا داشت تاریک میشد و عجله برای برگشتن داشتم آخه وسط کوه بودم)انشاالله سعی میکنم کم کم بهتر شه (راستش سه پایه هم ندارم )
و بسیار ممنون از راهنمایی هایتون

بالا